1986. május 30., péntek

Medjugorjei üzenetek 1986. május

1986. május 1.
„Drága gyermekek! Kérlek benneteket, kezdjétek el átalakítani életeteket a családban. Minden család legyen szép, harmonikus virág, amelyet Jézusnak kívánok átadni. Drága gyermekek, minden család legyen élő az imádságban, s ennek gyümölcseit szeretném látni egy napon! Csak így tudlak, mint virágszirmokat, odaajándékozni benneteket Jézusnak, Isten terveinek megvalósításához. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. május 8.
„Drága gyermekek! Felelősek vagytok az üzenetekért. Itt van a kegyelem forrása, s ti vagytok az edények, amelyek továbbítják az adományokat. Ezért, drága gyermekek, arra hívlak benneteket, hogy felelősséggel végezzétek a feladatotokat. Mindenki saját mértéke szerint fog felelni érte. Drága gyermekek, azt kérem, hogy adjátok át szeretettel az adományokat másoknak, ne tartsátok meg magatok számára. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. május 15.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, adjátok át szíveteket, hogy átformálhassam, s az enyémhez tehessem hasonlóvá. Azon tűnődtök, drága gyermekek, hogy miért nem tudtok megfelelni annak, amit kérek tőletek. Azért nem sikerül, mert nem adtátok át szíveteket, hogy átalakítsam. Beszéltek, de nem cselekedtek. Arra hívlak benneteket, hogy tegyetek meg mindent, amit mondok. Így veletek leszek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. május 22.
„Drága gyermekek! Ma a szeretetemet akarom nektek adni. Nem tudjátok, drága gyermekek, milyen nagy a szeretetem, és nem tudjátok elfogadni. Sokféleképpen akarom kifejezni, de ti nem ismeritek fel. Nem fogjátok fel szavaimat a szívetekkel, ezért nem érthetitek meg szeretetemet sem. Drága gyermekeim, fogadjatok be az életetekbe, s így képesek lesztek elfogadni mindazt, amit mondok, s amire hívlak titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1986. május 29.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy valósítsátok meg életetekben Isten és a felebarát iránti szeretetet. Szeretet nélkül, drága gyermekek, nem tehettek semmit. Ezért arra hívlak benneteket, drága gyermekek, hogy váltsátok valóra a kölcsönös szeretetet. Csak így tudtok majd szeretni, elfogadni engem, s mindazokat, akik a plébániátokra érkeznek. Mindannyian megérzik majd rajtatok keresztül a szeretetemet. Ezért kérlek benneteket, drága gyermekek, hogy mától kezdjetek el forrón szeretni, azzal a szeretettel, amellyel én szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”