2010. december 25., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Miért lettem emberré

2010. december 24. péntek; 20:00 – 22:15

Szeretett leányom, köszönöm, hogy válaszoltál hívásomra. Örömmel beszélgetek veled ezen a különleges ünnepen, Születésem ünnepén. A szeretet, amely betölti Szívemet a gyermekeim által tanúsított hit és odaadás által, nagyon értékes.

Ez az az időszak, amikor Gyermekeim mindenhol a világon, földi életemen elmélkednek. Ez az az időszak számukra, amikor átgondolják annak jelentőségét, hogy mit is jelent Születésem az egész emberiség számára. Születésem miatt van az, hogy az emberiség a megmentését fogja keresni. Az Örök Atya minden Gyermeke iránt érzett szeretete által hozta meg ezt a végső áldozatot. Az, hogy meg kellett néznie egy csecsemő megszületését, nézni őt, ahogy gyermekként felnevelkedik egészen felnőttkoráig, tisztán mutatja az Ő szeretetét és eltökéltségét, hogy megmentse minden gyermekét. Ő oly nagyon szereti minden gyermekét, hogy megkért Engem arra, hogy emberként éljem az életet, tudván, hogy meg fognak alázni és ki fognak gúnyolni Engem. Megengedte, hogy mindez megtörténjen.

Születésem egy jel mindannyiatoknak, hogy Isten, az Örök Atya, olyan nagyon szerette gyermekeit, hogy még ezt a hatalmas áldozatot is meghozta értük. Azáltal, hogy megengedte Nekem, hogy a földre jöhessek, és mindannyiatok között élhessek, Ő megmutatta könyörületét, és azt a vágyát, hogy megmentsen benneteket, ezért hagyta jóvá halálomat. Ha nem küldött volna el Engem, akkor az emberiség nem menekülhetett volna meg.

De mindazok, akik visszautasítanak Engem, még mindig bizonytalanok Isten, az Örök Atya ígéreteinek igazságaival szemben. Még nagy az összezavarodottság.

Mindaz, ami most fontos az emberiség számára, az, hogy megértsék az új Mennyország és az új Föld ígéreteit és valóságát, amely ki van jelölve Isten minden gyermeke számára. Ez a legnagyobb ajándék mind közül, és egyben egy olyan ajándék, amelyet mindannyiatoknak meg kellett volna osztani Vele, amíg a sátán el nem pusztította az egészet, Éva megkísértése által.

Az emberek ma, sok esetben, úgy nézik az Ó és Új Testamentum tanításait, mint a régi meséket. Sokan, még most sem értik meg, hogy a Szentírásban levő tanítások hitelesek voltak, és még most is azok. Mivel sok esetben a lelki világban megtörténtekre utalnak, az emberek nehezen tudják elhinni, hogy ezek (a tanítások) valóban megtörténhettek.  Azért jutottak erre a következtetésre, mert ezek tartalmát a logikus gondolkodás, a földön történtek alapján értékelik. De tévednek.

A földre való eljövetelem, úgy volt eltervezve, mint egy utolsó esély a világ felébresztésére, hogy így mindenki felismerje: Isten mindent megbocsát. Az Én szerepem az volt, hogy megmutassam nektek, tanításaim és Kereszthalálom által, a Mennyországhoz vezető utat.

Karácsonykor emlékezzetek arra, hogy Születésem azért volt, hogy segítsen nektek elkezdeni újraértékelni a Mennyországba vetett hiteteket, amelynek mindannyian jogosan részesei vagytok. Azáltal, hogy emlékeztek az Életemre, egyesülhettek most Velem Atyám Birodalmában, ha megnyitjátok szíveteket, és ha megkértek Engem arra, hogy még egyszer öleljelek át benneteket.

A ti isteni Megváltótok és Igazságos Bírótok,

Jézus Krisztus

Karácsonyra szeretettel

2010.12.24.

