NAGY SZENVEDÉS A KIRÁLY PÉNZÉTŐL (BITCOIN) ... MARADJ TÁVOL EZEKTŐL A DOLGOKTÓL A Béke Királynője üzenete, továbbítva: 2024.07.02.

Drága gyermekek, legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. Fiam, Jézus azt tanította nektek, hogy a keskeny ajtót válasszátok. Meneküljetek a széles ajtók elől. Meneküljetek az újdonságoktól, amelyek ellentmondanak Jézusom Egyházának igaz tanításainak. Maradjatok hűek az egészséges tanításhoz. Még mindig fogtok borzalmakat látni Isten házában a rossz pásztorok miatt. Én szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Keressetek erőt az Evangéliumban és az Eucharisztiában. Azok, akik szeretik az igazságot, meg fogják inni az elhagyatottság keserű kelyhét, és sokan ki lesznek taszítva. Adjátok nekem a kezeteket, és én gondoskodom rólatok. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SOKAT ELVESZ AZ IGAZSÁG ÚTJÁRÓL! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.07.04.

Drága gyermekek, hallgassatok az Úr hívására, és hagyjátok, hogy a szentségre vezessen benneteket. Legyetek engedelmesek. Legyetek szelídek és alázatos szívűek. Az emberiség az önpusztítás szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Vigyázzatok lelki életetekre. Az én Uram szeret benneteket és vár rátok. Szenteljétek időtök egy részét az imádságra. Amikor el vagy terelve, Isten ellenségének célpontjává válsz. Nagy lelki zűrzavar fog elterjedni mindenfelé, és csak azok maradnak meg az igazságban, akik imádkoznak. Figyeljetek rám! Sokan, akiket az igazság védelmére választottak, vissza fognak vonulni. A nagy üldözés sokakat el fog téríteni az igazság útjáról. Ne feledjétek: Mindenben Isten az első. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A PÉNZTÁR MIATT NAGY SZENVEDÉS JÖN" Mária üzenete. Pedro Regis (2024. július 6.)

Drága gyermekek, térdeljetek le imádságban. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami az igazakra vár. Ez a szomorúság ideje azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne engedjétek, hogy a világ dolgai elvonjanak benneteket Fiamtól, Jézustól. Legyetek bátrak! Az Úré vagytok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Ne hátráljatok meg. Minden nyomorúság után Isten Győzelme eljön az Ő választottai számára. Adjátok nekem a kezeteket, és én gondoskodni fogok rólatok. Nagy szenvedések fognak jönni a királyi érme miatt. Bármi történjék is, ne veszítsétek el a reményt. Mindig emlékezzetek: Mindenben Isten az első. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

EZ A HELYES PILLANAT A VISSZATÉRÉSRE. Szűzanya üzenete. Pedro Regis 2024. július 7-én, Fubá közösségében, Araci, Bahia,

Drága gyermekek, bátorság! Nincs győzelem kereszt nélkül. Bízzatok Jézusban, és minden jóra fog fordulni számotokra. Az én Jézusom várja őszinte és bátor tanúságtételeteket. Ne feledjétek: ebben az életben, és nem a másikban kell megmutatnotok az Úr iránti szereteteteket és hűségeteket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek jók egymáshoz. Töltsétek el magatokat az Úr szeretetével, mert csak így érhetitek el a szentséget. Az özönvíz idejénél is rosszabb időket éltek, és eljött az idő, hogy visszatérjetek. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok Fiamhoz, Jézushoz. Jöjjetek a gyóntatószékbe. Az én Jézusom szeret titeket és tárt karokkal vár titeket. Fájdalmas jövő felé tartotok, ahol kevesen maradnak meg szilárdan a hitben. Vigyázzatok lelki életetekre. Az ördög cselekedni fog, hogy eltérítsen benneteket az igazságtól. Hallgassatok az Én Jézusom evangéliumára és az Ő igaz Egyházának tanításaira. Meneküljetek a hamis tanok mocsarából, amelyek lelki vakságot okoznak szegény gyermekeimben. Maradjatok az igazság fényénél, amelyet csak a Katolikus Egyházban találhattok meg, Fiam, Jézus egyetlen Egyházában. Menjetek előre! Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

HA GYENGÉNEK ÉRZED MAGAD, HÍVD JÉZUST! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.07.09.

