JMJ +

SÁRGA LILIOM: Jézusom, Legnagyobb Augusztus Anyám, azt beszélik, hogy megint jönnek a kovidzsilipek, milyen jól tudod, milyen régóta tart és tart ez a harc! A te II. Pétered még mindig láncra verve van... Jézusom, Legnagyobb Augusztus Anyám, ezek a pletykák nagyon felzaklatnak, és a mi Igazi Szentatyánk, a te választásod, csapdába esett és frusztrált, azt hiszem, azt mondtad, hogy ma írni szeretnél, amikor a szentmise elkezdődött, most bemutatkozom neked, mindenki nevében, a te Rosa Mysticád és a Prágai Kisded mellett ülve, hozom a szívemet, mindenki vele van.

Jézus áll előttem, fehér tunikában, cinktúra van a derekán, balján lóg lefelé:

JÉZUS: Kicsinyeim! Jézus tudja, hogy milyen fáradtak vagytok! Elhinnétek, ahogy földi küldetésem a végéhez közeledett, ahogy a hurok Jézus és apostolai és tanítványai körül egyre szűkült és szorosabb lett, voltak napok, amikor egy lépést sem akart tenni, elhiszitek, hogy a Megváltó emberi teste fájt, hogy az Ő emberi lelkének össze kellett gyűlnie és az Atyába kellett kapaszkodnia, hogy táplálékot kapjon a túléléshez, és így most, erre hívlak benneteket! Annyi mindent köszönhetek nektek, kis misszióim - koronámat, dicsőségemet és igazságomat, egy alvó, gondatlanul figyelmetlen világ! Az én kis Jézusaim az én kis Máriáim!

Ne féljetek, ne féljetek! Értsd meg, hogy a legnagyobb erőd az eseményekkel, veled és Velem szemben az ujjaid hegyénél van - szorítsd össze a kezed imában! Ne ragadjatok bele a spekulációkba, függetlenül attól, hogy a "forrás" mennyire tájékozott lehet - Én Vagyok a forrásotok, a csúcsotok, a spekuláció nem szolgál semmilyen célt, nem szolgál senkit, kivéve azt, aki szolgálja, figyelmeztetlek is, van egy bizonyos fokú pletyka ezekben a beszélgetésekben, fontoljátok meg a forrást! Ehelyett foglalkozzatok a dolgokkal a saját erőtökön belül, tervezzetek, amennyire a körülmények adják magukat, biztos léptekkel, tudva, hogy ahogy a perceitek eseményei kibontakoznak, azok számotokra vannak, ahogy Mennyei Atyánk elrendelte. Kelj fel és hajtsd le a fejed csak az Ő gondviselésére.

Olyan könnyű virágaim, hogy a káosz és a zaj elragad, de nem hagyom, hogy bármi történjen veletek! Hagyjátok, hogy a Föld és a Pokol démonai minden tervet szőjenek, amiről azt hiszik, hogy sikerülni fog, én azt mondom, ne is sajnáljátok őket. Imádkozunk a lelkek megtéréséért, és ítélkezés nélkül imádkozunk mindazokért, akik a földi életük végére érnek, ajánljuk és reméljük mindenkinek, de a szemünket, a szívünk szemét, a beszélgetéseinket fordítsuk Isten és az Ő ragyogó Menyasszonya - Egyházunk - hatalma és tervei felé!

Péter II, és mi ismerjük őt - még most is a pápai hatalom trónján ül. Kedveseim, az egyház iránya, ahogyan látszólag halad, ahogyan látszólag gyorsan lefelé halad, nem az. Bizony, a Vatikán elveszett, az adminisztrációja, elveszett, elhagyatott és lesöpört, de a helyem már nincs ott... Csak azokat siratom, akik vakon követik, anélkül, hogy megkérdőjeleznék, amit abból az elsüllyedt fejből hallanak és látnak! Örüljetek, inkább Velem együtt, különösen ezen a különleges egyházi ünnepen, amikor mindig és mindörökké Mária dicsőségét énekeljük, az ő tervét, amely olyan jól halad, hogy kevesebb idő van előttünk, mint mögöttünk, amit a Mindenható Istenért el kell szenvednünk.

