2012. szeptember 25., kedd

A Szűzanyánk 2012. szeptember 25-i üzenete Medjugorjéból

Drága gyermekek! Amikor a természetben a színek gazdagságát nézitek, melyet a Magasságbeli ad nektek, nyissátok meg szíveteket és adjatok hálát minden jóért, melyet kaptatok és mondjátok: itt vagyok megteremtve az örökkévalóságra, és vágyakozzatok a mennyei dolgokra, mert Isten mérhetetlen szeretettel szeret benneteket. Engem is ezért adott nektek, hogy elmondhassam: csakis Istenben van békétek és reményetek, drága gyermekeim. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."
Medjugorje, 2012. szeptember 25-én


Vágyakozzatok a mennyei dolgokra!

Drága gyermekek! Amikor a természetben a színek gazdagságát nézitek, melyet a Magasságbeli ad nektek, nyissátok meg szíveteket és adjatok hálát minden jóért, melyet kaptatok és mondjátok: itt vagyok megteremtve az örökkévalóságra, és vágyakozzatok a mennyei dolgokra, mert Isten mérhetetlen szeretettel szeret benneteket. Engem is ezért adott nektek, hogy elmondhassam: csakis Istenben van békétek és reményetek, drága gyermekeim. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

Hónapról hónapra halljuk mennyei Édesanyánk, Mária szavait, aki fáradhatatlanul hív és az Istenben való életre buzdít bennünket. Augusztusi üzenetében a Szűzanya reménnyel a szívében imádkozik és hálát ad értünk a Magasságbelinek. A szerető szív örül mások örömének. Hálát adhatunk Isten szeretetéért és azért a kegyelemért, hogy az Édesanya ilyen hosszú ideje velünk van. Ő nem veszíti el a reményt, akkor sem, ha mi elveszítjük, nem fárad el akkor sem, ha mi elfáradunk.
Üzenetében, úgy ahogyan a korábbiakban is, arra hív bennünket, hogy tekintsünk a pompás és gazdag természetre, mely körülvesz bennünket és tanuljunk a természettől, felébresztve szívünkben az Isten utáni vágyat. A Szűzanya azt szeretné, hogy szívünkkel hallgassuk a természetet, amely a Teremtő Istenről beszél.
Elmélkedni és szívvel figyelni a természet színeinek pompáját, mely hangtanul kiáltja, hogy lennie kell Valakinek, egy kéznek, amely mindezt megteremtette. A virág, a forrás, a tenger, a hegyek a Mennyei atya szépségének és szeretetének visszatükröződése, mely csodálatos szépsége által szól hozzánk. E csodálatos szépségbe Isten beleszőtte szilárd törvényeit, amely az világmindenségben van jelen. A napok és éjszakák csodálatos váltakozása, a napfény és az eső, a hideg és a meleg, mind arról beszél, hogy mind e mögött létezik Valaki, aki mérhetetlenül szeret bennünket. Vajon lehetséges-e az, hogy mindaz, ami körülöttünk van a véletlen műve? Léteznek szilárd törvények, melyek miatt az ember vizsgálódhat és felfedezhet mindig valami új dolgot. És ez a világ, melybe születésünkkor lépünk, nem a mi világunk, hanem Istené. Belépünk ebbe a világba, amely ismeretlen számunkra és ezért meg kell vizsgálnunk és meg kell ismernünk, nem a miénk, hanem Istené.
A természet csak Isten jelenlétének visszatükröződése és nyoma a világban. A természetet megvizsgáljuk, megismerjük és így valamennyire meg is magyarázhatjuk. De van valami több, ami vonzó titok marad számunkra, amely nélkül nem élhetnénk, ez pedig a szeretet. Szent János apostol így tanít bennünket: Isten a szeretet. Szűz Mária is vezetni szeretne minket, felébreszteni bennünk a vágyat Istenre, hogy felfedezhessük az élet igazi teljességét, melyre teremtve vagyunk. Nem arra teremtettünk, hogy egy meghatározott időt éljünk itt a földön, hanem az örökkévalóságra vagyunk teremtve, amelyet már most is sejtünk önmagunkban.
Nem a halálunk után döntünk az örökkévalóság mellett, hanem ma, itt a földön. Mindennapi döntéseinkkel és cselekedeteinkkel készítjük önmagunk számára az égbe vezető utat. Az Úr szóljon a szívünkhöz a természet csodái által, mely körülölel bennünket.
