2014. december 14., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Az ember lelkiismerete nem más, mint a lélek tükre



2014. december 13. szombat, 0:15
Drága szeretett leányom, az ember lelkiismerete nem más, mint a lélek tükre. Amit a lelkiismeret érez, amire felel, vagy amiben hisz, az visszatükröződik a lelkében. Ez azt jelenti, hogy amikor a lelkiismeretetek olyasmire figyelmeztet benneteket, amiről tudjátok a szívetekben, hogy az Isten Szemében egy rossz dolog, akkor hallgatnotok kell rá.  
Amikor gonoszságot mutatnak be nektek, és a lelkiismeretetek arra visz benneteket, hogy megvédjétek Isten Igéjét, akkor válaszolnotok kell rá; mint tudjátok, ezt meg kell tennetek. Ha elfogadjátok a gonoszságot, s közben a lelkiismeretetek az ellenkezőjét mondja nektek, akkor ti hűtlenek vagytok Isten Igéjéhez. Ha Kereszténynek valljátok magatokat, akkor engednetek kell, hogy a lelkiismeretetek vezessen benneteket. Azokban a Keresztény lelkekben, akik meg vannak áldva a Szentlélek Ajándékával, a lelkiismeret teljesen éber az ördög megtévesztésének minden formájával szemben.
Ha megtagadjátok a lelkiismereteteket, Istent tagadjátok meg. Amikor megtagadjátok Istent, akkor a saját örökségeteket tagadjátok meg. Soha ne keressetek kifogásokat arra nézve, hogy bármit is elfogadjatok, amiről tudjátok, hogy nem Tőlem származik, mert ha a lelkiismeretetek egyféleképpen utasít benneteket, és ti annak mégis az ellenkezőjét teszitek, akkor nem veszítek fel a Kelyhemet. Mit értek a Kelyhem alatt? Ha Keresztények vagytok, akkor mindig ellenségeimbe fogtok ütközni. A Keresztényeket mindig megvetik azok, akik nem Tőlem valók. Jöhetnek olyan időszakok, amikor nem kell szenvednetek előítéletektől, de mindig lesznek olyan időszakok is, amikor a Nevemért támadni fognak benneteket. Amikor eljön az a nap, akkor majd el fogtok hagyni Engem, megtagadván Szent Igémet? Milyen erős a hitetek, vagy az Irántam való szeretetetek? Csak akkor fogjátok ezt megtudni, amikor nagy szerencsétlenséggel fogtok szembenézni, hogy távolról sem vagytok felkészülve arra, hogy visszautasítsátok a rosszat a jó ellenében. Azok, akik elég erősek, és nem hajlandók semmi olyat elfogadni, ami tagadja a Szent Bibliában rögzített dogmát, fel fogják venni a Kelyhemet. A Kehely Szent Véremet és azt a Serleget jelenti, amely Véremet tartalmazza. A Kehely azt a szenvedést jelenti, ami elkerülhetetlenül adódik, amikor nagy bizalommal Isten Igéjének a védelmezésére indultok.
Ha egyszer Isten tényként határozta meg az Ő Törvényeit – Szent Igéje által, amely a Szent Bibliában foglaltatik –, akkor ti nem fogadhattok el semmi olyat, ami ezzel szembehelyezkedik. Dogmát elítélni az Én Nevemben, nem jelent mást, mint megtagadni Engem. El fog jönni a nap, amikor földi Egyházam – előnybe részesítvén a sötétség tanait – tagadni fogja a dogmát, mely kőbe lett vésve. Ha elfogadjátok ezt a megtévesztést, miközben a lelkiismeretetek mást mond, akkor eretnekséggel vétkeztek. Mihelyt ezt megteszitek, nem hívhatjátok magatokat többé Kereszténynek vagy tanítványaimnak, mert Én is meg foglak tagadni benneteket.



Jézusotok