2023. június 28., szerda

Isten szemével

2023.06.06.

1.

A TV híradójában arról beszéltek, hogy az Európai Parlamentben többek között a magyar miniszterelnököt szidják.

Kép: Szent István király komoly arccal magasra emelte az Úr keresztjét.

Hang: Ébredj fel Magyarország!

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Atyámnak és Nekem terveim vannak Magyarországgal, de ti még mindig alusztok. Közületek rengetegen eltávolodtak Tőlem, nem is keresnek, nem is ismernek. A szülők, nagyszülők meg vannak fertőzve a régi ateista elvekkel, és nem törődnek az utódok vallásos nevelésével. Ébredjetek fel, térjetek meg, mert a többi nemzetet nektek kell majd Hozzám vezetni. Szent István, ahogy mutatom neked, azért emeli a keresztet, hogy végre legyetek Keresztény Magyarország.

2.

Június 4.-én, vasárnap Trianonra való megemlékezést tartottak Budapesten. 1848 méter hosszú magyar zászlót, és egy annál rövidebb Székely zászlót vittek az Operától a Hősök terére, ott kokárda formát alkottak a zászlókból úgy, hogy a magyar zászlóval háromszor tudták körbe érni a Hősök terét, majd azt vette körbe teljesen a Székely zászló. A békediktátum aláírása emlékére 16:32-kor szólaltatták meg a harangokat az okostelefonokról, amit az egybegyűltek néma csendben hallgattak. Apukámmal én is csatlakoztam az ünneplőkhöz, és az Irgalmas rózsafüzért imádkoztam a megemlékezés alatt. A Hősök terén az angyalszobor felé fordultam, és kértem Magyarország védőangyala segítségét.

Kép: Ahogy álltunk a Hősök terén, angyalok repkedtek fel-alá és néznek minket.

Hang: Nagyon felemelő ez benned.

Jézus: Nagyon felemelő benned a hazád iránti elkötelezettség. Hazádnak szüksége volt a te imádra, az Irgalmas rózsafüzérre. Nagyon szép és megrendítő volt az az élő kép, amit a zászlókkal alkottatok. Nemcsak ti gyermekeim voltatok jelen ezen a szép ünnepen, hanem az angyalok sokasága is.

3.

Az Európai Parlament egyik jobboldali magyar képviselőjét hívták meg egy beszélgetésre, amit a lakók is meghallgathattak személyesen. Erre terveztem elmenni, és imádkozni érte és sikeréért az Európai Parlamentben, még ha nem is tudok adni neki szent érmeket a nagyobb védekezés érdekében. Abban bíztam, hogy az imám csak használ neki.

Jézus: Az igaz, hogy nem egy vallásos összejövetelre készülsz, de hazád sorsáról lesz szó, és ha nem is szólsz Magyarország érdekében, ha nem is látod el szentelményekkel a politikust, de ha lélekben együtt harcolsz vele a hazáért, ha buzgón imádkozol, hogy eredményeket érjen el a küzdelemben, mi Égiek odafigyelünk kérésedre, a te nemes akaratodra, és segíteni fogunk ennek a derék, hazaszerető politikusnak, hogy érjen el eredményeket. Egyedül kevés lennél hozzá, de az egész Szentháromság, a Szűzanya, és a magyar szentek együtt lesznek veled.

4.

Néhai édesanyám lakásában olyan lakók vannak, kik se nem fizetnek, se nem akarják elhagyni a lakást. Egy alkalommal a testvéremmel és édesapámmal mentünk oda. A családanya nem volt épp odahaza, a családapa ott hagyott minket a lakásban egy rövid időre, míg ránk hívta a rendőrséget. Az alkalmat kihasználva a testvéremmel buzgón imádkoztunk, szenteltvízzel hintettük meg a lakást. Kértem az angyalokat és szenteket, álljanak a lakás bejárata és ablakai elé, és őrizzék a lakást. Kértem a családunk felmenő ágait és azok őrangyalait is, segítsenek visszakapni a lakást, mert az Úrnak foglaljuk le rejtekhelynek. Kérdeztem tőlük, egyeznek-e ezzel, akarják-e.

Kép: Egy csomó ember fejet hajt, és mondták: „Akarjuk!”.

Kértem az Urat is, segítsen, hogy ezek az emberek elhagyják majd a lakást.

Hang: Akarom… ez már az enyém.

Jézus: A Szentlélek sugallta neked az ötletet, hogy fordulj elhunyt családtagjaidhoz és azok őrangyalaihoz, hogy segítsenek abban, hogy ez a lakás végre felszabaduljon. Ők egyet akarnak veled, és leborulva imádkoznak ebben az ügyben. Bizony igényt tartok erre a lakásra, mint rejtekhelyre.

5.

Arról volt szó, hogy mi van akkor, ha például Magyarországon minden ember hívja az angyalokat segítségül.

Jézus: Lépten-nyomon segíteni fognak egyenként mindegyiküknek, és az egész nemzetnek, csak arra várnak, hogy kérésükkel forduljanak hozzájuk.

6.

Antony Parankimalil atya lelki napot tartott, amelyen a szenvedésről beszélt. Többek között arról is beszélt, hogy ő még gyermek volt, amikor apai nagymamája rákos megbetegedésben szenvedett, mosollyal az arcán viselte azt, és felajánlotta szenvedéseit az Úrnak. Meg volt győződve arról, hogy a nagymama azért szenvedett, hogy ő pap legyen.

Gondolat: Az én családfámban is voltak olyan tagok, kik rövid életet éltek, így ők az életüket azért adták, hogy én megszülethessek.

Érzés: Minden családban vannak áldozatok. Így, Isten a családfák generációit vonja be az Ő munkálkodásába, lelkek megmentésébe, az Ő dicsőségére.

Jézus: A szenvedés misztériumának az a lényege, hogy nem hiábavaló. Ha Isten megengedi, akkor annak nyomós oka van. Vagy saját lelkét menti meg az illető, vagy más felebarátait menti meg a kárhozattól. Van olyan eset, amikor azért kell valakinek szenvednie, vagy korán meghalnia, hogy egyik családtagjából az ő szenvedése által egy nagy kiválasztott szülessen. Szinte minden generációban van valaki, aki rendkívül sokat kell, hogy szenvedjen az ő családtagjai megmentéséért. Az áldozatok közül a legnagyobb lélekmentő ereje a testi, vagy lelki szenvedésnek van.

