2013. július 31., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Sohase fogadjatok el olyan keresztet, amely nem hasonlít arra a Keresztre, amelyen megfeszítettek Engem


2013. július 30. kedd, 20:06
Drága szeretett leányom, milyen édes azok hangja, akik szeretnek Engem, és akik a nagy szomorúság ezen idején megvigasztalnak Engem. Ti, szeretett követőim, kik sohasem fogtok elhagyni Engem, olyanok vagytok, mint a Számban lévő édes Méz, megnyugtatva Testemet és felemelve Lelkemet.
Sokan fogják a hamisságokat követni, mert félni fognak, hogy felálljanak, és hogy konokul megvédjék Isten Szavát. Eleinte össze lesznek zavarva az új gyakorlatoktól, az új szimbólumoktól, az új öltözetektől, az oltárok új formájától és az új keresztektől. Aztán el fogják fogadni mindezeket az új dolgokat, mint az idők jeleit. Aztán azok a szegény lelkek lelkesen át fogják karolni ezt az új, modern, úgynevezett egységes megközelítését Isten tiszteletének. De azok, akik Hozzám tartoznak, minden korosztályt beleértve, hűségesek fognak maradni Szavamhoz. Ők Egyházam gerince a Földön, és sohasem fognak megtorpanni.
Az a Vágyam, hűséges Keresztényeim – minden felekezetből-, hogy gyűljetek össze és harcoljatok a démonok ellen, melyek elszabadultak a Pokolból és köztetek kóborolnak. Sohase mentegetőzzetek, csak mert szerettek Engem. Sohase fogadjatok el olyan keresztet, amely nem hasonlít arra a Keresztre, amelyen megfeszítettek Engem. Amikor mellőznek, vagy meg sem említenek Engem, akkor tudni fogjátok, hogy terjed a fertőzés minden ilyen Egyházban, melyet ellenségeim a háttérből irányítottak. Ha elfogadjátok sátáni rituáléjukat és szimbólumaikat, akkor védtelenül kiszolgáltatjátok magatokat a gonosznak.
Maradjatok hűek Hozzám. Tartsátok egyszerűnek napi imáitokat. Tartsatok Szenteltvizet és Keresztemet otthonaitokban. Védelmezzétek egymást. Maradjatok engedelmesek azokhoz a felszentelt szolgáimhoz, akik szenvedélyesen hűségesek maradnak Hozzám és nem hajlandók elárulni Engem. Aztán fordítsátok a maradék időtöket arra, hogy imádkozzatok az ateisták lelkéért, azokért, akik a pogány istenekben hisznek. és azokért, akik vakon követik Egyházam ellenségeit a vadonba.
Maradjatok szoros egységben Velem és mindennap hívjatok Engem az erőért. Én az előtettek álló keserű megpróbáltatások alatt mellettetek fogok állni, és sohasem fogom elhagyni azokat, akik keresnek Engem.
Jézusotok

Vassula az alábbi üzenetet küldi a közelgő zarándoklattal kapcsolatban:

Kedves Barátaim!
Talán hallottak már arról a komoly problémáról, ami azokat érinti akiknek Izraeli vízumra van szüksége. Az egész világon a konzulátusokon, ahol a vízumot kiállítják, június 24-e óta sztrájk van. Sokan közülünk, akiknek kell a vízum, most reménykedve várják, hogy a sztárjk befejeződjön, és még időben kapjanak vízumot, hogy tudjanak jönni. Máskülönben sajnos nem fognak tudni részt venni, és ez nagyon sokakat érint. Pedig már megvették a repülőjegyeket is, néhányan közülük nagy áldozatok árán, és most lehet hogy elveszítik a jegyeket sőt a Zarándoklatról is lemaradnak. 
Mit tehetünk mi? Ajánljunk fel mindnyájan valamilyen áldozatot. Válasszunk 2 napot a héten, amikor böjtölünk. Imádkozzunk erre a szándékra, Rózsafüzért is, Misét is ajánljon fel a papság, hogy ez az akadály elgördülhessen utunkból. 
