2023. április 8., szombat

KÖZEL A NAGY ÓRA, AMIKOR SOKAN MEGLEPŐDNEK!


KÖZEL A NAGY ÓRA, AMIKOR SOKAN MEGLEPŐDNEK! Jézus üzenetei. Jennifer (USA), 2023. április 7.

2023. április 7.

Reggel 6:45.

 

Gyermekem, közeledik a nagy óra, amikor sokakat váratlanul ér majd! Sebeim erősen véreznek, és egyetlen vigaszom az imák és a szenvedés cselekedetei, amelyeket hívőim felajánlanak Nekem. A háború, amelyet kicsinyeim ellen vívtak, az ártatlanok csapásává vált. Nem tudom többé visszatartani Atyám igazságos kezét. Nem tudom többé visszatartani Atyám igazságosságát népén, akik elutasítják Fiának kegyelmét, mert Én vagyok Jézus.

 

Ez a föld elkezd meginogni és remegni. A földrengés napján, amely az egész világon elkezd majd hullámzani, sokan rá fognak jönni, hogy útjaik nem voltak kedvesek Nekem. A Sátán beszivárgott minden otthonba, minden családba és minden gyülekezetbe. Ő és társai beszivárogtak minden nemzetbe és sok olyan szívbe, amely már nem ismeri fel az igazságot. Beszivárgott gyermekeim elméjébe azáltal, hogy a félelmet használja fel, hogy hamis vigaszt, hamis reményt és hamis békét hozzon.

 

Eljött az óra, amikor azok, akik az ő művének csatlósaivá váltak, azok között találják magukat, akik a sötétségnek ugyanazt az útját választották az örökkévalóság számára.Gyermekeim, minden egyes lélek az Én képemre és hasonlatosságomra van teremtve. Én vagyok az Élet Kenyere, a Béke Fejedelme, a világ Megváltója, és Én vagyok az ember, mert Én vagyok Jézus. Amit Atyám kezdettől fogva elrendelt, az lesz a végén is. Amikor megtagadjátok azt, aminek teremtettetek, megtagadjátok Mennyei Atyátokat. Az ellenség el akarja pusztítani az asszonyt az alázatossága és engedelmessége miatt. Az ellenség el akarja pusztítani az embert az igazságban való igazságossága miatt. Gyermekeim, ez a világ, amelyet megismertetek, elmúlik. Anyám egy ideje már eljött, hogy könyörögjön gyermekeihez, hogy forduljanak el ettől a világtól, hogy megkeressék Fiát, hogy elfogadják Kegyelmemet, hogy hazatérhessetek Atyátokhoz. Itt az ideje, gyermekeim, hogy válaszoljatok Anyátok hívására. Őt azért küldték, hogy megvilágítsa az utat, hogy gyermekeit visszavigye Fiához. Jöjjetek Hozzám imában, jöjjetek Hozzám imádatban, jöjjetek Hozzám alázatban, mert olyan helyet készítettem nektek, amelyet ez a világ soha nem tud kielégíteni. Most pedig menjetek, gyermekeim, és legyetek békében, mert az Én Irgalmasságom és Igazságosságom győzni fog.

 

2023. április 7.

Délelőtt 10:45.

 

Gyermekem, kivel beszélhetek? Ki hallgatja meg hangomat, szavaimat, amikor kiáltok? Könyörögtem gyermekeimhez, és mégis, olyan sokan vannak távol, hogy nem ismerik fel hangomat, amely bonyolultan beleszövődött az emberiség lelkébe.

 

Szeretetben jövök hozzátok, figyelmeztetésként jövök hozzátok, hogy nagyobb éberséggel kell figyelnetek arra, ami körülöttetek történik. Azt mondom gyermekeimnek, hogy itt az ideje, hogy keressétek a Szentlélek vezetését, hogy képesek legyetek megkülönböztetni mindent, ami az utatokba kerül. Gyermekeim, a történelem körülöttetek zajlik, miközben ti is a Kinyilatkoztatást éltek. Figyeljetek, figyeljetek az evangéliumi üzenetre, és éljétek meg azt. Azért jöttem, hogy tápláljalak és tanítsalak benneteket, mivel mindannyiótokat arra hívlak, hogy életetek tanúságtételével és példamutatásával a mennyei szentek közé számítsatok. Azt mondom gyermekeimnek, hogy ez a reformok ideje. Jöjjetek Irgalmasságom forrásához, és ne béklyózzátok magatokat múltbeli hibáitokhoz; inkább fogadjátok be Szeretetemet, egyesítsétek szenvedéseteket az enyémmel, és legyetek tanúim ebben a megtört világban. A ti szeretetetek, megbocsátásotok és a mennyei kegyelmek megszerzése által fog elkezdődni ennek a világnak a gyógyítása. Ismerjétek fel a gonoszt annak, ami, és ne ragadjátok magatokhoz a félelemből való engedelmeskedéssel. Ne engedjétek meg az ellenségnek, hogy rajtatok keresztül felemelje magát; inkább a nagyobb alázatban legyőzzétek minden megtévesztését. Menjetek előre imádságban, menjetek előre imádattal Mennyei Atyátok felé, aki Fián, Jézuson keresztül adta nektek ezt az életet, ezt a küldetést, hogy egy napon egyesüljetek a Szentháromsággal az örökkévalóságig. Most pedig menjetek, mert Én vagyok Jézus, és az Én irgalmam és igazságosságom győzni fog.

 

https://wordsfromjesus.com/