2024. február 29., csütörtök

A latin-amerikai misztikusnak, Lorenának 2024. februárjában

A Fény Fiai és a Sötétség Fiai Az Atyaisten üzenete 2024. február 7-én

ÉN, A SEREGEK JAHVE, AZ ALFA ÉS AZ OMEGA, TŰZGOLYÓKKAL FOGOM MEGBÜNTETNI EZT AZ EMBERISÉGET, AMELYEK FŐKÉNT A GONOSZ ÉS PERVERZ NEMZETEKRE FOGNAK HULLANI.

Az Én Szájamból fog kijönni Igazságos Haragom emésztő tüze, hogy kiirtja a molyokat, és hogy a gyomokat eltávolítsa a mezőmről, hogy a jó fű nőjön és virágozzon a mezőmön, a Búzát összezúzzák és feldolgozzák, hogy ennek eredményeként olyan Kenyér legyen, amely az erjesztett élesztővel együtt állagú és jól fogyasztható lesz, a Búza ti vagytok, az Én gyermekeim, akik Acrisolálva lesztek.

Sok nemzet pusztul el orvoslás nélkül, és egy kő sem marad a másikon, de az igaz és jó ember, aki keresi védelmemet, hisz és gyakorolja parancsolataimat, meg lesz védve minden csapástól.

Az Igazak újjászületnek és Új Teremtésem részévé válnak, és Szájamból Kék Tűz fog kijönni, hogy ÚJ BORSZÍNÁ ÁTFORMÁLJA ŐKET, azonban az igazságtalanok és gonoszok elpusztulnak Igazságos Haragom előtt, és Vörös és emésztő Tűzöm felemészti őket.

EZÉRT Legyetek igazságosak és méltók hozzám, SZAVAM TELJESÍTÉSÉVEL SZÍVETEKBEN, a Kozmosz a maga teljességében megrázkódik, a csillagok és a csillagképek megremegnek, a Föld tengelye megváltoztatja forgását, ÉLETET ADVA EGY ÚJ FÖLDNEK, ÚJ ÉGEKNEK ÉS ÚJ FÖLDNEK.

A nefilimek és a tengeri szörnyek felébrednek álmukból, hogy harcba szálljanak a gonosz ember seregével, a vadállatok és a szörnyen erős, láncra vert démonok kiszabadulnak barlangjaikból, hogy a felszínre jöjjenek és harcoljanak a gonosz ember seregével.

LÁTÁS: 2 sereget látok, az egyiket férfiakból és nőkből álló, fehér lovasokat, mellkasukon Vörös Kereszttel, Pajzzsal és Karddal, és e harcos sereg mögött Angyalok sokaságát, és a másik oldalon látom támadó pozícióban a galoppozó démonok seregét, fekete lovasokat és mögöttük óriási nefilimeket, akik mindent megráznak az útjukban, és e 2 sereg mögött látok egy Királyt, aki Dicsőséges Koronával lovagol, fehér lovas, Angyalok ezreinek kíséretében.

A Föld megremeg és erősen remeg és a gonosz ember seregét elnyeli, a hamis prófétával és az Antikrisztussal együtt, emberek ezrei minden fajból és nemzetből látják a Júda törzsének Oroszlánját GyŐZTESEN és DICSŐSÉGESEN leszállni a Mennyből. A Föld és az emberek egy szempillantás alatt átalakulnak, MINDEN MEGÚJUL, hogy utat adjon az ÚJ JERUSALEMNEK - fejeződik be a látomás.

Ezért, Népem, hajtsátok térdeteket, és kérjétek Szentlelkemet, hogy töltsön el benneteket Vele, hogy harcba indulhassatok, készen és készek legyetek arra, hogy életeteket adjátok Fiamért.

HADSEREGEM, KÉSZEN ÁLL A CSATÁRA!!!!

MARANATHA


Interjú Lorena-val a földönkívüli invázióról 2024. február 22-én
TTEN https://www.totustuusevangelizationnetwork.com/post/mystic-lorena-portillo-extraterrestrial-invasion TTEN : https://www.totustuusevangelizationnetwork.com/blog/categories/mystic-lorena-portillo Spotify podcast: https://open.spotify.com/episode/3nfRgwFsu19dQK5tAmGwrr?si=ZSqah9HHQWaZ57haY9yNiA YouTube Video: Mystic Lorena Portillo – Extraterrestrial Invasion  https://youtu.be/SNQz36o6ouM


Sürgős üzenet az Atya Istentől a lelkek megváltásáról a lelkiismeret megvilágosodása során 2024. február 28-án

SZERETETT LEÁNYOM, EZ AZ ÜZENET NAGYON FONTOS, ÉS AZT AKAROM, HOGY ELJUSSON A VILÁG VÉGÉRE, EZ EGY ULTIMÁTUM AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA, MERT EL FOG JÖNNI AZ ÉN JOGOS HARAGOM NAPJA, ÉS EZ ORVOSLÁS NÉLKÜL AZ EGÉSZ FÖLDRE FOG HULLANI.