Könyörögjünk:
Szűz Mária, általad a Mennyei Atya egyszerű  szavakkal szól hozzánk. Taníts minket a szív egyszerűségére, hogy felfedezhessük: a mi Istenünk egyszerű és csodálatos az ő szeretetében. Köszönjük Neked Mennyei Édesanyánk, hogy üzeneted szavai ma is egyszerűek és csodálatosak, de követelményeket állítanak elénk. Köszönjük, hogy mindig újra felébreszted bennünk a reményt, az Isten és az örökkévalóság utáni vágyat, amelyre teremtettünk. Köszönjük édesanyai szívedet, amely szeret és hív bennünket. Nyíljon meg a mi szívünk is, hogy megismerhessük az Urat a természet csodálatos szépsége által és megnyíljunk számára, hogy már ma megtapasztalhassuk az örökkévalóság visszhangját, amelyre teremtve vagyunk. Ámen.

fra Ljubo Kurtović
fordította: Sarnyai Andrea

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Bárki, aki a másikat vallása miatt gyűlöli, nem igazán szereti Istent.

2012. szeptember 24. Hétfő,  15:55
Drága szeretett leányom, bárki, aki a másikat vallása miatt gyűlöli, nem igazán szereti Istent.
Mennyire undorít Engem, amikor azok képmutatásának vagyok tanúja, akik azt állítják, hogy Isten áhítatos követői.
Ezek az emberek megöléssel fenyegetik azokat, akik nem értenek egyet velük és meggyilkolják azokat, akik sértegetik isteneiket.
Másokat gyűlölni, bűn. Halálos bűn, amikor meggyilkoljátok a másikat, vagy megpróbáljátok mások lelkét megsérteni a vallás nevében.
Nem tudjátok, hogy ha hirtelen halálra ítéltek másokat, mert sértegetik Istent, akkor ti nem vagytok Isten Törvényeinek követői?
Felszólítok minden vallást és hitfelekezetet, akik azt mondják, hisznek Istenben: Ha hisztek Istenben, akkor szeretetet kell mutatnotok mások iránt akkor is, ha gyötörnek és sértegetnek benneteket.
Sok út vezet Atyámhoz, de csak egy Isten van: Az Igaz Isten, a világ Teremtője és ti csak akkor lesztek elfogadva az Ő Királyságában, ha szeretitek szomszédotokat, beleértve ellenségeiteket is.
Nagyon könnyű gyűlölni másokat, mert a gonosz szellemek minden pillanatban támadják Isten gyermekeit és kínozzák őket. Mennyire örül a gonosz, amikor egy vallásos embert, aki azt állítja, hogy szereti Istent, gyűlöletre ingerel, és nem gondolja kétszer át, hogy meggyilkolja azokat, akiket ő saját ellenségeinek hisz.
Senki nem fog megmenekülni a büntetéstől, ha másokat gyilkol. Senki nem jut be az Új Paradicsomba, ha Atyám nevében gyilkolja meg a másikat.
Ha nehéz is, és talán megsebez benneteket, amikor egy ember a hiteteket sértegeti, de imádkoznotok kell érte és soha nem szabad a Parancsolatot elfelejtenetek: „Ne ölj!”
Atyám Parancsolatai nagyon egyszerűek. Egyértelműek. Nem szükséges értelmezni azokat, de jaj, azoknak, akik Atyám Törvényeit megszegik.
Jézusotok

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2012. szeptember 21. Szentségimádáson Jézus:
„Drága Gyermekeim! Beteljesülnek szavaim. Az idő rövid. Készüljetek! Megítélem a föld lakóit. Az ítélet ez: megrostálok mindenkit kivétel nélkül. A jókat megjutalmazom, a gonoszokat megbüntetem. A Szentírásban ez áll: mindenki elveszi jutalmát, vagy büntetését a szerint, hogy jót, vagy gonoszat cselekedett.
Édes Kicsinyeim! Ti, akik Engem követtek, nektek mondom: Menjetek végig az úton, amelyen elindítottalak benneteket! Ne féljetek! Soha nem próbállak erőtökön felül benneteket! Veletek megyek. A rögös, nehéz úton a karjaimba veszlek. Együtt megyünk fel a Golgotára. Onnan viszlek fel az örök dicsőségbe. Mert a ti számotokra is ugyanaz az út vezet a mennybe, ami az Én utam volt. Mindnyájatokat végig kísérlek a keresztúton. Előttetek megyek. Minden élethelyzetben Engem kövessetek! Csak egy törvény van: a szeretet. Csak erről az egyről kérek számon mindenkit. Ha szeretet nincs bennetek, mit sem értek. De ha szeretetből cselekedtek, az örök élet a jutalmatok.
Drága Gyermekeim! Minden elmúlik. Mindent itt hagytok. Atyám egy csodálatos mennyországot készített nektek. Én drága Szent Vérem árán megnyitottam előttetek ennek a csodálatos, gyönyörű országnak a kapuját. De csak azok mehetnek be rajta, akik megtartják Atyám törvényét, és akik Őt szeretik. Ez a világ elmúlik. A ti életetek is véget ér. De a másvilágon örökké folytatódik. Csak két végállomás van: örök élet, vagy örök halál. Örök boldogság vagy örök szenvedés. Az elsőt el kell nyerni. Aki mindvégig állhatatos, az üdvözül. A második hely azoknak készült, akik megvetnek Engem, és nem követik tanításomat. Vigyázzatok! Ne álljatok szóba a sátánnal! Minden itt marad. Ne az e világi szórakozásokat és élvezeteket keressétek! Törekedjetek bejutni a szűk kapun, amely az örök életre visz. Vessétek meg a világ élvezeteit, akkor nem fogtok csalódni! Haljatok meg e világ kísértéseinek, és akkor feltámadtok az örök életre! Értsétek meg végre: ez a világ elmúlik. Én egy szebb, örök mennyországot kínálok fel nektek. Kövessétek tanításomat, és elnyeritek azt! Erre áldalak meg benneteket kicsi gyermekeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
A Szentlélek imája bennem: „Ó legszentebb Szentháromság, Aki a kerubokon trónolsz! A szent angyalok és a szentek megszámlálhatatlan serege arcra borulva imád, örökké háladalt és dicsőítő himnuszokat zeng jóságodról, irgalmadról, és végtelen szeretetedről ó Fölséges, Mindenható, Dicsőséges, végtelen Szeretet. Tanításod oly kristálytiszta, egyszerű, hogy még egy kisgyermek is megérti. Csak egyet kértél tőlünk: a szeretetet. Úgy teremtettél bennünket, hogy erre szomjazzunk, és akkor legyünk boldogok, ha szeretünk. A mennyben csak szeretet van. Ezért van ott örök boldogság. Köszönjük Atyánk, hogy elküldted közénk Szent Fiadat, Aki példát adott nekünk a szeretetre, és megtanította nekünk, hogy hogyan kell szeretni.
Ó jó Atyám kérlek, adj minden ember szívébe szeretetet Saját Magad, és Szent Fiad iránt! Add nekünk Szentlelkedet, hogy Ő szeressen bennünk, általunk! Ő tanítson meg minket törvényeid megtartására! Jóságos, hőn imádott drága Szent Örök Édesatyám! Kérlek, adj vágyat minden ember szívébe, hogy elnyerje az örök boldogságot! Te tápláld bennünk ezt a vágyat, és Te teljesítsd be! Te add meg nekünk a kegyelmet, hogy mindenkor törvényeid szerint éljünk, és Téged, a Dicsőséges Szentháromságot mindennél jobban szeressünk, Neked mindenkor hálát adjunk, és elnyerjük az örök életet! Ámen.”
