2023. március 14., kedd

Üzenet a Little Grainnek – 2023. március 13-án

AZ ÖRÖK ATYA ÉS A SZŰZANYA 2023. MÁRCIUS 13-ÁN KIADÓ ÜZENET

KIS GABONA: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen." (háromszor). A Szűzanya és a mi Urunk szentáldozás óta jelen vannak, és azt mondták, hogy ne aggódjak, hanem békében. (Akinek mennie kell, mehet.)

A mai Üzenet az Örökkévaló Atyától és a Boldogságos Anyánktól származik, ez nagyon fontos, és azt mondják nekem, hogy legyek békében és ne aggódjak.

URUNK: „Kedves gyermekem és kedves gyermekeim, akik itt vannak, ne félj, mert az Én Kezem védelmez téged. Az Örökkévaló Atya most hozzád akar szólni, kicsikém. Jól figyelj, gyermekeim.

ÖRÖK ATYA: „Szívem kedves gyermeke, Szerelem Kisszemcsém, ne félj a világtól, vagy attól, amit tehet – nem árt gyermekeimnek, mert nem tartalak mindnyájatokat a tenyeremben ?”

„A világ úgyszólván ámokba borult a bűntől és a gonosztól az egész világon. Most már senki sem törődik annyit imádkozni. Azt hiszik, mindennek vége, de légy tudatában, gyermekeim, a fenyítések jönnek, és a fenyítések után, majd a Figyelmeztetés . Legyetek tudatában, gyermekeim, hogy készítsétek fel otthonaitokat és családjaitokat, mert hamarosan nagyon szűkös lesz az élelem, mert éhínség sújt majd nemcsak Ausztráliában, hanem az egész világon. Sokan fognak meghalni – milliók –, és ki fog imádkozni ezekért a lelkekért, gyermekeim, ha nem imádkoztok. Imádkozzatok, gyermekeim, térdeljetek, és imádkozzatok Atyátokhoz és Anyám Szívéhez, aki oly nagyon szeret benneteket."

„Ez a Rend igaz, gyermekeim, bárki bármit gondol, én a világ számára teremtettem, de a világ elutasította. Nem utasítom el azonban népemet, mert mindnyájatokat, akik az én gyermekeim vagytok, én teremtettelek – és jaj azoknak, akik bántják gyermekeimet.

„Készítsétek fel az otthonotokat is, gyermekeim, étellel. Itt az idő. Használd fel a régi ételt és használd az újat, mert az idő a lényeg. Már csak néhány rövid hónapod van hátra a fenyítésekig.

„Áldalak, kicsikém, és köszönöm, hogy eljöttél és felkészültél. Most Anyám is szeretne néhány szót mondani."

SZŰZASSZONY: „Kedves gyermekem, ahogy az Atya is mondta, ne aggódj – minden az Én és az Övé kezemben van. Imádkozz most sokat a családodért. Mondd meg mindenkinek, hogy imádkozzon, amennyit csak tud. Sokan gúnyolódni fognak rajtad, de ne aggódj. Gúnyolták a Fiamat is, nem? És Ő a világ Megváltója.

„Áldalak benneteket Gyermekem és kedves gyermekeim: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Az Örökkévaló Atya is megáld téged Fiammal:

ÖRÖK ATYÁNK és URUNK: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

Szűzanya: „Folytassátok a rózsafüzért, gyermekeim.