Békesség nektek, kis bárányok, ó, nyájatok megnyirbált! Az események közel sem ilyen szörnyűek - közel sem! Az események nem olyanok, mint amilyennek látszanak! Minden egy szempillantás alatt megfordul, és ahogyan a télből tavasz lesz, egyik napról a másikra, a hidegből meleg, a sötétségből fény, úgy lesznek az eljövendő események is.

Meglepetéseket tartogatok, és az emberek tudni fogják, hogy Én vagyok az Istenük, és teljes Szívemből szeretem őket! Függetlenül a hitüktől. Azok, akik figyelnek, egyre közelebb és közelebb, az igazság teljességére, látni fogják, hogy hol van Szívem és kivel van! Izgatottak vagyunk, ugye, Anyám, Ó, Mennyek Királynője, Minden Bölcsesség Széke és Minden Öröm Öle! Nagyon hamarosan a világ meg fogja érteni a Szent Szó teljességét a teljességét, a "Házastárs"!

Jézus mosolyog! Mindannyiótoknak mosolyog, mosolyogjatok vissza Rám: Megváltótok, Testvéretek, Uratok, Királyotok és örömötök! Mindannyiótokhoz sietek, siessetek hozzám tágra nyitott szívvel, készen arra, hogy befogadjátok mindazt a jót, amit mindenkinek szánok!

És II. Péteremhez külön szólok, hogy mindenki olvashassa és megismerje hozzám való közelségedet, kiválasztottságodat, mint az Én Választásom, amely a jászolban nőtt fel, amely az egyesült Szívek - Jézus és Mária, Anya és Fiú, Király és Királynő elválaszthatatlan Szíve: Te vagy a mi választásunk és tervünk, téged kell felemelni, és minden körülötted kiválasztottat fel kell emelni, nem lesz tévedés az igazságodról, mint a mi választásunk és Szent Hegyünk, mint személy; nem lesz tévedés a téged körülvevő dolgokról, A laikusok - pontosabban a Kiválasztottak - fognak körülvenni és felemelni téged a trónra, amelyen úgy fognak látni téged, mint aki birtokolja azt, és korona kerül a fejedre, egy ismert korona! A kis lelkek vesznek körül titeket, azok, akik a szellem szegénységével rendelkeznek - ezt nem lehet másnak álcázni vagy félreértelmezni.

Minden másnak, és mindenkinek jelként, Trump elnöknek még mindig van szerepe, még mindig a Mindenható Istennek dolgozik, emlékezzetek az Én szavaimra: semmi sem az, aminek látszik, az események, ahogyan a világ szemében kibontakoznak, előre megtervezettek, jól megtervezettek, ami ismét Trump elnökké nyilvánításával végződött, mint aki hatalmon maradt, a politikai események kibontakozásában segédkező jó emberek nevében cselekszik, Kedveseim, háborúban voltatok és továbbra is harcban maradtok! Kijelentem, a ti diadalotok közel van; és kijelentem, hogy még Trump elnök is, aki már nem sok mindenen lepődik meg, meg fog lepődni Jézus munkáján és Mária tervén. Kedveseim, amikor a támadástól legyengülve, még egy pillanatig, emlékezzetek, hogy el fog múlni, ez a fájdalom el fog múlni. Ne feledjétek, nem sértődöm meg a félelem miatt, csak azok miatt, akik azt szándékoznak előidézni; szembenéztem a félelemmel - ez csak a test gyengesége, ez is elmúlik; és, csak azt tudjátok, veletek vagyok.

A média hazudik. Senki sem tudja igazán, hogy az események hogyan fognak lezajlani, kivéve azt, aki most megszólít titeket, mint az Ő Szeretettjét,

Jézus, Mária Fia, a Király, aki engedelmeskedik a Mennyek Királynőjének, a Király, aki táplál benneteket, akit Ő teremtett és táplált.

Ámen.