2024. szeptember 1., vasárnap

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

LESZÁLL A NAGY HEGY, ÉS SEGÍTSÉGKIÍRÁS LESZ A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.08.01.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Az emberiség az önpusztítás szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Egy nagy hegy fog leereszkedni, és a Föld számos régiójában segélykiáltások fognak hallatszani. Hallgassatok az Úrra és legyetek hűségesek. Ne engedjétek, hogy a világ dolgai a szellemi szakadékba rántsanak benneteket. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok Fiamhoz, Jézushoz. Térdre borulva imádkozzatok Jézusom Egyházáért. A viszálykodás az a botrány, amely sokak hitét megrendíti. Maradjatok szilárdan azon az úton, amelyet mutattam nektek. Bármi történjék is, maradjatok hűek a múlt tanulságaihoz. Minden fájdalom után az Úr letörli könnyeiteket, és bőkezűen megjutalmaz benneteket. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.08.03.

Drága gyermekek, vegyetek bátorságot! A holnap jobb lesz az igazak számára. Forduljatok el a világtól, és éljetek a mennyei dolgokra összpontosítva. Ne feledjétek: ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Örömmel fogadjátok el Jézusom evangéliumát, és tegyetek tanúságot mindenütt arról, hogy a világban vagytok, de nem vagytok a világból. Az emberiség elvesztette békéjét, mert az emberek letértek a szentség útjáról. Ne éljetek bűnben. Tartsatok bűnbánatot és béküljetek meg Istennel a gyónás szentsége által. Amikor gyengének érzed magad, keress erőt az imában és az Eucharisztiában. Fájdalmas jövő felé tartotok. A föld nagy változásokon fog keresztülmenni, és szegény gyermekeim a szenvedés keserű kelyhét fogják inni. Amit a múltban megjósoltam nektek, valóra fog válni. Szenvedek azért, ami rátok vár. Adjátok nekem a kezeteket, és én gondoskodni fogok rólatok. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ EMBERISÉG SÉRÜLT KÉTSÉGBEESÉST FOG MEGTAPASZTALNI. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.08.06.

Drága gyermekek, ti az Úr kiválasztott népe vagytok, és ő szeret benneteket. Hallgassatok az Úrra és ne forduljatok el tőle. Mindig keressétek a Mennybe vezető utat a keskeny ajtón keresztül, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Az emberiség meg fogja tapasztalni a halálraítélt gyötrelmeit, mert az emberek letértek a Fiam, Jézus által mutatott útról. Eljön a nap, amikor sokan megbánják majd az életet, amelyet Isten Kegyelme nélkül éltek, de már túl késő lesz. Eljön a nagy nyomorúság, és sokakat váratlanul ér majd. Sírás és jajgatás lesz hallható mindenütt. Ekkor az Úr elválasztja a búzától a pelyvát, és az igazak meglátják Istent. Forduljatok meg! Amit meg kell tenned, ne halaszd holnapra. Menj előre félelem nélkül! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz értetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

TEGYEN TANÚSÁGOT SAJÁT ÉLETÉVEL A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.08.08.

Drága gyermekek, forduljatok ahhoz, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Ne engedjétek, hogy a világ lenyűgöző dolgai elvonjanak benneteket Fiamtól, Jézustól. Tanúsítsátok saját életetekkel, hogy az Úré vagytok. Fájdalmas jövő felé tartotok, és csak azok maradnak szilárdan meg hitükben, akik szeretik az igazságot. Az emberiség úgy jár, mint a vak, aki vakot vezet a vakon, és ki fogja inni a bánat keserű poharát. Tartsatok bűnbánatot és szolgáljátok hűségesen az Urat. Szenteljétek időtök egy részét az imádságra. Keressetek erőt az Evangéliumban és az Eucharisztiában. A hit nagy hajótörésében győzelemre jutnak híveim. Menjetek előre félelem nélkül! Gondotokra fogok viselni. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"EGY VÉRES JÖVŐ FELÉ HALADSZ" A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva 2024. augusztus 10-én

Drága gyermekeim, ti az Úrhoz tartoztok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Hallgassatok az Úr Hangjára, aki szívetekhez szól, és fogadjátok el az Ő Akaratát életetekre vonatkozóan. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így érhetitek el a szentséget. Én vagyok a ti Édesanyátok, és szeretlek benneteket. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Az emberiség letért az üdvösség útjáról, amelyet Fiam, Jézus mutatott, és egy nagy szakadék felé tart! Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Meneküljetek minden gonosztól, és forduljatok ahhoz, aki a ti Nagy Barátotok. Bízzatok Jézusban. Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek! Nehéz idők jönnek majd számotokra. Az igazakat megvetik majd, és a gonoszok kerülnek a középpontba. Sűrű szellemi sötétség közeledik, és sokan meg fognak fertőződni. Ne forduljatok el az igazságtól. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Győzelme eljön hozzátok. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AAMIT MÚLTBAN ÍGÉRTEM NEKED, HAMAROSAN VALÓSÁGRA VÁLIK. Mária üzenete. 2024.08.13-án

Kedves Gyermekeim, az én Jézusom sokat vár tőletek. Az emberiség vakon jár lelkileg, mert az emberek eltávolodtak az igazságtól. Legyetek világosság a azoknak, akik sötétségben élnek. Imádkozzatok azokért, akik elzárták magukat minden az Úr minden cselekedete elől. Uram várja azokat, akik távol vannak és nem nem ismerik a vissza vezető utat. Szeressétek az igazságot és hirdessétek az evangéliumot mindenkinek. Vegyetek bátorságot! Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr megmentésetekre siet. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azt akarom, hogy boldognak lesztek itt a Földön, és később velem együtt a mennyben. velem a mennyben. Térdre borulva imádkozzatok a világbékéért. Véres jövő felé tartotok, és sokan fogják meginni a fájdalom keserű poharát. a fájdalom. Amit a múltban bejelentettem nektek, valóra fog válni. Imádkozzatok! Imádkozzatok. Imádkozzatok. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Legszentebb Szent Isten nevében. Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MUTATTAM AZ UTAT A Béke Királynőjének üzenete, a Szűzanya Nagyboldogasszony ünnepén, közvetítve: 2024.08.15.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, aki testben és lélekben a mennybe emelkedett. Az én Jézusom a ti Nagy Barátotok. Bízzatok benne, és Ő megjutalmaz benneteket a Mennyországgal. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket a szentségre. Forduljatok el a világtól és keressétek Isten kincseit. Ne feledjétek: Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Higgyetek Jézusban. Őbenne van a ti reménységetek. Egyedül Ő az egyetlen Út, az Igazság és az Élet. Imádkozzatok! Gondoskodjatok lelki életetekről, és hagyjátok, hogy a Szentlélek működése vezessen benneteket. Legyetek bátrak! Megmutattam nektek az utat. A döntés, hogy a Mennyország felé tartotok, a tiétek. Ne engedjétek, hogy szabadságotok lelki vakká tegyen benneteket. Célotok mindig a Mennyország kell, hogy legyen. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ EMBERISÉG ERŐS FESZÜLTSÉGEKET TAPASZTAL ÉS AZ... Mária Üzenete felé halad. Pedro Regis (2024. augusztus 17.)

