2015. február 13., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Az ima megfélemlíti a gonoszt

2015. február 12. csütörtök, 18:00
Drága szeretett leányom, arra kérek minden Keresztényt világszerte, hogy növeljék az imádságra szánt időt, imádkozván erőért, hogy legyőzzék a bűnt, mely megfojtja a világot, szenvedést hoz, és mindenféle nehézséget von maga után.
Az imával meg lehet semmisíteni a bűnt. Az ima a legerősebb fegyver a gonoszság ellen és minél jobban Felém fordultok, a ti Jézusotok felé, annál hatékonyabban tudok győzedelmeskedni ellenségem fölött. Bár Én semmilyen követelményeket nem támasztok veletek szemben, ami megterhelné a szíveteket, azonban egyet mégis kérek tőletek, hogy hívjatok Engem a bűnösök megsegítése érdekében, hogy elkerüljék a gonoszságot, ami bármelyik pillanatban felütheti a fejét a szívükben.
A Sátán hatalma egy olyan pontot ért el, hogy könnyen manipulálhatja azokat, akiknek nincs hitük, azaz Istenben vetett hitük. Ő minden alkalommal piszkálja és kísérti őket. Az ember a Sátán szemében Isten képmása, Aki a saját Képére és Hasonlatosságára teremtette az embert. A Sátán olyan intenzitással gyűlöl minden egyes emberi lényt, hogy ha azt látnátok, még a lélegzeteteket is elállna. Egyedül csak az az ember éber az ő taktikájára, aki képes látni az Igazságot, amikor a gonoszság sokféle formában jelentkezik. Egyedül csak az az ember képes elhárítani a csaló befolyását az ima erejével, aki nyitott Isten Igéjére, szereti Istent, és ismeri Őt.
Az ima megfélemlíti a gonoszt és meggyengíti az emberiség fölötti hatalmát. Az ima sokkal erősebb, mint a csatában használt kard, mert az, az ellenséget nemcsak megsebzi, hanem el is pusztítja.
 
Jézusotok

„Íme, az áruló keze az enyémmel együtt van az asztalon” [Lk 22,21]

A szabadkőművesség sajátságos, rá jellemző kézfogást alkalmaz, hogy az egymás számára ismeretlen tagok is felismerjék az együvé tartozást. Ezt alkalmazza Sour Cristina nővér a vatikáni Szent Péter téren, amikor Bergoglio-val kezet fog. Ez tavaly decemberben [2014. december 10-én] történt. A mutatóujja jellegzetesen helyezkedett el a pápa(?) csuklóján.
Ő egy szabadkőműves lenne és ellenőrzi, hogy a pápa is az, vagy csak véletlen egybeesés, netalán "családon belüli" köszönés? Hasonlót láthattunk egy másik Cristina esetében is, mégpedig Cristina Kirschner argentin államelnök esetében.

Az előző kérdésben feltételezhetjük az első változatot, mert egy eset lehet véletlen, de kettő már valószínűleg nem. Sőt ha megnézzük az ötödik képen hogyan fog kezet Bergoglio az argentin Carlos Jose Nanez bíborossal, aki Cordoba érseke, akkor bizonyosságot kapunk kérdésünkre.

Apologéta: Csak csendben jegyzem meg, hogy az 1917-s Serédy féle Egyházjog automatikus kiközösítéssel "jutalmazta" a szabadkőműves páholyhoz tartozást, de az 1983-s II. János Pál pápa alatt kiadott új kánonban ez már így nincs benne. IGEN. Közben volt egy II. Vatikáni Zsinat.


http://apologetica-hitvedelem.blogspot.hu/2015/02/a-liturgikus-megujulas-gyumolcsei_13.html


Forrás: traditioninaction.org

Kyrie Elesion, Kyrie Elesion, Kyrie Elesion

Ajánlott posztok: