2010. október 8., péntek

2010.10.07.

2010. október 7. Csütörtök


Megkérdeztem Őt, hogy X hogy tud ilyen jó ember lenni? Jézus: Drága gyermekem, X azért ilyen jó ember, mert Én végtelen szeretetemmel formálom az ő lelkét és szívét. Gyermekem, az én szeretetemmel akarom kialakítani szépen a te lelkedet is!
A naplón gondolkoztam. Jézus: Drága gyermekem, mindent bízz rám! Neked most az a dolgod, hogy írj.
Szegény, koldus emberekről kérdeztem az Úr Jézust. Jézus: Drága gyermekem, én minden koldusban jelen vagyok. Ne felejtsd el, amikor a földön éltem, én is koldus voltam. Gyermekem, mindig figyelj oda a szegény emberekre! Ha tudsz, mindig adományozz nekik egy kis ételt vagy pénzt, ami számodra felesleges. Ne felejtsd el az irgalmasság testi cselekedeteit! Minden cselekedet, melyet felebarátodért teszel, velem teszed! Gyermekem, törekedj arra, hogy legyen mindennap jó cselekedeted! Ne felejtsd el, halálod után csakis az ehhez hasonló jó selekedetet tudod magaddal hozni!
Útközben édesanyám felvett egy gyereket, hogy ne kelljen sokat gyalogolnia haza felé. Az Úr Jézus ezt üzente édesanyámnak. Jézus: Drága kisleányom! Nem is tudod mennyire boldoggá tettél engem! Ne felejtsd el, amit másokkal teszel, velem teszed!
Megkérdeztem Jézust, hogy amikor X atya mondott nekem valamit régen, azt ki súgta meg a szívében? Jézus: Drága gyermekem! Amikor bent voltál X atyánál, én is ott voltam köztetek. Gyermekem, amikor azt mondta neked X atya „figyelj oda, mert az Úr szólni fog hozzád”, Szentlelkem megsúgta neki szívében, én pedig boldognak akartalak látni ezáltal, mert számodra ez egy kegyelem volt. Gyermekem, amikor elmész egy zarándokhelyre ne légy szomorú, mert azzal minket is elszomorítasz. Ellenkezőleg, légy boldog, mert sok kegyelemben részesítelek!
Megkérdeztem őt, X atyáról, hogy mi a véleménye? Jézus: Drága gyermekem! Ahogyan egyszer mondtam X atya sugározza az én szeretetemet felétek! Sok kegyelmet és karizmát ajándékoztam neki, és ő hálából mélyen rám hagyatkozik és a Szűzanyára! Sokat tanulhatsz tőle! Ezért is mondom neked, hagyatkozz rám, és bízd rám az életedet, és ha hallgatsz rám, akkor mindketten boldogok leszünk!
Én:Pio atyának volt egy olyan jövendölése, hogy : „Magyarország olyan mint egy kalitka, melyből egy fehér galamb fog kirepülni.” Megkérdeztem Jézust, hogy Nagyfalura értette-e ezt.
Jézus:Drága gyermekem! Pio atya Magyarországra és Nagyfalura értette a prófétálást. Nagyfaluból árad a sok kegyelem, mely először Magyarországot fogja megérinteni és utána az egész világra kiterjed a Mi (Szentháromság) Szeretetlángunk és a Szűzanya szeretetlángja. Nagy kegyhely lesz, melyre az egész világról érkezni fognak zarándokok. Sokan akarnak majd eljutni ide, hogy hallgathassák az Égiek tanítását.
Este édesanyám egy keresztnél megállt, és térden állva imádkozott a kereszt alatt. Jézus ezt üzente neki. Jézus: Drága kislányom! Amikor térden állva imádkoztál a kereszt alatt, úgy tekintettem le reád, mint Mária Magdolnára. Aki bár bűnös volt, de nagyon szeretett engem.
Kértem a Szűzanyát, esdje ki számomra azokat a kegyelmeket, melyekre szükségem van. Szűzanya: Drága gyermekem, örömmel hallgattam kéréseidet. Hidd el, kérésedre kiesdem számodra ezeket a kegyelmeket Mennyei Atyám előtt. Mindig fordulj hozzám és kérd segítségemet, mert én mindenben segítek neked!
A kadarkúti engesztelésen Ő ezt mondta: Jézus: Ez az Én szeretett kis seregem, melyben nagy örömömet lelem!
Úgy döntöttem, hogy nem írok többé X-nek. Jézus: Drága gyermekem! Egyetértek a döntéseddel és helyesen cselekedsz, mert ezzel több időt hagysz másoknak! Azt tanácsolom, ha nagy lelki problémát érzel a szívedben, akkor fordulj X-hez.
Megkérdeztem az Úr véleményét, hogyY-al is hagyjam-e  abba a levelezést? Jézus: Drága gyermekem! Azt kérem tőled, hogy a levelezést most már fejezd be Y-nal, mert rám kell koncentrálnod és a mi benső beszélgetéseinkre! Ha nagyon fontos problémád van, akkor megengedem, hogy írj neki. De csak, ha úgy érzed, nagyon fontos!
Újból kértem az Úr bocsánatát. Jézus: Drága gyermekem! Örömmel megbocsátottam neked! Nagyon örülök, hogy hibáidat beláttad és megbántad! Amint lehetőséged van rá, minél előbb gyónd meg!
Nem voltam engedelmes az Úrnak. Jézus: Drága gyermekem, ez nem helyes viselkedés! Légy engedelmes irántam, mert csak az engedelmesség által tudom alakítani a te lelkedet!
Hallgattam az Úrra és engedelmeskedtem Neki. Jézus: Drága gyermekem! Nagyon örültem neki, hogy engedelmesen hallgattál rám! Gyermekem, látod, így tudom alakítani a szívedet és lelkedet a te beleegyezéseddel! Mindig légy engedelmes nekem és nagyon szeress engem!
Elvégeztem a házimunkát. Jézus: Drága gyermekem, ezzel a jó cselekedettel nemcsak engem teszel boldoggá, hanem családodat is! Nagyon örültem annak, hogy arra törekedsz, hogy ne hanyagold el az állapotbeli kötelességedet.
Kiöntöttem ügyetlenségből a lisztet, erre megkértem Jézust, mondj valamit nekem, és ezt mondta: Jézus: Nagyon szeretlek téged gyermekem!
Megkérdeztem a Szűzanyát, mi a véleménye az állapotbeli kötelességről? Szűzanya: Drága gyermekem, nagyon fontos, hogy az állapotbeli kötelességedet ne hanyagold el! Emlékszel? Szent Fiam azt mondta neked, hogy Ő mindig kötelesség teljesen elvégezte az otthoni házimunkát, emellett nekem is segítgette miben, amiben csak lehetett. Amikor a földön éltem, először Mennyei Atyámnak és utána a családomnak szenteltem az életemet! Mindig rendben tartottam a házunkat, mely egyszerű és szerény ház volt. Mindig nagy szeretettel főztem ételeket a családomnak. Amikor hazajött Szent fiam és József, mindig nagy szeretettel és örömmel fogadtam őket. Nagyon szerettem Szentfiamat, mindig nagy vágyakozással vártam azt a percet, amikor vele beszélgethettem. Amikor Szentfiam elment hirdetni Isten igéjét, bár szomorú voltam, hogy el kellett szakadnom tőle, de én alázatosan elfogadtam Isten akaratát. Gyermekem, tanulj tőlem alázatot, engedelmességet és szeretetet, mert én tudlak egyedül Szentfiamhoz vezetni! Mindig kérd segítségemet és fordulj hozzám, mert én nagy örömmel és szeretettel hallgatom meg imáidat és kéréseidet, és kiesdem számodra azokat a fontos kegyelmeket, melyek segítenek téged abban, hogy mindig engedelmesen teljesíteni tud Szentfiam rád vonatkozó örök szent tervét!