Drága gyermekeim, az én Jézusom az Igazságos Bíró, aki mindenkinek az ebben az életben tanúsított magatartása szerint fog adni. Fogadjátok el az Ő hívását, és éljetek a világtól elkülönülve. Ti az Úré vagytok, és csak Őt kell követnetek és szolgálnotok. Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. A szentséghez vezető út tele van akadályokkal, de én vagyok az Édesanyátok, és mindig veletek leszek, még ha nem is láthattok. Tegyetek meg mindent a rátok bízott küldetésben. Ha elestek, keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Erősítsétek magatokat az evangélium hallgatásával és megélésével. Az emberiség erős feszültségeket él át, és a szakadék felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Szenvedek azért, ami rátok vár. Hallgassatok rám. Azt akarom, hogy boldogok legyetek itt a földön és később velem együtt a mennyben. Teljes örömötök Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalával fog eljönni. Előre! Aki az Úrral van, az győzni fog. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AMIKOR MINDEN ELVESZETTNEK TŰNIK ... AKINEK SOKAT ADTAK, ATTÓL SOKAT FOGNAK KÖVETELNI A Béke Királynője üzenete, 2024.08.20-án

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy megtérésre hívjalak benneteket. Ne éljetek távol Fiamtól, Jézustól. Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Nehéz idők jöttek el a hívő férfiak és nők számára, de ne hátráljatok meg. Nem vagytok egyedül. Bármi történjék is, maradjatok azon az úton, amelyet az évek során mutattam nektek. Fogadjátok örömmel az én Jézusom evangéliumát. Engedjétek, hogy az Ő Szavai behatoljanak szívetekbe, mert csak így tudtok lelkileg növekedni. Az emberiséget megfertőzte a bűn, és gyógyulásra szorul. Győzelmetek a gyónás és az Eucharisztia szentségében rejlik. Keressétek Isten kincseit, amelyek rendelkezésetekre állnak. Ne feledjétek: Akinek sokat adtak, annak sokat fognak visszafizetni. Nagy lelki harcok jövője felé tartotok Isten házában. Legyetek figyelmesek. Hallgassatok rám, és győztesek lesztek. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

TESTVÉRNEMZETEK HÁBORÚBAN ÁLLNAK A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.08.22.

Drága gyermekek, fogadjátok el az Úr hívását. Mindig keressétek Őt az Eucharisztiában, és mindenütt tegyetek tanúságot hitetekről. Vigyázzatok lelki életetekre, és ne engedjétek, hogy a világ dolgai elvonjanak benneteket Fiamtól, Jézustól. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami értetek történik. Az emberiség megissza a szenvedés keserű poharát. Barátságos nemzetek fognak háborúzni, és kevés helyen fognak az emberek békében élni. Az emberek az önpusztítás szakadéka felé tartanak, amelyet saját kezükkel készítettek elő. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által tudjátok elviselni az eljövendő kereszt súlyát. Az én Uram hív titeket. Legyetek engedelmesek, és boldogok lesztek itt a földön és később velem a mennyben. Előre! Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, közvetítve 24/08/2024

Drága gyermekek, ti fontosak vagytok Isten terveinek megvalósításában. Legyetek engedelmesek és hallgassatok az Úr Hangjára. Művei tökéletesek. Amikor minden elveszettnek látszik, Isten „Legyen meg”, meg fog történni, és látni fogjátok Hatalmas Kezét, amint az igazak javára cselekszik. Az emberiség megissza majd a fájdalom keserű kelyhét, de minden nyomorúság után eljön Isten Győzelme Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalával. Bátorság! Kezedben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívedben az igazság szeretete. Keressetek erőt az őszinte imában, az Evangéliumban és az Eucharisztiában. Szeretlek benneteket, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Goiânia, Goiás, továbbítva: 25/08/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Hallgassatok rám. Szükségem van a ti őszinte és bátor igenetekre. Mindannyian tudjátok, hogy bármit is tesztek terveim érdekében, az én Jézusom bőkezűen megjutalmaz benneteket. Legyetek eltelve az Úr szeretetével, és mindenben utánozzátok Jézust. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Egy olyan jövő felé tartotok, ahol sokan úgy fognak viselkedni, mint Júdás. Legyetek éberek! Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Maradjatok Jézussal, és ne felejtsétek el a múlt nagy leckéit. Ne csüggedjetek! Veletek leszek, bár nem fogtok látni engem. Tegyetek meg mindent a rátok bízott küldetésben. Ne feledjétek: győzelmetek az Eucharisztiában van. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 27/08/2024

Drága gyermekek, arra kérlek benneteket, hogy fokozzátok imáitokat a világbékéért. A nagy lelki harc idejét éltek. Imádság nélkül nem győzhetitek le az ellenséget. Nyissátok meg szíveteket az Úr szeretete előtt, és hagyjátok, hogy az igazság átalakítson benneteket. Ti az Úréi vagytok. Ő szeret benneteket, és tárt karokkal vár benneteket. Ne ragadjatok meg a bűnben. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az én Jézusom Irgalmát a gyónás szentségében. Ez a kegyelem ideje. Ne dobjátok el Isten kincseit. Én vagyok a ti Édesanyátok, és mindannyiótoknak szüksége van rátok. Hallgassatok rám! Azért jöttem a Mennyből, hogy elhozzam nektek Jézusom áldását. Fogadjátok el örömmel, és nagyok lesztek a hitben. Legyetek bátrak és tegyetek bizonyságot arról, hogy a világban vagytok, de nem vagytok a világból. Eljön a nap, amikor keresni fogjátok az igazságot, és kevés helyen fogjátok megtalálni. Nagy zűrzavar fog még jönni, és sokan el fogják veszíteni az igaz hitet. Azt fogják elfogadni, ami hamis, és az emberek el fogják utasítani az igaz tanítást. Bármi történjék is, maradjatok az általam mutatott úton. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 31/08/2024

Drága gyermekek, ne féljetek. Az én Jézusom mindent irányít. Ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Példátokkal és szavaitokkal mutassátok meg a világnak, hogy ti csak az Én Fiam, Jézuséi vagytok. Bátorítsátok magatokat, és tegyetek tanúságot mindenütt az Úr szeretetéről. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen fogják megélni Jézus és Egyháza tanításait. Az ördög munkája sok férfit és nőt el fog vezetni az igazságtól. Szenvedek azért, ami rátok vár. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Vegyetek bátorságot! Az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Amikor minden elveszettnek látszik, az Úr cselekszik választottai javára. Menjetek előre örömmel! Célotok mindig a mennyország legyen. Amikor széles ajtókat kínálnak nektek, mindig emlékezzetek arra, amit az én Jézusom tanított nektek: A Mennybe a keskeny ajtón keresztül vezet az út. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. AUGUSZTUS 1.

A MÁSODIK TITOK KINYILATKOZTATÁSA


A Szentháromság által küldve jövök hozzátok.  Én vagyok a mennyei haderő fejedelme.

Minden emberi teremtményt Isten a legjobban szeret, és mennyei légióim mindegyike őrzi.

Ők Isten nagy kincsei:
Bár ők nem szeretik Őt, Isten szereti őket.....
Még ha nem is hívjátok Őt, Isten hív titeket....
Bár ők nem ismerik fel Őt, Isten felismeri őket....
Mert az Ő Irgalma végtelen, ahogyan az Ő Hatalma és Mindenhatósága is végtelen.

AZ EMBERISÉG NEM ÉRTI EZT A NAGYSÁGOT
ÉS ISTEN EKKORA HATALMÁT!

AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELME TÖRTÉNELMÉBEN, FŐLEG A LELKI SZEMÉLYEKBEN, ÉS NEM MINDENKI FOGTA MEG AZ EGY Hatalomban rejlő ilyen nagyszerűséget! (vö. I. Krón. 29,11-13; Kol. 2,9-10).

A Szentháromság gyermekei, ha az emberiség történetében volt is beképzelt, nehézkes, gőgös, tájékozatlan és engedetlen nemzedék, akkor ez az a nemzedék az, amelynek ti is részei vagytok, és amely az egész Teremtést várakozással tartja e pillanatban (vö. Róm 8,19-22).

A Szentháromság gyermekei:

ELJÖTTEK A PILLANATOK, AZOK A PILLANATOK, AMELYEKRŐL OLY SOKAN KÍVÁNTÁTOK, HOGY ELJÖJJENEK!

Aki meg akarja menteni a lelkét, annak a lelki változás mellett kell döntenie, amit csak úgy érhet el, ha lelkileg növekszik, ha közelebb kerül Istenünkhöz és Urunkhoz. Akkor képesek lesznek előrehaladni és megtartani a hitet, még az üldöztetés legerősebb pillanataiban is.

A nagy háború a Közel-Keleten egyre fokozódik; a sötétséget kihasználva meglepetésszerűen fognak betörni Európa nagyvárosaiba.  Olaszországot meglepetésszerűen érik; szárazföldön és levegőben hirtelen jön a tűz. Nagy hajók érkeznek a tengeren, az emberek szinte lélegzetvisszafojtva szállnak le róluk és mennek partra, és a jajveszékelés hallatszik. A repülőgépekről a tengervízbe hulló bombák cunamit okoznak, amely több ország szárazföldjére zúdul, halálos áldozatokat okozva.

Sok ország csatlakozik a háborúhoz, a veszteségek megszámlálhatatlanok az emberiségben. Látni fogjátok, hogy a halál annyi emberi lényt visz el, hogy a jajgatás nem marad el. Túl sok ország csatlakozik a kontinensek feletti előrenyomuláshoz.

A GYŰLÖLŐK NEM ÁLLNAK MEG, MÍgnem a mi KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS közbelép, és eljön az a nap, amelyet várunk és előre látunk: az ISTENI JOGOSSÁG NAPJA, és Ő, Aki "a kezdet és a vég" (Jel 1:8), a földre helyezi a kezét, és tűz hullik a mennyből.

Az emberi teremtmények, félve ettől a nagy hatalomtól, egyeseket káromlásra késztetnek, másokat pedig arra a tudatra, hogy az engedetlenséggel szemben Isten megengedi az embernek, hogy megbüntesse önmagát. Sokan megtérnek, megtépik ruhájukat, és megtérés következik be.

Sok lélek megmenekül azáltal, hogy megbánja elkövetett bűneit, és a jó és a rossz közötti lelki küzdelemben az emberek nem akarják követni az Antikrisztust, aki korábban sok lelket magával ragadott, mivel megtagadta a Szent Eucharisztiát, nagy üldözések után bezáratta a templomokat, és súlyos szentségtöréseket követett el.

A Szentháromság gyermekei:

ELJÖN AZ IDŐ, AMIKOR KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK MENNYEI LÉGIÓIMMAL EGYÜTT ÜLDÖZNI FOGJA AZ ANTIKRISZTUST ÉS KÖVETŐIT, HOGY MEGSZABADÍTSA AZ EMBERISÉGET A GONOSZTÓL.

KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK DIADALMASKODNI FOG, ÉS AZ ÖRDÖGÖT A TŰZ TAVÁBA FOGJA VETNI ÉS MEGKÖTÖZNI, AHONNAN NEM FOG TUDNI KIJÖNNI.

Most arra hívlak benneteket, hogy legyetek a béke teremtményei, irányítsátok magatokat, ne bántsátok testvéreiteket és nővéreiteket, legyetek korrektek mindennapi cselekedeteitekben és tetteitekben és legyetek testvériesek.

Szenteljétek ezt a pillanatot a lélekben való növekedésre, legyetek krisztusiak és készüljetek fel, amennyire csak anyagilag tudtok, anélkül, hogy kétségbeesnétek; ha nem készültök fel, egy morzsányi kenyér is megsokszorozódik és nem lesz vége.

Az éhínség az országokat annak részeként ragadja el, amit a gonosz elrejt, hogy leigázza őket. Ne essetek kétségbe, nálatok van az áldott szőlő, és ahol nincs szőlő, használjatok más, következetes gyümölcsöt; de mindenekelőtt a Szent Eucharisztiával rendelkeztek, amely megerősít benneteket, kielégíti éhségeteket és nagy békességben tart benneteket. Ilyenkor maguk az Angyalok adnak táplálékot az ártatlanoknak.

A MI KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK A VÉGIDŐK KIRÁLYNŐJE ÉS ANYJA CÍM ALATT SOKAN LÁTNI FOGJÁK KÖZÜLETEK, VIGASZTALÁS LESZ A LÉLEKNEK, ÉS TÁPLÁLÉKOT HOZ AZ EMBEREKNEK, HOGY NE ESSENEK KÉTSÉGBE.

AZOK, AKIK A SZENTHÁROMSÁG IMÁDATÁBAN ÉLNEK, MAGUK MÖGÖTT HAGYTÁK AZ ÉHSÉGET; IMÁDATBAN FOGNAK ÉLNI, BÁRHOL IS KELL MARADNIUK.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, félelem nélkül, de az isteni nagysághoz ragaszkodva haladjatok tovább az úton, amely az örök életre vezet.

Megáldalak benneteket, mint a Mennyei Seregek Főnöke, akik Királynőnk és Anyánk védelme alatt nem hagynak el benneteket.

A MENNYEI ÁLDÁS ÁRADJON AZ EGÉSZ EMBERISÉGRE, KÜLÖNÖSEN AZOKRA, AKIK IGAZSÁGTALANSÁGOT SZENVEDNEK, ÉS AZOKRA, AKIK ZSARNOKSÁGTÓL ÉS HÁBORÚTÓL SZENVEDNEK.

Megáldalak benneteket, megvédünk benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek: 

A Szentháromság kívánsága, hogy ma felfedjem a 2013. január 5-én adott öt titok közül a Második Titkot, amelyet Isten, Királynőnk és Anyánk kegyelméből és Szent Mihály arkangyal oltalma alatt kaptam.

A Második Titok kinyilatkoztatásakor egy dombot mutattak nekem, amely a Földön minden hely fölé magasodik, és ezen a hegyen állt a mi Szűzanyánk, mellette pedig Szent Mihály arkangyal.

A Szűzanya bemutat nekem egy férfit, és azt mondja nekem: ő az, aki azért jön, hogy ostorozza az emberiséget, aki egy olyan helyről származik, amely három kontinens között helyezkedik el; saját hazájában nevelkedett és tanult, külföldön lett befolyásos.
A neve Alex, de más néven fogják ismerni.  Ő az Antikrisztus.

Testvérek, ne bolyongjunk országok vagy személyek után kutatva, várjunk szent türelemmel, nehogy bűnbe essünk; az Ég azt kívánja, hogy tudjuk, hogy az Antikrisztus létezik, és készen áll, hogy elvégezze a munkáját.

Ámen.

(*) A titkokról olvassa el...
(*) Az Antikrisztusról olvassátok...