2010.12.24. Péntek
Ma egy kicsit tovább pihentem. Délután segítettem édesapámnak. Miközben segítettem, látomásban az Úr Jézus fehér ruhában először derekamat, majd a vállamat ölelte át szeretettel. Ettől nagyon boldognak éreztem magam. Jézus: Drága gyermekem, szeretetemet nem tudtam magamban tartani, ezért többször átöleltelek. Nagy boldogság töltötte el Szent Szívemet cselekedeted láttán. Nagyon szeretlek, kicsi gyermekem! Minél többször gyakorolod a jócselekedeteket, annál több boldogságot fogsz érezni szíved mélyén, mert tudod, hogy cselekedeteiddel boldoggá teszed a te szerető Istenedet.
Tegnap engesztelés közben arra gondoltam, hogy lelkem azért nem tud a jó irányában fejlődni, mert sajnos többször előfordult, hogy nem tettem meg azt, amit az Úrjézus vagy a Szűzanya kért tőlem. Rádöbbentem, hogy csak szavakat mondok, de nem cselekszek, ezért van az, hogy nem tudom teljesen átadni magamat az Úrjézusnak és annak, hogy őt mindenek fölött szerethessem. Az Úrjézus így szólt hozzám: „Én nemcsak szavakat, hanem cselekedeteket kérek tőled!”
Drága Jézusom, Te mindent tudsz rólam. Azt is tudod, hogy nagyon szeretlek. Csak sajnos az az igazság, hogy még nem tudlak helyesen szeretni. Kérlek, segíts nekem megváltozni, drága Jézusom! Cselekedni akarok, de Nélküled, vagyis a te erőd nélkül tudom, hogy nem megy. Jézus: Drága gyermekem, valóban igaz, hogy ha nélkülem akarsz cselekedni, nem sok jóra számíthatsz. Te csak bízd rám lelkedet, gyermekem! Hidd el, bár te nem veszed észre, de én látom, hogy lassan de biztosan szépen alakul a te kicsi szíved és lelked az én tetszésem szerint. Nagy szeretetem által lassan átformállak a saját képmásomra. Bízz rám mindent! Hagyatkozz rám és légy mindig engedelmes irántam!
Drága Jézusom, ma van a Te születésed ünnepe. Kérlek, mondj valamit nekünk! Jézus: Drága gyermekeim! Jöjjetek el hozzám az éjféli szentmisére! Nagy szeretettel várlak benneteket Atyám Házában! Törekedjetek arra, hogy figyelmeteket nekem szenteljétek a szentmisén, hiszen életetek legfontosabb pillanata, amikor mindnyájatok Megváltója megszületik, és elhozza lelketek számára az üdvösséget.
Drága Jézusom, egyre jobban érzem a szívemben, hogy Nálad nagyobb ajándékot nem kaphattam volna a világon. Te vagy az életem és minden boldogságom! Nagyon szeretlek, édes Jézusom! Jézus: Drága gyermekem! Lángoló kicsi szavaiddal nagyon boldoggá teszed a te Megváltódat! Szeretetem mindennél hatalmasabb, melyet irántatok érzek!
Eeste 8 órakor, miközben a Szentháromság rózsafüzérét imádkoztuk, látomásban a Szűzanya várandósan odajött hozzánk és homlokunkra rajzolta az egység háromszögét. A Szűzanya azzal ajándékozott meg minket, hogy megengedte, hogy megérinthessük Szent Testét ott, ahol szíve alatt a Kisjézus pihent. Mikor odatettük kezünket éreztük, ahogyan mozog az Úrjézus a Szűzanya méhében. Nagyon boldogok voltunk.
Az éjféli Szentmise elején
Látomásban a Mennyei Atya a Szentlélekkel jött el hozzánk a szentmisére. Mindketten fehér ruhában voltak. A Mennyei Atya a Szentmise elején így szólt hozzánk: „Nagy Szeretettel köszöntelek benneteket! Gyermekeim, nemcsak ti vagytok itt, hanem az egész Mennyország jelen lesz köztetek ezen a szép ünnepi szentmisén, amikor drága teremtményem, Mária által megszületik Szentfiam.”
Dicsőség
Látomásban az angyalok sokaságával együtt énekeltünk térden állva a Mennyei Atyának és a Szentlélek Istennek.
Olvasmány, Szentlecke, Evangélium
Látomásban a Szentlélek Isten letérdelt a Mennyei Atya Előtt, aki megáldotta őt, majd odaállt a szószékhez, amely középen állt, arannyal és égi kincsekkel volt feldíszítve, és felolvasott nekünk. Azt láttam, hogy az evangéliumot a Mennyei Atya olvasta fel nekünk. Közben a szószék mindkét oldalán egy-egy angyal térdelt, kezükben égő gyertyával.
Prédikáció alatt
azt láttam, hogy a Szűzanya kék ruhában fehér fátyollal várandósan egy szamár hátán ült, melyet Szent József vezetett. Amikor megérkeztek a betlehemi istállóhoz, a Szűzanya József segítségével leszállt a szamár hátáról és megnézték az istállót, melyben volt néhány állat: szarvasmarha, ló, szamár és bárány. Míg József elrendezte a jászlat a Szűzanya lefeküdt a szalmára és így szólt: „József, kérlek gyere ide hozzám és fogd meg a kezemet! Egyre erősebben érzem, hogy közel van az ideje, hogy Szentfiam megszülethessen.” És József odament a Szűzanya mellé, és megfogta a kezét. Majd azt láttam, hogy megnyílik az istálló teteje és a Szűzanya elragadtatásba esve felemelkedett a levegőben. József térden állva figyelte, mi történik Máriával. A Szűzanyát nagy fény vette körül és mögötte állt tárt karokkal a Mennyei Atya és a Szentlélek Isten. Miközben a Szűzanya mosolyogva elragadtatásba esett, így szólt a Mennyei Atya: „Jöjj Szent fiam! Eljött a te órád!” Majd a Szűzanya Szent Teste ismét olyanná vált, mint amilyen azelőtt volt. Közben a Szentlélek Isten karjában tartotta a Kisjézust, és letette egy a szalmán lévő fehér ruhára. Amikor a Szűzanya Szent Teste visszatért a földre az elragadtatásból József odavitte hozzá és a karjaiba helyezte a kis Megváltót. Majd József így szólt: „Íme, aki elveszi a világ bűneit”
A látomás végén megérkeztek a pásztorok és a királyok, akik térden állva angyalok sokaságával együtt csodálták, imádták és dicsőítették az Úrjézust.
Áldozati liturgia
Látomásban az oltár asztalánál középen a Mennyei Atya, bal oldalán a Szentlélek, jobb oldalán a Szűzanya karjában a kis Jézussal állt velünk szemben. Amikor a Mennyei Atya felemelte az ostyát, az egész Szentháromság szeretetcsókjával megáldotta, így változott át Jézus testévé.
Szentáldozás előtt
Látomásban a Szűzanya karjában a Kisjézussal letérdelt a Mennyei Atya előtt, aki megáldotta őket. Majd a Szűzanya középre állt és karjában lévő Kisjézus áldoztatott bennünket Szent Testével.
Szentmise végén
Látomásban a Mennyei Atya, a Szentlélek, és a Szűzanya karjában lévő Kisjézus megáldottak minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Mielőtt beszálltunk az autóba, láttam, hogy a Szűzanya karjában a Kisjézussal együtt ültek a hátsó ülésen és velünk együtt utaztak haza. Mikor haza értünk, az otthoni jászol előtt a Szűzanyát láttam térden állva imádkozni.