2017. július 8., szombat

Demons of Sex - fr. Peter Glas, exorcist

Kedves testvérek nézzétek ezt a lengyel felvételt Piotr Glass atya, az ördögűző atya munkájáról szóló filmet.
A film 5 nyelv felirattal el van látva (lengyel, angol, cseh, német, orosz, magyar ...). A lengyelek azt mondják hogy terjesszük, hogy minél több magyar nézze meg. Tessék megnézni, hogy a feliratok helyesek-e.
   Itt a felvétel: 
 
    a magyar felirat a felvétel lenti eszközök között van a fogaskerekén      (Napisy(feliratok) - Wegierski (magyarul).
 
 

Adres/Cím:
Robert Kukuczka sdb
Bécsi út 175.
1032 Budapest (Óbuda)
Węgry/Hungary/Magyarország
 
Tel.: (0036) 20-82-333-64 
http://obudaiszaleziak.hu/wp/
skype nick:     trebor6508037
gg:  230-14-82

Szent PIO atya: “Szeressétek a Szűz Máriát és tegyetek meg mindent, hogy a többiek is szeressék és tiszteljék Őt!  Mindig imádkozzátok a Mária rózsafűzerét és tegyétek a jót. A rózsafüzér imádkozásának köszönhetően a sátán csábításaival nem fog bennetek annyira eredményesen kísérteni, nem fog neki sikerülni a lelketeket megcélozni. A rózsafüzér jámbor elimádkozása mindig diadalmaskodik a sátán fölött! Ez az ima minden rossz fölött diadalmaskodik."  Pio atya, amikor azt érezte, hogy elhagyja őt az isteni ereje és védelme, azt mondta: “ Passzoljátok nekem az én fegyveremet! Ezzel az ember képes legyőzni a sátánt! – magyarázta, amikor kezébe vette a rózsafüzért". 
Pio atya gyakran, és a halála órájában ismételgette: “Mindig imádkozd a rózsafüzért!”.
 “Amikor felébredsz ne adj a sátánnak egy másodpercet sem, egyből kezd el imádkozni a rózsafüzért és elmélkedni rajta. Amikor dolgozol akkor is ezt imádkozd, pl. elmosod a tányérokat, takarítasz vagy bármit teszel, mindig lélekben imádkozd a rózsafüzért. Ha ezt teszed nem adsz teret arra, hogy a sátán rossz gondolatokba vigyen téged. Ha ezt teszed, akkor szabadon fogsz járkálni és mindig nyugodt leszel!"