Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. november 1

Mindenszentek

Miközben a templomba mentünk, hogy részt vegyen a szentmisén, Bernadette barátommal a Szent Rózsafüzér szomorú titkait imádkoztuk.

Az ima közepén gyönyörű látomásom volt a szentekrõl. Nagy csoportban voltak, és nagyon közel voltak egymáshoz. Néhány szentet, akit felismertem.

Mindannyian mosolyogtak, egyhangúan beszéltek, és azt mondták: „Valentina, jó hírrel jövünk hozzád Bernadette számára. Nagy hite van a mi Urunk Jézusban és a Boldogságos Szűz Máriában. Nagyon szeretik őt.”

Így folytatták: „Anélkül, hogy észrevette volna, a menny vezette, hogy készítsen egy gyönyörű szentélyt a háza előtt. Ez lesz a végső idők menedéke. Sok-sok ember jön majd a házába, hogy segítséget kérjenek, megtérjenek, és imádkozzanak a Szent Rózsafüzért.”

„Sok honfitársa, valamint sokan mások eljönnek, és megtérnek. Szűz Mária Szűzanya csodákat fog tenni ezekért az emberekért, akik menedékébe fognak jönni.”

„Bernadette nagyon elszánt, amikor meg akar tenni valamit, és nem hallgat senkire, amíg be nem fejezi, amit elhatározott. De sok ellensége is van. Mondd meg neki, hogy mindannyian imádkozunk érte. Urunk megvédi őt. Mondd meg neki, hogy ne féljen, hanem legyen bátor."

Köszönöm, Urunk Jézus és Szűzanya. Köszönöm, szentek, ezt a szép üzenetet ezeknek az embereknek.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/1-november-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. november 2

Szent Lelkek köszönöm, hogy most boldogok a mennyben

Míg a mennyben voltam, találkoztam néhány lélekkel, akik újonnan érkeztek a Purgatóriumból.

Azt mondták nekem: „Miután időt töltöttünk a Purgatóriumban, hogy megtisztuljunk, most azért jövünk, hogy elmondjuk neked, és megköszönjük, hogy segítettél eljutni a mennybe.”

„Most, hogy a mennyországban vagyunk, semmi sem hiányzik az életünkből. Soha nem tapasztaltunk még ekkora örömet és boldogságot. Földi életünk semmi volt ahhoz képest, amit most tapasztalunk.”

„Küzdöttünk, amíg éltünk a földön, és sok rossz cselekedet és kísértés becsapott bennünket. Itt végre teljes az életünk, és annyira szeretjük Jézus Urunkat, dicsérjük és köszönjük Neki mindent.”

Köszönjük, Urunk Jézus, hogy ennyi lelket juttattál a mennybe. Köszönöm irgalmadat és szeretetedet.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/2-november-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. november 4

Eddig az Atyaisten visszatartja a gonosz terveket

Reggeli imáim és Jézus és Mária egyesült Szívének szentelésem alatt hirtelen megjelent Urunk, az Atyaisten.

Azt mondta: „Lányom, Valentina, azért jöttem, hogy emlékeztesselek arra az üzenetre, amelyet a mosdóról és a kezedben tartott szappanról adtam neked (lásd a 2018. március 18-i üzenetet, amelyet alább újranyomtattunk) . Ez jelképezi Irgalmasságomat a világ egész emberisége számára. Én, a ti Atyátok, azt akarom, hogy gyakran elmélkedjetek ezen a látomáson, és elmondjátok földi gyermekeimnek, és elmagyarázzák nekik, mit is jelent ez valójában, de azt is szeretném, ha azt mondanátok az embereknek, hogy tartsák meg a bűnbánatot és változzanak. Azok az idők, amiket most éltek, nem jók. Sok olyan dolog történik, amit előre jeleztek; sok katasztrófa történik szerte a világon, és ti mindezeket a változásokat tapasztaljátok. Nem akartam félelmet kelteni a szívedben, mert szeretlek."

„Azt akarom, hogy békében legyél, és bízz Bennem. A gonosz emberek háborút készítenek elő, és az a küszöbön áll, hogy elkezdődjön, de ez az én döntésem. Eddig visszatartom minden gonosz tervüket.”

„Gyermekeim, azt akarom, hogy nagyon imádkozzatok a világért.”

„Lányom, új napot készítek neked. Menj, és folytasd a feladataidat, és én veled leszek, és érezni fogod erős Jelenlétemet, bárhová is mész. Adj reményt és bátorságot mindazoknak, akikkel találkozol.”

Mosolyogva mondta: „Hozzon nekem egy bűnöst! És ajánld fel nekem, és ez lesz a legnagyobb örömöm, és megáldalak és hálát adok érte."