Krisztusban,
Vassula

Bírák elé vinnék Izraelt Jézus halála miatt

Egy kenyai ügyvéd kérvényezte a hágai Nemzetközi Bíróságon (ICJ), hogy tárgyalják újra Jézus Krisztus perét, és többek között Izraelt és Olaszországot is vonják felelősségre Jézus elítélése és megfeszítése miatt, írja a kenyai Nairobianra hivatkozva a Jerusalem Post.
Dola Indidis ügyvéd Izrael mellett például Tiberius római császár, Poncius Pilátus helytartó, Heródes júdeai király, a zsidó vének tanácsának több tagja ellen is eljárást indítana. Az ügyvéd azt mondta, kötelességének érezte, hogy Hágában próbáljon igazságot szerezni Jézusnak.
Szerinte a Jézus elleni eljárással megsértették az emberi jogait, hivatallal visszaélve és előítéletesen jártak el vele szemben. „A bizonyíték ma is ott van a Bibliában, azt pedig nem vonhatod kétségbe" – mondta a Kenyan Citizen Newsnak.
Indidis elsőként egy nairobi bírósághoz fordult, ott azonban elutasították az ügyét. Utána kereste meg az ICJ-t. Ott egy kenyai lap szerint állítólag előkészítő szakaszba léphet a beadványa.

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott legfrissebb üzenete

2013. július 1. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik nyitott szívvel befogadjátok üzeneteimet. Azt mondom nektek: az idő közel. Éljetek szüntelen készenlétben! Éljetek az Evangélium tanítása szerint! Semmi újat nem mondok nektek, mivel már mindent elmondtam akkor, amikor a földön éltem. Mivel kevesen olvassák a Szentírást, ezért megismétlem nektek.
Gyermekeim! A Szentírás, az Evangélium a mérce. Ez a számból kijövő kétélű kard, amely által megítélem a nemzeteket. Mit jelent ez? Azt, hogy aki tettekre és életté váltja tanításomat, üdvözül. Aki nem, elkárhozik. Ezért olyan fontos, hogy megismerjétek, mert örök életetek múlik rajta. A próféciák, amelyeket mondok, benne vannak az Evangéliumban. Olvassátok el! Mindenre megtanít benneteket.
Gyermekeim! Az élet rövid, és utána a számadás következik. Mindenki a kapott talentumokról ad számot. Ha valakinek gazdagságot adtam, azt azért kapta, hogy segítse a rászorulókat. Ha nem teszi, számon kérem tőle. Ha valaki a tudást kapta Tőlem, azért kapta, hogy hirdesse tanításomat, és megtérítse Hozzám a lelkeket. Ha nem teszi, számon kérem tőle.
Gyermekeim! Ezt az életet arra kaptátok, hogy megismerjétek, szeressétek, és szolgáljátok az egyetlen Istent, Aki három Személy. Ezzel megszerezzétek magatoknak az üdvösséget, és másokat is Hozzám vezessetek, hogy ők is üdvözüljenek. Ha ezt teszitek, nyíl egyenesen jöttök fel Hozzám a mennybe. De ha engedetlenek vagytok, és hagyjátok, hogy a világ elcsábítson benneteket, kiszorítva Engem az életetekből, akkor ne csodálkozzatok, ha boldogtalanok vagytok, mert rossz helyen keresitek a boldogságot. Ezt egyedül Én tudom megadni nektek. Aki befogad Engem a szívébe, megkapja Tőlem a békét, amit a világ nem adhat. Az Én békém kiengesztelődés Istennel, megelégedés a sorsotokkal, és boldogság a lelketeknek. Az Én békém a mennyország előíze, amelynek teljességét a boldog örökkévalóságban fogjátok élvezni. Ezért drága kicsinyeim, keressétek a mennyek országát, és annak igazságát, a többi mind megadatik hozzá nektek! Azért, mert aki ezt teszi, annak minden kegyelmet megadok, hogy üdvözüljön.
