2011. augusztus 31., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Válasszatok ki általatok ismert embereket, és járuljatok Atyám trónja elé, hogy megmentsétek őket

2011. augusztus 30. kedd, 14:30
Drága, szeretett leányom, Szívem szomorúsággal teli, amint drága Gyermekeimre tekintek, akik nem törődnek az előttük álló változásokkal.
Olyan nagyon szeretem őket, hogy mélységes szomorúsággal sírok, mikor látom, ahogyan Engem keresve vándorolnak körbe, de képtelenek Rám találni. Tudják, hogy van egy hiányzó kapocs az életükben, de nem tudják azt beazonosítani. Ez a kapocs a szeretet. Én vagyok a szeretet. Én vagyok az, akit keresnek, de nem tudják, hol keressenek. Én mégis ott állok, türelmesen várakozom, várok rájuk, hogy Felém forduljanak.
Oly sok az elvesztegetett idő, leányom. Gyermekeim rossz helyen keresgélnek, miközben kutatják az elégedettséget és békét, amire vágynak. De képtelenek lesznek megtalálni, hacsak el nem fogadják, hogy csakis az alázatosságon keresztül lesz lehetőségük megtalálni.
Amíg Gyermekeim nem ismerik fel, hogy nem tudnak létezni az Én Atyám, a Magasságos Isten szeretete nélkül, addig szívükben szeretet és béke nélkül fognak meghalni. Kimerült vagyok, leányom. Bárcsak visszatérnének Hozzám azok, akik engem kirekesztettek. Bár abbahagynák a hatalom, a pénz és a földi javak általi dicsőség utáni hajszát, akkor felismernék az igazságot.
Mindannyiatokra szükségem van Követőim, hogy folyamatosan imádkozzatok az elveszett, vak lelkekért. Soha ne hagyjátok abba imáitokat, melyeket ezen a héten az Én Atyám trónja elé fogtok vinni. Kérlek, mondjátok a következőt:
Magasságos Isten, trónod elé járulok ezen a héten, képviselve azon testvéreim lelkét, akik nem hajlandók elismerni létezésed. Arra kérlek, hogy töltsd el őket kegyelmeiddel, hogy szívüket megnyissák Legszentebb Szavaid meghallására.
Kérlek, válasszátok ki azokat az általatok ismert lelkeket, akik nem akarják ismerni Istent, az Atyát, és tegyétek le az Én Atyám elé nevüket. Imátok, ajándékként, az ő üdvözülésükkel lesz megjutalmazva. Menjetek most, Hadseregem, és készüljetek ennek, a gonosz elleni, spirituális (lelki) háborúnak a következő szakaszára.
Szeretett Megváltótok
Jézus Krisztus

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Az engesztelők feladata

2011. 07.30.
Kedveseim, virrasztva imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek! Válogatás nélkül fogadjatok el mindent a Szentháromság kezéből! Böjtöljetek és legyetek készek arra, hogy minden pillanatban engeszteljétek Jézus szent sebeit, melyek újból és újból felszakadnak az emberiség bűnei miatt. Álljatok szorosan a kereszt tövében a Golgotán, és vigasztaljátok Jézust fájdalmas gyötrelmei láttán! Engedjétek, hogy édesanyánk palástja takarjon be titeket, mert nélküle nem bírnátok elviselni azt a látványt, amely elétek tárul szenvedő Jézusában. Tükröződjön vissza arcotokról a megváltás fénye! Ez adjon erőt mindnyájatoknak és segítse a hozzátok forduló lelkek sokaságát!
2011. 07. 31.
Kedveseim készüljetek! Alakítsátok életeteket engesztelő életté, ami azt jelenti, hogy mindig és mindent tegyetek meg a lelkekért. Adjátok oda magatokat egészen Krisztusért, teljesen elégő, engesztelő áldozatul! Így egyre több lélek megszabadul a gonosz lélek karmaiból. Szeressetek mindenkit, de különösen a leginkább szükségben szenvedőket! Kik ezek az emberek? Akik eltávolodtak a Szentháromság személyeitől, a Szűzanyától, és emiatt nagy veszélyben vannak, mert megszűnt a béke a lelkükben és kihűlt a szeretet a szívükből. Ők már csak a maguk önző világával foglalkoznak, és csak a jólétük van életük középpontjában. Szegény lelkek ezek, mert elveszítették gazdagságukat, Istent, az Üdvözítőt. Imádkozzatok értük, hogy visszatérjenek az üdvösség forrásvizéhez, és ki ne száradjon lelkük a forró sivatagban, és hogy rátaláljanak az életadó oázisukra, Jézusra! Úgy imádkozzatok hittel, hogy higgyétek, imáitok meghallgatásra találnak!
2011.08.05.
Kedveseim, a Szentháromság megköszöni nektek az engesztelésre szánt minden alkalmat. Nagy áldást jelent számotokra benne munkálkodni. Igyekezzetek hozzászokni ahhoz a gondolathoz, hogy az engesztelőknek egyre jobban el kell hagyniuk a világot és benne minden világi hívságot! Egyetlen örömötöket abban leljétek, amikor újabb alkalmat találtok az önmegtagadásra azért, hogy ezeket azonnal felajánlhassátok. Ne féljetek, erőtökön felül nem fog az Úr megkísérteni! Engedjetek szabad teret az engesztelésnek! Alakítsatok át minden cselekedetet Istennek tetsző felajánlássá! Ez legyen szívetek hódolata! Jertek, és találjatok megnyugvást a Szűzanya szeplőtelen és Jézus legszentebb szívében, ahová mindenkit hozzatok magatokkal!
                                                                Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uzenetek/az-engesztelk-feladata


Ima a papokért
2011.08. 06. Jézus (Szentségimádás alatt)
Hozzátok Atyám elé pap fiaimat minden nap, és a következőket imádkozzátok értük: „Drága, szerető, Mennyei Atyánk! Most, hogy eléd hozzuk választott fiaidat, a papokat, fogadd el mindnyájukat egészen elégő áldozatul! Tisztítsd meg őket, hogy hozzád méltóan szentül éljenek! Tükröződjön arcukon a te szent fényed ragyogása, hogy akik közelükbe kerülnek, felismerjék bennük a Te képmásodat! Amen” Ezután kérjétek Atyámat, emelje fiait az életszentség legmagasabb fokára! Nyíljék meg a szívük Atyjuk előtt, mert neki gondja van rájuk. Szeretném felkészíteni fiaimat az önmaguk elleni harc nagy küzdelmeire.
  1. Imádkozzatok, hogy legyen minden fiam körül harcos, engesztelő imagyűrű, melynek tagjai elkötelezetten és rendíthetetlenül imádkoznak, és a végsőkig kiállnak mellettük!
  2. Azért is imádkozzatok, hogy fiaim alkossanak kisebb papi közösséget, ahol egymással szoros testvéri egységben imádkoznak a hívekért!
  3. Minden imátok előtt kérjétek a Szentlélek sugalmazó kegyelmét, hogy legyen bátorságotok kitartóan imádkozni, még a legnagyobb kísértések idején is!
  4. Kérjétek a Szentlelket, küldjön olyan munkásokat aratásába, akikben kegyelmi ajándékai működnek!
  5. Kérjétek az angyali seregek vezérét, Szent Mihály főangyalt, hogy angyalaival együtt segítsenek, és harcoljanak értetek, hogy művünk maradéktalanul megvalósuljon!
  1. Kérjétek Atyámtól a végső, állhatatos kitartás kegyelmét, szent vérem oltalmát, a Szentlélek megvilágosító erejét, hogy mindenkor felismerjétek és megkülönböztessétek mi a helyes, és jó cselekedet. Édesanyám oltalmazó palástját terítse rátok, hogy senki ne maradjon ki védelme alól!
Ígéretek:
  • A papokért szoros közösséget vállaló világi hívek gyűrűje, erős villámhárítóként fog állni a legnagyobb küzdelem idején is.
  • Higgyetek az ima rendíthetetlen erejében, amely megerősít és felkészít az önfeláldozó, szeretetben való küzdelemre.
  •                                                            Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/ima-a-papokert


A Szűzanyával mentsük a lelkeket!

Szűzanya: Jöjjetek velem, és tartsatok ki mellettem, hogy együtt tegyük a Szentháromság akaratát, mentsük a lelkeket! Segítsetek, és álljatok készen szolgálatomra, mert nagy szükségem van rátok, kicsiny engesztelő gyermekeim! Hogy mit tehettek, miben segíthettek? Abban leginkább, hogy készen vagytok mindent felajánlani nekem, én pedig átadom azokat a Szentháromságnak. Ne mulasszatok el egyetlen pillanatot sem, ami tőletek telik. Fogadjatok el minden nehézséget, mert ha nekem adjátok azokat, most velük rengeteg lelket menthetünk meg. Bízom bennetek, számítok rátok, a gyönyörűségem vagytok! Betakarlak édesanyai palástommal és megáldalak szeretetemmel. Amen.
2011. 08. 15.                                              Anna Terézia



  Lángoljon a szívetek!

Kedveseim, lelketekben égjen a Szentháromság szeretete iránti tűz, hiszen ő gyújtotta lángra szíveteket! Ez a tűz akkor ég bennetek, ha égtek a vágytól, hogy mindent elfogadjatok és megtegyetek, amit csak kérnek tőletek. Minél nagyobb tűzzel ég szívetekben a vágy, hogy Istent szüntelenül szeretetben szolgáljátok, annál erőteljesebb tetteket visztek végbe a Szentháromság dicsőségére. Így váltok érte egészen elégő áldozattá. Ha vágyaitokat és tetteiteket egyesítitek Jézus Krisztus legszentebb áldozatával, akkor a legnagyobb értékű szeretet-cselekedetet viszitek végbe ezen a földön, és odaát az örök üdvösséget nyeritek el. Rajta, lángoljon a szívetek, és kérjétek Jézust, hogy soha ki ne aludjon szívetek szeretettüze!
2011. 08. 19.                                            Anna Terézia


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/langoljon-a-szivetek


Minden percet jó fel kell használnotok!

Kedveseim, éljétek meg jól a pillanatokat, amik hozzátok érkeznek! Minden percet jól kell felhasználnotok! Ne legyen üresjárat napjaitokban! Mindig adjátok át magatokat a Szentháromságnak abban a pillanatban, amit éppen megéltek. Igaz, hogy azonnal kell döntenetek, hogy valamit megtegyetek, késleltessetek vagy elhagyjatok, de mindig rendelkezésetekre áll a választáshoz szükséges kegyelem. Ha például kínosan és nehezen éltek meg valamit, ne csüggedjetek el, hogy másként kellett volna viselkednetek! Inkább úgy ragadjátok meg a pillanatot, mintha ti hoztatok volna egy jó döntést. Azonnal engedjétek lelketekben, hogy felfakadjon az imádság, mely értékessé teszi mindazt, amit így adtok oda Istennek. Így éljétek meg jól napjaitok eseményeit, akkor nem érhet titeket semmi bosszúság, mert az imádságos lelkülettel való hordozás hozzá segít a dolgok helyes megéléséhez.
2011. 08. 21.                                                                Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/minden-percet-jo-fel-kell-hasznalnotok


Várjátok Isten utasításait!

Kedveseim, a Szentháromság jelenlétében való élet, felemeli lelketeket a buzgó áldozathozatalra. Álljatok rendelkezésére, akkor minden kincs a tiétek lesz. Mondjátok gyakran Istennek: Szólj, uram, hallja a te szolgád! És várjátok az ő utasításait. Megmutatja nektek, mit kér és mit vár el tőletek. Nyíljatok meg előtte, mint egy kisgyermek, akkor gazdagon megajándékoz benneteket önmagával. Minél inkább felfedezitek kicsinységeteket, annál jobban betölt az ő uralmával titeket.
2011. 08. 23.                                                                   Anna Terézia



http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/varjatok-isten-utasitasait

Az imádság páncélja

Kedveseim, köszönjétek meg a Szentháromságnak azt a mérhetetlen sok kegyelmet, amelyben részesültetek! Fel sem tudjátok fogni, mekkora szeretettel vannak irántatok az égiek. Nagy szükségetek van arra, hogy megerősödjetek, mert a nagy küzdelmeket nem bírnátok ki. Olyan idők következnek, amikor is nem tudnátok létezni a Szentháromság megerősítő kegyelme nélkül. Vele viszont mindenre képesek lesztek, amit most el sem tudtok képzelni. De mindent a maga idejében megtudtok. Most azonban készüljetek úgy, hogy az imádság védelmi páncélzatát magatokra öltitek, és sziklaszilárdan kitartotok benne! Küzdjetek hűségesen, és állhatatosan!
2011. 08. 28.                                                Anna Terézia


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/az-imadsag-pancelja


Teljesen Isten akaratában maradni

Kedveseim, mily kifürkészhetetlenek a Szentháromság tervei. Mindig felismerhettek belőle annyit, amennyit fel tudtok dolgozni a ti életetekre lebontva. Milyen hosszú az út a terv felismerésére, mely előttetek bontakozik! Szemetek előtt zajlik minden, csak fel kell, hogy tudjátok ismerni. Az események segítenek felismerni, hogy milyen irányban kell haladnotok, hogy teljesen Isten akaratában maradjatok. Ha szívetek tiszta és nyitott, akkor képesek lesztek gazdagon befogadni mindent, ami fontos számotokra! Mégsem az események számítanak elsősorban, hanem ahogy azokat felajánljátok a Szentháromságnak. Tehát minden az átadáson múlik, és a szándék tisztaságán.
2011. 08. 30.                               Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/teljesen-isten-akarataban-maradni

Újabb szekta - Szcientológia


Itt láthatod a Hit Gyülekezete ikertestvérét. A Szcientológia egyház megalapítójának eltitkolt életét, amelyet megismerve tudni fogod, hogy hogy jönnek létre a különböző káros vallási irányzatok. Érdekes megfigyelni, hogy L. Ron Hubbard az egyház volt vezetői is, a tetteinek visszahatásaként, szintén ugyan olyan lelki problémákkal, betegségekkel, üldözési mániákkal küzdött, mint amilyenekkel Németh Sándor is a Hitgyüliben. Bűneink bére a szenvedésünk? Lehet! Amit adnak, azt kapják vissza. Ez az élet igazságszolgáltatása. Egészen addig tart, amíg fel nem ismerik káros viselkedési mintájukat. Ez a törvény minden emberre vonatkozik, ezért érdemes csak azt adnunk, amit szeretnénk, hogy majd egyszer mi magunk is vissza kapjunk!

