1982. július 25., vasárnap

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1982. július 24.


HAGYATKOZZATOK TELJESEN JÉZUS KRISZTUSRA


Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által.
Ármin vagyok, ne félj!

       Testvérem, a mi Urunk, Jézus Krisztus csendesítse el lelked viharát, amint lecsillapította a haragvó tengert. Legyen a te lelked mindig nyugodt, és teljesen hagyat­kozzál az Üdvözítő Jézusra.

              Legyél nagyon erős, és mit törődsz te azzal, akivel az eskü köt, még meg sem halljad a szavát, ne engedd, hogy a te lelki egyensúlyodat fel tudja bontani, a szó, amit neked meg kell hallani az nem az ő szava. Inkább kérd a te Uradat, Istenedet, hogy bocsássa meg neki, mert nem tudja, mit cselekszik. Még egyszer mondom, nem tudja, hogy milyen árat kell ezért neki fizetni, pedig a lehetőség megadatott neki rajtad keresztül, de ő bánja, ha nem hallgatott rád. Az ideje lejár és már nem lehet szépíteni, és vele viszi azt a sok-sok bűnt, amit életében elkövetett. Az Úr Jézus tudja csak a vétkei számát, és Ő tudja, ha jót cselekedett.

Testvérem, még egyszer mondom, ne figyelj te ezekre a dolgokra, az ő szava arra sem érdemes, hogy meghalljad. Te csak Krisztus felé figyelj, és a te füled csak Krisztus szavára figyeljen. Ne félj, az Üdvözítő szeme rajtad van és a megváltó Jézus nem hagy cl téged, mert te sem hagyod el Őt. Nem ezek miatt kell neked könnyet ejtened, hanem a bűneid felett. Mert te is esendő voltál és a bűn, amit elkövettél, az kísér téged a bölcsőtől a sírig. Az nem olyan, mint a lábad pora, amit le lehet rázni, ez kísér, ez a te batyudban van. Mert ahogy a bűneid kísérnek, ugyanúgy a jó cselekedeteid is veled mennek. Arra nagyon ügyelj, hogy a serpenyőn ne a bűnök billenjenek lefelé. Mert minden bűnnek külön-külön súlya van, hogy a ti példátokkal éljek. Ugyanígy minden jótett és minden ima is más-más súlyt nyom. Mindig és mindenkor tökéletesedni kell, ezt már több ízben hangsúlyoztam, mert aki tökéletesedni akar, az nem is esik olyan hamar a bűnbe. Nagyon vigyázz az indulataidra! Továbbra is fokozd ezt az erőfeszítést. Hagyatkozni, teljesen ráhagyatkozni az Üdvözítő Jézusra. Mert ha te azt mondod, hogy “Uram Jézus minden úgy legyen, ahogy azt Te jónak látod, és én belenyugszom a Te szent akaratodba - te soha nem csalatkozol.

       Legyél nagyon alázatos, ne kívánj te senkinek rosszat. A te Urad megfizet mindenkinek érdemei szerint csak előre azon az úton, amin jársz, mint mondtam.