DE ELŐTTE ELKÜLDÖM UTOLSÓ IRGALMASSÁGI MŰVEMET MINDEN NÉPFAJNAK ÉS NEMZETNEK, ÉS FEL AKAROM KÉSZÍTENI NÉPEMET AZ EGYETEMES NEMZETNEK ERRE AZ ESEMÉNYÉRE, EZ AZ UTOLSÓ ÜZENET, AMELYET A LELKIISMERET MEGVILÁGOSÍTÁSÁNAK ELŐKÉSZÍTÉSEKÉNT KÜLDÖK.

AZT AKAROM, HOGY TI, MINT HŰSÉGES MARADÉK, LEGYETEK MINDEN TESTVÉRETEK ÉS NŐVÉRETEK TÁMASZA A LELKIISMERETEK MEGVILÁGÍTÁSÁNAK NAPJÁN.

Ezért fel fogtok készülni arra, hogy Karjaimmal együtt támogassátok az ÖSSZES EMBERSÉGET, ti, mint ennek az emberiségnek az oszlopai és mint a végidők apostolai, szerető Karjaimmal együtt fogjátok támogatni MINDEN más testvéreteket.

A FIGYELMEZTETÉS A TERVEZETTEL KÉSŐBB JÖN, mert NEM TÁMOGATHATOM A BŰNÖKET, és nem tehetem kockára a Jámbor és Jó Lelkeket, akik minden nap leborulnak Jelenlétem előtt, hogy dicsőséget adjanak Nekem.

HALLGASSÁTOK EZT A HŰSÉGES MARADÉKOT,

TI, MINT AZ EGÉSZ EMBERISÉG TÁMASZA, A KÖVETKEZŐKET FOGJÁTOK TENNI:

MINDEN NAP TÉRDET HAJTOTOK A HALDOKLÓ JÉZUS KRISZTUS ELŐTT DÉLUTÁN 3 ÓRAKOR, MINDANNYIAN UGYANABBAN AZ ÓRÁBAN, MIUTÁN IMÁDKOZTÁTOK A KÁPTALANT AZ ISTENI IRGALMASSÁGHOZ, IMÁDKOZNI FOGJÁTOK A RÓZSAFÜZÉRT FIAM LEGDRÁGÁBB VÉRÉHEZ.

A KÖVETKEZŐ KÉT HÉTBEN, KEZDVE MÁRCIUS 4-ÉN, HÉTFŐN.

KÉT INTENZÍV HÉT LESZ, MERT TI, MINT HŰSÉGES MARADÉK, AZ EGÉSZ EMBERISÉGET TÁMOGATNI FOGJÁTOK A LELKIISMERETEK MEGVILÁGOSODÁSÁNAK NAPJÁN.

E KÉT HÉT ALATT BÖJTÖLNI FOGTOK, HOGY A FIGYELMEZTETÉS BETELJESEDJEN - HETENTE HÁROMSZOR - ÉS DÉLUTÁN HÁROM ÓRAKOR MINDANNYIAN, MINT HŰSÉGES MARADÉK, IMÁDKOZNI FOGTOK:

A KÁPTALAN AZ ISTENI IRGALOMHOZ.
A KÁPTALAN FIAM LEGDRÁGÁBB VÉRÉHEZ.
SZENT MIHÁLY ARKANGYAL 9 ANGYALI KÓRUSÁNAK KÁPTALANJÁT.

ESTÉNKÉNT ESTE 9 ÓRAKOR IMÁDKOZNI FOGNAK:

LUISA PICARRETA SZENVEDÉSÉNEK 24 ÓRÁJA - MINDEN BŰNÖS MEGTÉRÉSÉÉRT ÉS MEGVÁLTÁSÁÉRT.

REGGELENTE 8 ÓRAKOR A RÓZSAFÜZÉRT AJÁNLJÁK FEL, HOGY A LELKIISMERETEK MEGVILÁGÍTÁSÁBAN SOK LÉLEK ÜDVÖZÜLJÖN ÉS MEGTÉRJEN.

A LELKIISMERETEK MEGVILÁGOSODÁSA MÁR MOST ELJÖN AZ EMBERISÉGHEZ!

EZÉRT, MINT HŰSÉGES MARADÉKNAK, IMÁDKOZNOTOK KELL AZ IMÁKAT, ÉS MINDEN TESTVÉRETEKNEK ÉS NŐVÉRETEKNEK TÁMASZA KELL, HOGY LEGYETEK.

TI SZERETETT FIAMMAL, JÉZUS KRISZTUSSAL EGYÜTT EZEKKEL AZ IMÁKKAL TÁMOGATNI FOGJÁTOK AZ EGÉSZ EMBERISÉGET AZOKBAN A SZÖRNYŰ PILLANATOKBAN, AMIKOR ÚGY LÁTJÁTOK MAJD LELKIISMERETETEKET ÉS LELKETEKET, AHOGY ÉN LÁTOM ŐKET.

NAGYON FONTOS, HOGY A GYEREKEK IS RÉSZT VEGYENEK EZEKBEN AZ IMÁKBAN, EZEK 2 HÉT FÁRADSÁGOS FELKÉSZÜLÉS, HOGY AZ EGÉSZ EMBERISÉG TÁMOGATNI TUDJA MAGÁT EZEKBEN A SZÖRNYŰ PILLANATOKBAN, AMELYEKEN KERESZTÜL FOG MENNI.

BÍZOM BENNETEK, MINT HŰSÉGES MARADÉKOMBAN ÉS AZ EMBERISÉG TÁMASZÁBAN, EZ AZ ÜZENET NAGYON FONTOS, ÉS AZT AKAROM, HOGY ELJUSSON A VILÁG MINDEN VÉGÉRE, MERT TI VAGYTOK MINDEN TESTVÉRETEK TÁMASZA, AZ ÉN OSZLOPOM, AZ EGÉSZ MENNYORSZÁG TÁMASZA.

EGYESÜLJETEK MINT HŰSÉGES MARADÉK, MINT AZ ÉN SEREGEM, EZ A KÉT HÉT DÖNTŐ LESZ AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELMÉBEN, MERT A TI FELKÉSZÜLÉSETEK MINT HŰSÉGES MARADÉK, A MEGTÉRÉSEKTŐL ÉS A LELKEK MEGMENTÉSÉTŐL FÜGG, SZÜKSÉGEM VAN A TÁMOGATÁSOTOKRA MINT HŰSÉGES MARADÉK, EZ AZ ÓRA DÖNTŐ AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELMÉBEN, SZÜKSÉGEM VAN RÁTOK MINT HARCOSAIMRA!

A POKOL KAPUI SOK LELKET AKARNAK A POKOLBA VINNI, ÉS ÉN EZT NEM ENGEDEM!

EZÉRT SZÜKSÉGEM VAN RÁTOK, MINT HŰSÉGES MARADÉKRA, ARRA KÉRLEK BENNETEKET, HOGY HAJTSÁTOK MEG A TÉRDETEKET ÉS ÖLTÖZZETEK ZSÁKRUHÁBA, SOK LÉLEK MEGMENTÉSE FÜGG TŐLETEK ÉS ETTŐL A KÉT DÖNTŐ HÉTTŐL.

EZÉRT ARRA KÉRLEK BENNETEKET, HOGY NAGYON KOMOLYAN VEGYÉTEK EZEKET A JELEKET, AMELYEKET MA ADOK NEKTEK, ÉS SZERETNÉM NEKTEK ADNI A GUADALUPEI SZŰZ MÁRIÁT IS, AZ Ő APOKALIPTIKUS ÁBRÁZOLÁSA MIATT, MINT E HŰSÉGES MARADÉK VEZETŐJÉT ÉS KAPITÁNYÁT, MÁTÓL KEZDVE Ő FOG IRÁNYÍTANI ÉS FELKÉSZÍTENI BENNETEKET ERRE A KÉT HÉTRE.

ÉS KÖZBENJÁRÁSA ÁLTAL, MINT AZ EGÉSZ EMBERISÉG KIRÁLYNŐJE, SEGÍTENI FOG MINKET EBBEN A NAGY ESEMÉNYBEN, SZŰZ MÁRIÁVAL EGYÜTT FOGJÁTOK TÁMOGATNI MINDEN TESTVÉRETEKET ÉS NŐVÉRETEKET A LELKIISMERETEK MEGVILÁGÍTÁSÁNAK NAPJÁN.

NYISSÁTOK MEG LELKETEKET A SZENTLÉLEK SUGALLATÁRA, ÉS KÖVESSÉTEK AZ UTAT, AMELYET Ő FOG MUTATNI MINDANNYIÓTOKNAK KÜLDETÉSETEKNEK MEGFELELŐEN.

