2007. június 25., hétfő

Medjugorjei üzenetek 2007. június

2007. június 2.
„Drága gyermekek! Most is, ezekben a nehéz időkben, Isten szeretete küld hozzátok. Gyermekeim, ne féljetek, veletek vagyok. Teljes bizalommal adjátok nekem szíveteket, hogy segíthessek nektek abban, hogy felismerjétek az idők jeleit, amelyben éltek. Segíteni fogok, hogy megismerjétek Fiam szeretetét. Győzni fogok általatok. Köszönöm nektek.”
A Szent Szűz ismét kérte, hogy imádkozzunk a papokért, és újból elmondta, hogy amikor egy pap megáld minket, akkor Fia, Jézus áldását kapjuk.

2007. június 25.
„Drága gyermekek! Nagy örömmel a szívemben ma is a megtérésre hívlak benneteket. Gyermekeim, ne feledjétek, hogy mindnyájan fontosak vagytok Isten nagy tervében, melyet Medjugorje által visz véghez. Isten szeretné az egész világot megtéríteni és meghívni az üdvösségre és arra az útra, amely elvezet Hozzá, aki minden létező kezdete és vége. Különösen arra hívlak benneteket gyermekeim, szívem mélyéből, hogy nyíljatok meg annak a nagy kegyelemnek, amelyet Isten jelenlétem által ad nektek. Szeretném megköszönni áldozataitokat és imáitokat. Veletek vagyok, és mindnyájatokat megáldalak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”