7.

Lopásról volt szó.

Kép + Érzés: Ha valaki valamit ellop, vagy jogtalanul visszatartja azt, ami nem őt illeti, azon átok ül. A gonosz fogva tartja. Ráadásul a Tízparancsolat is tartalmazza: „Ne lopj!” A meglopott ember sírása, Istenhez intézett panasza az ő lekét terheli. Ha pedig valaki szeretetből ad valamit másnak, azon sok áldás van.

Jézus: Minden olyan ember, aki súlyos bűnökben él, és nincs benne bűnbánat, nem gyónja meg azokat, az az ördög karmai között van. Ha így fejezi be életét, és még utolsó percben sem bánja meg a vétkeit, akkor az átok miatt, ami rajta ül, a pokolba kerül. Jól látod, hogy a lopás eredménye az átok, a jó szívből adakozás eredménye az áldás.

8.

Isten kegyelmeinek sokaságáról és Isten dicsőségéről volt szó.

Kép: Isten a kegyelmet fényként árasztja magából az emberre, hogy azt az ember kamatoztassa. Ez által nő Isten dicsősége. Az emberi lelkek többsége ezt nem érzékeli, magukba vannak zárva, így ebből semmit sem tudnak hasznosítani. Így telik el az idő.

Kép: Amikor számot kell adni az Úrnak, csak a szeretetcselekedetek, lemondások, szenvedések azok, amelyek fényt árasztanak a lélekből, a lexikai tudás nem.

Jézus: A háromszemélyű egy Isten rengeteg kegyelmet és dicsőséget tartogat a Szívében. A kegyelmet válogatás nélkül szórja mindenkire. Szeretné, ha mindenki elfogadná. A kegyelmen ne csak valami misztikus ajándékot, valami különös kiválasztottságot értsetek. Kegyelem például a hit elfogadása. Kegyelem a szenvedés eltűrése és felajánlása. Kegyelem, hogy tud valaki imádkozni. Nem felolvassa és eldarálja csupán a leírt imákat, vagy gyorsan, odafigyelés nélkül végig mondja a rózsafüzéreket, hanem megkapta hozzá a kegyelmet, meg-megáll közben, elmélkedik, szemlélődik, érzi a jelenlétet, és beszélget Istennel. Tehát ez mind kegyelem. De van olyan kegyelem, amikor Isten valakit kiválaszt Magának eszközül. Természetfeletti karizmákat ad neki, például belső hangot, a hallást, a gyógyítást, a szabadítást, a nyelveken beszélést, és Isten szavának közvetítését, vagy megkapja a látás kegyelmét. Ezek mind nagy kegyelmek. Van, amikor Isten megszakítja azt a kegyelmet, amit eddig adott, és egy másikat kap az illető. Van, amikor alkalmatlannak tartja, és végleg elveszi tőle. Amikor valaki elfogadja és felhasználja a kegyelmeket, legyenek azok kisebbek vagy nagyobbak, ezáltal Isten dicsőségét növeli. Aki nem fogadja el, megsérti Istent, és lelkének sokat árt. Nem képes növelni Isten dicsőségét. Amikor elé kell majd állni számadásra, a Mindenható megvizsgálja, hogy mennyi kegyelmet használt fel. A földi eredmények nem számítanak: siker, hatalom, nagy tudás, tanultság, csak a kegyelem felhasználása számít. E szerint lesz megítélve.


2023.06.13.

1.

a)

Egy lelki testvér arra kért, hogy közösen imádkozzunk egy leányért az ő jelenlétében. Mielőtt megvalósítottuk volna ezt az alkalmat, az Úrnapi Eucharisztikus körmenetet a leányért ajánlottam fel.

Kép: Az Úr a kezében tart valakit.

A leány az ima után mondta, hogy úgy érezte, terhek kerültek le róla, és nyugodtan aludt utána.

Jézus: Az irgalmasság szép cselekedete volt, amiket tettetek e szomorú, nehéz sorsú leányért. Az Én irgalmas Lelkem cselekedett benned, amikor áldozatokat hoztál érte. Mutattam neked a látomásban, hogy lelke mennyire meg van gyötörve. A kétórás körmenet és a közbenjáró ima igazi mély lelki békét adott neki.

b)

Az ima alkalmával exorcizált vizet és exorcizált olajat is használtunk.

Jézus: Az exorcizált víz és az exorcizált olaj eszközök voltak a gyógyításhoz.

2.

Egy politikai estre mentem, ahol imádkoztam az előadókért és a résztvevőkért.

Kép: Egy kerék, vagy egy henger gurul előrefelé, majd irányt változtat 30-45°fokos irányba.

Kép: A két előadó politikus agyában arany fény csillanások jelennek meg az ima hatására, melyek változásokat hoznak a lelkükben, és ezt viszik tovább máshová.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Általában, aki ilyen előadásokra megy, annak a politika az érdeklődési köre. Te ott is Rám gondolsz, és magadban imádkozol. A képen azt mutatom, hogy az imáitok befolyásolják a politikusok gondolatait. Jelen esetben a te imád a két előadónak a fejében valami ragyogást, csillogást okozott, az imáid fénye valahogy az értelmükben marad.

3.

Egy szentmisén eszembe jutott a családfám és a tagok szenvedései.

Hang: Eszedbe juttatom ezt.

Érzés: Többen voltak, akik rövid életűek voltak, úgy az apai, mint az anyai ágon.

Kértem az Urat, villantsa fel a családunk egyéneinek áldozatait.

Kép: A családfa, a családtagok gömb formában vannak jelen, tőlük füst száll fel az áldozatok jeleként.

Kértem az őrangyalt, gyűjtse őket össze, és vigye fel az Égbe a Szentháromság Trónja elé.

Kép: Minden áldozat ott van Isten Trónjánál.

Hang: A legkisebb áldozatokig menően.

Érzés: Ez mind kellett ahhoz, hogy én is megszülethessek, és éljek ilyen formában, ahogy most jelenleg élek.

Jézus: Minden ember családfájában vannak jó és rossz emberek, de ezeket nem fekete-fehéren kell nézni. Úgy élték le földi életüket, hogy voltak benne bűnök és erények egyaránt, akár jók, akár rosszak voltak. Te foglalkozol az őseid kisebb-nagyobb erényeivel. Az őrangyaloddal elküldöd ezeket a jócselekedeteket, melyek halottaid földi életében történtek, és ezzel segítesz nekik az üdvözülésben, és az üdvösség fokának a mértékében.

4.

Charbel atyáról néztem egy filmet. Míg Charbel atya (keresztneve: Juszef Antun) fiatal volt, megtetszett egy leánynak, még azelőtt, hogy szerzetbe vonult volna. Hosszú évekkel később egy haldokló asszonyhoz ment Charbel atya a betegek szentségét kiszolgáltatni. Az a hölgy volt az, akinek annak idején nagyon tetszett a fiatal Juszef. Arról beszélt az asszony, hogy egész életében a szívébe zárta őt, mindig felnézett rá, és példaképe volt. Az igaz, ő is férjhez ment, és voltak gyermekei, de ő jó édesanya volt.

Olvastam Maria Valtortánál: Jézus mondta: Annak érdekében, hogy mi előrehaladjunk, valakinek mindig áldozatot kell hoznia.

Érzés: A lány tiszta szeretete a fiú iránt és lemondása róla segített Charbel atyának, hogy nagy szentté váljon.

Jézus: Az áldozathozatalnak többféle területen van értéke. Például: a saját lelkét csiszolja, tökéletesíti valaki lemondásokkal, azután menti a lelkeket, akik nem tudnak áldozatokat hozni. És nem utolsósorban, Charbel atya esetében nagy szerepe volt egy tiszta szívű leánynak, aki nagyon szerette őt, de lemondott róla. Ennek a leánynak az áldozata is kellett ahhoz, hogy ez a drága atya ekkora nagy szent legyen.

5.

Kép: Isten nekünk olyan, mint a szolga, Aki kiszolgál minket. Egy idő után mi próbálunk Neki segíteni a szolgálatban. Imával, lemondással kegyelmet esdünk le mások számára, a megtérésükre. Így, egy idő után Istennek is, és embertársainknak is szolgálunk.

Jézus: Isten nemcsak, hogy megteremtette és megmentette az embereket, hanem gondoskodik is róluk. Nagy szeretetében azt akarja, hogy mindenki üdvözüljön, hazatérjen a Mennyországba. De elvárja tőletek engesztelőktől, hogy segítsetek Neki az akarata teljesülésében. Úgy tudtok segíteni, szolgálni Istennek, hogy sok-sok áldozatot hoztok a lelkekért, akik még itt élnek a földön. Így, nemcsak Istent szolgáljátok, hanem embertársaitokat is, akiket megmentetek a kárhozattól.

6.

Eszembe jutott, az Úr mondta, odafigyel a kéréseimre.

Érzés: Az Úr komolyan vesz engem.

Hang: Mert te is komolyan veszel Engemet. Csak így haladhatunk mi ketten együtt. Így segítem a te szekeredet, ahogy te is az enyémet.

Kép: Én, mint kisgyermek ülök a földön balra fordulva, és tátott szájjal nézem az Urat, Aki előttem áll közelebb hajolva hozzám. Az ujját az Égre emeli, és magyaráz.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Drága kislányom, csak azért tudunk eredményt felmutatni te meg Én, mert feszülten figyelünk egymás szavaira. A kép is ezt mutatja, hogy kicsi gyermekként nagy érdeklődéssel figyelsz Engem, és Én lehajolva beszélek hozzád.

7.

Szent Anna templomban voltam egy pap temetésén, utána el akartam menni a Szent Anna-Rétre. Arra gondoltam, hogy amikor szentmisére megyek, általában a Szent Anna mellékoltárnál szoktam ülni a templomban. Amikor Horvátországba megyek, a lakóhely temploma szintén Szent Anna templom. Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy milyen gyakran találkozom Szent Annával.

Jézus: Nagyon különös az a helyzet, hogy Szent Anna neve milyen sokszor előkerül az életedben. Ez nem véletlen. Szent Anna figyeli életed folyását. Nagy örömmel tölti el, hogy unokáját, Jézust milyen végtelenül szereted.

8.

Kértem az Urat, legyen az életemben egész végig olyan bűnbánatom, mint Mária Magdolnának.

Jézus: Ez a kívánságod nagyon megható, és láthatod, hogy teljesítem.

9.

Hang (énekelve): Hogy így szeressem az Örök Istent!

Jézus: Én nagyon szeretem a derűt, a vidámságot teremtményeimben. Énekeljen ezért a lelked, amikor Hozzám szólsz. Mosolyogj, és úgy dicsérj Engem.

10.

Hang: Ebből is lehetett volna bilokáció.

Jézus: Bizony úgy van, hogy mikor az egyik helyen segítesz és szolgálsz valakit, addig máshol is szükség lenne rád.

11.

Kép: Egy különleges sötétkék-zöldes dobozka, melynek a teteje könnycsepp alakú.

Jézus: Ezt a dobozkát azért mutattam neked, mert ebbe vannak összegyűjtve a te könnyeid, amik szenvedéseid alatt hullottak.

2023.06.20.

1.

Egy lányt egy gonosz ember tartotta fogva, kinek kezeiből kiszabadult.

Jézus: A Mennyei Atya nem engedi elveszni, mert látja, hogy szabadulni akar a bűnétől és a fogvatartójától, akitől sok rosszat kapott.

2.

Imádkozom a leányért, hogy megnyíljon a lelke, és el tudjon menni gyónni, és semmit sem hallgasson el, ami vele történt.

Kép: Ha nem gyón meg valamit, az a gonosznak nyitott a kapu a lelke felé, belekapaszkodik, bele ül, és nem engedi a lelket.

Érzés: Az Úr Jézus már alig várja, hogy a lányt feloldozhassa a bűnei alól.

Kép: A lány lelkében egy fehér liliom nőtt.

