2013. február 27., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Egyikét azoknak a politikai vezetőknek, akikről régebben beszéltem, hamarosan meg fogják gyilkolni.

         
2013. február 26.  kedd 22:00                    
                           

Egyikét azoknak a politikai vezetőknek, akikről régebben beszéltem, hamarosan meg fogják gyilkolni.


Azt követően szeretném felfedni mindenki számára, hogy ki ez a személy, a neked és a másoknak adott bizonyíték által, hogy még többen elfogadják az Üzenetek Igazságát. Ez a szegény lélek korábban már megmenekült a haláltól, de az ő újdonsült népszerűsége veszélybe fogja sodorni. Ő a szabadkőműves erők egyik ellensége, és nem fogják sokáig tűrni vezetését.


Amikor ti, követőim, látjátok, hogy egy választott léleknek adott próféciák beteljesednek, tudni fogjátok, hogy ők az Igazságot mondják, és hogy azokat a Mennyországból adták nekik, mert ők képtelenek lennének arra, hogy kitalálják ezeket.


Be szeretném bizonyítani azoknak, akik kigúnyolják Üzeneteimet, hogy Én vagyok az, Jézus Krisztus, aki ezen a prófétán keresztül szól a világhoz. Bár nagy örömet hoz Nekem az, hogy látom, mennyire szerettek Engem, és hogy megszívleltétek a Mennyországból adott imákat, a szkeptikusok azok, akiket át kell ölelnem.


Nagyon hamar megosztottság fog bekövetkezni Európában, azon országok között, amelyek mindegyike az EU- hoz kapcsolódik, beleértve azt az országot, amelyben Péter Széke található. Ez háborút fog eredményezni, amely másfajta háború lesz, mint a többi háború. De az gonosz lesz. Az emberek egymás ellen fognak fordulni Németországban, Olaszországban és Franciaországban. Imádkoznotok kell, hogy Követőim erősek maradjanak, és biztosítanotok kell, hogy a „Jézus az emberiséghez imacsoportok” gyorsan létre jöjjenek ezekben az országokban.


Eljött az idő Számomra, Jézus Krisztus, az Isten Báránya számára, hogy további információkat fedjek fel, amelyeket a Pecsét tartalmaz. Én ezt óvatosan fogom tenni, mivel nektek mind lelkileg, mind testileg fel kell készülnötök. Mint az Igazságosság Istene, gondoskodni fogok arról, hogy mindnyájatokat vezesselek, és az Én Erőmmel megáldjalak benneteket, miközben minden egyes réteg kibontakozik, egyik a másik után.


Szeretett Jézusotok