EZEK AZ ÉN UTASÍTÁSAIM A LELKIISMERETEK MEGVILÁGOSODÁSA ELŐTTI NAPOKBAN, TARTSÁTOK MAGATOKAT HOZZÁJUK ÉS VALÓSÍTSÁTOK MEG ŐKET A GYAKORLATBAN, SOK LÉLEK ÜDVÖSSÉGE FÜGG MAJD TŐLETEK, HŰSÉGES MARADÉKOM, EGYESÜLJETEK EGYETLEN SZÍVBEN, AMELY A LEGSZENTEBB SZENTHÁROMSÁG SZÍVÉVEL EGYÜTT DOBOG.

VÁROK RÁTOK, HOGY A LELKIISMERETEK MEGVILÁGÍTÁSÁNAK NAPJÁN NAGY AJÁNDÉKOKKAL ÉS KEGYELMEKKEL JUTALMAZZALAK MEG BENNETEKET.

ÉN, A TI ATYÁTOK, JAHVE

MARANATHA, FIAM HAMAROSAN ELJÖN.




LORENA ÁLTAL ADOTT MAGYARÁZAT:

Ahogy megkaptam ezt az Üzenetet, éreztem, hogy az Atya Isten Nagy Szeretetet érez az egész Emberiség iránt, ez édes volt, de elszomorított az a kevés válasz, amit mint Hűséges Maradék, tőlünk kapott, Nyugtalan volt és aggódott a gyermekeiért, és arra kért minket, hogy KÉRJÜK, hogy legyünk az Ő Hűséges Maradékaként, a többi testvérünk támaszai, a Tudatok Megvilágításának napján.

Bizonyos mértékig éreztem, a kétségbeesést a kevés válasz miatt, amit Ő tőlünk kap, nagyon szomorúan éreztem, az Atya Isten érzését a szívemben.

Ezért arra kérlek benneteket, mint Hűséges Maradékot, hogy teljesítsük a feladatot, amit Ő, mint Szerető Atya ad nekünk, hogy Imáink által sok lélek megmeneküljön és megtérjen a Tudatok Megvilágításának napján.

Ő BÍZIK BENNÜNK, MINT HŰSÉGES MARADÉKBAN, ÉS NEM SZABAD CSALÓDNUNK A BELÉNK VETETT BIZALMÁBAN.

Ezért EGY SZÍVBEN EGYESÜLJÜNK!!! ahogy Ő mondja, dobbanjunk egybe a Szentháromság Szívével, és az emberiség iránti szeretettel tegyük meg ezeket az imákat, amelyeket Ő kér tőlünk a lelkek üdvösségéért és megtéréséért.

Szeretnék nektek egy látomásról is beszámolni, amit egy barátomnak, akinek van egy Cenaculumja, volt:

Imádkozott a Szentséges Szentség előtt, amikor látta, hogy néhány virág szárai egymás után összekapcsolódnak, összefonódnak, és egy nagy, vastag szárat alkotnak, amelyből nagy és nagyon vastag tövisek jönnek ki, és Isten megadta neki, hogy megértse ezzel a látomással, hogy ezek a szárak mi vagyunk, és hogy az EGY SZÍVBEN EGYÜTT HITELES REMÉNYEKKÉNT EGYÜTT EGYÜTTMAGYARÁZATOS Fohásszal EGYÜTT VAGYUNK, ÉS SEMMI NEM LEHET ÁTHATOLNI, SEM VÉGREHAJTANI MINKET, HOGY VAGYUNK EGYÜTT VAN ERŐS.

EZÉRT MINT HŰSÉGES MARADÉK EGYESÜLJÜNK AZ IMÁDSÁGBAN, IMÁDKOZZUK EGYSZERRE UGYANAZOKAT AZ IMÁKAT UGYANABBAN AZ ÓRÁBAN, HOGY OLYAN SZÁRAKAT ALKOSSUNK, AMELYEK ÖSSZEFONÓDNAK EGYMÁSSAL, ÉS OLYAN ERŐS SZÁRAK EGYSÉGÉT ALKOTJÁK, HOGY AZ ELLENSÉG NEM TUD KÁRT TENNI BENNÜK.

Ezért, kistestvéreim, nagyon fontos, hogy ezeket az imákat nagy szeretettel és Isten iránti odaadással végezzük, hogy a szívünk szeretetében egyesülve ezek is eggyé fonódjanak, és az imákkal együtt egy VÉDELMI SZÍVET alkossanak, amely immunissá tesz bennünket az ellenség támadásaival szemben, mivel mi is egyesülni fogunk a Szentháromság Szívével, olyan erősek leszünk, hogy semmi és senki sem győzhet le minket, VÁRAKOZUNK AZ IMÁK, BÖJTÖK ÉS BŰNÖK EZEKET A KÉT HÉTEKET.