Drága gyermekeim! A ti életetek olyan, mint a mező virága. Ma virít, de holnap elszárad. Még a nyomát sem lehet felismerni. Ezért azt mondom nektek: ne erre az életre készüljetek, hanem az örök életre! Ezzel azt akarom mondani, hogy hagyjatok magatoknak időt arra, hogy megismerjétek tanításomat, és azt tettekre váltsátok! Járuljatok gyakran a szentségekhez, és éljetek egymással szeretetben! Higgyétek el Nekem, hogy ez a legfontosabb! Sokkal fontosabb, mint a diplomák, mert mit ér az embernek, ha az egész világot megnyeri, de a lelke kárt szenved? Mit adhatnátok lelketek üdvösségéért? Lelketek örök élete az Én értetek kiontott drága Szent Vérem. Merítsetek erőt e drága Vérből! Az edény, amellyel meríthettek, a Belém vetett bizalom. Bízzatok Bennem! Hagyatkozzatok Rám teljesen! Adjátok át Nekem minden gondotokat! Én minden rosszból jót hozok ki. Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Ha így éltek, gazdagon érkeztek meg Isten országába. Öleljétek át a keresztet, amellyel megajándékozlak benneteket! A kereszt türelmes hordozása megtanít benneteket az Én követésemre. A kereszt hoz titeket közel Hozzám. Én a földön mindvégig a kereszten vagyok. Csak itt tudtok egyesülni Velem, Megváltó Istenetekkel. Akiket kiválasztok Magamnak, azokkal megosztom keresztemet, hogy még szorosabban egyesüljenek Velem a szenvedésben, és majd a dicsőségben. A kereszt türelmes hordozása által nyeritek el az örök életet, és mások előtt is megnyitjátok országom kapuját, akik nélkületek soha sem jöhetnének be rajta. Az Én kínszenvedéseimmel egyesített keresztetek lelkek megszámlálhatatlan sokaságát mentheti meg az örök életre. Soha ne mondjátok: nekem már semmi hasznom, jobb lenne meghalni. Ajánljátok fel áldozataitokat és szenvedéseiteket a lelkekért! Ez a leginkább érdemszerző cselekedet. Én is kínszenvedéseimmel és kereszthalálommal váltottalak meg titeket. Ha Velem egyesítve ajánljátok fel szenvedéseiteket, akkor az Atyám előtt olyan, mintha Én Magam szenvednék általatok. Rengeteg lelket mentetek meg általa. Ezért soha ne zúgolódjatok, ha szenvedtek, hanem adjatok érte hálát! Szenvedéseitekre szent papokat adok, akik lelkek sokaságát vezetik Hozzám, és szentelik meg. Egy szent pap meg tud téríteni egy egész várost. Imádkozzatok szent papokért! Majd csak országomban fogjátok meglátni áldozataitok és szenvedéseitek gyümölcseit. Akkor a legnehezebb keresztnek fogtok örülni a legjobban, mert ezzel mentettétek meg a legtöbb lelket. Így lássátok a kereszteket, és minden nehézséget! Soha ne feledjétek: ha keresztet adok, megadom hozzá a kegyelmet, hogy türelemmel hordozzátok. Csak rajtatok múlik, hogy befogadjátok-e. Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. július 2. Szentségimádáson Jézus…

„Drága kislányom! Vigyázz! A sátán, mint ordító oroszlán leselkedik rád, hogy elveszejtsen. Te mindig csak Rám figyelj! Én legyek minden gondolatod! Szüntelenül kérd, hogy legyen meg az Én akaratom! Akkor nem tud ártani neked. Te pedig mindig add át szabad akaratodat Nekem! Ne ragaszkodj semmihez, és senkihez! Még a legtisztább vágyaidat is add át Nekem, hogy Én cselekedjek a környezetedben, és általad, és kizárólag csak az történjen meg, amit Én akarok!
Vigyázzatok! A sátán a jó égisze alatt lopakodik be az életetekbe. Ha nem tud rávenni a bűnre, mert szentül éltek, akkor mindent összezavar, hogy megakadályozzon benneteket abban, hogy Isten rátok vonatkozó örök tervét teljesítsétek. Vigyázzatok! Imádkozzátok a Miatyánkot, és amikor ahhoz a részhez értek: legyen meg a Te akaratod, akkor nyissátok meg a lelketeket, hogy legyetek készek elfogadni mindazt, amit Isten hoz az életetekbe! Sokszor a kereszt, a szenvedés válik a javatokra, lelketek örök üdvére, vagy éppen a kereszt által tudtok lelkeket menteni. Vigyázzatok! Minden döntés előtt így imádkozzatok: Uram, ne az én akaratom legyen, hanem a Tiéd! Ha kértek valamit, és az nem akadályozza meg örök üdvösségeteket, Én megadom, mert tiszteletben tartom szabad akaratotokat, de nektek egyedül az a legjobb, amit Én akarok. Ezért mindig így imádkozzatok: Jézusom, kérem a Te erődet és a Te kegyelmedet, hogy maradéktalanul teljesítsem rám vonatkozó örök szent tervedet! Ha szívből kéritek ezt, és lélekben teljesen Rám hagyatkoztok, Én rövid úton szentekké formállak benneteket. A derű soha nem fogy ki a lelketekből, és ti fogtok megerősíteni másokat.
