2011. december 12., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Az Új Paradicsomba való átmenet gyors és szenvedésmentes lesz

2011, december 11, 12:45
Legszentebb Szívem nagy örömével jövök ma hozzád, mint vőlegényed. Te, leányom, már elfogadtad azt a legszentebb kérést, hogy csatlakozz Hozzám, a lelkek megmentéséért.
A te alázatos engedelmességednek köszönhetően, most sok az elvárás tőled. A félelem el fog tűnni, miközben te, különleges hagyatékom eredményeként, egyre előrébb haladsz abban, hogy az életedet lelkes kérésemnek szenteld, az emberiség pokol mélyétől történő megmentésére
A munkád, melyet Isteni kezem irányít, mára már teljesen megszentelődött, és mindenféle gonosz (ördögi) beavatkozástól mentes lett.
Többé semmi kétség nem fog megtámadni téged, de tudnod kell a következőket: a hozzád intézett Szavamat sértegetni fogják, kiforgatják és szétszedik azokat. Mindent megpróbálnak megtenni azért, hogy beszennyezzék ezeket a Szent üzeneteket, sőt éppen azok teszik ezt, akik azt vallják, hogy ismernek Engem.
Mostantól a szenvedést teljes önátadással és lelked minden örömével fogod elfogadni. Az Én erőm, mely a Szentlélek hatalma által adatott neked, fel fog rázni téged. Szíved teljes meggyőződésével és csendes, de elszánt bizalommal fogsz kiállni, hogy Szavamat az egész világon elterjeszd.
Nincs olyan ember, aki téged ebben a munkában meg tudna állítani. Senki sem tudja ezt a legszentebb, igaz égi elhívatást megakadályozni.
Te, leányom, készen állsz arra, hogy mentőövük légy azoknak a lelkeknek, akik a vadonba sodródtak. Ők válaszolni fognak ezen üzenetek hívására, megkeményedett lelkük ellenére is. Sokan azt sem fogják tudni, hogy miért is történik mindez velük. A Szentlélek ereje fogja lelkükben a szeretet és az öröm lángját fellobbantani, , mely vonzani fogja őket Hozzám, azért, hogy sürgős kérésem által, szent karjaimba hozza vissza gyermekeimet.
Köszönöm, hogy erre a különleges kérésemre válaszoltál, hogy mennyasszonyom lehess, a Velem való végső egyesülésben. Ez a szerződés, amiben teljesen rám bízod a lelkedet, meg fogja adni Nekem azt a szabadságot, melyre szükségem van ahhoz, hogy ez a küldetés, melyre ki voltál választva, sikeresen befejeződjön.
Menj most, drága leányom, és segíts Nekem teljesíteni az emberiségnek tett Ígéretemet! Visszatérésem, drága gyermekeim visszaszerzése érdekében történik, és azért, hogy elvigyem őket a Béke Új Korszakába. Ez az átmenet az Új Paradicsomba gyors lesz és szenvedésmentes, a Nekem adott ajándékodért.
Mondd meg gyermekeimnek, hogy most Szívem tele van örömmel, mivel közeledik az az idő, amikor Születésemet ünnepelni fogják.
 Szeretlek benneteket. Szeretett Megmentőtök és Megváltótok,
Jézus Krisztus



