2023. december 4., hétfő

URUNK JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK

 

2023. DECEMBER 1., PÉNTEK

A kegyetlenség növekedése

"Gyermekeim, az ellenség a kegyetlenség növekedését küldte a világba, hogy akadályozzon és megijesszen benneteket.

Ennek következtében a bátorság növekedését engedem el gyermekeimben, hogy segítsek nektek ebben az időben erősen kiállni értem.

Abban is segítek gyermekeimnek, hogy elengedjék a világ dolgaihoz való ragaszkodásukat, és minden egyes nappal elveszítsék a világ iránti ízlésüket, hogy hamarabb hazatérhessetek Hozzám.

A ti időtök a földön most olyan rövid, figyeljetek arra, hogy ne dőljetek be az ellenség megtévesztéseinek, gyermekeim".
A Zöld Skapuláré Apostolátus - Jézus Krisztus - "Hamarosan az Apokalipszis Szentírása a mindennapjaid részévé válik. Atyám haragja addig nem csillapodik, amíg a Szentírás minden szava be nem teljesedik". - 2023. december 2.


A ZÖLD SKAPULÁRÉ APOSTOLSÁGA
https://greenscapular.org


MEGVÁLTÓNK, JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE
"ATYÁM HARAGJA NEM CSILLAPODIK, AMÍG BE NEM TELJESEDIK AZ ÍRÁSOK MINDEN SZAVA"
2023. DECEMBER 2., SZOMBAT @ 18:35.

Anna Marie: Drága Uram, hallom, hogy hívsz engem. Mennyei Uram, te vagy az Atya, a Fiú vagy a Szentlélek?

Jézus: Én vagyok az, a te Urad, Istened és Megváltód, a názáreti Jézus.

Anna Marie: Igen, drága Jézusom, kérdezhetek tőled valamit? Meghajolsz-e és imádod-e Szent Örökkévaló Irgalmas Atyádat, aki az Alfa és az Omega, minden élet, minden látható és láthatatlan Teremtője?

Jézus: Én, a te Isteni Megváltód, az Irgalmas Jézus, most és mindig leborulok és imádni fogom Szent Örökkévaló Irgalmas Atyámat, aki az Alfa és az Omega, minden élet, minden látható és láthatatlan teremtője.

Anna Marie: Kérlek, beszélj édes Isteni Uram Jézus, mert bűnös szolgád most hallgat.

Jézus: Kedvesem, tudom, hogy ma este a takarítással vagy elfoglalva, de kérlek, ne feledkezz meg az imáidról.

Anna Marie: Igen kedves Uram, nem fogom.

Jézus: Sok minden fog kezdődni, és szükség van az imáitokra, hogy segítsetek enyhíteni a traumát, amely ma este és az adventi időszak hátralévő részében fog bekövetkezni a nemzetetekben, és amely a karácsonyi születésemhez vezet.

Anna Marie: Igen, drága Jézusom.

Jézus: A gonoszság mindenütt jelen van, gyermekeim életének minden területén. Csak elkötelezett imák által lesznek képesek szeretett gyermekeim elviselni az ilyen ördögi támadásokat. Ez a másik ok, amiért azt kértem, hogy a családtagjaitokról készült fényképeket helyezzétek el az otthoni oltárotokon.

Anna Marie: Igen, drága Jézusom.

Jézus: Hamarosan az Apokalipszis szentírásai a mindennapjaitok részévé válnak. Atyám haragja addig nem csillapodik, amíg a Szentírások minden szava be nem teljesül.

Anna Marie: Igen, kedves Jézus.

Jézus: Legyetek békében, szeretteim. Én mindig itt VAGYOK , hogy vigyázzak rátok és vezesselek benneteket mindenben, amit tesztek. Sokan el fognak pusztulni, de legyetek békességben, amikor sokan eltávoznak a földről, mert eltávoztak. A szeretteitekért való állandó imáitok megmentik őket a kárhozattól.
Kérlek, bízzatok az irántatok érzett szeretetemben és az irántuk érzett szeretetemben.
Ha nevük Szent Anyám áldott Zöld Skapuláréjára van írva, akkor legyetek biztosak abban, hogy ő ott fog állni szeretteitekkel együtt Atyám Trónja előtt, és könyörögni fog az ő örökkévaló lelkükért.

Jézus: Most menj kedvesem, fejezd be a házimunkádat és mondd el az imáidat. Ezt az üzenetet holnap, advent első napján teheted közzé.

Isteni Megváltótok, az Isteni Irgalmasság Jézusa.

Anna Marie: Köszönöm, Jézus! Minden apostol szerte a világon szeret téged édes Jézusom. Dicsérjük Szent Nevedet és dicsérünk téged, drága Megváltó.

Jézus: Én is szeretlek téged kicsikém és minden szeretett Apostolomat szerte a világon.

ÜZENET VÉGE