2010. január 26., kedd

Medjugorjei Üzenetek , 2010. január

2010. január 2.

„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy induljatok el velem, teljes bizalommal és szeretettel, mert szeretném megismertetni veletek a Fiamat. Ne féljetek, gyermekeim! Itt vagyok veletek, mellettetek. Megmutatom nektek az utat: hogyan bocsássatok meg magatoknak, hogyan bocsássatok meg másoknak, és hogy őszinte bűnbánattal a szívetekben térdeljetek az Atya elé. Engedjétek, hogy meghaljon bennetek mindaz, ami akadályoz a szeretetben és az üdvösségben, hogy Vele és Benne legyetek. Döntsetek egy új kezdet mellett, amely egy új kezdet az őszinte szeretetben, Isten szeretetében. Köszönöm nektek.”

2010. január 25-én

„Drága gyermekek! Ez az idő legyen számotokra a személyes imádság ideje, hogy a hit magja növekedhessen a szívetekben, és örömteli tanúságtétellé fejlődjön mások számára. Veletek vagyok, és szeretnélek buzdítani mindnyájatokat: növekedjetek, és örvendezzetek az Úrban, aki teremtett titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Az Úr Jézus legfrissebb üzenetei Mária Julianna által 2010. január

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei
2010. január 14.

A kegyelem órájában itthon Jézus: "Drága kislányom! Az idõ rövid. Ne foglalkozz mindenkivel! Csak azokkal, akiket eléd hozok. X nem fog megváltozni. Elérkezik haragom nagy napja, amikor mindenkit tûzzel tisztítok meg. Az Én tüzem lelki tûz, amely a bûnös lelkeket égeti.
Kiégetem belõlük a bûnt. Ha hagyják magukat, akkor szentekké teszem õket. Ha nem, akkor magukra hagyom, és kiszolgáltatom annak, akinek szolgálnak. (A sátánnak.) Mondom neked, nagy lesz szenvedésük örökkön örökké. Tarts ki a szenvedések és gyötrelmek türelmes elviselésében! Mondom neked: országomban ezeknek fogsz örülni a legjobban, mert rengeteg lelket mentek általa. Az idõ rövid. Élj szüntelen készenlétben! Ne vállalj sokat! Hagyj idõt az imára! Ez legyen életed legfontosabb cselekedete! Élj Velem szoros édes kettesben! Vonzódj Hozzám még jobban! Már most gyakorold be örökké tartó égi tevékenységedet! Szeress és imádj! Lángoljon a szíved, amikor Engem imádsz, és befogadsz az Oltáriszentségben! Ezt hozod magaddal. Hagyj Rám több idõt! Az idõ rövid. Így készülj fel a nagy találkozásra, amikor megállsz Színem elõtt. A lábam elé borulsz, és a karjaimba omolsz. Így viszlek be Atyám Színe elé. Örökké hálát fogsz adni nagy irgalmamért, szeretetemért. Örökké magasztalni fogod Nevemet. Örökkön örökké birtokolni fogod országomat. Azért, mert szeretsz és szolgálsz, és hûséges maradsz halálodig. Kegyelmembõl szép életet élsz, melynek jutalma az örök boldogság. Szárnyalj és ujjong! Légy Velem gyakran! Imádkozz szüntelen! Imádj Engem, és Énbennem szeress mindenkit! Így készülj fel a nagy találkozásra, amely gyorsan eljön, és örökké tart." Aznap éjjel Szentségimádáson Jézus: "Drága gyermekem! Fejezd be a mûvet, amit rád bíztam! Tarts ki mindhalálig, és Én a fejedre teszem az élet koronáját. Már közel van. Készülj! Hamar eljövök érted. Szakadj el mindenkitõl és mindentõl! Minden itt marad. Még a tested is. De a személyed, az éned Hozzám jön. A legmerészebb álmaidban sem tudod elképzelni, amit neked készítettem. Örökre boldoggá teszlek. A tetteidet mind magaddal hozod, és ezeknek fogsz örülni, mert ezek lesznek kincseid, belépõd a mennybe. Minden jócselekedetedért és imádért lelkekkel jutalmazlak meg országomban, akik megdicsõítik Nevemet, mert keresztáldozatom nem lett hiábavalóvá értük.
Az idõ rövid. Készülj! Fogadd meg szavaimat! Csak akkor leszel kész, ha mindig percre pontosan megteszed, amit kérek. A feladatot, amit eddig rád bíztam, elvégezted. Most még jobban be kell osztani az idõdet. Az akadályokat elvittem az utadból. Menj végig az úton, amelyet kijelöltem számodra! Minden üzenetet másolj be a számítógépbe, és küldd szét! Ezek kincsek. Minél több emberrel megosztod, annál gazdagabban érkezel meg országomba. Vigyázz! Ellenfelem most még jobban támad, mint valaha. Ne állj szóba vele! Ne hagyd, hogy elkeserítsen! Te mindig azonnal fuss Hozzám! Most még többet imádkozz! Kevesebbet beszélj, többet figyelj Rám! Én gondoskodom. Minden pillanatot beosztok. Élj szüntelen készenlétben! Most már nincs idõ a bukdácsolásra. Célirányosan menj végig az úton! Minden gyarlóság tilos! Csak az életszentség a fontos. Vigyázz minden gondolatodra, szavadra és cselekedetedre! Legyenek összhangban az Én akaratommal! Csak a szeretet számít. Mindig a szeretet uralkodjon a szívedben! Akkor nem követsz el bûnt, és Én cselekszem általad. Csak így leszel készenlétben. Amikor pedig majd megállsz Színem elõtt, ennek fogsz örülni a legjobban.
Kislányom! Az idõ rövid. Tölts Velem még több idõt az imában és az imádásban! Jöjj Hozzám gyakran az Oltáriszentség elé! Szomjazom a lelkedre! Vágyom a te imádásodra! Köszönöm, hogy most is itt vagy Elõttem. Szeretlek. Szeretek a szívedbe térni a szentáldozásban. Köszönöm, hogy igent mondtál, amikor elõször megszólítottalak. Nélküled nem tudnálak szentté tenni. Nagy örömöm telik benned, és mindazokban, akik engedelmeskednek Nekem."
Mária Julianna által kapott imák

Szentségimádáson a Szentlélek imája bennem:
"Hõn imádott szeretett Krisztusom! Imádott isteni Jegyesem! Itt állok lábad elõtt, és hálát adok Neked, végtelen szeretetedért. Szereteted csodálatra késztet, mert olyan önzetlenül szerettél, hogy az életedet adtad értem a keresztfán. Ó Uram, kérlek, add nekem ezt a szeretetet! Úgy akarlak szeretni Téged, ahogy Te szeretsz engem. Jóllehet, én nem szolgáltam rá a Te szeretetedre, mert bûnös ember voltam, és bûneimmel megbántottalak Téged. De Te így is szerettél, és elszenvedted értem, helyettem a gyalázatot. Szereteted nem ismer határt. Te az utolsó csepp Véredet is kiontottad értem. Jézusom, isteni Jegyesem! Felfogni nem tudom a Te végtelen hatalmas, mindeneket felülmúló nagy szeretetedet! Életem odaadásával köszönöm meg Neked, hogy meghaltál értem a keresztfán. Neked adok mindent, amit nekem adtál. Tégy velem, amit csak akarsz! Biztos vagyok benne, hogy a javamat, a legnagyobb jót, az üdvösségemet akarod. Ezért haltál meg értem. Csak egyet kérek Tõled: Szeretni akarlak teljes szívembõl, teljes lelkembõl, teljes elmémbõl és minden erõmbõl, és Benned szeretni mindenkit, akit csak elém hozol. Úgy akarok szeretni, ahogyan Te erre példát adtál. Ezt kérem Tõled. A Te szereteted tanítson meg arra, hogy mi az Isten akarata. Mert életem értelme és öröme Annak akaratát teljesíteni, Akinek az örök életemet köszönhetem. Ámen.

Imádott Jézusom! Most a szív dalát énekelem Neked. A szívem nem az enyém többé. Te lángra gyújtottad. Egyre csak Érted ég és lángol. Csak a Szentháromság után vágyik. Ez a szív már egyfolytában haldoklik azért, hogy mielõbb színrõl színre lásson Téged. Úgy vágyom, hogy megszülessek az örök életre! Jézusom, Szerelmem, Kincsem, Örömöm! Köszönöm, hogy nem engedtél elveszni. Köszönöm, hogy megváltottál drága Szent Véred árán, amelyet kiontottál értem. Köszönöm, hogy Te az enyém vagy, és én a Tiéd vagyok. Köszönöm, hogy Te elõbb szerettél engem, és kiválasztottál Magadnak, hogy viszont szeresselek és szolgáljalak Téged. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Mindent köszönök. Áldalak és imádlak most és az egész örökkévalóságon keresztül. Ámen."