Jézus: Nem hiába imádkozol a jó gyónás kegyelméért az ő számára. Mutatom, hogy máris megindult benne valami bűnbánat. Már alig várom, hogy a gyóntatószékben levehessem róla a terheit. Értékelem azt, hogy arra készteted őt, hogy majd a gyónás alatt semmit sem hallgasson el. Amit szégyen, vagy félelem miatt nem gyón meg, az bizony rajta marad.

3.

A fogvatartó jutott eszembe. Kértem az Urat, engedje meg, hogy az őrangyalom elmehessen hozzá.

Kép: A fogvatartó lelke teljesen fekete, mocsárban van, és az őrangyala sírva néz fel az Égre.

Hang: Kérlek, ments meg engem!

Azon gondolkodtam, hogyan hat rá az ima.

Kép: Egy fekete ember kardot tart a kezében, de valahogy mégsem tudja azt használni.

Jézus: Nemcsak a fogvatartott lelkére gondolsz, hanem a fogvatartók lelkére is, melyek feketék a bűntől. És ha továbbra is így imádkozol értük, a fogvatartókért, és küldöd hozzájuk az őrangyalodat, a lelkük mélyéből segítségért kiáltoznak hozzád. Bizony eddig senki sem imádkozott értük, ezért egyre megátalkodottabbak lettek.

4.

Mesélték, hogy a lány fogvatartója időnként elment a temetőbe kérni a holtak segítségét a gonoszságai megtételéhez.

Kértem a temetőben nyugvó elhunyt lelkeket és volt őrangyalaikat, legyenek közbenjárók az Úrnál, és kérjék az Urat, akadályozza meg a gonoszságok megtételét, és semmisítsen meg mindenféle gonoszságot.

Jézus: Minden erőddel arra törekszel kislányom, hogy ezeknek a feketelelkű fogvatartóknak a rossz hatását megakadályozd. Még a temetőben fekvő halottak lelkét is az őrangyalok segítségével arra biztatod, hogy akadályozzák meg. Tulajdonképpen az ő lelkük teljesen megérett a pokolra. Ennek ellenére mégis meg akarom menteni, üdvözíteni akarom őket is.

5.

Érzés: Az elemi részecskéket az Úr szeretettel teremtette, és ide beszivárgott a gonosz.

Gondolat: Kértem az Urat, teremtse újjá az elemi részecskéket, ne engedelmeskedjenek a gonosz szándékú embereknek, ha kell, lázadjanak fel. Amikor Isten parancsol nekik, lépjenek működésbe, és Isten szolgálatára legyenek.

Kép: Láva ömlik, árvíz van, földrengés, cunami, tájfun, forgószél, stb.

Hang: Elközelgő ez.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: Isten arany színű erejével támasztja fel és lépteti működésbe a természetet és az elemi részecskéket. Az Úr rájuk lehel, rájuk fúj.

Kép: Az Úr áll két kezét felemelve.

Jézus: Az egész anyagi világot és annak minden kis részletét Isten szeretetből teremtette. De a gonosz lelkek ezeket az elemi részecskéket, a természet részeit nagyon rossz dolgokra használják fel. Amikor a nagy események bekövetkeznek, és Isten elpusztítja a gonoszt, illetve hosszú időre lezárja, akkor Új Világot teremt, és benne új elemi részecskéket, melyek az Ő áldása alatt vannak. Ezt az Új Világot képben mutatom neked, hogy két kezét felemelve megáldja, erőt, tisztaságot sugároz rá.

6.

Arról volt szó, hogy az elemi részecskék és a természet szinte fellázadnak az emberiség ellen.

Hang: Mert a gonoszság túlhaladott minden mértéket.

Jézus: Isten az egész természetet, az egész bolygótokat tökéletesre és tisztára teremtette, de a sátán, aki mindenáron bosszút akar állni, a befolyásolható emberek felhasználásával a gyönyörű természetet tönkre tette.

7.

Kép: Egy fekete alapon két fehér betű van.

Jézus: A két betű J és M. A fekete háttér az ember lelke, aki a sötétségből segítséget kér Tőlem és Máriától.

8.

Hang: Kiönteni a szívedet Nekem.

Kép: Egy nagy átmérőjű cső, amelynek a fala krémsárga színű, és piros pöttyök vannak rajta. Ebben a csőben voltam, és éppen kiléptem belőle.

Jézus: A krémsárga szín a te lelkedet szimbolizálja. A rajta lévő piros pöttyök a sok szenvedést, problémát, gondot, sértéseket, szinte kiöntöd magad Elém, ahogyan a képen kibújsz a csőből.

9.

Hang: Kértem az Úrtól.

Hang: Nemcsak imádságban.

Kép: Egy lány előre néz, és két kézzel tart egy liliomot.

Jézus: Kérted az Úrtól kislányom, hogy vigyázzon a tisztaságodra. A képen mutattam meg neked, hogy mennyire gondot fordítok a tisztaságodra. A liliom fejezi ezt ki.

10.

Hang: Haza viszem.

Érzés: Minden, amit teszek, annak a legnagyobb részét valójában az Úr teszi, Ő szervezi meg, nekem csak egy kicsit kell megtennem ebből a munkából.

Hang: Csak leheletnyi a tied.

Jézus: Kislányom, a sok jócselekedet tulajdonképpen az Én segítségemmel születik meg benned. Mindent Én adok, neked csak ki kell egészíteni. És mindezt a sok jót magaddal fogod vinni az Örök Hazába.

11.

Kép: Egy oltárnál egy pap nyelvre áldoztatott engem.

Jézus: A nyelvre áldozás fontosságát hangsúlyozom ezzel.

12.

Hang: Kell, hogy ismerjenek téged.

Jézus: A környezetedben egyesek azért kételkednek kegyelmeidben, mert nem ismernek eléggé téged. Ha többet olvassák írásaidat, és szánnak időt a veled való találkozásra, akkor jobban megértenek.

13.

Kép: Valaki egy ajtót nyitott ki egy sötét folyosón, én meggyorsítottam a lépteimet, hogy beléphessek az ajtón. Az ajtó balra volt.