„Légy mindig alázatos és egyszerű. Tudod, mennyire szeretem ezt.”

Köszönöm, szerető Atyám.

A szentmise után részt vettem a Cönákulum Rózsafüzér imacsoportjában. Hirtelen az Atyaisten másodszor is megszólalt azon a napon, és így szólt: „Ma nagyon erősen beavatkozom közétek, gyermekeim, és különleges áldást adok nektek. Imádkozz ezért a gyülekezetért. Újjá kell építeni és változtatni. Imádkozzatok minden egyházamért, imádkozzatok a szent papokért, és imádkozzatok bűnbánatért a világért.”

2018. március 18

Isten bocsánatáért és irgalmáért kell könyörögnünk – a mosdó

Nehéz éjszakám volt aludni a Szent Lelkekért való szenvedés miatt, ezért úgy döntöttem, hogy elimádkozom a Szent Rózsafüzért és más imákat, amelyeket általában reggel mondok.

Hirtelen megjelent a Boldogságos Anyánk a kis Jézussal. Egy angyal kísérte őket. Boldogasszony bordó és lilás színű tunikát viselt. Láttam gyönyörű, hosszú, sötétbarna haját, mivel nem volt rajta fátyol.

Majd így szólt: „Azért jöttünk, hogy meghívjuk, jöjjön velünk, hogy megmutassunk és elmagyarázhassunk valamit, amit korábban nem tudtál.”

Hirtelen egy nagyon szent helyre vittek. Láttam, hogy ez a mennyország. Egy épületnek látszó helyiségben voltunk, és a szoba, amelyben voltunk, elég tágas volt. A szoba közepén egy asztal volt, amely úgy nézett ki, mint egy oltár.

A Boldogságos Anya azt mondta: „A kezedbe adom az én kis Isteni Kisded Jézusomat, mert tudom, hogy szereted őt ápolni.”

Aztán gyengéden odaadta nekem a Kis Jézust, hogy tartsam a karomban. Négy-öt hónaposnak tűnt. Göndör, szőke haja volt, és puha kék színű hálóinget viselt.

A Boldogságos Anya azt mondta: „Most már az asztal közepére helyezheti a Kis Jézust.”

Ahogy az asztal közepére ültettem, két oldalára tettem a karjaimat, hátha leesik. Ahogy jobbra néztem, egy csoport szent embert láttam. A Szent Rózsafüzért mondták. Szűzanya azt mondta nekem: "Menj a mosdóba, vegyél egy szappant, és hozd ide."

Azt mondtam: "De a kis Jézus le fog esni, vigyáznom kell rá."

Szűzanya így válaszolt: „Ne aggódj, minden rendben lesz.”

Engedelmeskedtem neki, és a tőlem balra található mosdóba mentem. Ahogy benéztem, megdöbbentem, milyen szép a szoba. A mosdó legragyogóbb csillogása és fénye volt. Az összes fal üvegből készült, ragyogó, mint a kristály, a padló pedig fénylő, világos színű márványból. Egy pillanatig haboztam, hogy belépjek-e a szépsége miatt. A falak körül polcok sorakoztak, mind üvegből, és ezeken a polcokon sok szappant láttam. Bementem, elvettem az egyik szappant, és a kezemben tartottam, és éppen vissza akartam menni a Szűzanyához, amikor hirtelen megjelent az Atyaisten.

Nagyon komoly hangon megkérdezte tőlem: „Ezt honnan vetted?”

Azt válaszoltam: „Csak itt, a mosdóban!”

– Ki mondta neked, hogy menj oda? Kérdezte.

„Áldott Anya” – válaszoltam.

Mivel a Szűzanya volt az, aki engedélyt adott, hogy bemenjek a mosdóba, láttam az Atyaisten arckifejezésén, hogy ez rendben van.

Aztán azt mondta: „Nem jó az a szappan!”

A kezemben lévő, normál, házi készítésű szappannak tűnő szappanra nézve azt mondtam: „Számomra jól néz ki.”

De aztán Isten, az Atya elmagyarázta nekem: „ Azt értem, hogy két erősebb összetevőre van szüksége ahhoz, hogy erősebb legyen .”

Azt gondoltam magamban: „Talán azt akarja mondani, hogy marónátron kell hozzá.”

Gondolataim hallatán az Atyaisten elmosolyodott, és így szólt: „Nem, nem olyan erős! Ez mindenkit megöl!"

