1985. december 27., péntek

Medjugorjei üzenetek 1985. december

1985. december 5.
„Drága gyermekek! Azt kérem, hogy a Karácsonyra bűnbánattal, imádsággal, szeretet-cselekedetekkel készüljetek. Ne az anyagi dolgokra figyeljetek, mert akkor nem tudjátok átélni a Karácsonyt. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. december 12.
„Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy Karácsonykor ünnepeljük együtt Jézust. Azon a napon egészen sajátos módon fogom őt nektek adni. Azt kérem, hogy e napon ünnepeljétek Jézust, és az Ő születését. Drága gyermekek, ezen a napon imádkozzatok többet és gondoljatok gyakrabban Jézusra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. december 19.
„Drága gyermekek! Ma a felebaráti szeretetre akarlak hívni benneteket. Ha szeretitek a felebarátaitokat, jobban fogjátok érezni Jézus jelenlétét, különösen Karácsonykor. Isten nagy ajándékokat fog adni, ha ráhagyatkoztok. Karácsonykor elsősorban az édesanyáknak szeretném anyai áldásomat adni, a többieket Jézus áldja meg az Ő áldásával. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. december 26.
„Drága gyermekek! Köszönetet mondok mindenkinek, aki meghallgatta üzeneteimet, s azt tette Karácsony napján, amit kértem. Mától szeretnélek benneteket minden bűntől mentesen a szeretetben vezetni. Engedjétek át nekem szíveteket! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”