Gyermekeim! Amikor a keresztfán ezt mondtam: szomjazom, a ti, a világ végezetéig élő összes ember lelkére szomjaztam. Szomjúságom azóta sem elégült ki. Törekedjetek az életszentségre, ami abban áll, hogy váltsátok tettekre az Evangéliumot! Ha ezt megtettétek, akkor apostolkodjatok, hirdessétek mindazoknak, akiket elétek hozok! Így oltsátok szomjamat, hogy lelkeket mentsetek meg az örök életre! Ha mód felett sok lelket akartok menteni, ajánljátok fel Nekem az életeteket! Akkor a világ végezetéig élő összes lélekre kiterjed életfelajánlásotok. Megszámlálhatatlanul sok lelket fogtok megmenteni. Így imádkozzátok:
Életfelajánlás 1954-ből Dolores szervita nővér által:
„Édes Jézusom, a teljes Szentháromság, égi Édesanyánk és az egész mennyei udvar előtt, a Te Szent Véred és kereszthalálod érdemeivel egyesítve, felajánlom Szentségi Szíved és Szűz Mária Szeplőtelen Szíve szándékai szerint egész életemet, és amíg élek, minden Szentmisémet, Szentáldozásomat, jócselekedetemet, áldozatomat és szenvedésemet a dicsőséges Szentháromság imádására, engesztelésére, Anyaszentegyházunk egységéért, Szentatyánkért, papjainkért és jó papi hivatásokért, a magam lelkéért és az összes lélekért a világ végezetéig. Jézusom, kérlek fogadd el életáldozatomat, és add kegyelmedet, hogy ebben mindhalálig kitartsak. Ámen.
A felajánlást komoly, tiszta szándékkal és alázatos lelkülettel kell tenni. Minden ima, jótett, szenvedés és tiszta szándékú munka nagy értékkel bír, mert mindez Krisztus Vérével és Kínszenvedésével van felajánlva. Felajánlásunkat mielőbb tegyük meg, és időnként újítsuk is meg.”
Bonajunkta atya, aki Dolores lelkivezetője volt, azt kérte, hogy szentgyónás és feloldozás után mondjuk el a fent leírt felajánló imát, és kérjük rá a pap áldását, amit az Úr Jézus a mennyből megerősít.
„A Szűzanya öt ígérete az életáldozatot hozóknak:
  1. Nevük be lesz írva Jézus szeretettől lángoló és Szűz Mária Szeplőtelen Szívébe.
  2. Jézus érdemeivel egyesített önátadásuk által lelkeket mentenek meg a kárhozattól. Áldozataik érdeme kiterjed a világ végéig élő lelkek számára.
  3. Családtagjaik közül senki sem kárhozik el, még akkor sem, ha a külső látszat ezt mutatná is, mert mielőtt lelkük testükből kiröppenne, megkapják lelkük mélyén a tökéletes bánat kegyelmét.
  4. Életfelajánlásuk napján az esetleg tisztítótűzben lévő családtagjaik kiszabadulnak.
  5. Haláluk óráján mellettük állok, és tisztítótűz nélkül viszem lelküket a dicsőséges Szentháromság elé, ahol az Úr által készített hajlékban Velem együtt fognak vég nélkül örvendezni.”
Az Úr Jézus: „Ha már megtettétek az életfelajánlást, akkor tartsatok ki az életszentségben! Szüntelenül apostolkodjatok, és tegyétek a jót mindazokkal, akiket elétek hozok! Így nagyon gazdagon fogtok megérkezni országomba. Halálotok pillanata égi születésnapotok lesz.