NAGY SÖTÉTSÉG-... A PÉNZ NAGGYÁ TESZ A FÖLDÖN ... JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK 2024. AUGUSZTUS 9.

Szeretett gyermekeim, fogadjátok áldásomat.

SZENT SZÍVEM SZERET BENNETEKET, ÉS ÖRÖK SZERETETTEL VÁR BENNETEKET.

Gyermekeim, minden új hajnal egy új lehetőség számotokra, hogy módosítsátok az irányt, amelyben jártok.

Az Én gyermekeim vagytok, és továbbra sem ismeritek fel, Én vagyok a Király, akitől ti bitoroljátok az Ő Királyságát, és továbbra is bitoroljátok azt, ami az enyém.

Megfigyeltétek a veszélyt, amelyben az emberiség az egész földön él; nincs biztonságos hely a spirituális (1) zűrzavar, a társadalmi (2), oktatási, erkölcsi és polgári felfordulás idején az országokban. Az országok polgárháborúkkal fertőzöttek, a legtöbb ország ebbe a fertőzésbe kerül.

Szeretett gyermekeim, az élelmiszerhiány (3) ugrásszerűen közeledik, akárcsak a világgazdaság válsága (4).  Tudjátok, hogy a gazdasági pánikban az emberi teremtmények elfelejtik a parancsolatokat, és mindenki a túléléséért küzd.

A GAZDASÁG EL FOGJA SZENVEDNI AZT A BUKÁST, AMELYET NEKTEK BEJELENTETTEM, ÉS GYERMEKEIMET GAZDASÁGI SZEGÉNYSÉGBEN HAGYJA.

AZ IDŐ LEJÁRT, ÉS SÚLYOS VÁLSÁGGAL NÉZNEK SZEMBE.

A víz továbbra is csapás lesz az emberre, mint a múltban a Nagy Özönvízzel; csakhogy ebben a jelen időben ez a csapás országról országra jár, fájdalmat hagyva maga után, megpróbálva elmossa a bűnt, amit gyermekeim hagytak a földre hullani.

Szeretett gyermekeim:

NAGY VESZÉLY VÁRJA AZ EMBERNŐKET, NAGYON NAGY, HOGY MINDEN EMBERI LÉNY MINDEN HITŰSÉGE EMLÉKEZIK ARRA, HOGY "VAGYOK, AMI VAGYOK" (vö. Jn 8:58; 2Móz 3:14). A nagy sötétségbe fogtok belépni, amelyet a hatalmi harcban jelentettem be nektek; készüljetek fel, nem fogtok tudni kommunikálni. Arra hívlak benneteket, hogy az imádságra használt könyveket tartsátok nyomtatásban.

Ne essetek kétségbe gyermekeim, Szentlelkem fénye, Anyám Szeplőtelen Szívének fénye meg fog világítani benneteket, és az ártatlanok nem fogják elveszíteni a fényt, amelyet lelkükben hordoznak.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok szívvel, imádkozzatok és imádjatok Engem; szükségem van olyan teremtményekre, akik lélekben és igazságban imádnak Engem. Vegyetek részt az Eucharisztikus Ünnepségen, legyetek tudatában annak, hogy szükségetek van arra, hogy befogadjatok Engem az Eucharisztiában, amelyből erőt sugárzok, hogy tápláljalak benneteket.

HÁNY TEREMTMÉNY ÉL LELKI ÜRESSÉGBEN, ÉS AZ ÖRDÖG AZ ENYÉMEK ELLEN VETI ŐKET!

Még nem értik meg, hogy az Én teljes elfogadása, igazi megtérés nélkül nem jutnak el az örök élethez.

A nagy intézményekben betöltött pozíciók nem adnak nekik örök életet....
Az intelligencia megtérés nélkül nem intelligencia, és nem ad nekik örök életet....
A pénz naggyá teszi őket a földön, de nem ad nekik örök életet....

Aki nem tisztítja meg a szíve szemét (vö. Mt 6, 22-23), az nem jut el az örök életre, mert az állandóság az örökkévalóhoz vezet, aki viszont egyik hitből a másikba megy, egyik helyről a másikra ugrál, annak nincs hite.

Aki embertársára néz, és kicsinek tartja őt a hitben, mert nem képes kifejezni magát vagy ékesszólóan gondolkodni, az meg fog lepődni azon a bölcsességen, amelyet Szentlelkem áraszt azokba a gyermekeimbe, akik valóban átadják magukat Nekem.

"Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik megfáradtak és megterheltek, és én megkönnyebbülést adok nektek.
"Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert szelíd vagyok és alázatos szívű, és megnyugvást találtok, mert az én igám könnyű, és terhem könnyű". (Mt 11:28-30)

Örök szeretettel szeretlek benneteket, gyermekeim.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) A nagy zűrzavarban olvassátok...
(2) A társadalmi konfliktusokról olvassátok...
(3) Az éhínségről olvassátok...
(4) A gazdaság összeomlásáról, olvassátok...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek:

A mi szeretett Urunk, Jézus Krisztus a fény, amely előttünk jár, megvilágítva a legnagyobb sötétséget.

Urunk hív bennünket, és mindenkin múlik, hogy követi-e Őt vagy sem. Lehet, hogy valaki nagyságra vágyik anélkül, hogy engedelmeskedne Isten hívásának, de a mi Urunkat nem így követjük, hanem alázattal. Mert szükséges felismerni saját gyengeségünket, hogy a Szent Isteni Lélek megadhassa nekünk a szükséges tisztánlátást, és Vele egyesülve megossza velünk a bizonyosságot és a szeretetet, hogy megértsük és megosszuk az isteni Igét.
Nemcsak az értelem által növekszünk, hanem az alázaton keresztül jutunk el a tisztánlátáshoz, és a tisztánlátásból a szeretethez, amely arra vezet, hogy többet legyünk Krisztusból és kevesebbet a világból.

Ami jönni fog, az meg van jövendölve! Igen, de az Isteni Segítség meg van jövendölve, és az alázatban biztosak vagyunk benne, hogy így lesz, mert Isten az Isten, és mi az Ő gyermekei vagyunk.

Ámen.

ELKEZDŐDÖTT – LEHETETLEN JELENETEKET LÁTSZ. Szent Mihály arkangyal üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2024. 08. 12.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei, Isteni akarattal jövök hozzátok.

ISTEN SZERETETTJEI VAGYTOK. MINDEN EMBERI TEREMTMÉNY A SZENTHÁROMSÁG SZÍVÉNEK RÉSZE.

Azért jövök, hogy megkérjelek benneteket, hogy álljatok össze és egyesüljetek testvériesen, legyetek óvatosak és engedelmesek.

EZ NEM CSAK EGY ÚJABB ÜZENET, EZ EGY FELHÍVÁS ARRA, HOGY ENGEDELMESKEDJETEK A KINYILATKOZTATÁSOKNAK, AMELYEKET KAPTATOK, ÉS ÉLETRE KELTSÉTEK ŐKET.

A háború felgyorsult ütemben haladt előre; előrehaladt és elfoglalta helyét az emberi teremtmények elméjében és szívében.

Megkezdődött a keresztények üldözése, és ezért minden Mennyei Légióm már a Földön van, hogy megvédje és segítse őket.

Minden élet végtelen értéket képvisel a Szentháromság számára; minden emberi teremtmény Isteni Kincs, és élete utolsó pillanatáig rendelkezik azzal, hogy bűnösnek vallja magát, és bocsánatot kérjen.

