2011. szeptember 14., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Az Egyházban változásokat fognak bevezetni, amelyek Isten szavának ellent fognak mondani



2011. szeptember 13. kedd, 15:15
Drága szeretett leányom, én vagyok az, Jézus Krisztus, aki testben jött hozzátok.
Szent szolgáim, most mindenhol, meg kell, hogy hallják Szent Szavamat. Ezeket az üzeneteket minden követőmnek meg kell osztania minden keresztény felekezet szent szolgáival is. Nagyon fontos, hogy ebben az időben bátorítást kapjanak Szavaim meghallgatására, még mielőtt kettészakadnának, és két táborra válnának.
A csaló munkálkodása beszivárgott Egyházam minden rétegébe.  Most már nagyon közel az az idő, lassan, de biztosan, amikor azt fogjátok tapasztalni, hogy le fogják csökkenteni a Szentmisék számát. Látni fogjátok, hogy a különleges imákat megszüntetik, és néhány Szentség, mint a gyónás is elkezd csökkenni. Felszólítom szent szolgáimat, hogy most Rám hallgassanak, és hogy a megkülönböztetés kegyelméért imádkozzanak. Én vagyok, aki most benneteket hívlak, hogy megmenthessem nyájaitokat. Én vagyok, aki meg szeretné szíveteket nyitni, hogy ezekre az utolsó időkre tervezhessetek, amely a világ számára egy új kezdetet fog megjelölni.
Nagyon közel az idő, amikor arra kérnek fel benneteket, hogy legyetek hűségesek a hamis prófétához. Úgy nézzétek őt, amilyen ő valójában, és ítéljétek meg tevékenységeit, azért hogy lássátok, ha ezek gyümölcsöt teremnek. Mert azok a gyümölcsök, amelyeket ő, és az ő szolgai hívei fognak teremni, romlottak lesznek, egészen a magjukig. Ebből egy harapás is meg fogja semmisíteni Irántam való hűségeteket. Két, vagy három harapás, egy olyan éket fog verni közétek és Szent Szívem közé, hogy szinte lehetetlennek fogjátok találni, hogy Atyám Királyságába belépjetek.
Most kísérjétek figyelemmel a változásokat, látni fogjátok, amint saját hivatalaitokba (egyházi közösség) bekúszik. Néhány ezekből a változtatásokból eleinte nem okoz majd semmi gondot (problémát). De idővel, bizonyos változásokat fognak rátok erőszakolni, és arra fognak kényszeríteni benneteket, hogy a hazugságokat lenyeljétek. A hazugságok a sátántól fognak jönni és báránybőrbe lesznek bújtatva.
Azoknak mondom, akik tiszta szívűek vagytok, hogy ti ezt rögtön tudni fogjátok, és azonnal fel fogjátok ismerni a gonosz ravaszságát, amely tervei szerint lerombolja Egyházamat a földön, belülről, a saját folyosóiról.
Az Én igazságom világszerte a méltatlanság felhördülését fogja előidézni, amikor papjaim, azt fogják mondani: ezek a próféciák biztosan hazugságok? Az egyetlen hazugság, amelynek ők tanúi lesznek, az az egy lesz, hogy kénytelenek lesznek elismerni azt, ami a Szentírásomnak közvetlen ellentéte lesz, pedig ezt (a Szentírást) az emberiség már kezdettől fogva megkapta. Sohase engedjétek meg magatoknak, hogy elfogadjatok bármilyen más igazságot, azon kívül, amelyet a Szent Biblia tartalmaz.
Sok változást fognak bevezetni, amelyek Örök Atyám szavainak ellent fognak mondani. Ezek a változások, Én szent szolgáim, nem isteni eredetűek lesznek, és nektek vissza kell utasítanotok ezeket, ha hűségesek akartok maradni Hozzám.
Ébredjetek fel. Álljatok ellen az ilyen hazugságoknak, amelyekkel szembe fogtok nézni. Ezeket sohase fogadjátok el. Örök Atyám szava sohasem fog megváltozni. Ezt az emberiség sohasem változtathatja meg. Sokan közületek össze lesznek zavarodva, hogy önmagatokat, Szent szolgáktól, azaz társaitoktól elkülönítve fogjátok találni. Ne féljetek, mert csak egyetlen egy oldal van, amelyet választhattok. Ez az az oldal lesz, amelyen Én állok. Más oldal nem létezik.
Szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus