2011. december 6., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

 Második eljövetelem ideje majdnem itt van

2011. december 5. hétfő, 15.15
Legdrágább leányom, az előkészületek a Nagyfigyelmeztetésre, mellyel felkészítem az emberiséget, már befejeződtek.
Meg szeretném köszönni az Én drága követőimnek, akik oly sok millió lelket segítettek megmenteni, az Irántam érzett szeretetük révén.
Második Eljövetelem ideje már majdnem elérkezett a világba. Oly sokan még mindig nincsenek felkészülve, de Irgalmam meg fogja védeni őket.
Érkezésem egy dicsőséges esemény lesz. Férfiak, nők és gyermekek fognak térdre borulni, örömmel, csodálattal, és Irántam, az ő Isteni Megváltójuk iránti szeretettel szívükben.
Sokan meg fognak könnyebbülni, mert az emberiség nem tudná túlélni a gyötrelmet, amelyet a sátán és sötét angyalai okoznak, akik elrejtőznek a világ minden részében, és szörnyű fájdalmat okoznak.
Gyermekeim közül sokan olyannyira nem vesznek tudomást a sátán démonairól – mivel egyszerűen nem hisznek létezésükben -, pedig ők, a sátán démonai okozzák a reményvesztett boldogtalanságot a világban.
A sátán démonai generálják az emberek közötti gyűlöletet, a féltékenységet és a gyilkolás vágyát. Nincs már sok idejük hátra, gyermekek, mert Én, a Ti Megváltótok, vissza fogok térni hamarosan, ígéretemhez híven.
Imádkozzatok mindannyian, minden lélek megmentéséért a világban, hogy ők is készen álljanak az Új Paradicsomra a földön.
Megváltótok,
Jézus Krisztus