Ez valóban az egyik legsötétebb nap nemzetünk történetében.

A gyógyszergyárak tulajdonában lévő vállalati média nagyszerű eredményként üdvözölte ezt a napot.

Itt a mi riportunk, ahol töröltük a beszélő riporterek és egészségügyi tisztviselők hangját, és megváltoztattuk a zenét, hogy pontosabban bemutassuk ezt a napot.

Ez a Bitchute és Rumble csatornáinkon látható.

Vér tapad a kezedhez?

Vér tapad a kezedhez? A legtöbb ilyen szülőt becsapták, és nem ismerik az igazságot.

Azoknak, akik ismerik az igazságot, felelősségünk, hogy figyelmeztessünk másokat. Ha elutasítják az igazságot, miután megosztottuk velük, akkor gyermekeik vére kizárólag az ő kezükön szárad, és azok kezén, akik a felvételeket népszerűsítik.

Amikor az FDA sürgősségi felhasználási engedélyt adott arra, hogy ezeket az oltásokat ilyen fiatal gyerekeknek beadhassák, egy oltóanyag-tájékoztató adatlapot adott, amely felsorolja az oltások lehetséges kockázatait, és amelyet a szülőknek kell átadniuk, mielőtt gyermekük megkapja az injekciót.

A legtöbb szülő azonban ezt soha nem látja. Itt található az FDA honlapján. Az egészségügyi szolgáltatóknak adott kibővített változatot is letöltheti és kinyomtathatja itt.

A vállalati média egyes beszámolóiban azt látjuk, hogy ezeket az injekciókat előre, csak 5 perces időintervallumokban ütemezik be.

Az 5 perc aligha elegendő idő arra, hogy elolvassuk mindazt, amit az FDA szerint tudni kell, mielőtt döntést hozunk arról, hogy megkapjuk-e ezt az injekciót. A legtöbb helyen még a szülőknek sem adják meg, hacsak nem kérik.

Megoszthatja az itt a Health Impact News-on megjelent cikkeket is, amelyek pontos információkat közölnek az FDA és a CDC biztonsági felügyeleti rendszeréből, az úgynevezett VAERS-ből (Vaccine Adverse Event Reporting System).

Ezeket az információkat nem közli a gyógyszergyártók tulajdonában lévő vállalati média, mert tudják, hogy ez elriasztja az embereket attól, hogy beadassák magukat, de a nyilvánosság számára hozzáférhető. Itt van a legfrissebb jelentés, amelyet a hét elején írtam:

A kormány saját adatai bizonyítják, hogy a COVID-19 injekciók vérrögöket, szívbetegséget és halált okoznak.

Ossza meg velük az általam készített videókat, amelyek megmutatják, hogy ezek az oltások milyen károkat okoztak már az idősebb gyerekeknek és felnőtteknek.

A Biblia Apostolok Cselekedeteinek könyvében, a 20. fejezetben Pál apostol szavait olvashatjuk, aki élete utolsó szakaszát annak szentelte, hogy hirdesse az igazságot, az igazságot Isten országáról és a Messiásról, Jézus Krisztusról.

Magasan képzett zsidó volt, de korának kisebbségi nézetét képviselte, és mint ilyen, sokat szenvedett azért, hogy a kisebbségi nézetet képviselje, amely az igazságot jelentette, mert ez veszélyeztette a társadalmat irányító többség hatalmát.

Sok időt töltött börtönben, és számos merényletet szenvedett el az igazság hirdetése érdekében.

Az Apostolok Cselekedetei 20. fejezetében az efezusi közösség vénjeihez szól, ahol korábban mintegy két évet töltött prédikálással és tanítással.

Ezt mondta:

Tudod, hogyan éltem egész idő alatt, amíg veled voltam, az első naptól kezdve, amikor Ázsia tartományába jöttem. Nagy alázattal és könnyek között szolgáltam az Urat, bár a zsidók ármánykodásaival keményen próbára tettek.

Tudjátok, hogy nem haboztam prédikálni semmit, ami hasznos lehet számotokra, hanem nyilvánosan és házról házra tanítottalak benneteket. Mind a zsidóknak, mind a görögöknek kijelentettem, hogy bűnbánattal kell Istenhez fordulniuk, és hinniük kell a mi Urunk Jézusban.

Úgy gondolom azonban, hogy az életem semmit sem ér számomra, ha befejezhetem a versenyt, és teljesíthetem a feladatot, amelyet az Úr Jézus adott nekem - azt a feladatot, hogy bizonyságot tegyek Isten kegyelmének evangéliumáról.

Ezért ma kijelentem nektek, hogy ártatlan vagyok minden ember vérében. Mert nem haboztam, hogy hirdessem nektek Isten teljes akaratát.

Tudom, hogy miután elmegyek, vad farkasok fognak közétek jönni, és nem kímélik a nyájat. Még a saját soraitokból is felkelnek majd emberek, és elferdítik az igazságot, hogy maguk után vonzzák a tanítványokat.

Legyetek tehát résen! (ApCsel 20)

A Biblia ószövetségi részében a Példabeszédek könyve ezt a figyelmeztetést adja nekünk:

Mentsétek meg azokat, akiket a halálba vezetnek; tartsátok vissza azokat, akik a mészárlás felé tántorognak.

Ha azt mondjátok: "De hát mi erről semmit sem tudtunk", nem veszi-e észre az, aki a szívet mérlegeli? Nem veszi észre az, aki őrzi az életeteket? Nem fogja-e mindenkinek aszerint megfizetni, amit tett? (Példabeszédek 24:11-12)

Amikor Jézus az első században a földön járt és tanította a tanítványait, arról beszélt, hogy az idők végén szétválasztja az embereket, azok között, akik bejutnak Isten Királyságába, és azok között, akik a pokolban fognak ítéletet tartani bűneikért.

Azokhoz szólt, akik azt állították, hogy az ő követői.

Mit mondott, mi fogja elítélni azokat az embereket, akik azt állítják, hogy őt követik?

Amikor az Emberfia eljön az ő dicsőségében, és vele együtt az összes angyal, a mennyei dicsőségben fog trónján ülni.

Minden nemzet összegyűlik előtte, és ő elválasztja az embereket egymástól, ahogyan a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktől.

A juhokat a jobbjára helyezi, a kecskéket pedig a baljára.

Akkor a Király azt mondja majd a jobbján állóknak: "Jöjjetek, ti, akiket megáldott az én Atyám; vegyétek el örökségeteket, a világ teremtése óta számotokra előkészített országot. Mert éhes voltam, és ti adtatok nekem enni, szomjas voltam, és ti adtatok inni, idegen voltam, és ti meghívtatok magatokhoz, ruhára volt szükségem, és ti felöltöztettetek, beteg voltam, és ti ápoltatok, börtönben voltam, és ti meglátogattatok.".

Akkor az igazak így válaszolnak majd neki: "Uram, mikor láttunk téged éhesnek és adtunk neked enni, vagy szomjasnak és adtunk neked inni? Mikor láttunk téged idegennek és hívtunk be, vagy mikor volt szükséged ruhára és öltöztettünk fel? Mikor láttunk téged betegen vagy börtönben, és elmentünk meglátogatni téged?"

A Király így fog válaszolni: "Az igazat mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül egynek is tettetek, azt nekem tettétek".

Aztán azt mondja majd a balján állóknak: "Távozzatok tőlem, ti átkozottak, az örök tűzre, amely az ördögnek és angyalainak készült. Mert éheztem, és ti nem adtatok enni, szomjaztam, és ti nem adtatok inni, idegen voltam, és ti nem hívtatok be, ruhára volt szükségem, és ti nem öltöztettetek fel, beteg voltam és börtönben voltam, és ti nem gondoskodtatok rólam".

Ők is azt fogják válaszolni: "Uram, mikor láttunk téged éhesnek vagy szomjasnak, idegennek, ruhára szorulónak, betegnek vagy börtönben levőnek, és nem segítettünk rajtad?

Ő azt fogja válaszolni: "Az igazat mondom nektek, amit nem tettetek meg ezek közül a legkisebbek egyikéért sem, azt nem tettétek meg értem".

Akkor ők elmennek az örök büntetésre, de az igazak az örök életre. (Máté 25:31-46)

Jézus szavai szerint ebben a szakaszban a hamis hívők, akik azt állítják, hogy ismerik Jézust, nem azért lesznek a pokolra ítélve, amit tettek, hanem azért, amit nem tettek.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ver-tapad-a-kezedhez-tobb-tizezer-5-es-11-ev-kozotti-gyermek-kapott-genterapias-injekciokat