Jézus: „Ezt üzenem X-nek: Drága Gyermekem! Az idő rövid. Készülj! Hamarosan megállsz Színem előtt. Erre készülj! Az idő elszáll. Minden itt marad. Minden elmúlik. Ne foglalkozz azzal, ami nyugtalanít! Ad át Nekem, és felejtsd el! Tekintsd úgy, hogy már meg van oldva! Én Mindenható vagyok. Te csak törődj az Én dolgaimmal! A tieidre Én Magam viselek gondot. Bízzál Bennem még jobban! Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Én most itt vagyok előtted a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Én most is ugyanaz vagyok, mint két ezer évvel ezelőtt. Én most is cselekszem. Nekem minden lehetséges. Mindarra, amit hittel kérsz Tőlem, tekints úgy, mintha már megkaptad volna! Mindazt megadom neked, ami az üdvösségedre válik. Nagyon szeretlek téged. Kedvesek Előttem imádságaid. Már eddig is sok lélek megmentőjévé tettelek. Így lásd sorsodat! Mindent a te, és mások üdvösségére fordítok. Az Én kínszenvedéseimmel egyesített, Nekem felajánlott szenvedéseid és áldozataid által lelkek ezreit, sőt millióit mentem meg. Minden lélegzetvételednek örök értéke van, mert felajánlottad az életedet Nekem. Téged a lélekmentésre választottalak ki. Menj végig az úton, és bízzál Bennem! Hagyatkozz Rám teljesen! Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2012. szeptember 21. Szentmisén, Úrfelmutatáskor Jézus:„Halálra sebzett Szívemet adom neked, hogy szeresd, imádd és vigasztald!” Szentáldozás után Jézus: „Borulj Szívemre! Csókold meg! Ezt mondd: szeretlek, imádlak, engesztellek. Bocsánatot kérek Tőled minden bűnös nevében, és mindenki helyett. Ezzel nagyon megvigasztalod Szívemet.”

2012. szeptember. 22. Szentségimádáson Jézus:
Gyermekeim, készüljetek, mert elérkezett az idő! Megrostálom a népeket. A jókat elválasztom a gonoszoktól. Nagy keresztényüldözés lesz. Éljetek szüntelen készenlétben! Most még jobban figyeljetek erre, mint valaha, mert nagyon hirtelen jön! Valamennyien megálltok Színem előtt. Megítélek mindenkit tettei szerint. Készüljetek, mert mondom nektek, megfizetek mindenkinek tettei szerint! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága kislányom! Szívem a szívednek dalol. Szívem a szeretet dalát énekli szívedben. Te, aki befogadtál Engem a Szentáldozásban, nem vagy többé a magadé, hanem mindörökre az Enyém lettél. Megpecsételtelek téged Szent Véremmel, amelyet személyesen érted ontottam a keresztfán. Feltámadott Testemmel és Véremmel a szívedbe tértem Én, az Isten-Ember, hogy te is átistenülj Belém, és mi ketten elválaszthatatlanul egyek legyünk már itt és most e földi zarándokúton azért, hogy ez az egység folytatódjon a mennyben, az örök dicsőségben, boldogságban örökkön örökké.
Nagy kegyelem a Szentáldozás. Ti, akik tiszta lélekkel veszitek magatokhoz drága Szent Testemet és véremet, teljes szívetekből adjatok hálát Nekem, és engeszteljetek Engem! Tudjátok meg, hogy értetek, tiszta lelkekért maradok jelen a legméltóságosabb Oltáriszentségben a világ végezetéig. A ti imáitokra és életszentségetekre tűröm meg a szentségtörőket, és a ti állhatatos imáitokra és engesztelésetekre mentem meg őket az örök kárhozattól, és tartom fenn ezt a bűnös világot. Ezért nagy a ti felelősségetek. Maradjatok meg mindhalálig az életszentségben! Tartsatok ki mindvégig az Irántam való szeretetben és hűségben! Valljatok meg Engem az emberek előtt szép életpéldátokkal, szavaitokkal és teteitekkel! Imádkozzatok és engeszteljetek szüntelen ezért a bűneiben fetrengő nyomorult világért, amelyben az emberek tömege vonul a széles úton a kárhozat felé! De hamarosan megtorpannak, mert kiárasztom rájuk megvilágosító kegyelmemet. Megmutatom nekik bűzlő hulla lelküket, amelyben a sátán az úr, aki mindenféle bűnbe sodorja őket. Szüntelenül leselkedik rájuk, hogy az örök tűzbe taszítsa valamennyit. Véget vetek a sátán uralmának. Megkötözöm ezer évre, és a kénköves lángtengerbe vetem. Ez lesz az új korszak, az ezer éves béke és szeretet uralma. Akkor az emberek úgy fognak élni, mint az első emberpár a paradicsomban. Nem fog ártani semmi. A párduc együtt fog legelni az őzikével. Béke és szeretet fog uralkodni az egész földön. Mindezek előtt megtisztítom a világot. A jókat Magammal viszem Atyám országába. A gonoszok pedig elveszik méltó büntetésüket. De egy kis részt meghagyok. Ők lesznek a szent gyökér, amely kihajt. Sok gyermek születik majd. Az emberek hosszú ideig fognak élni. A halál nem fog fájni. Csak átszenderülés lesz az örök életbe, ahol vég nélkül fogják dicsőíteni nagy irgalmamat és végtelen szeretetemet. Ez a korszak már nagyon közel van. Készüljetek, mert hamar beteljesül mindaz, amit mondtam nektek! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Szívem szeretete átölel. Szívem szeretete kiárad minden emberre, állatra, az egész természetre, és az egész világmindenségre. Szívem szeretete és nagy irgalma tartja fenn ezt a világot. Az egész emberiség elmerült a bűn fertőjében. Csak néhány kiválasztott életszentségben élő gyermekem imájára és engesztelésére tűröm meg még ezt a bűnös világot. Sajnos az emberek süketek és vakok lelkiismeretük szavára, amely által hívom őket is a megtérésre és az életszentségre.
