2020. augusztus 25., kedd

Égi Édesanyánk üzenete 2020. augusztus 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. augusztus 2020

Drága gyermekek! Ez a kegyelem ideje. Gyermekeim, veletek vagyok és újra hívlak benneteket, térjetek vissza Istenhez és az imához, míg az ima örömmé nem válik számotokra. Gyermekeim, nincs jövőtök, sem békétek mindaddig, míg életetek nem a személyes megtéréssel és a jó irányba történő változással kezdődik. A rossz meg fog szűnni és béke fog uralkodni a szívetekben és a világban. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Veletek vagyok és közbenjárok mindnyájatokért Fiamnál, Jézusnál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

Az ausztrál érsek szerint a Szűzanyának maszkra van szüksége

Az ausztrál Brisbane érsek, Mark Coleridge Twitteren augusztus 24-én segítséget kért a "Covid Szűzanyától".

Sőt, publikált is egy képet, amin a Szűzanya és a kis Jézus maszkot visel. A megjegyzések szerint Cleridge képe beteg, botrányos, visszataszító, undorító és sértő.

Frederick Gruber atya kiemelte, hogy a Szűzanya nem terjeszt vírusokat, mert ő "a betegek egészségét" segíti.

https://gloria.tv/post/GbPQRwj9KWKd2btxrs7BS9Eef

Nincs több idő - Jézus és Jennifer 2020. augusztus 24-én:

Gyermekem, nem tudom többé visszatartani az igazság kezét egy olyan világ számára, amely helyreigazítást keres, mert az emberiség elvesztette a bűntudatát. -Jézus Jennifernek, 2020. augusztus 24.

Jennifer személyes megjegyzésekkel egészítette ki:

Beléptünk abba az időbe, amelyre már jó ideje figyelmeztettek bennünket: "Az egyház az anti-egyházzal szemben, az evangélium az antievangéliummal szemben."[1].

Lábjegyzetek

Lábjegyzetek
↑1 "Most a végső összecsapás előtt állunk az egyház és az antiegyház, az evangélium és az antievangélium, Krisztus és az antikrisztus között. Ez az összecsapás az isteni Gondviselés tervei között van; ez egy olyan próba, amelyet az egész Egyháznak, és különösen a lengyel Egyháznak fel kell vállalnia. Ez nemcsak nemzetünk és az Egyház próbája, hanem bizonyos értelemben a 2000 éves kultúra és keresztény civilizáció próbája, annak minden következményével az emberi méltóságra, az egyéni jogokra, az emberi jogokra és a nemzetek jogaira nézve." -Karol Wojtyla bíboros (II. János Pál ), a Függetlenségi Nyilatkozat aláírásának kétszázadik évfordulója alkalmából tartott eucharisztikus kongresszuson, Philadelphiában, Pennsylvania államban; e szöveg egyes idézetei a fenti "Krisztus és az Antikrisztus" szavakat tartalmazzák. Keith Fournier diakónus, egy résztvevő, a fentiek szerint számol be róla; vö. Catholic Online; 1976. augusztus 13.