Szentmise előtt rózsafüzér imádkozás volt, mivel októberi hónapban a Szűzanyának a Rózsafüzér Királynőjének az ünnepe van. Szűzanya: Drága gyermekem, nagyon örültem neki, hogy együtt imádkoztátok a templomban a rózsafüzért. Ne felejtsd el, én vagyok a Rózsafüzér Királynője, és a rózsafüzér a legszentebb  eszköz a kezetekben, mellyel győzedelmeskedni tudtok a gonosz felett. Nagyon szeretlek gyermekem! Sokat kell tanulnod tőlem, hogyan kell imádkozni. Most pedig tanácsokat adok neked, hogyan tudsz engem és Szentfiamat megörvendeztetni az imádsággal. Először is miután keresztet vetettél, kérd a Szentlelket, hogy segítsen szépen, odafigyelve és elmélkedve imádkozni. A TV-t, a rádiót, mindent kapcsolja ki, hogy mély csend és béke legyen a szobádban, csak így ránk tudsz figyelni. Gyermekem, már sokszor láttál rólam szobrot, melyben kezeimet egyenesen és összetéve tartom. Én elfogadom az összekulcsolt kezeket is, de te gyermekem, ha szentté akarsz válni, akkor hozzám hasonlóan tartsd kezeidet. Minden imánál gondolj arra, hogy én tőled jobbra térden állva imádkozok melletted és segítek neked abban, hogy imáid ragyogóan elérkezzenek Mennyei Atyám trónja elé. Szent Fiam mindig előtted áll, és nem a szobádat nézi, hogy milyen rendetlenség van ott, hanem egyes egyedül téged figyel. Mindig nagy örömmel és szeretettel áll előtted, és mindig azt a percet várja, amikor rá gondolsz és törekszel mélyen együtt érezni az Ő szenvedéseivel. Gyermekem, törekedj arra, hogy le tudj mondani a TV-ről, mert ellenségem a gonosz ezáltal veszi el figyelmedet rólunk! Szentfiam előtt nincsen semmi titok. Ő mindent lát és érzékel, és amikor a TV-t bámulva imádkozol, elszomorítod őt. Gyermekem, az ilyen kis bűnökért is kérj bocsánatot Szentfiamtól, és hidd el, Ő nagy örömmel azonnal megbocsát neked és irgalmával átölel téged. Gyermekem, ha hallgatsz az én tanácsaimra, akkor mindkettőnket boldoggá fogsz tenni!
Megkérdeztem Jézust, mi a véleménye arról, ha most elmennék dolgozni. Jézus: Drága gyermekem! Amikor a földön éltem, én is ácsként dolgoztam és mindenben segítettem nevelő apámnak, Józsefnek. Nekem gyermekem az a véleményem, hogy fontos a munka és becsületesen kell dolgozni, hogy a családoddal meg tudjatok élni. Gyermekem, azt tanácsolom neked, hogy az otthoni házimunka, a tanulás és a Velem való benső beszélgetésünknek szenteld az idődet. Más termeim vannak veled gyermekem, mindent bízz rám. A te munkát legyen egyelőre a vallás gyakorlása és az állapotbeli kötelességeid. Ha most elmennél dolgozni, kevesebb időd lenne a tanulásra és rám. Számodra most a legnagyobb feladat a naplóírás és a velem való benső beszélgetés. Bízd Rám a jövődet, mert én és édesanyám gondoskodni fogunk rólad mindenben.
Mindig arra gondoltam, hogy szeretnék szent lenni. Jézus: Drága gyermekem! Még nagyon sok minden választ el téged attól, hogy szentté válj. Teljesen rám kell hagyatkoznod! És Én akkor könnyen, szépen és lassan kialakítom a te lelkedet, hogy amikor magamhoz szólítalak, rögtön velem jöhess a Mennyek országába. Gyermekem, a szentek nem azért lettek szentek, mert bűntelenül éltek, attól váltak szentté, hogy hittek bennem, mélyen szerettek engem és törekedtek a felebaráti szeretetre. Gyermekem, én minden embernek oda ajándékoztam édesanyámat, így neked is. Nem véletlenül irányítalak felé, mert ő tesz téged szentté tanácsaival és szavaival. Sokszor fordulj édesanyámhoz, és úgy tekints rá, mint az édesanyára és mint a lelki vezetődre. Gyermekem légy nagyon boldog, mert hatalmas ajándékot adtam neked, a Szűzanyát mint lelki vezetőt, hogy ő irányítson téged és felém vezessen a szentté válás útján.


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101007