2014. szeptember 17., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Egy dolog azt mondani, hogy Hozzám tartoztok, és egy egészen másik dolog Hozzám tartozni


2014. szeptember 16. kedd, 20:25
Drága szeretett leányom, amikor úgy tűnik, hogy a világ zűrzavarban van, nem kell félned, mert minden dolognak Isten az irányítója.
Ő csak annyi hatalmat enged meg a gonosznak – és Ő azért továbbra is harcolni fog, hogy biztosítsa a Szentlélek működését -, hogy a jó emberek egy sikeres harcot tudjanak megvívni az Üdvösség Tervemben. A gonoszság minden formája az ördög jellemvonásait hordja magán. Hogy ne váljatok a Sátán fertőzöttjeivé, nem szabad gonoszságot beszélnetek, hallgatnotok vagy gonosz dolgot cselekednetek egy élő személy ellen. Egy dolog azt mondani, hogy Hozzám tartoztok, és egy egészen másik dolog Hozzám tartozni.
Ha Én valóban jelen Vagyok egy lélekben, mindent Tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy az ilyen lelkeket megakadályozzam a gonosz cselekedetek elkövetésében. Amikor a lélek teljesen megbízik Bennem, akkor azt könnyebben tudom vezetni. Ha egy személynek az akarata nagyon erős, és ha az büszke és makacs, akkor a csaló könnyebben tudja őt vezetni, aki számos módon be fogja őt csapni. Arról fogja az embert meggyőzni, hogy a gonosz cselekedet, a gonosz beszéd, vagy a káromkodás bizonyos esetekben elfogadható. Így tehát a lélek a csalás áldozatává válik. Ezeknek a lelkeknek a következőket mondom:
Ne mondjatok rosszat másokról, ne adjátok meg magatokat a rágalmazásnak, ne helyezzétek magatokat bíróként mások fölé, és ne vádoljatok másokat az Én Szent Nevemben. Ha ilyen bűnöket követtek el Ellenem, akkor a gonoszságnak erről a szintjéről a sötétségbe fogtok merülni, mely egy nagy szakadékot fog létrehozni Köztem és köztetek. Amikor ez a szakadék növekszik, és ti egyre távolabb sodródtok Tőlem, szörnyű ürességet fogtok érezni, gyötrő érzést, egy mély magányt, mely végül a pánik érzésébe fog torkolódni, és amelyet képtelenek lesztek felismerni. Aztán az Istentől való elszakadást úgy fogjátok megtapasztalni, ahogyan azt a lelkek a Tisztítótűzben és a Pokolban szenvedik el. Ha ebből most tanulni tudtok, akkor könnyebb lesz számotokra, hogy közelebb vonzódjatok Hozzám.
Ne feledjétek, elsőként el kell űznötök a gyűlöletnek minden gondolatát a lelketekből. Én nem lehetek jelen egy olyan lélekben, mely tele van gyűlölettel, mert ez lehetetlen.
Jézusotok