Jézus: A folyosó a földi világotokat jelképezi, és az ajtó, amit kinyitnak, az a Mennyországot. Igyekszel, hogy minél hamarabb bemehess.

14.

Hang: A Szívemmel győzöl te.

Jézus: Szívem szeretete segít téged abban, hogy legyőzd a kísértéseket.

15.

Hang: Imával győzünk.

Jézus: Bizony ima nélkül semmi sem sikerül. Jönnek a kísértések, és elmaradnak a jócselekedetetek. Az ima segít neked abban, hogy mindig jót tegyél, és jót akarjál.

16.

Hang: Az Én fényem tökéletes.

Jézus: Csak figyelj Rám és kövess Engem, lassan-lassan tökéletes leszel tőle.

17.

Kép + Gondolat: Mennyi minden játszódik le valójában a láthatatlan világban, és olyan pici, amit mi fizikailag észlelünk és látunk.

Jézus: A transzcendens világgal össze sem lehet hasonlítani a földi világot. El se tudjátok képzelni, hogy milyen mozgalmas élet van a Mennyben, hogy milyen sok gyönyörűség látható. Egyszerre láttok elölről, hátulról, felülről, oldalról. Itt a ti földeteken minden le van szűkítve, így a látásotok is.

 

18.

Hangom: Drága Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek!

Hang: Arany Szív.

Jézus: A Szentháromságot nevezed meg és hívod, melynek közös Szíve egy nagy arany Szív.

19.

Kép: Egy gyönyörű fehér ruhában áll valaki.

Hang: Krisztus előtt.

Jézus: Előttem, Krisztus előtt ilyen szép ünnepi ruhában kell megjelenned.

 

2023.06.27.

1.

Hang: Az Én lényemet ne használd fel zsarolásra.

Jézus: A közömbös embereket ne kényszerítsd imádkozásra, vagy bármilyen vallásgyakorlatra azzal az ígérettel, hogy könnyebb lesz az élete.

2.

Kép: Fenn az Égben valaki tésztát gyúr. A tésztának folyékonyabb az állaga, terjed, mert van benne kovász vagy élesztő. A tészta bevonja a Földgömböt.

Jézus: Mivel közelednek a szorongattatások, a világon minden gyermekemnek ajánlatos megtanulni a kovász készítését.

3.

Olvastam: Biblia: Amikor Péter apostol háromszor megtagadta Jézust, esküvel, hogy nem ismeri Őt, és átkozódott.

Eszembe jutott, hogy Jézus ezt előre megmondta Péter apostolnak az utolsó vacsorán.

Érzés: Szívfájdalom, hogy így ment Jézus az apostolokkal a Getszemáni kertbe, hogy mindent előre tudott, hogy mi fog megtörténni.

Kép: Fény.

Érzés: Az mégis vigaszt adhatott az Úrnak, hogy Péter megbánja tettét.

Eszembe jutott, az Úr mondta, ne esküdjön az ember semmire.

Jézus: Bizony Péter nem ismerte önmagát eléggé. Azt hitte, soha nem lesz képes megtagadni Engem. De a történet azt mutatja, hogy tagadását még esküvel és átokkal is kiegészítette. Ne bízzatok abban, hogy ti 100%-osan ismeritek magatokat. Bármikor előfordulhat, hogy Engem, a Megváltótokat a szorongattatások alatt megtagadtok. De ha már most könyörögve kértek, hogy mentselek meg titeket ettől, akkor segíteni fogok.

4.

Kép + Érzés: A Mennyei Atya végtelen szeretet és igazság. Az Úr Jézus mindezt lágyítva közvetíti az emberek felé, szinte könyörögve próbálja az embereket megnyerni Istennek.

Jézus: Annak ellenére, hogy mindenkiért meghaltam a kereszten, hogy el ne kárhozzon, mégis teremtményeim többsége elfordul Istentől. Nem győzöm kegyelmeimmel záporozni őket, hogy valahogy forduljanak Felém, mert különben elvesznek. E kegyelmek között nemcsak örömteli ajándékok vannak, hanem a szenvedés kegyelme is. Mert van, akit csak a szenvedéssel lehet megnyerni.

5.

Úton a templom felé a ruhák jutottak eszembe. A földi ruhák között különböző méretek vannak, kicsi, nagy, soványaknak, kövéreknek, és nem mindegy, hogy melyiket akarjuk magunkra ölteni, mert nem mindegyik fér ránk, vagy nem áll jól.

Kép: De a Mennyei ruhánk pont a mi méretünk lesz. Az alapruha tiszta fehér, mert a Mennyországban mindenki tiszta lélekkel lesz. A felső ruházat díszes, a díszítettség a karakterünktől és a földi életünk milyenségétől függ.

Jézus: Azért különbözőek a Mennyei ruhák, mert az üdvösség foka sem egyforma a szentek között.

6.

Arról volt szó, amikor Isten gondolata engem elér.

Hang: Kiüresíted önmagadat ezért.

Kép: A fejem, mint egy üres edény, amelyet az Úr teletölt a saját gondolatával.

Kép: Akkor tudom teljesen magamba fogadni az Úr gondolatait, és így, szolgálni Őt, ha teljesen kiüresítem magamat, félreteszem az én gondolataimat, és magamba fogadom azt, amit Isten sugároz felém.

Hang: Teljesen kicseréljük magunkat egymással.

Kép: Amikor az Úr eláraszt gondolataival, mintha saját magát öntené belénk, ha pedig mi árasztjuk a gondolatainkat Isten felé, mintha mi ömölnénk Istenbe.

Jézus: A fejed kiüresítése vagy úgy történik, hogy akarattal minden gondolatot kisöpörsz magadból, vagy pedig úgy, hogy Én törlöm el az elmédben a gondolatokat. Valóban egy csere történik, mert amikor az Én gondolataim belelépnek az értelmedbe, akkor Én magam benned vagyok. Viszont, mikor szólsz Hozzám gondolatban vagy imában, akkor te lépsz az Én Szívembe.

7.

A gondolatokról és a tudás megmaradásáról gondolkodtam, és az emberi agyról, ami az információkat, tárolja. Mivel az élő ember nagyon összetett, test, lélek és szellem szoros összefonódása, az Úr ebbe önti gondolatait, a szellemi részen keresztül. Az elhunyt emberben megmarad a fizikai agy, amely nem képes sem élni, sem gondolkodni, sem megérteni akármi.

