2017. június 21., szerda

Kedves Magyar szülők és később szülőkké válni akarók

Kedves Magyar szülők és később szülőkké válni akarók. Íme egy elrettentő példa hogyan csempészi be magát hazánkba is a szép "új világrend". Még ugyan nem hivatalosan de sajnos az is bekövetkezik. Egyre több önkéntes agyament propagál hasonló őrültségeket nyilvános portálokon. Ez esetben a facebookon. Kanada (Ontario állam) kissé előbbre jár mint mi mert ott már a nyári szünet előtt óriási parlamenti többséggel meghozták azt a törvényt, hogy attól a szülőtől elveszik a kiskorú gyerekét akik a gyerek óhaja szerint nem akarják buzinak, leszbinek, transszexuálisnak esetleg zoofilnak stb. nevelni. A kiemelt gyermeket elhelyezik olyan nevelőszülőknél vagy állami intézményben ahol biztosítva van a gyermek megfelelő nevelése. Először én sem hittem el de sajnos így van.

Elrettentésül itt egy kivonat az őrült facebook bejegyzéséből. Lehet, hogy Kanadában is így kezdődött ?

AGYAMENT PSZIHOLÓGUS VALÓSZÍNŰLEG A „CEU” GENDER TANSZÉKÉRŐL SZALAJTVA.
2017. június 21. 13:40

"Legózzál a gyerekeddel, és közben beszélj neki a kedvenc maszturbálási technikádról, szexpózodról vagy pornófilmedről!" Gyurcsánszky András pszichológus szakemberként visszaél a helyzetével, és saját beteg vágyait úgy fogalmazza meg, mintha azok szakmai ajánlások lennének.

Bár az eredeti, nagy felháborodást kiváltó írását már törölte, ebből a bejegyzéséből is kiderül, hogy miről fantáziálgat. Néhány példa: ...a szülőknek aktívabban kellene részt venniük gyermekeik szexuális nevelésében és többet kellene beszélniük saját örömeikről, tapasztalataikról.
Majd leírja ennek technikáját. Tegyünk úgy, mintha normális szülők lennénk, játsszunk a gyerekkel, majd szépen, oldalazva egyszer csak kezdjünk el mesélni arról, hogyan maszturbálunk: Legózzál, barbiezzál, playstationözözzél, rajzoljál, énekeljél, focizzál, ökörködjél, pihizzél vagy mutasd meg neki a kedvenc könyved, zenéd. Később beszélj a kedvenc erogén zónádról, maszturbálási technikádról, szexpózodról vagy pornófilmedről. Anya a lányával, apa a fiával. Nevelőanya, nevelőapa is tökéletes.
Majd egy pimasz szemrehányás a prűd, kiskorú gyerekeiknek nem maszturbálási technikákat mutogatni szándékozó szülők felé:
Azt állítod, hogy a gyerekednek a testi örömökről, maszturbálásról beszélni, és maszturbálási technikákat mutatni neki, az szexuális zaklatás? Ki vagy te, apáca? Nagyon sokat kell még tanulnod! Még egy majom is okosabb nálad! Végül azt is megtudjuk, hogy ösztönvezérelt állatok, azaz a csimpánzok viselkedési mintáját kell átvennünk, mert az az erkölcsi zsinórmérték, mivel azok nem kábítószereznek és nem használnak fegyvert: ...a felnőtt csimpánzok, akiknek a genetikai állománya 99%-ban megegyezik a miénkkel, teljes harmóniában élve élnek szexuális életet a gyermekeik jelenlétében. Nem a gyerekével szexel te szerencsétlen, hanem a gyerekei jelenlétében, ahogy az ő szülei is tették, meg az ő szülei, meg az ő szülei. Ez nem azt jelenti, hogy mostantól szexelj vagy maszturbálj te is a gyereked előtt, de ha véletlenül meglát benneteket, attól sem kell megijedni. Érdemes vele megbeszélni, hogy apa és anya nagyon szeretik egymást és éppen szerelmeskedtek vagy örömet okoznak maguknak.

Növekednek és fejlődnek, mint az illegális kendernövény

A kép illusztráció (forrás: police.hu)
Kábítószer-terjesztést támogat, a drogellenes rendőri fellépést elfogadhatatlannak tartja, ellenvéleményt nem tűr, és mindehhez olvasói támogatását kéri egy liberális sajtóorgánum, melynek alkalmazottai saját bevallásuk szerint is tudatmódosító-szert használnak.
„Attilánál a rendőrök csekély mennyiségű marihuánát találtak. Bevitték a rendőrségre, kihallgatták, vizeletvizsgálatot végeztek.” – írja a 444.hu. A lap beszámolójából kiderült, hogy egy liberális drogbárban tiltott kábítószereket foglaltak le a rendőrök. A rendezvényen ráadásul egy gyűjtést folytattak az ott megjelent személyek, hogy az ott befolyt összegből később egy nyári fesztiválon a kendert népszerűsítsék.
A nyári fesztiválon, ahogy az aurórás programon is azt akarták bemutatni, hogy a kender milyen sok mindenre használható” – írja a liberális lap, ami egyébként elfogadhatatlannak tartja a drogellenes rendőri fellépést, és ezzel szemben annyira nem tűr ellentmondást, hogy a cikk alatt a hozzászólást nem engedélyezte.
Nem meglepő, hogy a cikk szerzője ilyen nyíltan a kábítószerhasználat oldalára áll: tavaly április 26.-án a Magyar Idők konzervatív napilap arra hívta fel a figyelmet, hogy a 444.hu egy alkalmazottja a weboldalon gyakorlatilag teljesen nyíltan értekezik saját drogfogyasztási szokásairól.
“Két napja tette közzé az írást Szily László, a 444.hu munkatársa arról, hogy milyen hatással vannak íráskészségére a különböző tudatmódosító szerek, egyben fogyasztóvédelmi szempontból is tesztelt egy még ma legálisnak számító teljesítményfokozót.”– írták.
A kormány 2014. december 5-én javasolta a 12 és 18 év közöttiek, az újságírók és politikusok körében kötelező drogteszt bevezetését. A javaslat szerint kiskorúak esetében csak a szülő kapná meg a teszt eredményét, de az újságírókét nyilvánosságra hoznák. A kötelező drogteszt elgondolása akkor a sajtóreakciókon – az újságírók tömeges ellenállásán – megbukott.
A liberális lap a kábítószer-használat mellett kiálló cikk alatt azt írta: „A 444 ingyenes, de nem ingyen készül. Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!”
A lap korábban egy etnikai indíttatásból elkövetett gyűlöletbűncselekmény elkövetőjét is védelmébe vette, ahol szintén nem engedélyezték a hozzászólást, az esetleges ellenvélemények megjelenésétől tartva. Maga a hírportál egyébként rendelkezik beépített kommentelési lehetőséggel, de a hozzászólásokat – az azokban megfogalmazott vélemények alapján – előzetesen cenzúrázzák.

http://www.hidfo.ru/2017/06/novekednek-es-fejlodnek-mint-az-illegalis-kendernoveny/