1996. december 5., csütörtök

'Íme Én újjá alkotok mindent" Jel. 21,6.'Egy lengyel pap látomásai napjainkban'

3. Üzenet.
A templomban.
1996. december 4. Szent Borbála.
 Az Ember szól:
" Egy szép nagy szent angyal , aki kezében arany kelyhet hoz, megjelenik az oltár fölött.  A szent angyal fehér sálat , kendőt visel arany felirattal:"

                          GLORIA IN EXCELSIS DEO
 Az Angyal rám néz és mondja:
A Szent Angyal:
" Ember, hajolj meg mert az Úr jön nemsokára. Az egész emberiség látni fogja Őt, amint jön az ég felhőin. Mondd meg mindenkinek."VISSZAÉRKEZÉSÉNEK IDEJE NAGYON KÖZEL VAN. AMENNYIBEN EGYIDŐ, KÉTIDŐ, S A FÉLIDŐ BETELJESEDETT." Senki se vesse meg ezeket a szavakat, mert ezek az Úr szavai. Csak Ő az Úr, Ő igazságot gyakorol. Nézd kezemben tartom ezt a kelyhet, mint Isten igazságosságának a jelét, amely nem sokára a Földre érkezik. Nézz keletre, mert ott nagyon hamar konfliktus tör ki, amelyben az Arab országok Jeruzsálem ellen vonulnak fel. Ez lesz annak a kezdete, ami bekövetkezik. Ember hajolj meg, és hirdesd mindenkinek szavaimat amelyeket hozzád intézek! Ezt kívánja az Úr!"

Az Ember:
" Nagy fénylő kereszt jelenik meg az oltár  fölött. A fényrobbanásból jön. Tiszta fehérbe öltözötten a fénylő keresztből lép ki Urunk. Kezei nyitva, tárva és én látom kezein és lábain a nagy sebeket, amelyek arany színben fénylenek.
Két gyönyörű angyal térdelve imádja az Urat. Füst száll fölfelé, egyre magasabbra, magasabbra. Az Úr rám néz, és sebeit mutatja nekem. Felemeli jobb kezét és megáld minket."

 Urunk:
" Kedves fiam,kedves földi fiaim!
Köszöntelek benneteket, mint a Királyok Királya és az Urak Ura!
Sebeimmel köszöntelek benneteket, amelyekkel szívemhez akarlak szorítani titeket. Áldásomat adom, és szeretetemet ajándékozom nektek, hogy ti is növekedjetek szeretetben és az Én utamat járjátok.
Kedves Gyermekeim!
Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében!
Kedves Gyermekeim!
Megismétlem: Ma nagy szeretettel intézem  hozzátok szavaimat.Én a ti Istenetek, azt kérem tőletek, hogy Édesanyám szavait  fogadjátok nagy figyelemmel, amelyeket  hozzátok és az Anyaszentegyházhoz intézek. Atyám küldi Őt hozzátok, hogy a vigaszt és a szeretet szavait közölje veletek.
 Az igazság és a szeretet útján akarunk titeket elkísérni. Én magam vagyok az út. Hívlak benneteket fény gyermekei, hogy az Én utamat kövessétek, amely a szeretet útja, Én vagyok az egyetlen út, amely megváltáshoz vezet, és Én ezt az utat jegyesemnek kinyilatkoztattam. Nektek a küzdő Egyházat meg kell védenetek,amelyet üldözni fognak és szép és gazdag hagyományaitól megfosztanak. Ma igaz tanúkra van szüksége az Anyaszentegyháznak, akik életükkel az igazsághoz és a hagyományhoz való  hűségüket megőrzik. Ezeket a tanúkat közületek hívom kedves Világosság Fiai. S hívom pap fiaimat, mint szeretetem különleges tanúit. Ezt a hívást, hogy a mai ínséges időben tanúságot tegyetek szeretett Anyám Szeplőtelen Szívén át intézem hozzátok. Hisz tudjátok, hogy ez az Ő ideje. S azt is tudnotok kell, hogy olyan időben éltek, amelyben az Apokalipszis jövendölései beteljesednek. Mindaz a kinyilatkoztatás, amit az ÉN szeretett Apostolom kapott, most kezd beteljesedni. Az egész emberiség számára meghatározott idő megjött.
 A nagy Úrjövet ideje megkezdődött. Nemcsak az Anyaszentegyház számára, hanem az egész emberiség számára. Értsétek meg jól tehát szavaimat, vegyétek elő ezért kezetekbe a kinyilatkoztatást és olvassátok. Mert már az előre jelzett események közepette álltok. E szavakat nemcsak  az Anyaszentegyház számára közlöm , hanem az egész emberiség számára. Nemsokára, mint az egész emberiség bírája érkezem. Egyben mint az Egyház jegyese, aki kezemből a dicsőség koronáját fogja megkapni.
Most kaptátok a világosságot, hogy felismerjétek
               AZ EGYIDŐT,..... A KÉTIDŐT,.....A FÉLIDŐT!
Engedelmeskedjetek e világosságnak, hogy az időt és helyet megértsétek, amelynek előkészítése megtörtént. Aki megérti az időt, az eseményeket is megérti majd. Legyetek állhatatosak a hitben, mert jönnek változások és csak azok tudják majd megérteni, akik éber szívűek, akik alázatosak, megértik, hogy a valóságban mi történik a z Anyaszentegyházban, amikor a pusztaságba menekül, hogy ott a vadállattal szemben megvédje magát, amelyik kilépett a tengerből.
 Ti kis bárányaim, akik ismertek, ne aggódjatok, mert ismerlek és hívlak benneteket :
ENGEM KÖVESSETEK, MERT JÓ PÁSZTOROTOK VAGYOK.
Semmitől se féljetek, mert nem fogom megengedni, hogy valami baj érjen!
Megerősítésül vegyétek áldásomat, s ne aggódjatok, mert legyőztem a Világot, és nemsokára eljövök, hogy megújítsam a Föld színét a Szentlélek által, aki Anyám Szeplőtelen Szívében lakozik!"
Hajtsátok meg fejeteket! Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében!
Az Ember:
" A  Szent Angyalok az Üdvözítőt nézik.  Észre veszem a kezükben égő gyertyákat. Egy Szent Angyal fölemeli gyertyáját és mondja."
Szent Angyal:
" Üdvözlégy mindenható Isten, te egyszülött Fiú.
  Tiéd a tisztelet, a dicsőség és a hatalom,
   Tiéd a szó,Te vagy az Ige.
   Dicsőség az Atyának, Aki az időt teremtette,
   Dicsőség a Fiúnak, Aki az időt beteljesítette, 
   Dicsőség a Szentléleknek, Aki az időt be fogja fejezni."
 Az Ember:
 " Urunk Jézus újra megáld minket és minden csodálatos fénybe borul."