Gyermekeim! Nagy kegyelem az életfelajánlás. Áldozataitok és szenvedéseitek az Enyéimmel egyesítve átalakul lélekmentő fizetőeszközzé. Szenvedéseitek nem lesznek értelmetlenek számotokra, hanem lelki béke és öröm forrásai, mert általuk vesztek részt megváltásom hatalmas művében.
Gyermekeim! Azt akarom, hogy ti is lélekhalászok legyetek! Életetek értelme a földön: az üdvösség elnyerése. De nemcsak saját magatok, hanem minél több ember számára. Ehhez adom az életfelajánlást, mint a lélekmentés eszközét, amely úgy működik, mint egy hatalmas háló, amelyet szüntelenül kivettek a tengerre, és megtelik hallal. Pontosan úgy, mint amikor Péter a szavamra kivetette a hálót.
Gyermekeim! Legyetek apostolaim! Működjetek együtt Velem! Általatok akarom eljuttatni Igémet mindazokhoz, akik keresnek Engem, éhezik és szomjazzák tanításomat, és az Én drága Szent Testemet és Véremet, a legszentebb Eucharisztiát. Ne elégedjetek meg azzal, hogy ti már birtokoltok Engem! Osszatok meg minél több emberrel, mert minél több léleknek beszéltek Rólam, annál gazdagabbak lesztek lélekben, és ezt a kincset magatokkal hozzátok az örök hazába. Ha mindig engedelmeskedtek indításaimnak, és nem mulasztotok el egyetlen alkalmat sem, hogy megtegyétek, amire indítalak benneteket, akkor elkerülitek a tisztítótüzet, halálotok pillanatában a mennybe jöttök. Ezzel kielégítitek szomjamat. Értelmet adtok minden megmentett lélek által keserves kínszenvedésemnek. Én pedig minden elképzeléseteket felülmúló örök jutalomban részesítelek benneteket Atyám országában. Menjetek el az egész világra! Tegyetek tanítványaimmá minden népet! Ha a betegágyhoz vagytok kötve, akkor se csüggedjetek! Imáitokkal és az Én szenvedéseimmel egyesített keresztetekkel lelkek ezreit, millióit menthetitek meg. Tegyétek ezt addig, amíg a kegyelem ideje tart. Imádkozzatok a bűnösökért, hogy kapaszkodjanak bele irgalmamba, amely átöleli az egész világot! Tegyétek ezt még ma, még most, mert hamarosan ütni fog igazságosságom órája, amikor lejár a türelmi idő, és sokan úgy fognak járni, mint a balga szüzek, akik kinnrekedtek a menyegzőről. Most van itt az üdvösség napja. Térjetek meg még ma, amikor még lehetőséget adok rá! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. július 18., itthon a kegyelem órájában, délután 3 és 4 óra között az Úr Jézus…

Ez a világ nemsokára megszűnik. Még a helyét sem lehet majd felismerni. Az új Jeruzsálem lesz a helyén. Leszáll a menny a földre, és kezdetét veszi az a paradicsomi állapot, amelyet kezdetben teremtett Atyám. Ez lesz az ezer éves béke uralma. A sátánt megkötözöm ezer évre, és a pokol fenekére vetem. Nem lesz többé, aki az embereket kísértse. Mindenki szentül fog élni. Itt lesznek közöttük szent angyalaim és üdvözült szentjeim. Velük egyesülve fognak Engem dicsőíteni és imádni a megújult világ lakói.
Gyermekeim! Készüljetek! Nagyon nagy változások jönnek. Ez a világ most haldoklik. Érzi, hogy el fog múlni. Ennek a jelei a természeti katasztrófák, melyek egyben az emberiség bűneinek a következményei.