Jézus: Mivel a ti agyatok fizikai és szellemi részből áll, Én ebbe az összetett elmébe szoktam belehelyezni a gondolataimat. De csak élő ember agyát tudom erre felhasználni. Hiszen a halottból hiányzik a szellemi rész.

8.

Kép: A lelkem bátran odaszalad az Úrhoz, amit földi létemben nem biztos, hogy meg mernék tenni.

Jézus: Én látom a vágyaidat és gondolataidat. Még akkor is, ha meg sem szólalsz.

9.

Kértem az Urat, engedje meg, hogy legalább az értelmemben láthassam az Isten körüli angyalokat, szenteket, Szűzanyát, hogy teljes képet kapjak a világról, hiszen hajlamos vagyok mindenkit elfelejteni, és csak a szűk földi élet szereplőit látni.

Jézus: Azt, hogy feltárjam előtted időnként a teljes transzcendens világot, azt ne várd. Ne félj, amikor majd lehunyod a szemed és fölviszünk az Égbe, az egész Mennyet lakóival együtt látni fogod.

10.

Gondok, bajok nyomasztanak.

Hang: Mindent elrendezek, ne félj.0

Olvastam: Maria Valtorta: Jézus: „Tudni kell az Atyára bízni a bíráskodást. Ő tudja, mikor és hogyan kell közbeavatkoznia.”

Az Úr a gondolataimba ültette, hogy mindent, és minden ismeretséget ő ad, és hogy hálásnak kell lennem mindenért, minden apróságért, még a rosszért is.

Hang: Jóért, rosszért egyaránt.

Hang: Mert Istennek gondja van mindenre.

Érzés: nem vagyok eléggé hálás az Úrnak, és igencsak rászorulok az Úr irgalmára és kegyelmére.

Jézus: Már oly régóta tanítalak kicsim, de a teljes gyermeki ráhagyatkozást még mindig nem tetted magadévá. Ugyanis akkor, mikor leginkább benne vagy a gondokban, bajokban, akkor aggodalmaskodsz. Persze, később már mondogatod, hogy „bízok Benned Uram, hogy mindent elintézel”. Most még csak az hiányzik, hogy amikor benne vagy a rossz helyzetben, akkor legyél képes megköszönni a nehéz helyzetet, amit megengedtem neked.

11.

A nagybátyám felesége betegeskedik. Kértem az Urat, mentse meg őt. Felajánlottam az Úrnak az ő jócselekedeteit, erényeit, szenvedéseit, ősei minden szenvedését, áldozatát a lelke megmentéséért.

Kép: Füst száll fel az égbe.

Felajánlottam minden ember szenvedését, áldozatát Ádám- és Évától kezdve az utolsó emberig, akik a jövőben fognak élni, az Úrnak, a lelkük megmentéséért.

Kép: Sok füst sok felöl.

Kép: Egy egyenes vonal, mint az idő vonala, mindenütt füstök emelkednek fel. De a legnagyobb tűz és füst Jézus keresztáldozatakor van.

Jézus: Nemes gondolat részedről, hogy nem a fizikai gyógyulásáért imádkozol, hanem a nagybátyád feleségének a lelkéért . Még szebb gondolat tőled, hogy az egész emberiségért, akik éltek a világon, úgy imádkozol, hogy minden jót, amit tettek, és minden szenvedésüket felajánlod. Mutattam neked, hogy sok-sok füst száll felfelé, hogy elfogadtam a felajánlásaidat. Tudod, hogy a füstök közül a legmagasabb, Égbe szárnyaló az Én áldozatom füstje volt.

12.

Imádkoztam a sátánistákért, és kértem a múltban élőket, akik ilyesmivel foglalkoztak, és akik valamiképpen mégis üdvözültek, legyenek közbenjárók a maiakért, hogy megmeneküljenek a kárhozattól.

Kép: Egy olyan férfi arca, aki a múltban élt.

Hang: volt/van több is ilyen.

Kép: Egy régi, szürke képen egy olyan férfi, akinek szakálla van, kereklencséjű a szemüvege, középkorú idősödő, és öltönyben van.

Kép: Egy nagyon komor arcú fiatalember, a haja fekete és hosszú, a frufruja a szemöldökéig ér.

Jézus: Megbocsátó szeretetem és irgalmam nem egy sátánista teremtményemet élete végén felemelte a bűnből, mert bocsánatot kért. Ilyeneket mutatok neked. Az egyik, az a régi korból való lélek, aki nagyon hálás Istennek, és segíteni akar a mai sátánista embereknek. A második kép kortársaid közül való, egy Tőlem távol élő és gondolkodó, Engem gyűlölő fiatalember. Kérlek kislányom, imádkozd el érte, hogy megmeneküljön, az Irgalmas rózsafüzért.

13.

Hang: Mindig számításba vesz Engem.

Kép: Egy fagylaltos kanállal belenyúl valaki egy csuporba, és mézet vesz ki onnan. A méz nagyon sűrű, és hagyja a kanálon lefolyni.

Jézus: Annak, aki Velem éli le az életét, és számít Rám, az Én segítségemre, annak a lelke mézes Előttem.

 

14.

Hang: Gyógyíthatatlan betegséged ez. A betegséged neve: Isten.

Kép: Jézus szelíd arca.

Érzés: Ezt az Úr viccesen mondja.

Hang: Ne is akarjál ebből a betegségből kigyógyulni.

Jézus: A te betegséged nem más, mint Isten iránti kifogyhatatlan szeretet. Ebből soha nem kell kigyógyulnod.