Drága gyermekek, vegyetek bátorságot! Ne csüggedjetek! A szentséghez vezető út mindig tele lesz akadályokkal, de az én Jézusom megígérte, hogy minden nap veletek lesz. Bízzatok benne, és lesz erőtök elviselni az eljövendő próbák súlyát. Legyetek az imádság férfiai és asszonyai, és legyetek olyanok, mint Jézus mindenben. Példátokkal és szavaitokkal mutassátok meg mindenkinek, hogy az Úrhoz tartoztok, és hogy a világ dolgai nem nektek valók. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Amikor gyengének érzed magad, kiálts Jézushoz. Keressétek őt mindig az Eucharisztiában, és győzni fogtok. Még sok év kemény próbatétel áll előttetek. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz, és ne térjetek el az ő Egyházától. Aki az igazságban jár, azt soha nem fogják legyőzni. Előre! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz érted. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 13/07/2024

Kedves gyermekek, bízzatok Jézusban. Őbenne van a győzelmetek bizonyossága. Nagy megpróbáltatások jövője felé tartotok. Azok, akik az Úrral vannak soha nem lesznek legyőzve, de üldözve és kitaszítva lesznek. Az én Uram soha nem fogja elhagyni a kiválasztottjait. Az isteni törvények megvetik, és szegény gyermekeim úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Mások. Szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Csak a hatalom által segítségével tudtok szilárdak maradni hitetekben. Higgyetek szilárdan a Jézusom evangéliumában és az Ő Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításaiban. Az Ő Egyháza. Még mindig mindenütt borzalmakat fogtok látni, de ne csüggedjetek. I Anyátok vagyok, és mindig veletek leszek. Menjetek előre! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz imádkozom értetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Jézus nevében. Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy itt összegyűjtselek benneteket. még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Lélek. Ámen. Legyetek békében.

JÖNNEK SEGÍTENI A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.07.16.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy a Mennybe vigyelek benneteket. Hallgassatok rám. Fogadjátok be az én Jézusom evangéliumát, és mindenütt tegyetek tanúságot hitetekről. Az emberiség jövője fájdalmas lesz, mert az emberek szembeszálltak a Teremtővel. Az emberek a saját kezük által készített keserű kelyhet fogják meginni. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Ahogyan a múltban, Isten Kiválasztottjai meg lesznek védve. Az Úr angyalai az igazak segítségére fognak sietni. Legyetek bátrak! A földi borzalmakat még látni fogjátok, de azok, akik a végsőkig hűségesek maradnak, meglátják majd az Úr csodáit. Menjetek előre félelem nélkül! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A GONOSZ EGYESÜL, IGAZ MEGLEPETÉSBEN LESZ RÉSZE A VILÁGNAK A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.07.18.

Kedves Gyermekeim, szeressétek az Urat, mert ő szeret benneteket és név szerint ismer benneteket. Nincs felejtsétek el: ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme bennetek megmarad. örökké tart. Ne veszítsétek el a reményt. Amikor körülnézel csüggedté válsz, de mindig emlékezz arra, hogy az Úr irányít minden felett. Amikor minden elveszettnek látszik, az igazak győzelmet aratnak. Még sok nehéz próbatételekkel teli év áll előttetek. A gonosz pásztorok összefognak majd, és zavart okoznak Isten házában. Az igaz tanítás lesz megvetik, és kevés helyen fogják hirdetni az igazságot. Üdvözöljétek a Jézusom evangéliumát, és fogadjátok el az Ő igaz tanításait. Egyházát. Legyetek figyelmesek. Istenben nincs féligazság. Haladjatok előre az úton amelyet mutattam nektek, és minden jóra fog fordulni számotokra! Ez az üzenet Szentháromság nevében közvetítem ma nektek. Köszönöm, hogy megengedtem, hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Szentháromság nevében. Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AKI KITART, JUTALMAT KAP A Béke Királynője üzenete, 2024.07.20.

