Litvánia az Európai Unió tagja. Velünk együtt. Annak a “közösségnek” a tagja, amely “ÉRTÉKEKET VALL” magáénak.
Litvánia IS a “NAGY BUMM” keretében lett a latorszövetség tagja. Nem a csatlakozók eminenseként! Eléggé szegényecske országocska lett a Szovjetunió megszűnte után. A függetlenedés komoly elszegényedéssel járt a Balti-államocskában.
Szóval van ott (is) baj éppen elég. Legfőképpen a szegénység miatt! Ám litvánia egészségügyminisztere megtalálta a gyógyírt-akarom mondani a GYÓGYSZÉRUMOT-a szegénység elleni bajra. Nagy, és gyorsan, és olcsón véget lehetne vetni az uniós tag Litvániában a szegénységnek és a nyomornak.
эвтаназия
Rimante Salasjavjacsjute (remélem jól írom a nevét) már szinte hivatalba lépésének napján kezdeményezte, hogy vitassák már meg-no nem az érintett szegények, hanem a döntéshozók-az ő ötletét. Aminek nygodtan adhatná a самоубийство как «выход из бедности»-azaz: öngyilkossággal kilépni a betegségből”-címet!
Aminek a lényege, hogy azon szegénységben élők számára, akik nem juthatnak hozzá anyagi tehetőségük hiányában a megfelelő egészségügyi ellátáshoz, RÉSZESÜLHESSENEK AZ EUTHANÁZIA ÁLDÁSAIBAN!
Az ennek a hónapnak az elején hivatli esküt tett egészségügyi miniszter szerint ugyanis az EUTHANÁZIA LEHET A MEGOLDÁS AZON SZEGÉNYEK SZÁMÁRA, akik meg kívánják kímélni családjukat a saját szenvedésük látványától.
Rimante Salasjavjacsjute okfejtésében ott van ám a félresöpörhetetlen érv is: Litvánia nem egy jóléti állam. Mindjárt alá is támasztotta egy megerősítő példával. Ha a “valamicskével” jobb gazdasági hátterű BELGIUMBAN LÉTEZHET A GYERMEKEUTHANÁZIA-szerinte “nagyon helyesen”-hát akkor uccu neki vesd el magad Litvánia!-neki kéne fogni a belga gyakorlat adoptálásához. Minél előbb-annál jobb alapon.
Az mondjuk nem derül ki a http://www.ves.lv/ministr-predlozhila-maloimushhim-litovcam-samoubijstvo-kak-vyxod-iz-bednosti cikkéből, hogy “AZ INJEKCIÓ” költségét a legatyásodott litván egészségügy bevállalná-é?-vagy rábízzák a dolgot az erősebb lelkülető családtagokra. Ani fölöttébb takarékos megoldásnak tűnhet, hiszen Litvánia szovjet utódállam. Még élő szovjet hagyományokkal. Tapor minden háztartásban kerül. Legalább egy.

Mint a kijárati ajtó (выход) kulcsa.
Litvánia az EGYETEMES EMBERI ÉRTÉKEKET VALLÓ Európai Unió TÁNTORÍTHATATLAN TAGJA, és elveinek szilárd követője!

https://balrad.wordpress.com/2015/07/25/recept-a-bajokra-b%D1%8B%D1%85%D0%BE%D0%B4-%D0%B8%D0%B7-%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/