Gyermekeim! A bűn nagyobb és súlyosabb betegség az összes testi, lelki betegségnél. Azért, mert a bűn az örök kárhozatra taszítja az áldozatát. A betegség csupán a testi halál okozója. Ennek a szenvedésnek hamar vége lesz, és a beteg, ha bele is hal betegségébe, a lelke az örök dicsőségbe megy fel, ha arra érdemes. Ezért gyermekeim elsősorban ne a testi egészséggel törődjetek, hanem sokkal inkább szüntelen őrködjetek lelketek tiszta állapota fölött, hogyha hirtelen jön a halál, megállhassatok Előttem, az örök Bíró előtt, és jobbomra állítsalak benneteket az áldottak közé, és bevezesselek titeket Atyám dicsőségébe, ahol örökké örvendeztek majd, és boldogságotoknak soha nem lesz vége.
Az ember élete olyan, mint a mező virága. Ma virít, de holnap már a helyét sem lehet felismerni. Mondom nektek, éljetek szüntelen készenlétben! Gyakoroljátok a felebaráti szeretetet, mert csak egy pillanat, és kieresztetek a kezetekből mindent, és élettelenül hevertek a földön. A testetek feloszlik. Por és hamu lesztek. De a bennetek levő lélek, az én tovább él. A halál után a számadás következik. Számot adtok Előttem egész életetekről. Vigyázzatok, mert mindenre fény derül, amit titokban műveltek! A világ nem büntet meg a házasságtörésért, a paráznaságért, de Isten törvénye szerint a pokol örök tüze fogja égetni azokat, akik ezeket művelték, és nem tartottak bűnbánatot, és nem hagytak fel bűneikkel. Mondom nektek: Olvassátok el a tíz parancsot, és éljetek a szerint! Ha meg nem tértek, mindnyájan elvesztek. Most még figyelmeztetlek, de holnap már megítéllek benneteket. Szavaim lélek és élet. Örök élet azoknak, akik megtartják, de örök tűzben égés és halál azoknak, akik megvetik.
Gyermekeim! Már mindent megmondtam nektek. Kínhalált haltam a ti bűneitekért. Megnyitottam számotokra a mennyország kapuját. De ha nem tértek meg, örökre elvesztek. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2012. szeptember 24. Szentségimádáson Jézus: Most a mennyország boldogságáról szólok hozzátok.
Drága gyermekeim! Én mindenkinek a teljességet kínálom fel, de a mértéket ti szabjátok meg magatoknak a szerint, hogy mennyire nyíltok meg kegyelmeim befogadására. Aki teljesen átadja az életét Nekem, Megváltójának, és Engem szolgál, az a legmagasabb fokú örök boldogság részese lesz. Én nagyon szeretlek mindnyájatokat. Nagy méltóság a szabad akarat, amelyet Én nagy tiszteletben tartok. Ezért a ti döntéseteken múlik örök sorsotok, örök boldogságotok. Én minden tanítást megadok, hogy tisztán lássatok. De a döntés a ti kezetekben van.
Édes gyermekeim, Szívemnek drága választottai! Ti, akik átadtátok az életeteket Nekem, és Engem szolgáltok, imádtok, igen nagy örömömet találom bennetek. Lelketek az Én tiszta palotám. Szívetek az Én szentélyem. Bennetek lakom, mint szívetek boldog Királya. Ti vagytok az Én földi mennyországom. Most azt kérem tőletek, hogy készüljetek, mert nemsokára sokakat elszólítok közületek ebből a világból. Gyakoroljátok továbbra is a testvéri szeretetet, mert ez számomra a legkedvesebb. Imádkozzatok egymásért és magatokért! Most első helyen a végső állhatatosság, és a jó halál kegyelmét kérjétek Tőlem, mert nemsokára erre lesz szükségetek. Amikor megláttok Engem, az örök boldogság részesei lesztek. Bevezetlek titeket Atyám országába, az örök hazába. Meglátjátok Atyámat, Akinek végtelen szeretetéből keltetek életre. Örökké hálát fogtok adni Neki azért a kegyelemért, hogy megteremtett, és vonzott Hozzám, Szent Fiához, Aki megváltottalak benneteket. Hálát adtok az Atyának azért is, hogy kiárasztotta rátok a Szentlelket, Aki megtanított mindarra, ami az üdvösségre vezet. Örökké hálát fogtok adni a dicsőséges Szentháromságnak azért, hogy itt lehettek a mennyben, az örök boldogságban, és azért, hogy örök életet kaptatok. Készüljetek, mert mindez hamarosan megvalósul! Tartsatok ki mindhalálig a rátok bízott szolgálatban! Legyetek erősek a hitben! Maradjatok meg a reményben és a lángoló Isten szeretetben! Bízzatok Bennem szikla szilárdan! Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Erre áldalak meg benneteket drága kicsi gyermekeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim! Szívemnek kedves választottai! Most hozzátok szólok, akik körülvesztek Engem szeretetetekkel, szolgálatotokkal, és tiszta szívből imádtok Engem: Azt akarom, hogy mondjatok le mindenről, ami ehhez a világhoz köt. Személyekről, tárgyakról, mindenről. Azt akarom, hogy csak Hozzám tartozzatok. Szakadjatok el lélekben ettől a világtól, és mindattól, amihez, vagy akihez kötődtök, mert boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa. Ne ragaszkodjatok ebben a világban semmihez és senkihez. Még ha birtokoljátok is, vegyétek úgy, mintha nem volna a tiétek, mert ez a világ elmúlik. Az életetek véget ér. Ti csak Hozzám, és elsősorban törvényeim megtartásához ragaszkodjatok, mert ezzel bizonyítjátok, hogy szerettek Engem. A ti életetek a földön olyan, mintha egy hídon mennétek át. Egy átmeneti állapot. Isten szeretetéből lettetek, és Istenhez kell megérkeznetek. Kaptatok egy biztos iránytűt, a lelkiismeretetek szavát. Maga a Szentlélek imádkozik bennetek, és a jó célba vezet. Ha figyeltek rá, és engedelmeskedtek neki, biztosan célba értek. Ezt azért mondom, mert Isten mindenkit az üdvösségre szánt. Így gondoskodik mindenkiről. Azokról is, akiknek nincs módjukban hittant tanulni, Szentmisére járni, Szentírást olvasni. A lelkiismeret szava a szeretet. Ha béke és derű uralkodik a lelketekben, akkor jó úton haladtok. De ha kétségbeesés, és nyugtalanság, akkor azonnal irányt kell változtatni. Ilyenkor mindig kérdezzétek meg lelkiismeretetek szavát! Ott belül, a lélek hetedik szobájában a Szentlélek trónol. Ha figyeltek rá, indítani fog benneteket, hogy újra rálépjetek a szeretet útjára, és akkor újra béke és derű lesz a lelketekben. Ilyen egyszerű. Csak ne hagyjátok, hogy a világ zaja elnyomja a lelkiismeret szavát! Teremtsetek csendet kint a környezetetekben, és bent a lelketekben! A csend elengedhetetlen feltétele a befelé való figyelésnek. Ha ezt teszitek, megtelik a szívetek békével és derűvel, és ezek állandó társaitok lesznek. Megtaláljátok életetek értelmét az önzetlen, tiszta szeretet kapcsolatokban. Nem csapongtok össze-vissza, hanem kiegyensúlyozott tempóban haladtok egyenesen a jó célba, lelketek örök üdvösségére Istenhez, Akinek örök szeretetéből lettetek, és Aki tárt karokkal vár haza az Atyai házba. Fontoljátok meg ezt a tanításomat különösen most, a világ hangoskodásában, amikor a sátán ellopja a csendet, hogy ne tudjatok befelé figyelni, gondolkozni, hogy elvakítson a hamis fényekkel, megsüketítsen a lármával, és megtévesszen a reklámokkal.
