2019. január 1., kedd

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Lelkek, akikért sokan nem imádkoznak

2018. 12. 02, Vasárnap
Az Úr egy pusztába vezetett, ahol sok mocsarat láttam. Felfigyeltem arra, hogy a mocsárban emberek vannak. A sár tetőtől-talpig ellepte őket és jól érezték magukat benne. Ekkor Jézus felé fordultam és megkérdeztem Őt arról, hogy hogyan lehet rajtuk segíteni. Ő azt felelte:
„Én csak azokon segíthetek, akik segítséget kérnek Tőlem vagy akikért közbenjárnak. A legnagyobb bajban azok vannak, akikért sokan nem imádkoznak. Itt olyan emberekről van szó, akiket a társadalom elítél. Ezek a lelkek olyan bűnöket követtek el, amiért sokan úgy gondolják, hogy nem érdemlik meg az irgalmat, csak a büntetést. Ide tartoznak: az öngyilkosok, a halálraítéltek, a gyilkosok, az utcanők, a szenvedélybetegek, a tolvajok. Bizony mondom, hogy a legnagyobb bűnösök is üdvözülhetnek. Én minden léleknél figyelembe veszem a szándékot és a körülményt, melyeknek meghatározó szerepe van a különítélet során.”
Láttam, hogy egy-egy ember felfigyelt Jézusra és szabadulni akartak a bűneiktől, amiket mélyen megbántak. Az Úr magához emelte őket úgy, mint Pásztor az elveszett juhokat.
Mária Magdolna

Szűz Mária és Szent József

2018. 12. 09, Vasárnap
A Szeplőtelen Fogantatás napján láttam, hogy Mennyei Édesanyánkat az üdvözült lelkek és az angyalok fehér liliomokkal ajándékozták meg. A Szűzanya hófehér ruhát, palástot és fátylat viselt, ami még inkább kiemelte az ő tisztaságát. Jézus szeretett édesanyja elé ment (Ő is hófehér ünnepi ruhát viselt), majd kedvesen így szólt hozzá:
„Édesanyám, Mennyei Atyám végtelen szeretetében kitüntetett téged a tisztaság legnagyobb ajándékával. Mentes voltál az áteredendő bűntől, és így méltó lettél arra, hogy Engem a méhedben hordozz. Azt akarom, hogy az emberek rajtad keresztül közeledjenek Hozzám, mert te Általam megismerted az üdvösséghez vezető utat. Így az emberiségnek nemcsak édesanyja vagy, hanem példaképe is. A nagy szorongattatás idején még sokan fognak segítséget kérni tőled. Amint ez megtörténik, akkor tudd, hogy közel lesz a te Szeplőtelen Szívednek a diadala. Győzelmed meg fogja előzni az Én második eljövetelemet. Ennek így kell történnie, hiszen írva van, hogy az Asszonynak el kell tipornia a kígyó fejét.”
A Szűzanya csenddel és alázattal fogadta szeretett Fia szavait. Miközben szemléltem az ő csodálatos kapcsolatukat megjelent mellettem Szent József, aki megérintette jobb vállamat és azt üzente mindenki számára:
„A karácsony ünnepe közeledik. Jézus születése és annak emlékezete a legnagyobb kegyelem az egész emberiség számára. Szűz Mária igenje nélkül ez nem jöhetett volna létre. A Fiú szegénységben született és szegényen ment fel a Mennybe testestül-lelkestül. Ám szíve örökké gazdag, hiszen istensége által egy az Atyával és a Szentlélekkel. Szűz Mária és én Isten szeretetének és kegyelmének a gazdagságában éltünk, és így élünk most is a Mennyben. Szeressétek Istent mindenekfölött és éljetek egyszerű életet! Szegények mindig lesznek a földön, ahogyan az Úr mondta. Ez azt jelenti, hogy a szegénységet nem lehet megszüntetni a bűnnel teli világban. Csak azok a szegények üdvözülhetnek, akik elfogadják körülményeiket és felajánlják Istennek szenvedésüket a lelkek megmentésére. Akik nem így élik meg, azoknak hosszú utat kell bejárni ahhoz, hogy megértsék Isten tervét. Az én életem középpontjában Isten volt és boldognak mondhattam magam, hiszen Isten önmagában elég.”
Mária Magdolna

Jézus: Magyarország sorsát SZENTSÉGES SZÍVEMEN viselem!

