2011. október 24., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Egy imacsoportokból álló hadsereget szeretnék létrehozni

2011. október 23., vasárnap, 7:15
Drága szeretett leányom, mindenkinek tudnia kell, hogy Én egy imacsoportokból álló hadsereget szeretnék létrehozni világszerte. Imákkal foglak ellátni benneteket hadseregem, melyeket a lelkek megmentéséért kell imádkoznotok. Ezek az imacsoportok elterjednek majd és soraikból, ájtatos követőim valós hadserege fog kiemelkedni, hogy mindenkihez elvigyék Isteni Ígéretem igazságait.
Szeretett Atyám parancsára, ezek a csoportok azt a hadsereget fogják alkotni, amely a gonosz sötétségével fog megküzdeni, melyet a sátán, annak hívei és követői fognak okozni.
Igen, leányom, bármilyen nehéz is ezt megérteni, de sok olyan ember létezik, akik nemcsak elismerik magát a sátánt, hanem hűségesen követik is őt. Sok lélek van sötétségben, akik a Sötétség Királyának hódolnak és istenítik őt. Sok templomot építettek a sátán tiszteletére, melyek az Én gyermekeim, vagyis a világosság gyermekeinek szeme előtt rejtve vannak. Ők meghajolnak előtte, fekete miséket tartanak és mindenféle istenkáromlással és bántalmakkal sértegetnek Engem, melyek sokkolnának benneteket és undort váltanának ki belőletek. A sátán sok lelkes és elkötelezett híve nagyon tiszteletreméltó, vezető pozíciókat tölt be, úgy az üzleti, mint a bankok és a politika terén, miközben számuk egyre nő. Ők egy egységbe tömörülnek, hogy maguk ellen hívják ki Istent, Örök Atyámat, miközben teljes tudatában vannak annak, mit cselekszenek.
Ahogy a sátán gyűlöli az emberiséget, azért, mert Isten, az Atya, minden dolog Teremtője teremtette őket, úgy ezek a sátánkövetők is gyűlölik az emberiséget. Olyan mély az a gyűlölet, melyet éreznek, hogy megpróbálnak egy elit hadsereget létrehozni, hogy milliók életét olthassák ki a földön. A hatalomra és a gazdagságra való törekvésük által, az lesz a céljuk, hogy szabaddá tegyék az utat saját szükségleteik előtt, és arra vágynak, hogy ellenőrizzék az emberiséget.
Őket a megkeményedett bűnösök között lehet megtalálni, akikért gyermekeim, a ti segítségeteket keresem. Szükségem van imáitokra, hogy megnyissam szívüket, hogy észrevegyék azokat a hazugságokat, melyekben a csaló által hisznek. Ők, ha nem könyörögnek Irgalmasságomért, Számomra elveszettek. Ezért csakis az ima lehet a megmentő kegyelem számukra.
Ez a hatalmas hadsereg, melyet a csaló vezet, megpróbál majd egy félelmetes pusztítást okozni. Már most, a legravaszabb módon próbálnak megmérgezni benneteket, vizetek, gyógyszeretek és élelmiszeretek által. Kérlek benneteket, hogy legyetek éberek minden időben.
Atyám keze, nemsokára, a Nagyfigyelmeztetés után le fog csapni ezekre a gonosz lelkekre, ha továbbra is visszautasítják Irgalmasságomat. Közben gyermekeim, fel kell állnotok és nem szabad megengednetek, hogy terrorizálják nemzeteteket. Imádkozzatok a védelmemért és éljetek egy egyszerű életet. Imádkozzatok és járuljatok a szentségekhez. Minden dologban kérjétek segítségemet és Én, Szent Akaratomnak megfelelően válaszolni fogok kéréseitekre.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy imáitok enyhítsék a világ ellenőrzésére irányuló terveket, amelyeket ez a gonosz csoport tervez. Hatalmat szereznek a Közel – Keleten és kísérleteket tesznek Európa ellenőrzésére, még mielőtt a világ más részeit is célba vennék. Azok az ellenségek, akiket a hírt adó médián (TV, rádió, újság) keresztül mutatnak nektek, nem igazi ellenségek. Ők ellenségeket hoznak létre ahhoz, hogy igazolhassák azokat a megtorlásokat, melyeknek mindig ugyanaz lesz a céljuk: az ellenőrzés, a birtoklás és a gazdagság felépítése.
Imádkozzatok értük, hogy megtérjenek, mert a megtérésük nélkül gonosz tetteikkel sok szomorúságot és szorongást fognak okozni. Azonban Örök Atyám ki fogja osztani büntetését, de még így is olyan kárt okozhatnak, melyek gyermekeim között mérhetetlen szenvedést fog hozni.

Szeretett Megváltótok,

Jézus Krisztus