Drága gyermekeim! Ez a világ elmúlik. De a lelketek, a személyetek, az én örök életre lett teremtve. Nektek nem mindegy, hogy örök életeteket hol folytatjátok. A sátán szüntelenül harcol ellenetek, hogy megkaparintsa, és a pokolba taszítsa a lelketeket. Isten utánatok megy, és felkínálja megmentő kezét. Nektek kell belekapaszkodni, ha nem akartok örökre elveszni.
Gyermekeim! Én nagyon szeretlek mindnyájatokat. Mindenkit megváltottam a keresztfán. Imádkozom értetek Atyámnál, és felétek nyújtom segítő kezem. Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal, hogy legyőzzétek a sátán minden kísértését úgy, hogy nem álltok szóba vele, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
A Szentlélek így imádkozott bennem: „Drága Jézusom! Imádott Királyom! Légy áldva, dicsőítve és imádva mindörökké! Szívem szeretete lángba borítja egész elmémet, úgy imádlak Téged, Aki itt jelen vagy a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Ó felfoghatatlan csoda, amelyben valósággal jelen van a Feltámadott Isten-Ember, a mi drága Megváltó Krisztusunk, Akit a mi bűneinkért keresztre feszítettek, és a keresztfán kínhalált halt. De amint előre megmondta, harmad napra feltámadott, és él, örökkön örökké él!!! Akik hiszünk Benne, Vele együtt mi is feltámadunk. Nem hagy minket a holtak honában, mert szeret bennünket. Ő ígérte: „Aki Bennem hisz, ha meghal is élni fog. Én vagyok a feltámadás és az élet.”
Drága Jézusom, imádott Királyom! Köszönöm ezt az ígéretet. Köszönöm, hogy értünk leszálltál Atyád öléből, megtestesültél Szűzanyád tisztaságos méhében, és megszülettél közénk, hogy elhozd nekünk Atyád tanítását, az örök igét, amely az üdvösségre visz. Köszönöm, hogy meghaltál a mi bűneinkért a keresztfán, feltámadtál, és elküldted nekünk a Szentlelket, Aki megtanít bennünket mindenre, ami üdvözít minket. Köszönöm, hogy mi is feltámadunk, és ott leszünk, ahol Te vagy, és látni fogjuk dicsőségedet és szépségedet.
Ó drága üdvözítő Urunk és Istenünk, mily nagy a Te szereteted, irgalmad és kegyelmed! Lehajolsz hozzánk elesett bűnösökhöz, hogy Magadhoz emelj. Megtisztítod lelkünket értünk kiontott drága Szent Véreddel a bűnbocsánat szentségében. Drága Szent Testeddel és Véreddel táplálod lelkünket, hogy éhen, szomjan ne vesszünk ebben a pusztában, és megvédj a sátán támadásaitól.
Ó felfoghatatlan szeretet! Az egész világot átölelő irgalom! Szeretném belekiáltani a világba, hogy mindenki megtudja: Jézus él, és Vele együtt mi is feltámadunk, és örök életet kapunk! Ti emberek, akik még sötétségben éltek! Nyissátok meg lelketeket és értelmeteket! Fogadjátok be Isten igéjét és szeretetét! A szívetek gyulladjon lángra ekkora nagy szeretet láttán! Szeressétek viszont Őt, Aki úgy szeretett titeket is, hogy az életét adta értetek!
Jézus! Jézus! Jézus! Szabadító! Bűntől szabadító, Aki letöröd bűneink rabláncát, Aki megszabadítasz a sátán hatalma alól! Kérlek, gyújts fényt a lelkünkbe, az elménkbe, hogy Téged keressünk, megtaláljunk és szeressünk! Mindig csak szeressünk, és Téged szolgáljunk egész életünkkel, minden erőnkkel! Ha kell, az életünket is adjuk oda érted, így bizonyítsuk Irántad való hűségünket!
Jézus! Szabadító! Megváltó Istenünk! Légy áldva, szeretve, imádva most és mindörökké! Ámen.”