2018. 12. 14, Péntek
A Szűzanya megjelent karjában a kisded Jézussal az Országház fölött. Mindketten szomorú könnyeket hullattak. Az ég angyalai körül vették őket és együttéreztek az ő fájdalmukkal. Láttam, hogy az égiek figyelme a tüntető tömegen volt. A kis Jézus fölemelte jobb kezét (tanítói kéz) és így szólt a magyar néphez:
„Gyermekeim, a Béke Királyaként szólok hozzátok. A Sátán forradalmat, polgárháborút akar kirobbantani hazátokban. Ezt az eseményt egyszerre jeleníti meg Európa több országában is, így még tovább fokozódhat a zűrzavar és a káosz. A keresztények elleni gyűlölet addig vezetett, hogy már a karácsony ünnepi előkészületeit sem tartják tiszteletben. Atyám nem véletlenül hívott titeket ismét a Szent Koronához, mert ez a korona a Sátánnak szemet szúr. Édesanyám győzelmét a Szent Korona készíti elő. Sokan akartak ártani a koronának! Ebből ismerhetitek fel igazán, hogy ki állt a tömeg mögött. Gyermekeim, imára hívlak titeket, mégpedig a rózsafüzér imádságára! A békemenetben imádkozva mentetek a Parlament elé. Most még nagyobb buzgósággal imádkozzátok a rózsafüzért. Akár egyénileg akár csoportosan imádkoztok bizony mondom nektek, hogy az imának meg lesz az eredménye. Senkitől nem kérem, hogy közvetlen a tüntetők tömegébe menjen. Országotok védelmének feltétele a ti imáitokon is múlik. Mindenki úgy segítsen a magyar nemzeten, ahogyan tud. Én minden imát meghallgatok akár otthon imádkoztok vagy akár a templomban. Áldásom veletek lesz, mert Magyarország sorsát SZENTSÉGES SZÍVEMEN viselem!
Mária Magdolna

Krisztus áldozatának eltörlése közel van

2018. 12. 25, Kedd
Egy templomban láttam magamat, ahol többen várakoztunk a szentmisére. Este volt és csak a gyertyák égtek a templomban. Olyan volt, mintha a nagyszombati liturgián vennék részt. Váratlanul a templom bejárati ajtajánál az Úr megjelent töviskoronával a fején, bíborpalástot viselt és a keresztet hordozta a vállán. Az Úr így vonult végig a piros szőnyegen egyenesen az oltár elé, ahol egy pap állt, aki kezében egy nagy misekönyvet tartott kinyitva. Jézus megállt a könyv fölött és a töviskoronáján található vércseppek ráhullottak a misekönyvre.
Jézus: „Ma a születésem ünnepe van. Miközben Egyházam megemlékezik e jeles napról, sose feledkezzetek meg arról, hogy minden szentmise az Én keresztáldozatom megjelenítéséről szól. Azért testesültem meg és éltem köztetek emberként, hogy megváltsam az emberiséget. Vérem ráhullott a misekönyvre, mert közel van az idő. Áldozatomat nemsokára megszüntetik. Az előkészületek már folyamatban vannak. Lassan és észrevétlenül fognak szemeitek előtt beteljesedni a szavaim. Európa más országaiban már érzékelhetően megmutatkozik a változás szele, és ezzel ti is hamarosan szembesülni fogtok.”
Mária Magdolna



