2012. október 4., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A Kereszténység megtámadásának egy fontos oka van.

2012. október 3. szerda, 13: 30
Én vagyok a te misztikus jegyesed, az Emberfia, aki Szeplőtelen Szűz Máriától született.
Drága szeretett leányom, a Getszemáni Kert minden rémtette, melynek tanúja voltam miközben a gonosz gúnyolódott Velem, most bontakozik ki a világban a Szemem előtt.
Az emberek mindenhol elveszítették hitüket. A zűrzavar tengerén és a hitehagyás oly nagymértékű állapotában bolyonganak, melynek a világ eddig még nem volt tanúja.
Az egymás iránti szeretet kihalt.
A mások szükségletei iránti tiszteletet többé nem tartják csodálatra méltó jellemvonásnak.
A kapzsiság, a bujaság és az irigység sokak elméjét ellenőrzi a mai világban. Hidegséggel a szívükben már nem értékelik magát az életet, és nem gondolnak semmi rosszat a gyilkosságról. Ezt magától értetődőnek tartják.
A Kereszténység megtámadásának egy fontos oka van. Ez teszi lehetővé, hogy könnyű legyen bevezetni azokat a törvényeket országotokban, amelyek elnézik a bűnt.
A hamis vallások és a hamis bálványok megszállottsága rendkívül elterjedt.
Egyházam összeomlik és felszentelt szolgáim legnagyobb része nem hangsúlyozza a bűn veszélyét, és az örök élet igazságát.
A gyűlölet, a háború, a kapzsiság, a bujaság, az irigység és az önszeretet mind egy megtévesztő állapothoz vezetnek, egy olyan állapothoz, amely nem hasonlít Tanításaim Igazságához.
Én akkor a Getszemáni Kertben tudtam, hogy Kereszthalálom a mai generáció számára nem annak fog látszani, ami valóban volt. Ez volt az a fájdalom, mely kardként hasított Szívembe.
Az Áldozatokat ma már nem ismerik fel, melyeket az emberért hoztam, hogy megmentsem őt Atyám Szemében. Mennyi mindent elfelejtettek. Mennyi mindent nem mondtak el nekik. Mindezekért a tolerancia bűne a felelős, melyet jó dologként mutatnak be a világnak.
A háború és a gyűlölet terjed, mint a vírus, mivel azokat a gonosz tervezi. Követőim fájdalma az Én fájdalmammal fog egyesülni, így tanúi lesznek azoknak az ocsmányságoknak, amelyeket a kormányfők fognak kiköpni, akik azokat a hazugságokat követik, melyeket a sátán beágyazott lelkükbe.
A Sátán és démonai nagyon erőteljesek. Egy percig se gondoljátok, hogy könnyű a szorításán lazítani, amellyel egy személyt szorít, aki lehetővé tette számára, hogy beszivárogjon a lelkébe. Ők nem adják fel egykönnyen, és akadályozni fogják azokat a lelkeket, akik Hozzám, Jézusukhoz akarnak fordulni segítségért, azzal, hogy tehetetlenné teszik őket.
Ezek a lelkek kínzónak fogják találni, hogy imádkozzanak. A szavak nem fognak kijönni a szájukon. Ellenszenvet fognak érezni attól, hogy Rám gondoljanak. Próbálkozhatnak bárhogy is, ez nehéz feladat lesz számukra.
Azoknak, akik azt mondják, hogy jó emberek, akik nem ártanak másoknak, de az életükben mégsem fogadnak el Engem, Jézust, tudniuk kell a következőket: Ti nem Krisztus követői vagytok. Ha nem jöttök Hozzám, akkor Atyám Királyságában nem lehettek elfogadottak.
Az Atyám Királyságába való belépés előkészületet igényel. A Sátán olyan gyorsan megmozgathatja a dolgokat, megzavarva a lelkeket, hogy ez sokakat váratlanul érint.
A nagy nyugtalanság ezen ideje a világban, és annak hiánya, hogy Atyámat, a minden dolgot Megteremtő Istent tudomásul vegyék, csak egyetlen dolgot eredményezhet:
Katasztrófát. Büntetések fognak kiáradni a világra, hogy megmentsék és megtisztítsák az emberiséget.
Ha az emberek a meghallást megtagadják, akkor nem fogják meghallani az Igazságot.
Az Igazság nemcsak a Földön menti meg az életüket, de Örök Életet is adni fog nekik.
Az Igazság elutasítása a halált eredményezi, mindkettőjét: a test és a lélek halálát.
Eljött az idő az emberiség számára, hogy válasszanak. Én nem kényszeríthetem őket, hogy kövessenek Engem. Minden ajándék, kegyelem és csoda ellenére – melyek majd nekik adatnak -, továbbra is hátat fognak fordítani Nekem.
Nagy Irgalmasságom ellenére is, a halált részesítik előnyben az élet előtt.

Jézusotok