2010. január 17. Éjjel Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Most teljesítem be mindazt, amire már évek óta felkészítettelek. Tedd meg mindazt, amit mondok neked. Ha megteszed, boldog leszel örökkön örökké, mert maradéktalanul teljesíted rád vonatkozó örök szent tervemet. Tudom, hogy meg fogod tenni, mert minden kegyelmet megadok hozzá. Ismerlek, hogy szeretsz, és szereteted minden akadályt legyõz, mint a mai napon is, amikor a havazás ellenére eljöttél éjszaka Hozzám. Tudod, Én is sokszor töltöttem imában az éjszakákat, amikor felmentem egyedül a hegyre. Ott voltam a természet csöndjében reggelig, és hallgattam Atyámat, és kértem Õt, hogy fogadja el áldozataimat és imáimat a szegény bûnösök megmentéséért. Atyám minden kérésemnek eleget tesz, mert Én is engedelmeskedtem Neki. Ti is, akik az Én példámat követitek, és engedelmeskedtek Nekem, mindent elnyertek Tõlem, ami az üdvösségetekre válik. Ezért teremtett titeket Atyám az Én képemre és hasonlatosságomra, hogy az Én lelkületem szerint éljetek alázatban, engedelmességben, az Atya törvényeit megtartva. Ha ezt teszitek, akkor elnyeritek az örök életet, mert életszentségben éltek. Most a válásról beszélek neked. A házasság szentség. Minden olyan házasság, amelyet az Én Színem elõtt kötnek, egész életre szól. Ez azt jelenti, hogy Én megáldom ezeket a házasságokat nemcsak a megkötés pillanatában, hanem az élet nehézségei közepette is. Én mindig velük vagyok, mint a család feje. Jóllehet láthatatlanul, de mégis megtapasztalható módon. Én adom a kegyelmet, hogy a szerelem szeretetté váljon, és a megszokott ne legyen unalmas, hanem mindig új és vonzó. Én gyújtom lángra a szíveket, hogy szeressék egymást, és jóban-rosszban hûségesen kitartsanak egymás mellett. Én adom a gyermekáldást, és Én adom a növekedést. De cserébe kérem a Belém vetett hitet, és az állandó imát. Legalább esténként kérem, hogy a család együtt imádkozzon. Mielõtt Hozzám emelik szavukat, kölcsönösen bocsássanak meg egymásnak. A gyermekek kérjenek bocsánatot a szüleiktõl és egymástól, ha megbántották egymást, a szülõk pedig egymástól, ha erre okot adtak. Ezután tiszta lélekkel imádkozzanak Hozzám, és Én meghallgatom kérésüket, és mindent megadok, ami az üdvösségükre válik. Az evangéliumban mondtam: „Kérjetek és adatik nektek.” Ebbõl következik, hogy aki nem kér, az nem kap. Aki hátat fordít Nekem, és gõgösen önmaga akarja megoldani a gondjait, ott a sátán az úr. Észrevétlenül ravaszul belopakodik közéjük. Megmételyezi az életüket, és válásba sodorja, vagyis bûnbe taszítja a házasokat. A válás után jön az új kapcsolat, és máris halálos bûnbe, paráznaságba juttatja áldozatait. A gyermekek kimondhatatlanul szenvednek szüleik válása miatt. Õk az áldozatok. És szenvednek az új társ miatt is, akit nem tudnak elfogadni és megszokni. De a felnõtteknek is útban vannak. A gyermekek kiszolgáltatottak. Úgy is bánnak velük. A felnõttek csak egymásnak akarnak megfelelni. A szeretet már régen elmúlt. Elfelejtették. A bûn ugyanis kioltja a szívben a szeretetet. Sok házasság fennmaradhatna, ha meg tudnának bocsátani egymásnak, és maguknak. Azt hiszik, ha új kapcsolatot létesítenek, ki tudnak lépni a múltjukból. Nem tudnak. A múltjukat, mint egy óriási csomagot viszik a hátukon. Letenni nem tudják, és ez mételyezi meg a következõ kapcsolatukat is. Nem érdemes válni, mert ha utána nem tud megmaradni egyedül, örök életét veszélyezteti. Alkalmazkodni mindenütt kell. Jobb mindig megbocsátani, újra kezdeni, és Istenben szeretetben élni. Akkor megélik a fõparancsot, és Isten áldása kíséri az egész család életét.
Az idõ rövid. Most a bûnösökrõl beszélek neked. Bûneik már az égbe csapnak. Már nem bírom tovább nézni. Az ártatlanok kiáltása a fülembe hatolt. A rászedett, kisemmizett koldusokká tett emberek nyomora a szemem elõtt van. Tudod, Én egy darabig várok. Várom a megtérésüket, de ha nem látok változást, büntetek. Az Isten fenyítésérõl olvashattok Szent Pál Zsidóknak írt levelének a 12. fejezetében (5-11. vers). Szent Lukács evangéliumának 18. fejezetében az 1-8. versekben az igazságtalan bíróról szóló példabeszédben is azt olvashatjátok, hogy Isten hamarosan igazságot szolgáltat választottjainak, akik éjjel-nappal Hozzá kiáltanak. Így lesz ez most is, mert Én ugyanaz az Isten vagyok. A büntetés már az ajtóban van, és nem kopogtat, hanem hirtelen jön. Itt lehet süketen és vakon élni. De a számadás idején nem fogom beszámítani süketségüket és vakságukat. A kisemmizettekrõl Én Magam gondoskodom, ha kérnek erre. A fösvény gazdag sorsáról pedig tudtok a példabeszédbõl. Elkárhozott. (Lk.16,19-31.)
Most azokról beszélek neked, akik nem akarnak tudomást venni Rólam. Ezek elaltatják a lelkiismeretük szavát. Azt hiszik, hogyha nem gondolnak Rám, akkor Én nem is létezem. Pedig Én nem a fantázia szüleménye vagyok, hanem a legigazabb valóság. Én vagyok az Alfa és az Omega. A kezdet és a vég. A teremtés Bennem ment végbe, és Én jövök vissza a földre, mint Örök Bíró, megítélni a világot. Aki Rólam nem akar tudni, az a legrosszabbat választja magának. Mert ez maga a pokol, az örök halál, az ördög kelepcéje. Ó, mily szerencsétlenek ezek az emberek! A legnagyobb boldogságtól, az igaz szeretettõl fosztják meg magukat. A legnagyobb Jótevõjüket, az Üdvözítõt utasítják el. Be van kötve a szemük. Nem tudják mit tesznek. Újra csak azt mondom, hogy imádkozzatok értük. Mert egyedül az ima az, ami megnyitja szívüket, és megvilágosítja elméjüket, hogy megtérjenek, és üdvözüljenek. Gyermekeim! A hittel teli imának üdvözítõ, mindenható ereje van. Minden kegyelmet elnyertek, ha imádkoztok. Legfõképp a tisztánlátásért imádkozzatok, mert ez a legfontosabb az üdvösségetek szempontjából. A sátán nagyon alattomos és ravasz. Szeret összekeverni mindent, és Isten elé helyezi a teremtményeket. De aki szüntelenül imádkozik, annak nincs ideje mással foglalkozni. Isten úgyis készteti arra, hogy megtegye az Õ akaratát. De fölöslegesen nem szabad a teremtményeken csüngeni, mert ez elveszi az idõt az imától, és elõbb-utóbb Isten elé helyezi a sátán a teremtményt. Ez pedig bálványimádás, és súlyos bûn, mert a fõparancs az Isten szeretete, mint elsõdleges és legfontosabb, és csak utána jöhet a felebarát szeretete. Kérjétek magatokra a Szentlelket! Õ majd eligazít mindenben, és Õ Maga imádkozik bennetek Istennek tetszõ módon, mert Õ tudja, mi az Isten akarata.” 2010. január 17. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Ne csodálkozz azon, hogy a sátán egyfolytában támad, hisz kiestél a markából. Megszabadítottalak. Ne foglalkozz a problémákkal! Ezeket ellenfelem adja eléd. Te úgy sem tudod megoldani. Add át azokat Nekem! Bízzál Bennem! Én cselekszem. Elég neked az Én kegyelmem. Amikor te gyenge vagy, akkor vagyok Én benned erõs, mert a te gyengeségedben, semmiségedben mutatkozik meg az Én mindenható isteni erõm. Így imádkozz: „Jézusom, kérlek, ne nézz az én gyarlóságaimra és bukdácsolásaimra! Tarts meg Engem a Beléd vetett erõs, mindenre elszánt hitben, és a lángoló, teljesen magamat odaadó és önfelemésztõ Irántad való szeretetben! Kérlek add, hogy mindhalálig hûséges gyermeked legyek! Fordítsd el tekintetedet a magam és mások hibáiról! Fordítsd értelmem szemét mindig egyedül csak Rád, Aki a keresztfán meghaltál értem! Téged lássalak, Téged imádjalak, Neked adjak hálát! Kérlek, Te imádkozd bennem Avillai nagy Szent Teréz imáját: „Semmi ne zavarjon, semmi ne rémisszen. Minden elmúlik. Isten nem változik. A türelem mindent elér. Annak, aki Istené, semmi sem hiányzik. Isten egymaga elég.” Éld át ezeket a szavakat, és akkor boldog leszel! Ne kötõdj senkihez és semmihez, még magadhoz sem! Ne foglalj állást semmirõl! Bízd Rám a körülményeket és a személyeket! Én vagyok a Bíró. Te az Én szeretett gyermekem vagy. Örülj annak, aki vagy az Én kegyelmembõl! Nagyon szeretlek. Én elégedett vagyok veled. Jól végzed a feladatodat. Folytasd így továbbra is! Áldásom kísér életed minden útján. Égi Édesanyád fogja a kezed.”