2013. július 4., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'


Üdvösség Anyja: Egy ajtó sem nyílott meg, hogy lehetővé tegye Fiam számára, hogy méltósággal jöjjön a világba


Hamarosan erős földrengések lesznek Oroszországban és Kínában, és egyik a másik után fog bekövetkezni

Drága szeretett leányom, mennyire hiányoltam (a Velem töltött) idődet és mennyire örvendtem, hogy a lelki sötétség, ami napok óta beborított téged, most felemelkedett. Ki kell tartanod a Legszentebb Rózsafüzér imádkozásában annak érdekében, hogy védelmezd magad és minden rendben lesz.
A Föld rázkódni fog, amint meg volt jövendölve és az ember bűnének közvetlen következményeként az egyharmada meg fog perzselődni. Az imák ezekből a lángokból sokat tudnak enyhíteni, melyek a világ azon részeire fognak zúdulni, ahol a gonosz törvények felmérgesítik Atyámat.
Az Isten törvényei elleni vétkezés addig lesz megtűrve, amíg azok, akik ismerik az Igazságot és elfogadják Isten Igéjét, tisztelik Őt. De most azok, akiket hatalmi pozícióba helyeztetek, hátat fordítanak Istennek. Ezért ők az ökológiai zűrzavar által lesznek megbüntetve. A megtisztítás az egyedüli eszköz, hogy felébressze az emberiséget, mely során a lelkük bűnbánatára fognak törekedni. Más eszközök, bár megtéréseket eredményeztek, nem voltak elegendők. Az emberek büntetések nagy sorozatát fogják elszenvedni, mivel továbbra is a pogányságot ölelik át és gyilkolják egymást.
Isten Beavatkozása nélkülözhetetlen. E nélkül elvesznétek.
Hamarosan erős földrengések lesznek Oroszországban és Kínában és egyik a másik után fog bekövetkezni.
Időjárási szélsőségek és hirtelen hőmérséklet ingadozások – hidegről nagyon melegre – lesznek megfigyelhetők. Az évszakokat többé már nem lehet olyanoknak megtapasztalni, amilyenek a múltban voltak.
Áradásokat és tengeri viharokat lehet majd látni a világ olyan részein, ahol eddig még nem voltak tapasztalhatók. Azokban az országokban, ahol Isten elleni gonosz törvényeket vezetnek be, földrengések fogják megrázni földjeiket és azok, akik ismernek Engem, tudni fogják, hogy ezek miért történnek.
Amikor a büntetések megtörténnek, a második szörnyű büntetés is bekövetkezik, ami a hamis egyházra lesz kiróva, azokra, akik szándékosan gátolják az Igazságot. Mert ők fognak a legtöbbet szenvedni azok miatt a lelkek miatt, akiket elloptak Tőlem.
Amint egyre többet tárok fel a próféciákról, melyek a Pecsétekben foglaltatnak, az ember végül felismeri majd az Igazságot. És jóllehet Isten maga a Szeretet és jóllehet Ő Igazságos, mégis büntetései záporozni fognak az emberiségre, hogy megszabadítsa önteltségétől, egójától és önszeretetétől, azért, hogy az ember méltóvá váljék belépni az Ő Új Paradicsomába. Csak azok kapják meg ezt az Ajándékot, akik tiszta és alázatos szívűek.
Jézusotok


Miközben a keserűség megosztja a nemzeteket, a bizalmatlanság és a félelem továbbra is polgári zavargásokat fog okozni

Drága szeretett leányom, a háborúk és a zavargások – amint az meg volt jövendölve – futótűzként terjednek az egész Földön. A világnak csak nagyon kevés részére nem lesz hatása a háborúknak és a rémhíreknek.
Miközben a keserűség megosztja a nemzeteket, a bizalmatlanság és a félelem továbbra is polgári zavargásokat fog okozni, a hitetlen törvények továbbra is gyarapodni fognak úgy, hogy a gyilkosság és az abortusz, akárcsak a Szentségek elleni cselekedetek áthaladnak országaitokon. Sokan, az ilyen törvények miatt lesznek bűnbe vezetve és nagyon hamar megjelenik a lélek sötétségének fájdalma, és csak kevesen lesznek képesek ezt figyelmen kívül hagyni.
Miért van ilyen furcsa hangulat? – fogják sokan kérdezni ott, ahol már eltűnt az egymás iránti bizalom. Miért nehéz úgy élnünk az életünket, ahogyan azt Krisztus előírta; a félelem miatt, mert bolondnak neveznek minket? A válasz abban a tényben rejlik, hogy országaitok, egyik a másik után, nemcsak újból elítélnek Engem, hanem még a bűnt is jogszerűnek nyilvánítják ki. Amikor ez megtörténik, akkor a Sátán és hadserege ámokfutóvá válnak.
Ők már nagyon erőteljesek lettek és a liberális törvények által, melyek elnézik a bűnt, ők valóban elfogadottakká válnak és ennek következményeként már nem lesz béke az ember szívében. Olyan lesz, mintha a gyermekeket ellopnák a szüleiktől és fogságba kerülnének, apró örömökkel etetnék őket, kárpótolván azt, hogy börtönben vannak. Annak ellenére, hogy örömöket kínálnak fel nekik, ezek nem hoznak vigaszt a számukra. Helyette ezek a gyermekek nyugtalannak és üresnek fogják érezni magukat és sóvárogni fognak arra, hogy Igaz szeretetet érezzenek, amelyet csak a szülők jelenléte hozhat meg számukra.
Isten Jelenléte még mindig a nemzetetekben van, de mivel Engem, az Emberfiát, gyorsan elutasítanak az országotokba való gonosz törvények bevezetésével, és az egyházaitok által, olyanok lesztek, mint az eltévedt árvák, akik sehova sem hajthatják le fejüket.
Isten nélkül nincs béke. Nélkülem, Jézus Krisztus nélkül, aki Jelen vagyok Tanításaim által, lassan éhen haltok. Ne engedjétek az ilyen törvényeknek, hogy megakadályozzon benneteket Irántam való hűségetekben, mert ebben az időben eljövök hozzátok – sokkal inkább, mint eddig bármikor– és megadom nektek azt a vigaszt, amelyre vágyakoztok.
Szeretlek benneteket. Sírok elhagyatottságotok miatt és megígérem, hogy ez az üldöztetés rövid életű lesz.
Jézusotok