2012. február 11., szombat

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Meghívás az Irgalmasság ünnepére

2012.01.26, Csütörtök
Virrasztás
Az imádság alatt Jézus egy komoly meghívást adott nekünk. Ez a meghívás Krakkóba szól az Isteni Irgalmasság vasárnapjára, és ünnepére. Jézus azt mondta, hogy mindenkit nagy szeretettel vár Krakkóba. Majd így szólt: „Gyermekem, ez az ünnep különlegesen fontos lesz az egész emberiség számára.”
2012.01.28, Szombat
Szentmise
Jézus lélekben elvitt Krakkóba az Isteni Irgalmasság Vasárnapjára. Nagy tömeget láttam rengeteg zarándokkal. Hallani lehetett a sok rózsafüzér imádságot, a litániákat, a gyönyörű énekeket, melyek Jézushoz szólnak. Amikor elkezdődött a szentmise, Jézus irgalmával átölelte Lengyelországot és vele együtt az egész világot. Ezután Jézus így szólt: „Gyermekeim, irgalmasságom ünnepén szövetséget akarok kötni veletek, mint új népemmel.” Jézus felém nyújtotta jobb kezét, és amikor kezet fogtunk a Szentlélek emberi alakban egy szivárványszínű stólával átkötötte kezünket. A Szentlélek így pecsételte le Isten és az emberek között létrejövő szövetségkötést, mely azt jelenti, hogy Isten megígéri nekünk, hogy gondoskodni fog rólunk, mi pedig viszonzásul betartjuk a szent törvényeket. Ekkor a mennyből angyalok jöttek le, és mellénk álltak. Jézus azt mondta: „Angyalaim védelmezni fognak titeket a végső időkben.” Közben a Szűzanya is jelen volt Szent Fia mellett. Jézus: „Édesanyám feladata lesz, hogy titeket át vezessen az Újvilágba. Kövessétek Édesanyámat! Mert aki nem hajlandó követni, az hamar le fog térni a helyes útról, mely az életszentségre vezet titeket.”
2012.02.10, Péntek
Szentmise
Lélekben újból ott voltam Krakkóban. A templomban az emberek sorba álltak Jézus előtt, hogy szövetséget köthessenek vele. Jézus jobb oldalán Szent Gábriel arkangyal ült, aki minden ember nevét feljegyezte egy fehér papírra arany tollal. Ezen a fontos eseményen jelen volt a Mennyei Atya is.
Jézus: „Drága gyermekeim, mindnyájatok nevét mélyen a szívembe fogom vésni irgalmasságom ünnepén. Bármit kértek tőlem, örömmel meg fogom hallgatni, amennyiben megegyezik az én akaratommal.”
Azt éreztem a szívemben, hogy a Nagy Figyelmeztetéskor olyan kegyelemben fogunk részesülni, mint Longinusz, aki lándzsájával átszúrta Jézus Szent Szívét. Longinusz nemcsak megtisztult és meggyógyult Jézus Szent Vére által, hanem meg is tért, midőn rádöbbent, hogy Jézus valóban Isten Fia. Akik hisznek Istenben, azok még nagyobb hitet kapnak Istentől.
Jézus: „Gyermekeim, ne üres kézzel jöjjetek Hozzám! Hozzatok magatokkal jócselekedeteket, és én ezerszeresen megjutalmazlak titeket kegyelmeimmel. A vértanú jelöltek megkapják a kegyelmet, hogy meg tudjanak vallani engem alkalmas időben. Az igazak megkapják az állhatatosság kegyelmét. Az engesztelők erőt kapnak a további engeszteléshez. A bűnösöket megérintem kegyelmemmel. A betegek kitartást kapnak keresztjük hordozásához. A papok megkapják irgalmam ajándékát, és még nagyobb szeretettel fogják feloldozni gyermekeimet bűneik alól. Gyermekeim, mindnyájatok lelkét meg fogom erősíteni a szeretetben. Fontos, hogy meg tudjatok bocsátani egymásnak! Mindazok, akiknek nincs anyagi lehetőségük és alkalmuk arra, hogy elzarándokoljanak Krakkóba, azok otthoni templomaikban ugyanúgy fognak részesülni ezekben a kegyelmekben, mint akik jelen lesznek irgalmasságom ünnepén Lengyelországban. Készüljetek fel szépen kicsinyeim erre az alkalomra! Végezzétek el az irgalmasság kilencedét, menjetek gyónni és áldozzatok. Lehetőleg naponta áldozzatok. Ha mindezt megteszitek lelketek olyan tiszta lesz, mint egy fehér liliomszál, mely ott fog ékeskedni trónom körül. Nagy szeretetemben családtagjaitokra is tekintettel leszek. Rajtatok keresztül eltörlöm a rájuk váró büntetéseket. Gyermekeim, mindig bízzatok bennem és az én irgalmamban. Mert aki bennem bízik, az sosem vész el, hanem örökké élni fog.”
Végül Jézus azt mondta: „Megáldalak titeket a jó felkészülés kegyelmével Szentlelkem eljövetelére az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
                                 Mária Magdolna
Sokaknak nincs lehetősége Krakkóba zarándokolni. Az Irgalmasság Vasárnapja előtti szombaton, április 14-én lesz a váci Székesegyházban az Országos Irgalmasság Konferencia. Ennek programja hamarosan elkészül. Vác többek számára könnyebben megközelíthető.

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/meghivas-az-irgalmassag-uennepere

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

 Isten, az Atya: Földrengések lesznek érezhetők egy kis fenyítés részeként a Nagyfigyelmeztetés előtt

2012. február 10. péntek, 19.50
Én vagyok Isten, az Atya, a mindenség Teremtője. A Szentháromság nevében jövök.
Drága szeretett leányom, ma bejelentem, hogy minden előkészület – Fiam nagy irgalmasságára – befejeződött.
Kérlek, tájékoztasd Gyermekeimet kötelességükre, hogy imádkozzanak valamennyi lélekért, akik eltávolodtak Tőlem, az ő Örök Atyjuktól. Gyermekek, csak ti tudtok segíteni megmenteni ezeket a lelkeket.
Arról is szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy számos földrengés lesz érezhető, ahogy egy kis fenyítéssel sújtok le, hogy megbüntessem azokat a gonosz lelkeket, akik kínozzák honfitársaikat.
Leányom, ha ennek a fenyítésnek vége, akkor elérkezett az idő a Nagyfigyelmeztetésre.
Az emberiség tisztelni fogja Fiamat, amikor keresni fogják a bűnbocsánatot azért, ahogyan megbántottak Engem.
Sokan meg fognak térni. Sokan meg fognak halni. Akik meg fognak halni, azoknak a lelke megmenthető imáitok által. Ezután a világ meg fog nyugodni egy kicsit, és kaptok majd időt a megtérésre.
Ne feledjétek, hogy Én valamennyi Gyermekemet szeretem, de mint bármelyik jó Édesapának, meg kell büntetnem gyermekeimet annak érdekében, hogy megértsék a különbséget jó és rossz között.
Ez a megtisztulás fel fogja rázni Gyermekeimet, és még többen el fogják fogadni a kegyelmeket, hálával, melyek az egész emberiségre kiáradnak majd a Nagyfigyelmeztetés alatt.
Én szeretlek benneteket, gyermekek, és az az Óhajom, hogy megmentsem mindegyikőtöket, beleértve a megátalkodott lelkeket is, akik nem fogják elfogadni a Szentháromság létezését.

Szeretett Atyátok,
A Magasságos Isten