A ti testvéretek Krisztusban,

Lorena.


AZ IMÁK ÜTEMTERVE

HÉTFŐ, MÁRCIUS 4-TŐL VASÁRNAPIG, MÁRCIUS 17-IG, 2024. MÁRCIUS 17.

A SZENT RÓZSAFÜZÉR IMÁDKOZÁSA REGGEL 8:00-KOR.

SZÁNDÉK: HOGY A LELKIISMERETEK MEGVILÁGÍTÁSÁBAN SOK LÉLEK ÜDVÖZÜLJÖN ÉS MEGTÉRJEN.

15:00 órakor AZ AGONIZÁLÓ JÉZUS KRISZTUS ELŐTT A KÖVETKEZŐ IMÁKAT ELSZÓLÍTJUK: (A BŰNÖSEK MEGMENTÉSÉRT ÉS MEGVÁLTÁSÁÉRT.) (A Barnabásnak adott Agonizáló Krisztus, vagy ha nincs nálatok, végezzétek el egy kereszt előtt, amelyen az Úr van). IMÁDKOZUNK:

A KÁPTALAN AZ ISTENI IRGALOMHOZ.
A KÁPTALAN A LEGDRÁGÁBB VÉRHEZ.
A SZENT MIHÁLY ARKANGYAL 9 ANGYALI KÓRUSÁNAK KÁPTALANJÁT.

MINDEN ESTE 21 ÓRAKOR:

IMÁDKOZNI FOGJÁK LUISA PICARRETA SZENVEDÉSÉNEK 24 ÓRÁJÁT: FELAJÁNLVA AZOKAT MINDEN BŰNÖS MEGTÉRÉSÉÉRT ÉS ÜDVÖSSÉGÉÉRT.

*HÉTFŐN A PASSIÓ ELSŐ 2 ÓRÁJÁVAL KEZDÜNK, KEDDEN A KÖVETKEZŐ 2 ÓRÁVAL, ÉS ÍGY MINDEN NAP 2 ÓRÁT VÉGIGJÁTSZUNK A PASSIÓBÓL, AMÍG BE NEM FEJEZZÜK A 24 ÓRÁT.

A BÖJTÖK HÉTFŐN/SZERDÁN ÉS PÉNTEKEN LESZNEK.

HOGYAN KELL CSINÁLNI ŐKET:

A BÖJTNEK KÜLÖNBÖZŐ FAJTÁI VANNAK EBBEN AZ ESETBEN A LELKEK ÜDVÖSSÉGÉÉRT KELL FELAJÁNLANUNK MINDEN ERŐNKET AZ ATYA ISTEN KÉRÉSÉRE.

BÖJT KENYÉRREL ÉS VÍZZEL REGGELTŐL ÉJJEL 12 ÓRÁIG.

KENYÉR ÉS VÍZ BÖJT REGGEL 6 ÓRÁTÓL ESTE 6 ÓRÁIG, HA AZ EMBER VALAMILYEN BETEGSÉGBEN SZENVED.

NE FELEDJÜK, HOGY MINDENT FEL KELL AJÁNLANI AZ ÚRNAK, MÉG A LEGKISEBB SZENVEDÉSEKET, BETEGSÉGEKET, FÁJDALMAKAT STB. IS. A LELKEK ÜDVÖSSÉGÉÉRT ÉS A BŰNÖSÖK MEGTÉRÉSÉÉRT.

KÉRJÜK, HOGY A GYEREKEK IS VEGYENEK RÉSZT AZ IMÁKBAN, MERT AZ Ő IMÁIK NAGYON TETSZENEK AZ ATYAISTENNEK, ÉS SOKAT SEGÍTENEK SOK LÉLEK MEGMENTÉSÉBEN.

EZ A MEGHÍVÁS, AMIT AZ ATYA ISTEN AD NEKÜNK, VALAMI NAGYON NAGY DOLOG, MEG KELL ADNUNK NEKI AZT A JELENTŐSÉGET, AMIT EZ MAGÁBAN HORDOZ, MIVEL A LEGFONTOSABB KÜLDETÉSRE KAPTUNK MEGHÍVÁST, AMI A LELKEK MEGMENTÉSE.

AVE MÁRIA LEGTISZTÁBB - BŰNTELENÜL FOGANT

AKI OLYAN, MINT ISTEN, SENKI SEM OLYAN, MINT ISTEN!!!