Az emberiség elkezd feszültségben, testvéreiért és önmagáért való szorongásban élni.

A háború nem marad mozdulatlan, hanem addig fog előrehaladni, amíg általánossá nem válik.

Elképzelhetetlen jeleneteket fogtok látni.....
A háború ádáz, kegyetlen, elfelejtve, hogy mindenki testvér.....
A háború addig fokozódik, amíg fel nem gyullad, ahogy a tűz is féktelenül ég, előrenyomul és pusztít, szétzilálja a családokat, árván hagyja a gyerekeket.
Minden úgy készült, ahogy az Új Rend kívánja. Egyetlen emberi teremtmény sem rabja a rossznak (vö. Róm 6,16), ha maga a teremtmény nem kívánja és nem engedi meg. Az elmét és a szívet senki sem veheti el tőletek, ezért a felnőtt hit mindannyiotokban nélkülözhetetlen.

NE RESZKESSETEK, HANEM ÉPPEN ELLENKEZŐLEG,
FÉLJetek attól, hogy megbántjátok Istent (vö. Péld 8, 13).

A föld remegése felgyorsul, olyan földrengések történnek, amilyenek még soha nem voltak, és a nagyságuk egyre nő.

Készüljetek fel, legyen fényetek és élelmetek, hogy felkészüljetek. Tartsatok vizet az otthonotokban.

A Szentháromság gyermekei és a Végidők Királynőjének és Anyjának gyermekei, legyetek tudatában annak, hogy meg kell osztanotok az élelmet testvéreitekkel és nővéreitekkel, de mindenekelőtt az Isteni Igével.

MEG KELL MENTENETEK A LELKET, ÉS A LÉLEK MEGMENTÉSÉNEK RÉSZE, HOGY A KRISZTUSI MÓDON LEGYETEK.

Alázat nélkül, jó bánásmód nélkül, testvériség nélkül, szelíd és alázatos szívűek nélkül annál nehezebb lesz számukra az út az örök élet eléréséhez.

Imádkozzátok szeretettel és tisztelettel a Szent Triszágiont.

Az áldott pálmakeresztet helyezzétek a ház ajtajára a ház belseje felé. És ismét tegyetek áldott olajat az ajtókeretre, és mindenekelőtt legyetek alázatos teremtmények, Isten teremtményei, és szenteljétek magatokat ismét a Szent Szíveknek.

Megáldalak benneteket, és Légióim várják a hívást, hogy megvédjenek benneteket.

Imádkozzatok a mi és a ti Királynőnkhöz és Édesanyátokhoz.

Hívjatok Engem, kész vagyok segíteni nektek!

FÉLELEM NÉLKÜL, DE A SZENTHÁROMSÁG ÉS A MI ÉS A TI KIRÁLYNŐTÖK ÉS ANYÁTOK SZERETETÉÉRT TARTSÁTOK MAGATOKAT LELKILEG FELKÉSZÜLVE.

Megáldalak benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰNTŐL MENTES.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰNÖS MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰN.

LUZ DE MÁRIA Megjegyzése:

Testvérek és nővérek:

Imádkozzunk testvériségben egymással, küldjünk imákat testvéreinkért és azokért, akik rosszat okoztak nekünk.

Szent Mihály arkangyal e felhívásában azt adta nekem, hogy érezzem a szív és különösen a lelkiismeret kutatásának szükségességét. Engedte, hogy megérezzem, hogy ebben a Hívásban különleges sürgősség van, sürgősség a Földet fenyegető közvetlen veszély miatt.

A Föld kísértete megszűnt kísértet lenni, és olyan valósággá vált, amelyet senki sem kíván, de amely eljön anélkül, hogy hívnánk.  Az emberi ostobaság az, amely továbbra is könyörtelenül győzni akar.

Testvérek, többnek kell lennünk Istenből, többnek kell lennünk a Szűzanyából, emlékezzünk arra, hogy ahol a rossz létezik, ott a Kegyelem bőségesen van. Fogadjuk el ezt a túláradó Kegyelmet, hogy lelkünk és minden testvérünk számára növekedést jelentsen.

Imában és testvériségben egyesülve.

Ámen.

AZ AUGUSZTUS 28-I ÜNNEPSÉG „AZ UTOLSÓ IDŐK KIRÁLYNŐJE ÉS ANYJA”. Kedves testvéreim, meghívunk benneteket, hogy ajánljátok fel ezt a novénát Királynőnknek és Édesanyánknak, bízva közbenjárásában és megköszönve neki azt a sok kegyelmet, amelyet nap mint nap szerez nekünk az Ő Isteni Fiától.

„ENGEDELMESKEDJETEK A KÉRÉSNEK” A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. AUGUSZTUS 22.

Szeretett gyermekeim, szeretlek benneteket, szeretlek mindannyiótokat, és várok rátok, hogy elvezesselek benneteket Isteni Fiamhoz.

Szeretett gyermekeim:

KÖNYÖRGÖM NEKTEK, HOGY KÉSZÜLJETEK FEL AZZAL, AMI SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY SZEMBENÉZZETEK AZ ESEMÉNYEKKEL, AMELYEKET MÁR ELŐREHALADTAK AZOK, AKIK A HATALMAT A VISSZAÉLÉSSZERŰ TUDOMÁNY SEGÍTSÉGÉVEL BIRTOKOLJÁK.

A betegség (1) előretörése egyre erősödik, ahogyan az különböző országokban elterjedt.

A 2024. április 23-i Hívásomban figyelmeztettelek benneteket a lepra egy gyorsan terjedő változatára, 2024. május 20-án pedig egy korábbi betegség mutációja által okozott betegségre figyelmeztettelek benneteket, de ti nem figyeltetek oda.....

2023. március 27-én és 2024. május 28-án szeretett Szent Mihály arkangyalom figyelmeztetett benneteket, hogy ez a betegség már a Földön van, de ti nem hallgattatok rá.....

Ez a vírus fájdalmas, mert kiütéseket okoz a bőrön, amelyek megfertőződnek, és így az egész testben elszaporodnak. Már ismeritek a betegség leküzdéséhez szükséges növényeket, feltéve, hogy a betegséget gyorsan felfedezik és leküzdik.

Kisgyermekek, nem minden szervezet egyforma, és nem ugyanúgy reagál, ezért legyetek résen, és a legkisebb jelre használjátok a körömvirágot, a fumitóriumot, a Szent Mihály olajat, a Jó Szamaritánus olajat és a moringát. (2)

Szeretett gyermekek, más vírusok közelednek az emberiség felé, és korlátozzák őket abban, hogy egyik helyről a másikra mozogjanak.

A patkányok egy másik súlyos betegség okozói, amely az emberi teremtmények nemtörődömsége miatt több országban terjed.

HÁROM BETEGSÉG EGYSZERRE FORDUL ELŐ:

Az előző világjárványból származó vírus, amely újra kitör...
a lepra változata...
és a patkányok által terjesztett betegség...

Ez a nagyon korai III. világháború közepette kialakult készültségi állapottal párosulva az egész emberiséget riadókészültségre készteti.

ELŐSZÖR LELKILEG NÖVEKEDJETEK, VEGYÉTEK KOMOLYAN AZ ISTENI FIAMHOZ VEZETŐ UTAT, ÉS LEGYETEK ENGEDELMESEK AZ ATYAI HÁZ KÉRÉSEINEK, AMELY A LÉLEK MEGMENTÉSÉRE HÍV BENNETEKET.

Gyermekeim, ha folytatni akarjátok a küzdelmet az Igazság felé, az Isteni Fiammal való egyesülésben maradásért, akkor menjetek a Szentírás megismerésére. Ismerjétek meg a Szentírást! (Vö. ApCsel 17,11).

Figyelnetek kell a természet reakcióira, mert a földrengések gyakoribbá válnak és intenzitásuk növekszik, valamint hatással van a Föld magjára, hogy erősen megremegjen.  Gyermekeim, a Föld meggyengült, a víz előrenyomul rajta, egyre több lesz a tenger és egyre kevesebb a szárazföld.

Egy űrből érkező tárgy közeledik a Földhöz, messziről súrolja a légkört, erős mozgást okozva a tektonikus törésvonalakon és nagy pusztítást.

Gyermekeim, ez az Anya szeret benneteket, és amennyire a Szentháromság megengedi, bejelentem nektek az eseményeket.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az évnek ez az időszaka veszélyes, olyan események történnek, amelyekre nem számítottatok, mert távolabbiaknak tartjátok őket, de az emberiséggel szemben, amely annyira elembertelenedett, istentelen és ördögimádó, keserű kelyhet fogtok megízlelni.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, jöjjetek Szeplőtelen Szívemhez, lépjetek be Szívembe, ahol tanítani foglak benneteket a hit, az alázat, a remény és a szeretet útjára. Aki az alázatosságot birtokolja, az nagy kincset birtokol. Gyermekeim, a gőgös elmék és szívek szenvednek a legtöbbet, amikor megpróbáltatásokkal szembesülnek.

A nagy nemzetek hatalmasai nem fognak várni, haragra fognak gerjedni, és bekövetkezik az, amit elhalasztottak: a harmadik világháború.

Isteni Fiam szerettei:

A SZENT LÉLEK (vö. I Kor 6:19-20) MEGJELÖTI NEKIK A LEGJOBB ÚTOT: A SZENT LÉLEKTŐL KAPOTT ÁLDÁS HATÁRTALANOS, AZÉRT FENNTARTVA AZ ÖNÖKET, hogy a JÓ ÚTJÁN maradjatok, elutasítva a GONOSZ-t.

A Szentháromság szeretettjei vagytok. Szeret téged ez a te Édesanyád, és védelmez téged Szent Mihály arkangyal.  Még egy erőfeszítést kérek tőletek.

Fogadjátok be Anyám szeretetét, szeretlek és megáldalak benneteket.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A betegségekre, olvassátok...
(2) Gyógynövények könyve, letölthető...


LUZ DE MÁRIA Megjegyzései:

Testvérek:

Anyánk és Királynőnk előre megadta nekünk a szükséges kinyilatkoztatásokat, hogy lelkileg és anyagilag felkészüljünk arra, amit csak tudunk, hogy szembenézzünk az eljövendővel.

Ezek az Üzenetek nem apokaliptikusak, hanem a Mennyország adja, hogy megismerjük a valóságot, ami történik és ami elszabadul a Földön, mivel Urunk semmit sem tesz anélkül, hogy előbb ne figyelmeztetne minket, mert az Ő Irgalma örökkévaló.

Ezért lettünk figyelmeztetve, ahogyan ő maga is említi, amikor megadja nekünk ezeknek a felhívásoknak az időpontját:


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
23.04.2024

Szeretett gyermekeim, a betegség egyre közelebb kerül hozzátok, addig fog terjedni, amíg meg nem fertőz minél több emberi teremtményt.  A betegség erősen és gyorsan fertőző, ezért a légi közlekedés és mindenféle tömegközlekedés veszélyeztetve lesz a fertőzés miatt.

Arra hívtalak benneteket, hogy használjátok az irgalmas szamaritánus olajat és a körömvirágot, hogy megakadályozzátok ennek a betegségnek a terjedését, amely oly sok gyermekemre fog átterjedni.  Lázzal és kellemetlen érzéssel fog kezdődni a testben, a köhögés erős lesz, majd apró sebek jelennek meg a bőrön, amíg nagyobb sebekké nem válnak, ami ennek a betegségnek a jele.

Ez a lepra egy változata, amely gyermekeimet fogja érinteni, és addig fog fejlődni, amíg az egész testet meg nem érinti, ha nem teszik meg a szükséges intézkedéseket.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
20.05.2024

Szeretett gyermekeim, fel kell készülnetek a nagy átalakulásokra, amelyek ezt a nemzedéket folyamatos tisztulásba vezetik.  Az emberiség egészsége hanyatlik a másik betegséggel szemben, amelyet elétek hoztam, egy olyan betegséggel szemben, amelyet egy korábbi betegség mutációja okozott. Ezt a betegséget az ember keze okozza abban a vágyban, hogy irányítson benneteket, gyermekeim.  Ezért engedte meg Isteni Fiam, hogy próbára tegyétek hiteteket, hogy ti magatok legyetek azok, akik felfedezitek ezt a gonosz működést és cselekvést.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL
27.03.2023

A csapás a Földön van, és az események az emberiség kapujában állnak.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL 
28.05.2024

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus és Királynőnk és Anyánk gyermekei, legyetek kitartóak a hitben; a betegség már az emberiségben van, és néhány országban már elterjedt, hogy még több helyre eljusson.

Testvérek, jól tudjuk, hogy Édesanyánk beszél nekünk a betegségről, amely a leprából származik, bár kisebb hatásokkal. Maradjunk éberek és higgyünk abban, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus és a mi Szűzanyánk soha nem hagy el minket.

Ámen

"A CSAPÁSOK ÉS NAGY BETEGSÉGEK, AMELYEK AZ EGÉSZ EMBERISÉGET SÚJTJÁK"
EZ A LEGROSSZABB BETEGSÉG, AMELYRE NINCS GYÓGYSZER. Mária üzenete. Luz de Maria 2024.08.23.

Szeretett gyermekeim, Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

4:16; Ef 4:22-24), hogy mindannyiótokat felkészítselek arra, hogy belső menedéketek, lelkiismeretetek, cselekedeteitek és tetteitek összhangban legyenek Isten akaratával, amely a parancsolatokban, a szentségekben, az irgalmasság cselekedeteiben tükröződik, és amely tükröződik Fiam minden földi lépésében.

Szeretett gyermekeim, a csapások és nagy betegségek idején vagytok, amelyek az egész emberiséget fogják sújtani, de a legsúlyosabb betegség, amelyre nincs gyógymód, az Isten elutasításának betegsége minden emberi teremtmény életében.  Az a betegség, amelyet nem lehet gyógyítani, az a betegség, amelyet az emberi teremtmény az érzékeivel és a szavával mond ki: „Nem hiszek Istenben, nem szeretem Őt, és nincs szükségem rá”.  Ez a legrosszabb betegség, amelyet nem lehet gyógyítani (vö. I Jn 1,9). Ezért hívlak benneteket, hogy tisztítsátok meg magatokat lelkileg, hogy gyorsított ütemben menjetek az Isteni Fiammal való újraegyesülés felé, hogy bocsánatot kérhessetek (vö. I Jn 1,9).

Gyermekeim, ami a vírusokat illeti, amelyek sorban fognak előfordulni az egész világon, az Atya Házától az Isteni Akarat által megkaptátok a természetben meglévő gyógyszereket, amelyekkel leküzdhetitek ezeket a betegségeket. Ha más gyógyszereket használtok, azt Fiamnak kell majd elrendeznie; de ti rendelkeztek azokkal a gyógyszerekkel, amelyeket Isteni Akarat által adtunk nektek, hogy meg tudjátok küzdeni és meg tudjátok gyógyítani a betegségeket, amelyek jönnek, és azokat, amelyek már most a Földön vannak, és megfertőzik gyermekeimet.

Amikor nem rendelkeztek olajokkal, hogy meg legyen a keveréke annak, ami szükséges egy betegség kezeléséhez, keressetek néhányat a fő növények közül, és tegyétek magatokra őket hittel, mert ha hittel azt mondjátok egy hegynek, hogy mozduljon meg, akkor az megmozdul; (vö. Mk 11:22-23) ha hittel azt mondjátok Isteni Fiamnak, hogy gyógyítson meg benneteket, akkor Ő meggyógyít benneteket.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

Imádkozzatok az Egyesült Államokért, annak földje erősen fog megremegni, gyermekeim.

Mexikó erősen fog szenvedni egy nagy erejű földrengéstől.

Imádkozzatok az Egyesült Államokért, amely háborút fog elszenvedni.
Imádkozzatok gyermekeim az egész világért, imádkozzatok Chiléért. Chile egy nagy erejű földrengést fog elszenvedni.

MENNYIRE FIGYELMEZTETTÜNK TITEKET, GYERMEKEIM, ÉS TI NEM HITTETEK!
EBBEN A PILLANATBAN A SZEMETEK ELŐTT FOGJÁTOK LÁTNI, HOGY EZEK A FIGYELMEZTETÉSEK VALÓRA VÁLNAK.

Imádkozzatok Nyugat-Indiáért, gyermekeim, imádkozzatok, hogy a vér folyni fog, és a nagy földrengés nagyon megrázza őket.
Imádkozzatok gyermekeim Dél-Amerikáért, több országban is vér fog folyni. Szenvedni fognak a kommunizmus kísértete előtt, amelyet szétzúznak, és az emberek hamarosan felszabadulnak.
Imádkozzatok, hogy egy cunami érkezik Dél-Amerikába, és gyermekeim szenvedni fognak miatta.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Franciaországért, látni fogja gyermekei vérét folyni az utcákon, mert Franciaország súlyosan megsértette az Atya Istent.  Néhány napja az Antikrisztus bölcsője, aki megbetegítette a fiatalok elméjét.
Imádkozzatok gyermekeim, mert Spanyolországot belülről támadják, gyászolom.

Anglia szenved a háborútól.  Olaszország szenved a háborútól és megrendült, mint az Antikrisztus első célpontja.  Oroszország szenvedni fog, nagyon szenvedni fog.

Gyermekeim, és nem arról van szó, hogy azok az országok, amelyeket nem nevezek meg, nem fognak szenvedni, mert mind megtisztulnak, mind megtisztulnak, egyesek jobban, mint mások, de érezni fogják a háborút, és a saját testükben fogják megélni.

Imádkozzatok, gyermekeim, ukrajnai gyermekeimért.

Mennyi fájdalmat és szenvedést okoz egy országnak egyetlen teremtmény! Hány ártatlan ember pusztult el, nemcsak Ukrajnában, hanem Oroszországban is, és hányan vannak, akiket a nagyhatalmak egy pillanat alatt, egyetlen hívásra harcra készek.

ANYAKÉNT SZÜKSÉGEM VAN ARRA, HOGY A FIAM GYERMEKEI GYÚJTOTT GYERTYÁK LEGYENEK, AMELYEKET NEM OLTANAK KI AZ IGÉVEL, A SZÍVÜKKEL ÉS A TETTEIKKEL IMÁDKOZVA.

Mindannyiukat szeretem, mert „mindannyiukat a Kereszt lábánál fogadtam”.

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, Ámen.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA


LUZ DE MÁRIA Megjegyzései:

Testvérek és nővérek:

Szűzanyánk állandóan résen tart bennünket. Édesanyánk azért szól hozzánk, hogy többet legyünk Istenből és kevesebbet a világiakból.

Ebben a nehéz, rendkívül sürgető időszakban a gonosz minden eszközt kihasznál, hogy különösen a fiatalok ellen indítsa el fullánkját, hogy rávegye őket arra, hogy inkább a démoniak és kevésbé az Isteniek legyenek. De ahogyan Krisztus legyőzte a halált, úgy a gonosz is ki fog törlődni a földről. De nem anélkül, hogy előbb ne hozna szenvedést az emberiségre általánosságban, és ne venné el a lelkek zsákmányát.

A betegségek egyre szaporodnak, némelyik ember okozta, mások pedig korábbi betegségek mutációjaként jönnek. Édesanyánk figyelmeztet minket és hív minket a hitre, a testvériségre, és megemlíti az ártatlan szenvedőket, és példát ad nekünk, Oroszországot és Ukrajnát, ilyen végtelen a Királynőnk és Anyánk szeretete.

Testvérek, imádkozzunk és várjunk türelmesen, anélkül, hogy bölcsek lennénk, hanem éppen ellenkezőleg, tudjuk, hogy minden Isten kezében van, és hogy az Ő gyermekeiként, ha engedelmesek maradunk az Ő törvényéhez, az Ő Isteni Szeretet mindig velünk lesz.

Egyesülve a hitben.

Ámen.

AUGUSZTUS 28., AZ AUGUSZTUS 28-I ÜNNEPSÉG

„A VÉGIDŐK KIRÁLYNŐJE ÉS ANYJA”.

Anyám szabadsággal mondta ki az IGEN-jét, ugyanazzal a szabadsággal, amelyet tőletek, Népemtől kértem, hogy mindenki Anyám igenjének visszhangjává váljon, eltompítva a gonosz hangjait, amelyek el akarják nyomni azt, aki szétzúzza a Sátán fejét. Tartsátok életben a hitet, lüktetve és dicséretté alakítva azt minden teremtmény nevében.

Szeretett Népem, azt kívánom, hogy mindenki higgyen és jusson el az igazság ismeretére, ahogyan Anyám a szülés után is Szűz maradt, továbbra is az egész teremtés Királynője és Anyja marad, és végül az Ő Szeplőtelen Szíve fog diadalmaskodni.

Szentháromságunk különböző címeket osztott ki Neki szerte a világon, és ugyanakkor a Végidők Asszonya, de tekintettel e pillanat nagyságára, amelyben Népemnek továbbra is hűségesnek és szerető engedelmességgel kell lennie, szeretettel Anyám iránt, a hit, az önátadás, az engedelmesség Asszonya, aki nem pihen, figyelmeztetve Népemet, mint hűséges Tanítványt, Szentháromságunk adja Neki ezt a címet:

A VÉGIDŐK KIRÁLYNŐJE ÉS ANYJA

hogy az emberiség felismerje benne a Nőt, aki legyőzi a gonoszt, és szétzúzza a pokoli kígyó fejét, és láncra veri, hogy soha többé ne csábítsa el az embereket. Urunk Jézus Krisztus, 2018.05.13.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. AUGUSZTUS 31.

Isteni akarat által jövök hozzátok.

A Mindenható Isten gyermekei:

MINDEGYIKŐTÖK ISTEN GYERMEKE,
MÉG AKKOR IS, HA NEM ISMERITEK FEL ÉS NEM SZERETITEK.

Az emberiség ciklusának minden vége erős volt a megtisztulás szempontjából; egyesek ezt egyféleképpen élték meg, például az özönvízzel (vö. Gen 7, 17-24), mások pedig másféleképpen. Ez a generáció, melyben annyi előrelépés történt, megtisztul a hatalmak előrelépésén keresztül ebben az időben; valamint azon a hatalmon keresztül, melyet egy csoport gyakorol az egész emberiség felett, és az általuk hozott döntéseken keresztül, hogy befolyásolják az uralmi programjukat, mely mindent az ördög oldalára orientál, hogy eltüntessék Urunk és Királyunk Jézus Krisztus Egyházát.

A tervek célja az emberi teremtmények hitének meggyengítése, különösen a katolikus hité, hogy az Eucharisztikus Ünnepségben az átlényegülés tagadásához vezessenek, és hogy a mi Urunk és Királyunk Jézus Krisztus Egyháza elárvuljon, anya nélkül maradjon.

Isten gyermekei:

HA SZILÁRDAN MEG AKARTOK MARADNI A HITBEN, MOST KELL MEGÁLLNOTOK! ELMÉLYEDJETEK A SZENT BIBLIÁBAN, HOGY NEM TÉRJÜK MEG, ÉS NEM TANULJÁTOK MEG TIBBÁNNAK, HOGY „A TIBBÁN KIVETETTETIK AZ ISTEN, AZ ATYA SZÁMÁBÓL” (Jel 3,15).

Még mindig nem értik meg, hogy a hit cselekedetek nélkül halott (vö. Jak 2,14-17). Kezüket és egész lényüket jó cselekedetekkel kell megtölteniük, hogy gyümölcsöt teremjenek, új tanúságot téve testvéreiknek.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus nemcsak imádkozott, hanem elment, hogy kenyeret adjon az éhezőknek, megetette az éhezőket; megszaporította a kenyereket és a halakat, hogy mindannyian szaporítsátok az isteni Igét, és legyetek igazi evangelizálói a rászorulóknak. Sürgős a megtérés, hogy az Isteni Lélek segítsen benneteket, és így az örök élet szavaival adhassatok válaszokat vagy prédikálhassatok.

Olyan hírek közepette élnek, amelyek arra irányulnak, hogy figyelmeztessék őket, és a „már és a még nem” között tartsák őket. Jó, ha tájékozottak, és nem úgy élnek, mint azok, akik még a napot sem ismerik, amelyben élnek.

KÉSZÜLJETEK FEL, AMENNYIRE SZÜKSÉGETEK VAN, MERT AZ EMBERISÉG NAGY SZENVEDÉSE A BETEGSÉGEKEN KERESZTÜL JÖTT, ÉS EGY MÁSIK SZENVEDÉS A FÖLD LÉGKÖRÉT MEGKÖZELÍTŐ ÉGITEST (1) ÁLTAL OKOZOTT SZENVEDÉS LESZ, AMELY MEGRÁZZA A FÖLD LÉGKÖRÉT, ÉS A RETTEGETT NAGY FÖLDRENGÉSEKET IDÉZI ELŐ.

Urunk és Királyunk Háza figyelmeztetett benneteket, hogy olyan időket fogtok megtapasztalni, amikor egyik ország sem lesz képes segíteni a másiknak, mert mindenkinek meglesz a maga súlyos vészhelyzete.

Isten gyermekei, azoknak az entitásoknak, amelyek az összes vagy a legtöbb ország képviselőit tartják, pártatlanoknak kell maradniuk anélkül, hogy ellátnák vagy felnagyítanák azokat az országokat, amelyek nem rendelkeznek fegyverzetekkel, de nagyon veszélyes hatalmakat gerjeszthetnek, amelyek egy rossz lépést tesznek, és a háború egy szempillantás alatt bekövetkezik.

FIGYELEM!

Legyetek résen Észak-Korea, Oroszország, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kína és mások mozgására, akikről tudjátok, hogy a III. világháború résztvevői. A Föld leginkább említett nemzeteinek mozgásait szorosan figyelni kell.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok az egész emberiségért, akik az elemek hatásaitól szenvednek.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok a súlyos földrengésekért, amelyek a Földet fogják sújtani.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok a Napnak a Földre, a technológiára gyakorolt súlyos hatásaiért. (2)
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok a sötétségért, amely az egész emberiségre lesújt: a nagy áramszünetért. (3)
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok egymásért.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, most jött el az idő, ne legyetek közömbösek az Atya Háza hívásai iránt, készüljetek fel lélekben és anyagilag a legjobb tudásotok szerint, de ne feledkezzetek meg róla:

AZ IDŐ VAN!
ELJÖN AZ IDŐ!

Ne feledkezzetek meg a gyógynövények és olajok használatáról a Földet már most pusztító és fertőző betegségek gyógyítására:

mint például a lepra laboratóriumban létrehozott változata...
a szúnyogok által terjesztett betegségek, amelyek nagyon károsak az emberek egészségére...
a patkányok által okozott betegségek, amelyek többsége a nagyvárosokban fordul elő...
és a covid ezúttal a hírekkel tér vissza...

Készüljetek fel, hogy Mennyei Légióimmal egyesülve megvédünk benneteket a testi és lelki gonosztól, amikor csak kívánjátok és készen álltok visszatérni Királyunkhoz és Urunkhoz, Jézus Krisztushoz.

KÉSZÜLJETEK FEL ARRA, HOGY AZ EMBERISÉG MÁR ISMERI A FÁJDALMAKAT,
DE ÚGY, MINT MOST, SOHA!

Imádkozzatok és szenteljétek az otthont a Szent Szíveknek.

Mennyei Légióim, Királynőnk és Anyánk parancsára az emberiség előtt állunk, hogy megvédjünk és segítsünk benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.

(1) Egy égitest közeledik a föld felé, olvasd...
(2) A Nap hatása a Földre, olvasd...
(3) Próféciák a nagy áramszünetről, olvasd...

LUZ DE MÁRIA Megjegyzése

Testvérek:

Szent Mihály arkangyal pontosan és világosan adta nekünk ezt a felhívást. Urunk Jézus Krisztus véd minket, számítunk a Mennyei Légió védelmére és mindenekelőtt Anyánk, a Boldogságos Szűz Mária segítségére.

Tartsuk szem előtt, hogy életünk utolsó pillanatáig küzdünk a megtérésért. Ezért ne legyünk könnyelműek, mert a lélek ellensége folyamatosan leselkedik ránk.

Szent Mihály arkangyal említette nekem, hogy szeretett Békeangyalunk nagy gyengédséggel tekint Isten gyermekeire, és ugyanakkor nagy könyörületességgel néz ránk, tudván, hogy a lélek ellensége milyen könnyen ráveszi az embert arra, hogy Isten ellen cselekedjen és cselekedjen.

Testvérek, ragaszkodjunk Szűzanyánkhoz, imádkozzunk, de ne felejtsünk el részt venni az Eucharisztikus Ünnepen, és örüljünk Urunk Jézus Krisztus Testének és Vérének.

Vigyük az imát tettekre, osszuk meg az Igét, és legyünk szeretet, szeretet, remény és növekvő hit testvéreinkben.
Szent Mihály arkangyal kardoddal védj meg minket.

Ámen.