Készüljetek! Éljetek halálra készen, mert tűz által tisztítom meg a földet! Minden el fog égni. Ezért azt mondom nektek: ne ragaszkodjatok semmihez, amit itt birtokoltok, mert megsemmisül minden! Ne törekedjetek az anyagi gazdagságra, mert mindent itt kell hagynotok! Inkább tisztítsátok meg a lelketeket a bűnbánat szentségében, és őrködjetek lelketek tisztasága fölött! Járuljatok gyakran a szentáldozáshoz, mert akkor Engem, a legdrágább kincset, üdvösségetek zálogát birtokoltok, Akit magatokkal visztek az örök hazába. Én ugyanis örök vagyok, de ez az egész világ meg fog semmisülni. Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetésemet, és higgyetek szavaimban! Az idő rövid. Készüljetek! Éljetek szüntelen készenlétben! Nem tudjátok sem a napot, sem az órát, hogy mikor fogtok megállni ítélőszékem előtt. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: 1 János 4, 17. „…bizalommal várjuk az ítélet napját…”

2013. július 19. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Drága kislányom! Most a föld megtisztításáról beszélek neked. Olyan lesz ez, mint amikor a háziasszony kitakarítja a lakást. A fölösleges lomot kidobja, a piszkot összesöpri, a port letörli, és az ablakokat lemossa. Végül az egész ház tiszta, ragyog. Így fog lezajlani a föld megtisztítása is. Csak a piszkot és a fölösleges lomot fogom eltávolítani. Utána ragyogóvá teszem, megújítom a földet, és megsokasítom a népet. Eltávolítom körükből mindazt, amihez ragaszkodnak, amit bálványoznak, és Elém állítanak. Azért, mert ezek a kárhozatukra vannak. Értsétek meg, Én mindent a ti örök üdvösségetekre teszek. Az új világban Magamat fogom középre állítani, a legméltóságosabb Oltáriszentségben, mert egyedül Én vezetlek benneteket az üdvösségre. Minden sallangtól, fölösleges dologtól megszabadítom népemet, hogy elszakítsam őket bálványaiktól, amelyek megfosztották őket Tőlem, Üdvözítő Istenüktől, és a kárhozatba taszítják őket. Ne rémüldözzetek azon, amit hozok! Ne sajnáljátok mindazt, amit el fogtok veszteni! Csupán a lelketeket sajnáljátok, amiért bálványaitok megfosztottak titeket Tőlem, legnagyobb Jótevőtöktől, örök életetek Szerzőjétől.
Hamarosan megújítom a föld színét. Pontosan úgy, ahogy a Jelenések könyvében olvashatjátok. Új eget és új földet teremtek. Megmutatom Isteni hatalmamat. Az új világban nem lesz gyász, és jajkiáltás. Letörlök szemetekről minden könnyet. Az új korban mindenki szent és boldog lesz. Ne féljetek, és ne rémüldözzetek azért, hogy azt mondtam: tűz által tisztítom meg a földet. Örüljetek és ujjongjatok! Elérkezik a ti megváltásotok. Az új ég és új föld lesz a földi paradicsom, amikor a menny egyesül a földdel. Ez lesz az ezer éves béke uralma, amiben Én leszek a világ Ura, és nem a sátán, aki most uralkodik a világ fölött.
Gyermekeim, készüljetek! Soha nem látott csodáknak lesztek tanúi. Örüljetek, és adjatok hálát minden nap, mert Isten szeret titeket. Nem hagyja, hogy a vesztetekbe rohanjatok. Én gondoskodom rólatok, és boldog örök életre vezetlek benneteket. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. július 20. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Most azokhoz a gyermekeimhez szólok, akik elfogadják, és tettekre váltják üzeneteimet.
Drága fiaim és leányaim! Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de azután semmi egyebet sem tehetnek! Csak attól féljetek, aki a testeteket a lelketekkel együtt a pokol tüzébe akarja taszítani. A bűntől féljetek! Rettegjetek minden bűn elkövetésétől, akármilyen szépnek és jónak tünteti fel ellenfelem, a sátán. Amikor kísért, ezt mondogassátok magatokban: inkább meghaljak, mint vétkezzek! Engem lássatok magatok előtt a keresztfán, hogy mennyit szenvedtem a ti bűneitekért! Szeressetek viszont Engem, lángolóan, és Irántam való szeretetből tagadjátok meg magatokat, kérjétek Tőlem a kegyelmet, és akkor soha nem követtek el bűnt. Kérjétek, hogy mindig álljak mellettetek, különösen akkor, amikor kísértésben vagytok! Ellenfelem az Én jelenlétemet nem tudja elviselni, ezért elmenekül. Már mindenre kioktattalak benneteket. Váltsátok tettekre üzeneteimet, és akkor üdvözültök! Nagyon szeretlek mindnyájatokat, és különösen nagy örömömre szolgál, ha elolvassátok, és megfogadjátok szavaimat. Imádkozzatok, hogy minél többen ezt tegyék, és tanításom megtartása által üdvözüljenek! Most annak örüljetek, hogy még beszélek hozzátok, és még időt adok a megtérésre. Használjátok ki ezt a lehetőséget! Az élet rövid. Igyekezzetek rátalálni a keskeny útra, amely az életre visz! Minden kegyelmet megadok mindazoknak, akik Engem keresnek, és vágyakoznak az örök életre. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. július 26.

Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Készüljetek! Az idő rövid. hamarosan meg kell állnotok Színem előtt. Az Antikrisztus ideje elérkezett. Hamarosan fellép, mint nagy békítő és csodatevő. De még előtte sok rossz dolgot fog előidézni. Nemzet, nemzet ellen támad. Háborúk lesznek itt is ott is. Amikor majd minden a legrosszabb lesz, akkor fog megmutatkozni, mint a bajok elhárítója. Sokan behódolnak neki. Őbenne fogják látni a messiást, de valójában nem az. Mindazok, akik megvetettek és elutasítottak Engem, hitelt adnak neki, és ezzel a saját vesztüket okozzák. Már két ezer évvel ezelőtt megmondtam: jönnek majd az Én nevemben, de ti ne higgyetek neki! Mint a cikázó villám, úgy jövök el újra. Minden szem látni fog Engem. Azok is, aki keresztülszúrtak. Olvassátok el a Szentírást, és abban higgyetek! Mindaz, aki mást hirdet nektek, csaló, és a kárhozatban akar taszítani benneteket. Ne higgyetek az álprófétáknak, akik az Én nevemben beszélnek! Csak annak higgyetek, aki az Evangéliumot és a Szentírást hirdeti nektek! Én ugyanaz vagyok tegnap, ma és mindörökké. Törvényeim változatlanok. Mindaz, aki megváltoztatja, csaló, és a sátán eszköze.
Gyermekeim! Isten az embert férfinak és nőnek teremtette. Azért, hogy a szeretet egységében kiegészítsék egymást. Ami a nőben megvan, az hiányzik a férfiból, és fordítva. A házasság szent dolog. Isten alkotta azért, hogy gyermekek szülessenek belőle. Amikor Atyám megteremtette a földet, ezt mondta: „Sokasodjatok! Hajtsátok uralmatok alá a földet!” Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Két férfi vagy két nő kapcsolata soha nem lehet házasság. Ez ferde hajlamú, beteg dolog, és súlyos bűn. Ha valaki a saját neme iránt érez vonzalmat, az beteg. Tagadja meg magát, és mondjon ellene a sátán kísértésének! Az ilyen ember éljen egyedül! Keressen Engem, és Én megadom neki a szükséges kegyelmet, hogy üdvözüljön.
Gyermekeim! Már sokszor megmondtam nektek, hogy ezt az életet arra kaptátok, hogy Atyám törvényét teljesítsétek, és elnyerjétek az örök életet. Aki itt akar berendezkedni, csalódik. Mindent itt kell hagynia, és lemarad az örök boldogságról. Úgy jár, mint a balga szüzek, akik kinn rekedtek a menyegzőről, mert nem volt olaj a lámpásukban. Az olaj a készenlét. Más szóval az Isten és a felebarát iránti szeretet gyakorlása. Aki elfoglalja magát azzal, hogy itt gyűjtögessen, elmulasztja a készenlétet, és lemarad mindarról, amit Atyám azoknak készített, akik szeretik Őt.
Gyermekeim! Én azt kértem: éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Ne süllyedjetek el a világ dolgaiban, mert minden elmúlik! Mindent itt hagytok, és azt sem tujátok, hogy mikor.
Drága gyermekeim! Fogadjátok meg szavaimat! Éljetek tisztán és szentül! Csak ez az egy a fontos. Ne ragaszkodjatok semmihez és senkihez! Engem állítsatok az első helyre az életetekben! Én örök vagyok, és Én a tietek maradok mindörökre. Engem szeressetek és imádjatok úgy, hogy megteszitek törvényeimet! Aki Engem szeret, annak kinyilatkoztatom Magam. Nincs annál nagyobb boldogság, mint amikor egy lélek megtapasztalja jelenlétemet, és felfogja kinyilatkoztatásomat. A világ összes kincse nem mérhető vele. Kérjétek el Tőlem ezt a kegyelmet! Ha teljesítitek a törvényt, és tiszta szívből szerettek Engem, nektek is kinyilatkoztatom Magam. Boldogok lesztek már itt a földön, mert Engem hordoztok a szívetekben. A mennyben pedig kiteljesedik, és még jobban elmélyül, és megtöbbszöröződik boldogságotok, amely örökké tart. Erre teremtett mindnyájatokat Atyám, Aki csodálatosan gyönyörű, pazar helyet készített számotokra a mennyben. Örüljetek ennek, és minden igyekezetetekkel akarjátok elnyerni az örök üdvösséget! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
A Szentlélek így imádkozott bennem: „Jézusom, Királyom, örök Boldogságom! Még a Neved is felvidít, amikor kimondom. Te vagy szívem öröme. Ha Rád gondolok, elömlik bennem az Irántad érzett szeretet. A lelkem megtelik örömmel és békével. Hálát adok Neked, hogy meghívtál, és szolgálhatok Neked. Köszönöm, hogy Hozzád tartozom. Imádott Jézusom! Mikor mehetek már Szent Színed elé? Jobban szomjazom Szent Színed látására, mint szarvas a hűs forrás vizére! Jézusom, örömöm, örök boldogságom! Te vagy minden reményem, örök biztonságom. Nélküled halott lennék, de Te vagy örök életem. Ó mily jó, és gyönyörűséges a Te társaságod, és amikor kinyilatkoztatod Magad nekem! Én is úgy vagyok, mint Mária, aki a jobbik részt választotta. Nem is veszíti el soha. Csak ülök a lábadnál, és iszom szavaidat. Tanításod örök életté válik bennem. Szavaid az én drága kincsem. Kívánatosabbak számomra a színtiszta aranynál.
Ó Jézusom, Isteni Szerelmem! Köszönöm, hogy kiválasztottál Magadnak, lehajolsz, és beszélsz hozzám. Köszönöm, hogy rozsdás vízcsapod, kicsi ceruzád lehetek. Áldott légy érte Jézusom, hogy engem is felfogadtál szőlőmunkásaid közé! Köszönöm, hogy általam hirdeted az Evangéliumot, hogy engem is lélekhalásszá tettél. Minden vágyam az, hogy tökéletesen megfeleljek elvárásodnak! Lelkeket mentsek Neked, akik mindörökké szeretnek és dicsőítenek majd Téged. Egyedül ezt kérem Tőled a Te mind nagyobb dicsőségedre. Ámen.”

2013. július. 30. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Drága kislányom! Hamarosan elkezdődik a nagy keresztényüldözés. Kirobbantója és okozója az Egyházszakadás lesz, amit azok idéznek elő, akik úgymond egyesíteni akarják Egyházamat úgy, hogy Engem száműznek a legméltóságosabb Oltáriszentségben. A fő részt a leszakadt részhez csatolják. A fenevad képét helyezik a keresztre. Az ő képét teszik az oltárra. Eltörlik a mindennapi áldozatot. Ezzel teljesítik Dániel próféta jövendölését. Akkor nyíltan megmutatja magát az Antikrisztus, aki mindenféle megtévesztő csodajelet fog művelni, ezért istenként fogják imádni. 
Gyermekeim! Készüljetek, mert most jön el a történelem legnagyobb és legvéresebb keresztényüldözése! Mert ti, akik hétről hétre, napról napra Engem fogadtatok a szívetekbe a legméltóságosabb Oltáriszentségben, nem tudnak eltántorítani Tőlem. Szentéletű papjaim a rejtekben továbbra is be fogják mutatni a Szentmisét. Ezért pedig halálbüntetés fog járni. Mert mindazokat, akik nem imádják a fenevadat, hanem Engem, az élő Istent, Aki meghaltam értetek a keresztfán, kivégeznek. Rengeteg lesz a halott. De ti ne féljetek! Atyám országában örökké ragyogni fogtok, mint a nap. Bízzatok Bennem! Én veletek vagyok minden nap, és megerősítelek benneteket. Fogadjátok megerősítő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”