2011. október 17., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A ti időtök a földön egy kritikus ponthoz ért

2011. október 16., 15:30
Drága szeretett leányom, miért van az, hogy amikor a Szavaimat értelmezik, olyan sok gyermekem támadónak (sértőnek) találja azt. Gyermekeimnek mindig meg kellene különböztetniük az ilyen üzeneteket, melyeket azok tesznek közzé, akik azt állítják, hogy az Én nevemben jönnek, ehhez (gyermekeimnek) meg kell tanulniuk mindig nyitva tartaniuk elméjüket és szívüket.
Ó mennyire szeretném, hogy különösen követőim, kinyitnák a szemüket és üdvözölnének Engem a szívükben. Én vagyok az, Jézus, aki hív benneteket, hogy meghalljátok Hangomat, miközben arra sürgetlek benneteket, hogy az ima által Hozzám jöjjetek.
A ti időtök a földön egy kritikus ponthoz ért. Nem sok idő van már addig, amíg bevezetlek benneteket a Béke új Korszakába, és ezért szükségem van rátok, hogy most felkészítsétek a lelketeket.
Ne engedjétek, hogy a gőg (arrogancia) vakká tegyen benneteket az igazság előtt. Nem tudjátok, hogy Én sohasem csapnálak be (nem tévesztenélek) benneteket? Hallgassátok meg utasításaimat, hogy ez által megállítsátok a sátánt ítélőképességetek elhomályosításában. Ne engedjétek meg neki, hogy eltávolítson benneteket, mert ha csak az Én legszentebb Szavamat hallanátok, akkor tudnátok, hogy Én vagyok az, Jézus Krisztus, aki hív benneteket.
Gyermekeim, ha tudnátok, hogy mennyi fertőzést szórtak az Én drága kis lelkeimre az egész világon, akkor sokkolva lennétek. Időről – időre még a az én drága követőimet is betakarja ez a sötétség. Az a fájdalom, melyet különösen azoknál a lelkeknél érzek, akik rendszeresen imádkoznak, és igaz áhítatot mutatnak Irántam, a nagy szomorúság könnyeit csalják a Szemembe, amikor kétségeiteket látom.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a Szentlélek vezetéséért. Ha megnyitjátok a megkeményedett szíveteket, és ha a megkülönböztetés kegyelmét kéritek, akkor válaszolni fogok hívásotokra (kéréseitekre).
Milyen szomorúak lesztek, amikor a Nagyfigyelmeztetés alatt az igazság feltárul előttetek! Most a ti imáitokat kérem, hogy megmenthessem a többi lelket is. Biztosak lehettek abban, ha kétségbe is vonjátok Szavamat, melyet ezen az üzeneten keresztül adok nektek, mégis meg fogjátok találni a szívetekben, hogy az elveszett lelkekért imádkozhassatok.

Szeretlek benneteket és várom válaszotokat azon kérésemre, hogy imádkozzatok.

Jézusotok