2014. április 3., csütörtök

Tenger csoda!


Az eltűnt malaysiai repülő maradványai után kutatva, az Indiai óceán fenekén, Sri Lanka közelében, a búvárok egy beszédesen szép arcú, teljesen ép Mária szobrot találtak talapzaton állva.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152063897623546

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: A megtérés, amelyet Atyám Ígért, ebben a hónapban fog elkezdődni (&144.)

2014. április. 2. szerda, 16:27
Gyermekem, a megtérés, amelyet Atyám Ígért, ebben a hónapban fog elkezdődni, és a Szentlélek ereje által el fog terjedni az egész világon. A lelkek kegyelemben fognak részesülni, és Fiam nagy Irgalommal lesz még a legkeményebb lelkek iránt is.
Sokan azok közül lesznek az elsők, akik nem hisznek Istenben, és az életüket úgy élik, mintha Örök Élet nem létezne, de akiknek Atyám meg szeretné mutatni az Igazság Fényét. Ezek az emberek nagyon szeretve vannak, és a hitetlenségük szeretettel és a Jézus Krisztussal való megbékéléssel lesz felcserélve, Akit ők elhagytak. A következő lelkek azok lesznek, akik szörnyű bűnöket követtek el, és akiket az ördög befolyása megfertőzött. Ők nagy Kegyelmeket fognak kapni, és Fiam Irgalma olyan hirtelen fogja átszúrni a szívüket, hogy azonnal meg fognak térni. Ez a csoda olyan váratlanul fog megtörténni, hogy amikor elkezdik terjeszteni az Evangéliumot, sokan felegyenesednek majd és hallgatni fogják őket.
A leginkább lesújtott lelkek megtérésének lesz köszönhető, hogy egyre több lelket meg lehet menteni, és meg is lesznek mentve. Ezt követően az, hogy ezek a lelkek hűek szeretnének-e maradni Fiamhoz és Tanításaihoz, vagy sem, mindazokon fog múlni, akik az Igazságot már követik. Ezek a lelkek lesznek azok a lelkek, akik a legtöbbet fognak szenvedni, mert ők Istentől vannak, és ezért a gonosz minden erőfeszítést meg fog tenni, hogy kétségekkel kínozza őket az Igazságot illetően. Ezek lesznek azok a lelkek, akiket a gonosz el fog húzni Fiamtól, és akikre Ő a legjobban vágyik.
Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat ezen imáját az egész világon élő Keresztények hitének a megvédéséért:
A Keresztes Imahadjárat 144. imája: A Keresztény hit megvédéséért
Ó, Üdvösség Anyja, kérlek, járj közben a Keresztény lelke nevében az egész világon.
Kérlek, segíts nekik, hogy a hitüket megőrizzék, és hűségesek maradjanak Jézus Krisztus Tanításaihoz. Imádkozz, hogy hitük fenntartásához legyen mindenkor elegendő szellemi és lelki erejük. Járj közben, drága Édesanyám, a nevükben, hogy nyissák meg szemüket az Igazságra, és hogy kapják meg azokat a Kegyelmeket, melyek segítségével minden, Fiad Nevében nekik bemutatott hamis tant fel tudnak ismerni.
Segíts nekik, hogy maradjanak továbbra is igaz és hű szolgái Istennek, és hogy ellentmondjanak a gonosznak és a hazugságoknak akkor is, ha emiatt szenvedést és gúnyolódást kell elviselniük.
Ó, Üdvösség Anyja, oltalmazd minden gyermekedet, és imádkozz, hogy minden Keresztény utolsó leheletéig kövesse az Úr útját. Ámen.
Gyermekek, Jézus mindenkit szeret. Ő mindig harcolni fog, hogy megvédjen benneteket a bajtól és a legkülönlegesebb módon fog közbelépni, hogy a sötétség napjaiban megvédjen benneteket minden gonoszságtól, amelyet az Ő Nevében kell elviselnetek. Bízzatok bennem, szeretett Édesanyátokban, mivelhogy én közben fogok járni a ti nevetekben, hogy az előttetek álló megpróbáltatások során közelebb vigyelek Fiamhoz benneteket.
Köszönöm, hogy válaszoltatok erre a Mennyei Hívásra.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja