2011. július 6., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Azoknak a követőimnek, akik elítélik üzeneteimet

2011. július 5. kedd; 14:30
Szeretett leányom, ma különleges nap van, mert Számomra kellemes elmondani neked, hogy mindazok, akiknek, ezeknek az üzeneteknek a hatására megerősödött a hitük, biztosak lehetnek abban, hogy az Irgalmasság Rózsafüzérének mindennapi elimádkozása által, lelkeket mentenek meg. Gyermekeimnek nem szabad elfelejteniük, hogy imáik mindig meghallgatásra lelnek, ha azokat, őszintén és a szívükből imádkozzák. Az imák mindig meghallgatásra találnak,és a különleges imaszándékok szent Szívem Akaratának megfelelően fognak megvalósulni.
Gyermekeim, kérlek benneteket, folytassátok imáitokat, mert a nagy büntetés időszakának meggyengítésében ezek segíteni fognak. Atyám készen áll arra, hogy átvegye Szent Birodalmát és Uralmát újra megteremti, amint az Új Paradicsom újra megszületik a Földön. Még sohasem volt a világban a gonosz ilyen heves (intenzív), mint most. Az óriási világnépesség és az ördög munkálkodása miatt, most mindenhol a világban háború van. Érezhető az a gyűlölet, amelyet az ember, embertársai iránt mutat. Akár a gyűlölet, amit egymás iránt mutatnak a politikai kapzsiságban, akár a más országok fölötti ellenőrzésben, ez mind ugyanaz. A sátánnak sok követője van. Ők, a követői, sok esetben nem veszik tudomásul, hogy hogyan befolyásolja a sátán minden gondolatukat, minden tettüket, minden egyes nap és minden egyes időben.
Undorodnának gyermekeim, ha látni tudnák azt, hogy mennyi démon van jelen az ilyen emberekben. Sok gyermekemet uralják, és ennek egyetlen látható jele: gonosz tetteik. Imádkozzatok, imádkozzatok, követőim, hogy megmenekülhessenek ezek a szegény elveszett lelkek, a Nagyfigyelmeztetés alatt.
Gyermekeim, minden, amit elvárok tőletek, mától, egészen a Nagyfigyelmeztetésig, az az imátok, különösen az Irgalmasság Rózsafüzérének az imádkozása. Atyám lelkeket fog megmenteni, ha ti ezt naponta egyszer, lehetőleg délután 15 órakor elimádkozzátok.
Azoknak a követőimnek, akik ezeket az üzeneteket elítélik, azt mondom: Könyörgöm hozzátok, hogy imádkozzatok a Szentlélekhez, és kérjétek Tőle a megkülönböztetés ajándékát, mielőtt elutasítjátok Szent Szavaimat.Mindazoknak, akik megbántják látnoknőmet és azokat, akik ezeket az üzeneteket megkapják, azt mondom: tegyétek fel ezt a kérdést magatoknak: ha a sátán lenne az, aki véleményeitek szerint befolyásolja ezeket az üzeneteket, miért kérne fel arra benneteket, hogy imádkozzatok, hogy a megbocsátást keressétek, vagy, hogy a szent Eucharisztiát magatokhoz vegyétek? Akkor tudni fogjátok, hogy ez lehetetlen.
A csaló először majd befolyásolja követőimet, így arra bátorítja őket, hogy Szavaimat elutasítsák, mert tudja, hogy Szent Szavaimnak a visszautasítása okozza a legtöbb fájdalmat Nekem.
Most utasítsátok vissza a sátánt és annak gonosz útjait. Forduljatok Hozzám. Könyörgöm hozzátok, ne engedjétek meg neki az ilyen módon történő befolyásolást. Imáitokra most szükség van, hogy megmeneküljenek azok a szegény gyermekeim, akik nem fogják túlélni a Nagyfigyelmeztetést.
Szerető Megváltótok
Jézus Krisztus