2011. április 5., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Az Én Örök Atyám keze most fog lesújtani erre a hálátlan, vak világra…
2011. április 4. hétfő, 19:00

Szeretett leányom, az idő most nem a mi oldalunkon áll. Küldd, küldd ezeket az üzeneteket a világba, olyan messzire, amilyen messzire csak tudod. A Nagyfigyelmeztetés időpontja nagyon közel van. Mondd meg követőimnek, hogy hitük által segítsenek Nekem a hitetlenek megtérítésében, hogy felkészülhessenek a Nagyfigyelmeztetésre.

Leányom, miközben te ezeket az üzeneteket talán megkérdőjelezed, értékes időt veszítesz. Túl kevés idejük lesz azoknak a szeretett lelkeimnek, akik oly nagyon vágyakoznak megváltásukra. A bűnt, leányom, nem lehet megfékezni, és terjed, mint egy vírus, a világ minden sarkában. A sátán, pusztulást okozva játszik az emberiséggel. Ő mindenhol jelen van. Ő ugyanúgy kínozza a jó lelkeket, mint azokat, akik Számomra már elvesztek. Őt meg kell állítani. Az ima és Szavaim (Üzeneteim) terjesztése segíteni fog. Mondd meg követőimnek, hogy hogyan rohanja meg a sátán az emberiséget. Ő nemcsak a globális nyugtalanságban van jelen, hanem még azokat is megfertőzi, akik azt hiszik, hogy az igazságosság érzete alapján cselekednek. Ő jelen van a gondtalan, fiatal társadalomban is, a zenéjükben és a hírességek kultúrájában.

Mentsetek most lelkeket azáltal, hogy az Irgalmasság Rózsafüzérét imádkozzátok. Úgy terjesszétek ezt az imát, mint legsürgetőbb dolgot. A pánik, a borzalom, a nyugtalanság, és a keserű gyűlölet érzését, amely most a világot jellemzi, mélyen átérzem, Én, az emberiség Isteni Megváltója, aki vég nélküli könnyeket sír ezekért az elveszett lelkekért.

Tényleg nem látja az emberiség, a saját maga ellen keltett gyűlöletet, amely minden sarokban jelen van? Nem tudják, hogy ez maga a sátán, a csaló, aki munkálkodik? Ahogyan a gonosz gyűlölet és az undorító rémtettek terjednek, úgy fog most az Én Örök Atyám keze is lesújtani erre a hálátlan, vak világra. Ahogyan az emberi rémtettek folytatódnak, amikor az emberek kölcsönösen terrorizálják és gyilkolják egymást, úgy fog megnőni a természeti katasztrófák száma is, mint büntetés, az ember – ember ellen elkövetett bűnökért. Ez a büntetés most fog bekövetkezni a világon.

A lelkek megmentéséért folytatott harc megkezdődött


A lelkek megmentéséért folytatott harc megkezdődött. Imádkozzatok kitartóan önmagatokért és családjaitokért, mert sok ártatlan lélek fog a csapások (szerencsétlenségek) fogságába kerülni. Ne féljetek, mert mindazok, akik Hozzám és az Én Örök Atyámhoz hűségesek maradnak, meg lesznek mentve. Ha az Én Örök Atyám most nem avatkozna közbe, akkor az ember egy olyan méretű népirtást okozna, hogy elpusztulna a világnépesség nagy arányban.

Az Isteni Irgalmasság

Tartsatok ki mindannyian a hitben, mert a hitetek nélkül szenvedéseiteket nehéz lesz elviselni. Dicsőség legyen Atyámnak, aki Nekem adományozta az Isteni Irgalmasság ajándékát. Irgalmasságomnak nincs határa, és ez most be fog bizonyosodni mindannyiatok számára. A tiszta és fel nem hígított szeretetóceán, most minden gyermekemre ki fog áradni, hogy segítsen megmenteni benneteket a gyűlölettől és a gonosztól, amelyek a sátán által terjednek. Mossátok most meg lelketeket Szeretetemben, az ima által, mert az idő közel.

Ne feledjétek, Én mindannyiatokat szeretem. Irgalmasságom ajándéka mindannyiatoké, még azoké is, akik halálos bűnben élnek. Nekik esély adatik a megtérésre, a sátán legyőzésére, hogy csatlakozzanak az Én örökké irgalmas Királyságomhoz, amely eljön.

Nézzetek fel az égre. Engedjétek, hogy mindannyiatokat tartsalak és megöleljelek benneteket.

Szerető Megváltótok
Örökké Irgalmas Bírótok
Jézus Krisztus