Drága gyermekek, bízzatok Jézusban. Ő a ti abszolút jóságotok, és név szerint ismer benneteket. Fontosak vagytok Isten terveinek megvalósítása szempontjából. Fogadjátok be az én Jézusom evangéliumát, és tegyetek tanúságot az Ő irántatok való szeretetéről mindenütt. Ne csüggedjetek a nehézségeitek miatt. Forduljatok ahhoz, aki a ti mindentek, és aki nélkül semmi sem vagytok és semmit sem tudtok tenni. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Térdeljetek le imádságban, mert csak így érthetitek meg Isten terveit életetekre vonatkozóan. Ne forduljatok el az igazságtól. Fájdalmas jövő felé tartotok, és csak az ima erejével vagytok képesek elviselni a kereszt súlyát. Legyetek szelídek és alázatos szívűek. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazakhoz. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz értetek. Ne engedjétek, hogy az ördög eltérítsen benneteket az igazi felszabadulás és üdvösség útjáról. Még sok év kemény megpróbáltatásai lesznek, de aki hűséges marad Jézushoz, az elnyeri az igazak jutalmát. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva 23/07/2024

Drága gyermekek, adjátok ki magatokból a legjobbat abban a küldetésben, amelyet az Úr rátok bízott. Legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Vigyázzatok lelki életetekre. Keressétek Isten kincseit, hogy nagyok legyetek a hitben. Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Azért jöttem a Mennyből, hogy elvezesselek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Hallgassatok rám. Szabadságotok van, de ne engedjétek, hogy szabadságotok elvezessen benneteket Fiamtól, Jézustól. A zűrzavar és megosztottság jövője felé tartotok Isten házában. Bábel mindenütt elterjed majd, és kevesen maradnak meg szilárdan a hitben. Szeressétek az igazságot. Ne feledjétek: Istenben nincs féligazság. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MINT NOÉ IDEJÉBEN A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva 2024.07.25.

Drága gyermekek, engedelmeskedjetek az Úr hívásának. Vigyázzatok lelki életetekre. Ne térjetek el az igazságtól. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézusomhoz és az Ő igaz Egyházához. Jézusom Egyháza az Új Szövetség frigyládája, amelyet a Mennyország készített nektek. Ne forduljatok el tőle. A nagy nyomorúságban csak azok lesznek képesek elviselni a megpróbáltatások súlyát, akik hűségesek. Mint Noé idejében, sokan kimaradnak majd, és a fájdalom nagy lesz szegény gyermekeim számára. A hit nagy hajótörése sok férfit és nőt fog sújtani, de azok, akik hűek maradnak az igaz tanításokhoz, megmenekülnek. Vegyetek bátorságot! Én vagyok a ti Édesanyátok, és mindig veletek leszek. Menjetek előre az általam mutatott úton. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 27/07/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy megtérésre hívjalak benneteket. Ne hátráljatok meg. Az én Jézusomnak szüksége van a ti őszinte és bátor igenetekre. Amit meg kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Bánjátok meg és keressétek Jézusom Irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Tisztítsd meg lelkedet a bűn okozta lelki szennyeződésektől, mert csak így érheted el az üdvösséget. Ebben az életben, és nem a másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Eljönnek majd azok a napok, amikor a Nagy Kincs el lesz rejtve, és kevesen fogják megtalálni. Szenvedek azért, ami rátok vár. A nagy üldözés sok megszentelt embert fog eltéríteni az igazság útjáról. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 30/07/2024

Drága gyermekek, ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Az emberiség a spirituális szakadék felé tart, és csak a hit kegyelme által tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Hallgassátok Isten Hangját, aki a szívetekhez szól, és hagyjátok, hogy vezessen és átalakítson benneteket. Az én Jézusom a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Csak benne van a ti igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Legyetek figyelmesek! Egy olyan jövő felé tartotok, ahol kevesen fogják megvédeni Jézust és az Ő Egyházát. Az ördög mindenütt lelki vakságot fog okozni, és a nagy hajó kettészakad. Legyetek hűségesek az én Jézusomhoz. Bármi történjék is, ne hátráljatok meg. A mennybe vezető út a kereszten keresztül vezet. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket ahhoz, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.