Isten, az Atya: A védettség ígérete azok számára, akik Jézust elutasítják

2011. december 11., vasárnap, 15:30
Drága leányom, köszönöm, hogy válaszoltál a Mennyei Birodalom eme fontos hívására, arra a kérésre, hogy elfogadd a misztikus egyesülést, drága Fiammal, Jézus Krisztussal.
Én jelen vagyok Fiamban, Jézusban, amint Ő is jelen van Bennem, egyesülvén a Szentlélek szeretetével. Lelked most az Enyémmel fonódott össze, és minden sokkal tisztább lesz számodra.
Gyermekem, te azzá a lénnyé lettél formálva, hogy teljesen méltó lehess erre az Isteni küldetésre, melyre annyira vágyakoztam. Az Isteni beavatkozás könnyei adattak neked, hogy azonnal felismerd ezt az új, váratlan elhívatást. Most, hogy elhullattad könnyeidet, többé ne sírj, mert ezentúl csak a boldogság fog a lelkedben uralkodni.
Leányom, elszomorít Engem, hogy a világon már senki sem ismer fel Engem. Sokan teljesen elfelejtettek Engem. Oly sok gyermekemnek Én már semmit sem jelentek.
Segítened kell Nekem, leányom, hogy az ima által felismerjenek Engem akkor, amikor kinyilvánítom jelenlétemet.
Kérlek, imádkozz, hogy az egész emberiség elfogadja az új élet ajándékát, melyet szeretett Fiam, Jézus Krisztus fog most nekik adni.
Senki sem érti igazán aggodalmamat azon lelkek iránt, akik elutasítanak Engem, vagy a Megváltó létezését, akit Én küldtem a világba.
Ezek a szegény lelkek annyira tele vannak logikai magyarázatokkal, melyekkel Létezésem igazságát elutasítják, hogy ők ezekben az időkben el fognak veszni Számomra. Az egyetlen menekülést számukra azok imája jelenti majd, akik az Atyát szeretik. (mivel a Nagyfigyelmeztetés alatt a felajánlott Isteni Irgalmasságot sokan vissza fogják utasítani)
Oly sokan vannak, akik nem ismernek Engem, vagy oly keveset tudnak Rólam. Én az apai szeretet Istene vagyok, egy olyan Mennyei Atya, aki minden egyes gyermekére vigyáz: az erősre, a gyengére, a betegre, a jó és a rossz gyermekre egyaránt. Egyetlenegy sincs végtelen szeretetemből kizárva, az sem számít, hogy milyen fekete a lelke.
Arra sürgetlek benneteket, gyermekeim, hogy Fiam nevében imádkozzatok Hozzám az emberiség bűneinek engeszteléséért.
Fiam most Irgalmasságával betakarja az egész emberiséget, és amikor a lelkiismeret megvilágítása már bekövetkezett, akkor ebben a szakaszban imáitokra nagy szükség lesz. Imáitok, gyermekeim, segíteni fog azon emberek megmentésében, akik továbbra is nyíltan elutasítják azt az Irgalmasságot, melyet Fiam fog megmutatni nekik.
Az Én ünnepélyes ígéretem az, gyermekeim, hogy mindazok, akik szeretett Fiam, Jézus Krisztus nevében hívnak Engem testvéreik megmentésére, azonnali védettségben részesülnek. Különleges kegyelemben fognak részesülni mindazok közületek,  akik egy teljes hónapon keresztül felajánlják imáikat ezen lelkek üdvösségéért. Az alábbi imát kérem tőletek:

„Ó, Mennyei Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus szeretete által, kinek kereszthalála a bűntől megmentett minket, kérlek, mentsd meg mindazokat, akik még visszautasítják Irgalmassága Kezét.
Áraszd el lelküket, drága Atyám, szereteted zálogának jeléül.
Könyörögve kérlek Téged, Mennyei Atyám, hallgasd meg imámat, és mentsd meg ezeket a szegény lelkeket az örök kárhozattól. Add, hogy Irgalmasságod által legyenek ők, akik majd elsőként lépnek be a földi Béke Új Korszakába.”

Mennyei Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten
 


Imahadjárat (13) Ima a védettség kérésére


2011. december 11. vasárnap 15.33
Ezt az imát Isten, az Atya adta az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriának, sürgetvén az imádságot azon lelkekért, akik visszautasítják Jézus Irgalmát, mely a Nagyfigyelmeztetés során megmutatkozik.
“Fiam most majd beborítja az egész emberiséget, és amikor a Lelkiismeret Átvilágítása megtörténik, akkor imáitokra igazán nagy szükség lesz. Imáitok, gyermekek, segíteni fognak megmenteni azokat az embereket, akik továbbra is fennhangon el fogják utasítani az irgalmasságot, melyet Fiam fog megmutatni nekik.
Gyermekek, ünnepélyes Ígéretem az, hogy mindazok, akik szeretett Fiam, Jézus Krisztus nevében hívnak Engem, hogy mentsem meg testvéreiteket, meg fogják kapni az azonnali védettséget. Különleges kegyelmeket kaptok ti mindannyian, akik egy teljes hónapnyi imádságot ajánlotok fel lelkeikért. Kérésemnek megfelelően az alábbi imát mondjátok:
„Ó Mennyei Atya, a Te szeretett Fiad, Jézus Krisztus szeretete által, akinek kereszthalála megmentett bennünket a bűntől, kérlek, mentsd meg mindazokat, akik még mindig elutasítják az Ő Irgalmas Kezét.
Áraszd el lelküket, drága Atya, szereteted jelével. Könyörögve kérlek, Mennyei Atya, hallgasd meg imám, és mentsd meg ezeket a lelkeket az örök kárhozattól.  Irgalmasságod által add meg nekik, hogy elsőként léphessenek be a Béke Új Korszakába a Földön. Ámen.”
Mennyei Atyátok,
A Magasságos Isten