Valóság

 

Naponta szembesülhetünk olyannal, hogy eretnek vagy hitevesztett, netán sosem hívő, de bűnben élő emberek értelmetlen dolgokat vallanak, a logika teljes hiányával cselekszenek, és a valóságtól teljesen elrugaszkodott állapot jellemzi őket. Ennek az állapotnak pedig az a sajátossága, hogy nem stagnál, hanem egyre rosszabbá válik, mintha az értelmetlenség spiráljába kerültek volna, amely egyre mélyebbre és távolabbra viszi őket a fénytől. És végül már a legalapvetőbb értelmesség híján élnek, a hétköznapokban is kapkodó, a következmények felmérését nélkülöző indulatos és gyűlölködő sodródás jellemzi őket, míg végül nem marad más számukra, csak a „levegőég összes démona, észvesztés”. Manapság ezt az állapotot szemlélhetjük a világban. Valamilyen bűnnel, bűnökkel tömegesen elszakadtak emberek a valóságtól, így már semmi sem valóságos előttük: sem a tett, sem a cselekvés következménye, sem Isten, sem ember. Nyitott szemmel és tehetetlenül sodródnak a sötétségbe.

De miért okozza az értelem elsötétülését minden bűn, és miért taszítja végső sötétségbe a hit elvesztése az embert?

A bűn választása az irracionalitás melletti döntés. Egy hívő embernél ez talán könnyebben átlátható igazságú állítás, mert Isten megismert akarata ellen választjuk a rosszat, ami az „erőviszonyokat” figyelembe véve semmi jóval nem kecsegtet minket. Tudjuk, hogy mi a bűn következménye, és ha nem ezt a következményt szeretnénk elérni, logikátlan és irracionális a bűnt választani. Ha pedig ezt a véget szánjuk magunknak, már eleve csúszhat a kuplungunk.

De a hitetlen embernek sincs mentsége a bűn választására, mert az emberi természetbe kódolva van a jó és rossz alapszintű ismerete, a lelkiismeret szava működik, egy darabig legalábbis, mert a tízparancsolat a természeti törvény kodifikálása, és az emberi értelem az igazság keresésére és ismeretére van teremtve. A bűn választása tehát a hitetlen embernél is ugyanúgy irracionális, mint a hívőnél.

Az irracionális választásával viszont a valóság ellen döntünk, és ennek nyomán az értelem valósághoz való viszonya sérül, elveszítjük az igazságot, mert az igazság az értelem megfelelése a valóságnak. Ha meglazul vagy megszűnik ez a kapcsolat, erőszakot követünk el az értelmen, amelyet a természete elleni működésre kényszerítünk. Annál is inkább, mert az értelem részesülés az Értelemből. A természettel ellenkező működés viszont maga a betegség, amely súlyos esetben teljesen képtelenné tesz bennünket az igazság ismeretére, véglegesen elszakít a valóságtól. De természetesen a valóság nem szűnik meg emiatt, ahogy a döntésünk következményei sem. A pokol az azt tagadók számára is valóságos lesz.

A politikainak látszó nézetek szerinti csoportosítás Felix Sarda y Salvany atya meghatározása alapján értelmezendő: “A liberalizmus ezért minden isteni igazság és keresztény dogma radikális és egyetemes tagadása, minden eretnekség legfőbb formája, Isten és az Ő Egyházának hatalma elleni legfőbb lázadás”

A valóságtól való végső elszakadás gyökerénél a hittel szembeni döntés áll. Bár nehéznek tűnhet igazolni ezt az állítást, de éppen a napjainkban a nyugati társadalmakban megfigyelhető genderőrület, és szodomita tombolás mutatja ezt. Mert, ahogy Aquinói Szent Tamás kedvenc szentírási idézete mondja, a bolondok száma végtelen, de sehol sem annyira végtelen, mint a keresztény hittől eltávolódó, és az ellen döntő társadalmakban. Miért lenne ez így, ha nem lenne összefüggés közöttük? Mert a hit elleni döntés az alapja a végső őrületnek, azaz a valóság végső tagadásának, tekintve, hogy az egy Istenbe vetett hit megtagadása jelenti a valóság legfontosabb struktúrája elleni döntést. Ez a végső értelmetlenség választása. És a végső értelmetlenség választása a Sátán fattyává teszi az embert, mert ő a hazugság atyja: ő volt az első, aki saját képzeletét választotta a valóság helyett, amikor Isten szépségét magának kívánta, anélkül, hogy ennek elérésére bármiféle reális lehetősége lett volna. És ezért ő valóban gyilkos kezdettől fogva, mert tudatában volt tette értelmetlenségének, mégis angyalokat és embereket vett rá ugyanerre az értelmetlenségre. Az utóbbi évtizedekben például a bűn tagadásával, a csak irgalmas Isten tanításával.

Ábel áldozata ugyanazért tetszett Istennek, amiért a mi szentmiseáldozaton való részvételünk is tetszhet neki, és ugyanazért nem tetszhet neki a mienk, amiért Káin áldozata sem tetszett. Minden áldozat Krisztus tökéletes keresztáldozatához kapcsolódva nyerte és nyeri el értékét: Ábelé és a mienk is az Egy, Igaz és Szent Áldozat miatt értékes, amihez alázatos lélekkel és töredelmes szívvel, azaz bűnbánatban kapcsoljuk a mi áldozatunkat: mert „Isten előtt kedves áldozat a megtört lélek”. Ha viszont „nincsenek bűneink”, mert „Isten annál nagyvonalúbb”, ezért nincs bűnbánatunk, a tökéletes áldozat semmit sem használ nekünk. Bűnbánat nélkül nincs bűnbocsánat.

Évtizedekig hallgathattuk a bűnbánat nélküli irgalomról beszélni, nehéz visszatérni a valósághoz, de valahol el kell kezdeni. Talán megfelelő lehet a kinyilatkoztatás menetét követve feleleveníteni a dolgokat: hogy megismerjük a megváltás értelmét, ismernünk kell, hogy mitől váltott meg bennünket Krisztus, ismernünk kell azt, hogy mi a bűn és hogy miként viszonyul Isten a bűnhöz. És erre mi lenne alkalmasabb, mint feleleveníteni az ószövetségi szentírás történeteit és törvényeit?

