A keresztény kultúra egyik kiemelkedő, központi országa Franciaország volt, ahol a kereszténység egy dicső korszakát megannyi gyönyörű templom, oktatási, vallási központ őrzi. Úgy tűnik azonban, a kereszténység elleni támadásoknak szintén egyik központja lett. A szekták, tévelygő közösségek, vagy akár a sátánisták tettei mellett most már a kormányzati és hivatali támadások is egyre sűrűbbek.
Abbeville francia kisváros újraválasztott polgármestere (2014. nov. 8-án megsemmisített választási eredmény, csalási okok miatt), és képviselő testülete első lépése volt a város közepén álló, 200 éves gyönyörű templom lerombolásának elrendelése. Normális helyen az ilyen építészeti remekműveket - amelyek ráadásul történelmi emlékek -, műemlékeket óvni és védeni kellene, de a liberális felforgatók ezzel ellenkezően, inkább földig rombolják.
Természetesen figyelmen kívül hagyták azt a tényt, hogy valószínűleg új választásokat kell kiírni, és a következő garnitúra esetleg a megóvás mellett döntene, - vagy épp hogy nem hagyják figyelmen kívül és biztosak a vereségben, mert igyekeznek minél gyorsabban leromboltatni a csodálatos épületet.
Hídfő.net | Abbeville templom
A kereszténység és a hit támadásának alapja minden belső értékek szétverésének és lerombolásának kísérlete. Kicsit kellene csak megkapargatni a felszínt, és pillanatok alatt kiderülne, kikből is áll a díszes képviselő testület, és ki is a polgármester. Csak rájuk kell nézni, és máris gyanús a dolog, ha pedig rászánna az ember pár órát, hamar kiderülne, hogy buzik, leszbikusok, pedofilok, megrögzött vallásellenesek csordájáról van szó, egyszóval; liberálisok. A liberális pedig pusztít mindent, ami tradicionális, ami hagyomány, és mindent terjeszt, ami beteges, abszurd és rombolja az erkölcsöt.
Az emberiség és az eszmék egyik rákfenéje a liberalizmus. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy szétesőben van. Éppen ezért ragadtatja el magát ilyen kétségbeesett lépésekre, mint a templomok lerombolása; haláltusájában megsemmisítene mindent, ami még épen maradt. Szégyen, hogy megtehetik, mert a kormányuk éppen a kizsákmányolással és gyarmatosítással van elfoglalva. Mivel éppen olyan liberális fertő, mint az ilyen fajta önkormányzatok, figyelmen kívül hagyják és hallgatólagosan támogatják a templomrombolást.


http://www.hidfo.net/2014/10/22/tamadas-keresztenyseg-ellen