– Lányom, elmagyarázom neked, mit jelképez az a szappan a kezedben. Lásd azt a csoportot ott, a Szent Rózsafüzért imádkozzák, és ez nagyon jó. Imádkoznak és közbenjárnak az emberekért. Az embereknek azonban jó szappanra is szükségük van, hogy lemossák bűneiket. Most, hogy nagyböjtben vagy, közeledik a húsvét, el kell mondanod az embereknek, hogy le kell mosniuk minden bűnüket egy jó gyónással. Nagyon meg kell tisztítaniuk magukat. A világot valóban le kell mosni egy jó szappannal, és meg kell bűnbánatot tartani. Ez olyan bűnös."

A mosdó felé mutatva, mutatóujjával integetve, mintha szidna, és sokkal dühösebb hangon, az Atyaisten szigorúan figyelmeztetett: „ Lásd azt a mosdót, ahonnan a szappant kaptad. Mondd meg az embereknek a világon, hogy hamarosan bezárom . Nem lesz többé szappan, ami lemosná bűneiket. ~Tényleg komolyan mondom~! Még van egy kis idő, de nem sok idő van a bűnbánatra.”

Azonnal megértettem, hogy ha egyszer bezárja a mosdót, annak ellenére, hogy lesznek hívások az Irgalmáért könyörgő emberektől, nem fog válaszolni rájuk, mert időt adott a világnak a megtérésre. Könyörgött, könyörgött és figyelmeztetett, de nem vették észre.

Ekkor jött felénk a kis Jézus. Úgy jött, mint egy angyal kis kék hálóingében, és az Atyaisten és köztem állt. Hallgattam az Atyaistent, és amikor másodszor is lenéztem, a kis Jézus éppen eltűnt. Megértettem, hogy belépett az Atyaisten Lelkébe, és eggyé váltak.

Olyan békét és nyugalmat éreztem, semmihez sem hasonlítható itt a földön.

A Szűzanya azért kért meg, hogy helyezzem az asztalra a Kis Jézust, mert Ő az Eucharisztia . Az Atyaisten elmagyarázta, hogy a mennyei szentek által elmondott imák jók, de nem elégségesek. A földön élőknek jó szappanra van szükségük, hogy megtisztítsák lelküket a bűnbánat és a gyónás által. Ezután az Atya Isten megadja nekik kegyelmét és áldását.

Később, amikor az Isteni Irgalmasság Chapletjét imádkoztam, Isten, az Atya beszélt hozzám, és elmagyarázta: „ A két legerősebb összetevő a Megbocsátásom és az Irgalmasságom, és ezek együtt működnek. E két összetevő nélkül hiábavaló a szappan!

Isten, az Atya annyira szent, és mivel bűnösök vagyunk, könyörögnünk kell az Ő bocsánatáért és irgalmáért, mielőtt túl késő lenne, és az Irgalmasság kapui bezárulnának.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/4-november-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. november 5

A szent lelkek komoly figyelmeztetést adnak a világnak

Három angyallal sétáltam a Purgatóriumban. Mindhárman egyenruhát viseltek; sötétkék nadrágot és egy inget egy kis aqua-kék díszítéssel a gallérjuk körül. Nagyon okosnak és szépnek tűntek, egészen megkülönböztetve a szent lelkektől, akik nagyon rosszul voltak öltözve.

Az angyalok mind nagyon barátságosak és mosolygósak voltak, és megpróbálták felvidítani a lelkeket, hogy bátorítsák őket a vezeklésen.

Ahogy közeledtünk néhány lélekcsoporthoz, hozzám szólítottak. Közelebb jöttek, és azt mondták: „Miért élnek az emberek a földön ilyen gondtalanul? Csak szórakozásra vágynak, jó életet élni, rengeteg pénzzel és anyagi javakkal.”

„Ha tudnák, milyen káros lesz ez számukra a túlvilágon. Sokan lopnak, csalnak, és mindenféle csúnya dolgot csinálnak, és becsapják a szegény embereket.”

„A számunkra adott tudásból csak annyit tudunk, hogy a világot súlyosan megbüntetik. Reszketünk érted, rosszabbul, mint Szodoma és Gomora, rosszabb minden más büntetésnél, ami korábban a világon történt.”

A lelkek nagyon boldogok, ha az angyal meglátogatja őket. Őröknek hívják az angyalokat. Azt mondanák: „Őrök! Gyere gyere!"

Az angyalok mindig reményt adnak nekik, és bátorítják őket, hogy legyenek türelmesek és kitartsanak szenvedéseikben.

Szent Lelkek, kérünk, imádkozzatok értünk.