Óvakodj az ilyen káros tanításoktól!

http://mkh.valosag.net/


Ez a film bemutatja L. Ron Hubbard-nak, a Szcientológiai Egyház alapítójának a valós életét, melyet az egyház saját hívei elől is gondosan eltitkol.

Hubbard valójában kóros meseszövésben, mániás és depresszív elmebajban, és paranoiában, és üldözési mániában szenvedett. Miközben az egyház az emberiség megváltójának állította be magát és tanait, a homoszexualitást pedig aberrációnak tartja, addig Hubbard gyűlölte az embereket, egyetlen fia Quentin Hubbard pedig homoszexuális volt.
Quentint egy csendes fiúnak ismerték, apja tanai teljesen hidegen hagyták. Később Hubbard egyik lánya pedig az apja egyháza ellen fordult. Quentin csak egyszerűen pilóta szeretett volna lenni, Hubbard viszont az egyház második emberének akarta látni. Fia iránti diktatórikus elvárásai odáig vezetettek, hogy a fia először öngyilkosságot kísérelt meg, majd rá két évre sikerült is neki. Hubbard más gyerekeivel sem bánt különben, egy 4 és fél éves kisfiút bezáratott egy hajó horgonylánc ládájába 48 órára, mely tele volt vízzel, hínárral és nagyon büdös. A kisfiút ez idő alatt enni kapott, de wc-re nem engedte el. Így a 48 órát végig sírta, és azt saját székletében és vizeletében fetrengve volt kénytelen eltölteni.
Hubbard teljesen tudatában volt annak, hogy amiről papol, az hatalmas baromság, de naiv, megtévesztett embereken át csak úgy dőlt a pénz az egyházához, ami nagy megelégedéssel töltötte el. Sokan viszont közönséges csalóként jellemezték, ezért bírálói elől a híveivel hajóra szállt és egy darabig a tengeren élt. Majd később Floridában a szárazföldre költözött. A hatóságok itt csak hamar perbe fogták, Hubbardot börtönbüntetésre ítélték, csalásért, fekete mágiáért és kémkedésért. De az FBI elől Hubbard megszökött, és az amerikai hegyekben kezdett el bujkálni. Ekkor az a Hubbard, aki névleg másokon és az egész világon akart segíteni, mély depresszióba süllyedt és üldözési mániája teljesen maga alá temette. Annyira elhagyta és elhanyagolta magát, hogy szakállat és ujjain karmokat növesztett. Éppen egy istállóban bújt el, amikor a szomszéd véletlenül ráakadt Hubbardra, és Hubbardot meglátva, sikoltozva kirohant onnan. Hubbard halála viszont nagyon rosszul jött a szektájának. Ezért ki kellet gyorsan találni valamit. Így azt mondták, hogy Hubbard nem halt meg, csak eltávozott, hogy a fejlődésben a következő, a egyház által úgynevezett OT szint még magasabb fokára jutva.
Az Szcientológiai Egyházat a világ egyre több országában tiltják be destrúktívnak itélve tevékenységüket és világméretű tiltakozó mozgalom indult ellenük.

A filmben megszólaló emberek:

- Hana Eltringham (Whitfield) - Hubbard első helyettese (Deputy Commodore), volt Sea Org tag.
-Cyril Vosper - volt szcientológus, Hubbard közvetlen munkatársa 1960 és 1968 között, ő volt a nemzetközi terjesztésért felelős vezető.
- Robert Vaughn Young - a szcientológia sajtófőnöke, nemzetközi szóvivője és PR-vezetője az 1980-as években.
- Forrest (Forry) Ackerman - Hubbard volt 'menedzsere' íróként, a sci-fi mint műfaj egyik legnagyobb támogatója.
- Gerry Armstrong - Hubbard háztartásának volt menedzsere
- Jean Cox - amerikai író
- Jim Dincalci - Hubbard orvosa és egyben Hubbard zászlóshajójának orvosa is volt
- Pam Kemp és Raymond Kemp: volt szcientológusok, a Hubbard-család személyes barátai voltak
- Virginia Downsborough - Hubbard volt asszisztense
- Mike Goldstein - az 1970-es években a szcientológia legfőbb pénzügyi vezetője
- Gabriel Cazares - Clearwater polgármestere volt akkor, amikor odaköltözött az egyház központja