1985. június 29., szombat

Medjugorjei üzenetek 1985. június

1985. június 6.
„Drága gyermekek! Az elkövetkezendő napokban különféle nemzetiségű emberek érkeznek majd plébániátokra, ezért most a szeretetre hívlak benneteket: szeressétek először családtagjaitokat, akkor majd képesek lesztek befogadni és szeretni az ideérkezőket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. június 13.
„Drága gyermekek! Az évfordulóig azt kérem tőletek, hogy ti, az egyházközség, többet imádkozzatok, s ez legyen az Istenre hagyatkozásotok jele. Drága gyermekek, tudom, hogy mindannyian fáradtak vagytok: nem, nem tudjátok átadni magatokat nekem! Ezekben a napokban hagyatkozzatok rám teljesen! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. június 20.
„Drága gyermekek! Az előttünk álló ünnep alkalmából azt kérem, hogy nyissátok meg szívetek minden szív Ura előtt! Adjátok át nekem érzéseiteket, gondjaitokat. Vigasztalni akarlak benneteket megpróbáltatásaitokban. Isten békéjével, örömével, és szeretetével akarlak betölteni titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1985. június 25.
Marija ezen a napon a következő kérdést intézi a Szűzanyához: „Drága Gospa, mit akarsz tanácsolni a papoknak?”
„Azt kérem, hogy hívjatok mindenkit a rózsafüzér imádkozására. Ezáltal legyőzhettek minden bajt, amivel a sátán a katolikus Egyházat akarja sújtani. Papok, mindannyian imádkozzátok a rózsafüzért! Szenteljetek időt a rózsafüzérre!”
1985. június 28.
„Drága gyermekek! Mai üzenetemmel az alázatra szeretnélek hívni benneteket. A napokban nagy örömben volt részetek azok miatt, akik idejöttek. Szeretettel beszéltetek tapasztalataitokról. Most arra kérlek benneteket, hogy továbbra is alázattal és nyílt szívvel beszéljetek az ideérkezőkkel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”