2011. szeptember 19., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Tipikus hibát követtek el, amikor megpróbáltok közelebb kerülni hozzám..

2011. szeptember 18. vasárnap, 18:15
Jézus Krisztus nevében jövök, a Legmagasságosabb Isten Fiaként. Én Ő vagyok.

Drága szeretett leányom, az ember miért keres továbbra is válaszokat a tudomány által az Ő (Isten) létezésére.  Ők keresnek és keresnek, de a válaszok, amelyekkel előjönnek hamisak, és olyan messze állnak Atyám (Királyságának) szellemi Birodalmának valóságos létezésétől, hogy imádkoznotok kell ezekért a lelkekért.

Tudom, gyermekeim, hogy nagyon nehéz elfogadni Létezésem és szeretett Atyám Létezésének igazságát. Mert minden alkalommal, amikor szemetek megpillantja az igazságot, a sátán az ellenkező irányba fordítja a fejeteket. A legtöbbször a logikát fogja alkalmazni, hogy meggyőzze gyermekeimet, hogy Atyám Birodalma (Királysága) csak az emberek fantáziájának szüleménye. Ő az anyagi világ kényelmeit fogja felhasználni, hogy meggyőzzön benneteket, azért, hogy ezeket részesítsétek előnyben.

Aztán itt vannak azok a lelkek, akik az igazságot valóban megértik. Ők egy klasszikus hibát követnek el, amikor megpróbálnak közelebb kerülni Hozzám.  Könnyebb nekik, ha először anyagi javaik által biztonságban tudják magukat, akkor tovább tudnak lépni saját lelki útjukon. De ez nem így működik. Feltétlenül meg kell védenetek családjaitokat és otthonaitokat. Táplálnotok kell azokat, akik tőletek függnek.  Ezután Engem kell első helyre, minden világi javak elé helyeznetek.  Ez lesz a ti útleveletek a Mennyországba.  Az ember semmi Isten nélkül.  Semmiféle anyagi luxus nem fogja és nem is tudja helyettesíteni Isten szeretetét. Ez (az anyagi luxus) nem lehet maradandó, vagy bármivel is összehasonlítható, feltéve, ha ti valóban át akartok ölelni Engem a szívetekben.
Bízzatok bennem, és a többi meg fog oldódni. Ha ti mindent saját magatoktól próbáltok elérni, ha továbbra is ragaszkodtok a gazdagsághoz, akkor mind a kettőből a legjobbat kaphatjátok meg, de csalódni fogtok.

Emlékezzetek arra, hogy az irántatok való Szeretetem táplálni fogja lelketeket. Az anyagi gazdagság táplálni fogja ugyan testi vágyaitokat, de ezek idővel fel fognak bomlani, és ti a semmivel maradtok.

Kérlek benneteket, gyermekeim, legyen az bármilyen nehéz is, mégis engedjétek, hogy az igaz ösvényen vezesselek benneteket az örök boldogságba. Csak kérjétek tőlem Segítségemet, és Én válaszolni fogok.

A ti szeretett Tanítótok és Megváltótok,

Jézus Krisztus