1997. augusztus 3., vasárnap

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'III

57. Üzenet.
1997. augusztus 2.
Az Ember:
" Angyalok veszik körül az Oltárt és énekelnek."
A Szent Angyalok:
" Légy üdvözölve Mária, Te Istenszülő, Te az Egyház Anyja. Mindenható Isten, milyen nagy a Te gondoskodásod és szereteted. Te küldöd Máriát, mint az Egyház anyját. Mária a szeretet CÖNÁKULUMA( utolsó vacsora terme), Aki által a következő csoda, az ÚJ PÜNKÖSD meg fog valósulni."
Az Istenanya:
" A Szent és Tönkretehetetlen Egyháznak át kell élnie a kereszt titkát azért, hogy igazságban föltámadjon. Az Egyház szilárd sziklára épült. Ti kis kövecskék vagytok, akik az Egyház alapját erősítitek. A harc, amely a Földön tombol, harc a ti lelketekért. A sátán tudja, hogy a Szentségek nagy gazdagságot tartalmaznak. Az ő támadásai ezért veszik célba a ti hiteteket , hogy gyengítse azt a Szentségek erejét illetően. Az emberiség nagy ellensége ezért próbálja bebeszélni az embereknek, hogy a Szentgyónás szükségtelen. Az Én Szent Fiam nem hagyta meg nektek?" Akinek megbocsátjátok bűneiteket, azoknak meg vannak bocsátva. Akinek megtartjátok,azoknak meg lesz tartva." A sátán támadja az OLTÁRISZENTSÉGET.Milyen vakok azok a papok, akik a méltatlan Szent áldozást megengedik. A nagy hullámok áttörték a gátakat. Megmondtam már nektek, hogy az első büntetés a ti beképzeltségetekért és nagyképűségetekért a papi-és szerzetesi hivatások hiánya lesz. Az Egyháznak küzdenie kell, hogy meg tudja őrizni az Ő Szentségét. Imádkozzatok szentéletű papokért! A sátán még nagyobb zűrzavart akar okozni. Követeli a nők pappá szentelését. A NŐNEK AZ EGYHÁZBAN NEM EZ A HIVATÁSA. Az Egyházat még jobban szétszaggatják és megosztják. A Föld alá kel mennie. Imádkozzatok sokat a pápáért! Őt egyenesen azért küldték erre az időre, hogy az Egyházat megerősítse és igazságban vezesse."