2010. október 28., csütörtök

2010.10.27.

2010. október 27. Szerda
Megkérdeztem Jézust, megbocsát-e nekem, mert sajnos újból elaludtam az esti imát. Jézus: Drága gyermekem, megbocsátok neked, de mostantól ne alvás előtt mondd el az esti imát, hanem jóval előtte is elmondhatod. Mindig gondolj arra, hogy rengeteg lélek vár a te imádra. Ne engedj a gonosznak, hogy elvegye tőled ezt a nagy lélekmentő feladatot!
A szentmiséről. Jézus: Drága gyermekem! Számodra mindennap kötelező eljönni hozzám szentmisére! Azért mondom neked ezt, mert a szentmise nagy kegyelmeket áraszt, és ez által megerősítelek téged a hitedben és az áldozatos munkában és feladatokban, melyet rád bízok.
A stigmákról. Madarász Éva: Drága gyermekem! Az Úr nagyon ritkán választ ki egy embert, hogy hordhassa testén szent sebeit. Nehogy azt hidd, hogy ez olyan jó! Ellenkezőleg, nagy fájdalmakkal jár, ugyanazt éled át, mint Krisztus a kereszten. Gyermekem, mindig bízz az Úrban és a drágalátos Szűzanyában! Mert Isten mindig megajándékozza kegyelmekkel azokat az embereket, akik hűségesek hozzá és buzgón imádkoznak.
A Szűzanyáról Pio atya: Drága gyermekem, egész életemben láttam a Szűzanyát, ezért mélyen tudtam őt szeretni és tisztelni. Szeresd őt! Nagyon csodálatra méltó az ő személyisége. Beszélgess vele, gyermekem, és légy boldog, mert kevés embernek van erre lehetősége.
Megkértem a Szűzanyát, mondjon valamit Pio atyáról. Szűzanya: Drága gyermekem, ne felejtsd el, hogy é vagyok a lelki vezetőd, ezért ne hanyagolj el engem! Gyermekem, bocsánatot kértem helyetted Szentfiamtól, mert elhanyagoltál! Légy hálás gyermekem, mert Szentfiam mindent megbocsátott neked. Törekedj arra, hogy többé ne forduljon ez elő! Mindig figyelj rám és beszélgess velem, mert szüksége van rá a lelkednek! Pio atyát már gyermekkora óta kiválasztotta az Úr, számotokra ő is egy példakép, hiszen szentül élt. Nektek is meg kell tanulnotok szentül élni.
A templomban az engesztelő imádságok után letérdeltünk az Úr előtt és ő ezt mondta. Jézus: Drága engesztelő gyermekeim! A ti kedvetekért kijöttem a tabernákulumból és most előttetek állok. Mellettem van Édesanyám is, aki szeretettel és örömmel rátok tekint. Elmondom nektek, hogy fehér színű ruhában vagyok, mely a tisztaságot szimbolizálja. Törekedjetek a tisztaságra! Ha így cselekedtek, a Nagy Figyelmeztetéskor nagy boldogságban részesültök. Megmutatom nektek a mennyországot! Legyetek kitartóak az engesztelésben és ne engedjétek a gonosznak, hogy megakadályozzon benneteket a lélekmentésben! Megáldalak benneteket a tisztaság és a szeretet lelkületével az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Amen.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101027