Nagyobb bűn a hitehagyás, mint a keresztények üldözése

2018. 12. 26, Szerda
Szent István vértanú megjelent előttem hófehér ruhában győzelmi koszorúval a fején. Kelet felé vezetett engem, ahol számtalan keresztényt láttam vértanúként meghalni. Az ő áldozatuk olyan, mintha Krisztussal egyesülve halnának meg a kereszten. Életüket adják Jézusért, mert nem tagadják meg a hitüket. Láttam, hogy az angyalok összegyűjtik a vértanúk kiontott vérét, amelyet az egész világban elhintenek úgy, mint a kegyelem magjait azért, hogy a hit újra éledjen az emberek szívében. Szent István vértanú azt mondta:
„A vértanúk halála nem hiábavaló. Áldozatuk hatalmas kegyelmet jelent a bűnösök számára. Ez a kegyelem titokzatos módon működik, melynek célja a bűnbánat felindítása az emberek szívében. Ezt elsősorban azok tapasztalják meg, akik jelen vannak a vértanúk halálánál és aztán Isten ezt a kegyelmet kiárasztja mindazokra is, akikért a vértanúk közbenjártak. Akik Krisztusért életüket adják, azok hozzám hasonlóan meglátják az Emberfia dicsőségét az égben haláluk pillanatában.”
Láttam, hogy Nyugatról sötétség és homály fedte be Európát. Az Isten által megszentelt templomok (ahol az Eucharisztia valóságosan jelen van) olyanok, mint a világító tornyok a sötétségben. Szent István vértanú így szólt:
Isten szemében nagyobb bűn a hitehagyás Nyugaton, mint a keresztények üldözése Keleten. Jézus számára az emberek hitetlensége nagy fájdalmat okozott. Akik Krisztust üldözik, azok nem tudják, hogy mit cselekszenek. Ám azok a keresztények, akik megtagadják hitüket, azok bűnei súlyossá válnak Isten szemében. Az Úr legnagyobb ajándéka az Eucharisztia. E szentség világosságán nem csorbíthat még a sötétség sem.”
Mária Magdolna


Az Úr nem tesz semmit, amit ki ne jelentene prófétái által

2018. 12. 27, Csütörtök
Láttam a világ több területén zajló Mária jelenéseket. Mennyei Édesanyánk jelenései olyanok a világ számára, mint a kegyelem sugarai, amelyek a bűn sötétségében világosságot nyújtanak. Ez olyan, mint amikor a vihar során a villám egy rövid pillanatra bevilágít mindent. Láttam, hogy a Szűzanya szemei mindig könnyesek, mert látja, hogy az emberiség milyen irányba halad. Hallottam a szavait, amit az emberek felé mondott:
„Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg! Ha az emberiség ezt nem akarja meghallani, akkor nem kerülheti el azokat az eseményeket, melyek a bűnök következményeiből fakadnak. Jelenéseim és üzeneteim a Mennyei Atya kegyelme számotokra. Az Úr oly nagy szeretettel van irántatok, hogy nem tesz semmit, amit előtte ki ne jelentene prófétái által. Amíg a jelenések tartanak, addig még van időtök változtatni az életeteken. A Föld erői megrendülnek, de az Ég kapui még nyitva állnak a kegyelemre. Az idő gyorsan rövidül, így minden időtöket jól használjátok fel. Csak azok élhetik túl a katasztrófákat, akik Istenbe kapaszkodnak és a szeretet törvényei szerint élnek.”


Mária Magdolna


A szülők iránti tisztelet képes elfedni a bűnöket

2018. 12. 29, Szombat
Az Úr megmutatta a földön élő családokat. Láttam, hogy nagyon kevés az a család, ahol a gyerekek tisztelettel vannak a szüleik iránt és a szülők Isten tetszése szerint nevelik gyermekeiket. A legtöbb családban széthúzás, békétlenség és állandó ellenségeskedés uralkodik, ami azt eredményezi, hogy minden széthullik. A szülők elválnak egymástól és a gyerekek is külön költöznek. Gyakran a gyűlölet és harag ahhoz vezet, hogy megszakad a kapcsolat hosszú ideig. A Sátán különösen támadja azokat a családokat, ahol jelen van a Krisztusban való hit és az Ő keresztje, mely kegyelemként tartja össze a családot. Még ha csak egy ember gyakorolja is a vallását a családjában, a Sátán ezért az egy lélekért mindent megmozgat, hogy Istentől eltávolítsa. Ez az egy lélek képes az egész családot megmenteni, ezért a gonosz vereséget szenvedhet. Ha a gonosz ezt az egy lelket megnyeri magának, akkor a család összes tagjának a lelke a kezébe kerülhet. Jézus megmutatta, hogy milyen nagy kegyelemben részesülnek azok a gyermekek (akik közben felnőnek), akik tisztelettel vannak a szüleik iránt és engedelmesek feléjük. A legnagyobb érdemet azzal nyerhetik el, ha szüleik gyengeségeit látva is szeretettel vannak irántuk és csendben elviselik a bántalmaikat. Az Úr odament eléjük és egy aranyszínű almát (kereszttel a tetején) adott a kezükbe, vagyis a hosszú élet ajándékát. Ez azt jelenti, hogy már az életükben hosszú ideig élhetnek és ezzel saját családjuk is gyarapodhat, másrészt odaát is elnyerhetik az örök életet. Láttam, hogy a szülők iránti tisztelet és a róluk való gondoskodás (időskorukat érintve) képes elfedni a bűneiket is, mert a szeretet erényének gyakorlása még a bűnök sokaságát is felülmúlja.
Jézus: „A szülők vétkei kihathatnak az utódaikra. Ez azt jelenti, hogy a szülők bűneinek szálai párhuzamosan megismétlődhetnek a család többi tagjának életében generációról generációra. Csak a szeretet köteléke és a bűnök engesztelése képes ezt a folyamatot megállítani. Aki vétkezik Ellenem, az elvész. Aki viszont megtartja törvényeimet, az élni fog. Bizony mondom nektek, hogy a család elsőszülött gyermeke hordozza tovább leggyakrabban a szülők vétkeit, ha Engem elutasít és a bűn széles útján jár. Ennek példáit szemlélhetitek a Szentírásban pl. Káin és Ábel, Izmael és Izsák történetében. Nem véletlenül kérte Atyám Mózes által, hogy a szülők minden elsőszülöttet Neki szenteljenek. Az elsőszülött (fiú) örökölte mindig a család vagyonát annak idején, ám a gyermek örökölheti a szülő természetét is. Csak az Én kegyelmem képes megóvni a gyermekeket attól, hogy a szüleik bűnös útján járjanak. A szülők rossz nevelése nem jogosít fel egyetlen gyermeket sem arra, hogy az ő példájukat kövesse. A bűn esetében inkább Istennek engedelmeskedjenek, mint az embernek.”
Mária Magdolna