Köszönöm, Uram Jézus és Szent Angyalok.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/5-november-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. november 11

Az angyal figyelmeztet a közelgő harmadik világháborúra

Egész éjszaka próbáltam imádkozni, de nehéznek találtam a lábamban tapasztalt erős fájdalom miatt. A fájdalom egész éjszaka fennállt, még a legkisebb megkönnyebbülés sem. Hirtelen megjelent az angyal, és így szólt: „A mi Urunk Jézus elküldött, hogy felfedjem nektek, miért szenvedtek annyit, különösen ebben a novemberi hónapban a szent lelkekért.”

– Gyere velem – mondta az angyal. Az angyal sötétkék színű egyenruhát viselt.

Sétáltunk, és összegyűltünk. Elvitt egy gyönyörű kertbe. Minden olyan friss volt, zöld és gyönyörű. Egy gyönyörű úton mentünk végig, mint egy sikátor, az út két oldalán magas, dús zöld növényekkel, és hatalmas piros, gyönyörű gyümölcsökkel, mint a paradicsom, de akkora, mint a szikladinnye, ezekről a növényekről lógtak. Olyan egészségesnek és frissnek tűntek. Soha nem láttam még ehhez hasonlót.

Megkérdeztem az angyalomat: „Miféle gyümölcs ez? Olyan nagy!”

Elmosolyodott, és így szólt: „Minden szenvedéseddel együtt megtermetted ezt a csodálatos gyümölcsöt, és sok lelket hoztál a mennybe. Nagyon boldognak és büszkének kell lenned. Tudom, hogy nagyon nehéznek tűnik abban az időben, amikor Urunk megengedi neked, hogy annyi szenvedést szenvedj, de te is nagy vigasztalod Urunkat, mert a világban annyi gonoszság és bűnösség van, hogy Urunk annyira megsértődik."

Együtt ültünk. Nagyon közel éreztem magam egy bizonyos angyalhoz, aki mellettem ült. Odahajoltam hozzá, és megfogtam a karját, és figyelmesen hallgattam, ahogy elmagyarázta nekem az út két oldalán lévő gyümölcsök jelentését. Olyan békés volt, olyan derűs.

Ezután felálltunk és elindultunk a gyönyörű úton. Kis idő múlva megálltunk beszélgetni, amikor hirtelen egy edény jelent meg az úton. Ez egy nagy ezüstös fémtál volt. Az angyal lehajolt és felvette. Hirtelen egy állvány jelent meg előttünk, és az angyal leültette a fémtányért az állványra.

Aztán azt mondta nekem: Mutatok valamit, ami a tartályban van.

Szóval lehajoltam és belenéztem a tartályba. Amit láttam, az egy sötét fekete folyadék volt. Egyáltalán nem nézett ki jól.

Megkérdeztem az angyalt: "Mi ez?"

Azt mondta: „Ez csúnya folyadékok keveréke, amelyet a világ arra készül, hogy ártson vele az embereknek.”

Ahogy ezt mondta, egy magas, átlátszó üveg jelent meg a kezemben, sárga keverékkel.

Meglepődve azt mondtam: „Jé, ez honnan jött?”

Az angyal azt mondta: „Gyere közelebb, és öntsd a sötét keverékbe!”

Megtettem, ahogy az angyal kérte, és elkezdtem önteni a sárga folyadékot az ezüstös edénybe.

Ezután az angyal egy kis rudat használt, és keverni kezdte a keveréket, keverve a finom sárga folyadékot, ami a sötét keveréket márványtorta állagúra változtatta. A sárga folyadék nem fedte be teljesen a sötét folyadékot.

Azt mondta: „Látod, amit most beleöntöttél, az mennyei, hogy a gonosznak ne legyen akkora ereje a földön.”

Mindketten egymásra néztünk, és az angyal azt mondta: „Tudod, Urunk nagyon elégedett veled. Különleges bölcsességet, tudást és mindenféle dolgot ad neked.”

Aztán felém fordult, és azt mondta: „Valentina, te csodálatos nő vagy”, majd elmosolyodott.

„Légy bátor, és terjeszd az Úr Szent Igéjét az emberekhez.”

Némi habozással az angyal figyelmeztetett a világra. Azt mondta: „Valentina, még mindig el akarom mondani neked, hogy a harmadik világháború megtörténik a világon. Mondd meg az embereknek, hogy imádkozzanak, imádkozzanak, nagyon sokat imádkozzanak ezért most."

Az angyal nagyon vonakodott elmondani nekem ezt a háborúról, de végül mégis felfedte.

Szent Mihály arkangyal, óvj meg minket attól, ami a világra jön.

Uram Jézus, irgalmazz nekünk és az egész világnak.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/11-november-2022/ ]