Krisztus azt mondta, hogy „egy i betű vagy egy vesszőcske sem vész el a törvényből”, ezért aztán mi lenne, ha végre elolvasnánk ezeket a törvényeket, és közben ezt a kérdést tartanánk mindig szem előtt: mekkora förtelem lehet a bűn, ha ilyen halált érdemelt miatta bárki is? És felidéznénk Krisztus szavát, tudatosítva, hogy most ugyanilyen büntetésre lenne mindenki méltó például bálványimádásért, istenkáromlásért, jövendőmondásért, az Istennek szentelt nap megszegéséért, paráznaságért, szülők iránti tisztelet megsértéséért, házasságtörésért, szodomita cselekedetekért. És nem akármilyen halálra, hanem megkövezésre (hanyatt letaszítást magas helyről, amelyet ha túlélt az illető, az első tanú szívtájékra dobott köve következett, majd ha azt is túlélte, az összes jelenlévő kövei), elevenen megégetésre, akasztásra. Mi lenne, ha Isten előtt térdelve merülnénk el annak megfontolásában, amit mindig is kerültünk, igyekeztünk nem tudomást venni róla, mert ellenkezni láttuk vele a jézusi irgalmasságot, és életünkben először elmélyednénk az ószövetségi vérengzések történetében, megfontolnánk, hogy a bűn méltó következménye éppen az ilyen halál? Mivel Isten maga az Igazság, a súlyos büntetésnek arányban kellett állnia a bűnnel. A Noé idején eluralkodó őrület arányos büntetése volt minden szárazföldi élőlény elpusztítása! Különben, ha mindez nem illeszkedett volna Isten akaratához, hogyan lehetne tévedhetetlen a kinyilatkoztatás? Ha viszont illeszkedett, milyen súlyos dolog a bűn, amely ilyen büntetést tesz szükségessé?

Ha a valóságnak ez az alapvető ismerete hiányzik, lehetetlen felfogni és értékelni a megváltást. Ha viszont nem fogjuk fel a megváltás értelmét és súlyát, hogyan láthatnánk a valóság elutasításának súlyát, és hogyan térhetnénk vissza a valóság ismeretére?

https://invocabo.wordpress.com/2023/06/28/valosag/

HÁROM SZÍNŰ SZÁMÍTÁS

Üzenet Szent Mihály arkangyaltól, amelyet szeretett Shelley Annának adott 2023. június 15-én

Ahogy az angyali tollak beárnyékolnak, hallom, ahogy Szent Mihály arkangyal mondja:

Mint éber védelmeződ, eléd helyezem a pajzsomat.

Arra kérlek benneteket, hogy keressetek menedéket Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus Szentséges Szívében.

HÁROM SZÍNŰ SZÁMÍTÁS

Szegmensekre borítja a Földet, minden fázis egyre intenzívebbé válik.

Az első fázis a napkitörések felerősödésével fog bekövetkezni, ami gyengíti a Föld mágneses terét, és világszerte áramszüneteket okoz.

A sötétség második fázisa elfeketedő felhők formájában fog megjelenni, amelyek beárnyékolják a földet, blokkolva a napsugarakat, ami a hőmérséklet csökkenését okozza.

A sötétség végső fázisa előtt veszélyes megvilágítás jön, amelyre nem lehet ránézni.

Maradjon bent, takarjon le minden ablakot. Gyertyáid áldott megvilágítása előtt. Imádkozz és meditálj Isten Szeretetének fényén, miközben figyelsz és éber maradsz, hogy megszólaljon a trombitaszó, amely bejelenti megváltásodat. Örüljetek Urunknak és Megváltónknak, aki megszabadítja szeretett hűségeseit a közelgő veszedelmektől.

A sötétség utolsó szakasza keserű lesz. A gonoszság eredményeként a Niburu néven ismert kilencedik bolygó keserűséget és sötétséget hoz magával, ami megmérgezi a légkört, megkeserítve a vizeket.

Nyújtott kardommal Angyalok sokaságával állok készen, hogy megvédjelek az ördög gonoszságától és csapdáitól, akinek kevés napja van.

Így szól:
Vigyázó Védelmeződ

https://beloved-shelley-anna.webador.com/a-three-fold-blackout-a-message-from-saint-michael-the-archangel

 

Az Úr üzenete szeretett Shelley Annának 2023. június 27-én

Jézus Krisztus Urunk és Megváltónk, Elohim azt mondja:

Isteni Irgalmasságom hívása kiáradt az emberiségre. Az emberi lélek, amelyik az Én Irgalmasságomat kivéve, megmenekül.

Szeretteim, Irgalmasságom mindenkiért kiárad.

Világháborút terjesztenek a sötétek, ami hamis békét fog hozni, ahol az Antikrisztus megkezdi uralmát.

Tartsatok bűnbánatot, és gyertek Irgalmasságom forrása alá, ahol megtapasztalhatják feltétlen szeretetemet. Így szól az Úr

Üzenet Szent Mihálytól szeretett Shelley Annának 2023. június 27-én

Ahogy az angyali szárnyak tollai beárnyékolnak engem, hallom, ahogy Szent Mihály arkangyal mondja:

Isten népe,

Imádkozzatok Amerikáért, amelynek határait túllépték, és szuverenitását elhagyták.

A káosz háborúval, járványokkal és gazdasági összeomlással jár. A Sátán hangszerelve ezeket a katasztrófákat arra fogja használni, hogy bemutassa a kárhozat jelét. A fenevad bélyege a túléléshez szükséges dolgok szükségszerűsége alá kerül.

Amint a szülési fájdalmak fokozódnak, az Úr választottjait összegyűjtik, mint a juhokat, ahol biztonságos kikötő lesz Urunk Szent Szívének birodalmában. Térj meg! És készítsétek elő szíveteket, virrassatok Urunk visszatérésére, mindig imádkozzatok egymásért és a bűnösök megtéréseért.

Amerikát hamarosan utolérik ellenségei az egy világkormányra készülve. Az Úr szerettei a védelem határain belül kapnak menedéket, amelyet csak az Ő Szentséges Szíve tud nyújtani. Légy éber és tudd, hogy megváltásod közeledik.

Kibontott kardom mellett angyalok sokaságával készen állok, hogy megvédjelek benneteket az ördög gonoszságától és csapdáitól, akinek kevés napja van.

Így szól: Vigyázó Védelmeződ.

https://beloved-shelley-anna.webador.com/america-will-soon-be-taken-over-by-her-enemies-messages-from-heaven