Sokan menekülnek a pótcselekvésekbe

2018. 12. 31, Hétfő
Az Úr megmutatta nekem, hogy mennyire szomorú az emberiség miatt, akik az új évet nem imádsággal és hálával lépték át, hanem szórakozással és a bűn különböző formáival. Láthattam, hogy milyen kevesen voltak azok, akik az új évet szentmisével és imával ünnepelték meg. Jézus azt mondta:
„Az emberek Nélkülem akarnak élni. Tudomást sem akarnak venni Rólam, mintha nem is léteznék. A testük és lelkük szomjazza a valódi szeretetet, de azt nem jó helyen keresik. A Sátán arra csábítja őket, hogy meneküljenek a pótcselekvésekbe. Ez a lelkek számára azért veszélyes, mert nem elégítik ki őket a világ örömei –csak egy rövid pillanatra, ami hamar elmúlik. A múlandó öröm keresése végül célként lesz kitűzve előttük, és ez gyakran az ember vesztét okozza. Isteni Szívem szomorú e lelkek miatt, akik Engem eltaszítanak maguktól. Én az üdvösségüket akarom és nem a vesztüket. Az Általam nyújtott boldogság nem egyenlő a földi boldogsággal. Aki Bennem keresi a boldogságát, annak le kell mondania a világról. A világ élvezete ugyanis akadályt jelent a Hozzám vezető úton. Aki megtalál Engem, az rádöbben kegyelmem által, hogy egyedül csak Rám van szüksége. Én szerény körülmények között születtem a világba. Szegénységemmel azt üzentem számotokra, hogy az igazi kincs nem a világban rejlik, hanem magában az Atyámban, akivel Én egy vagyok.”
Láttam, hogy az angyalok összegyűjtötték az emberek imáit, amit az Úr elé vittek. Jézus az imákat kegyelemmé alakította és azoknak árasztotta ki, akik a leginkább rászorultak. Ők a következők voltak: haldoklók, balesetet szenvedők, szenvedélybetegek, újszülött gyermekek (életük áldás legyen), betegek, éhezők.
Az Úr odament egy kómában lévő idős férfihoz is, aki az egyik lelkitestvérem férje volt. Jézus lehajolt hozzá, keresztet rajzolt a homlokára és a kegyelem fénye átjárta a testét és a lelkét. Hallottam, ahogyan az Úr ezt mondta: „Ez a lélek két kegyelemben részesült: megkapta a tisztulás (bűnbánat) kegyelmét és azt, hogy gondolatai, érzelmei és a szíve Isten felé irányuljanak.” A Szűzanya ott virrasztott mellette, mint édesanya a gyermeke fölött. Másnap a lelkitestvérem elmesélte, hogy férje arcán mosoly volt a kórházban, amit előtte nem tapasztalt a kóma alatt.
Mária Magdolna