2011. október 12., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Üzenet Amerikának: szeressetek (öleljetek át) minden felekezetű testvéreteket

2011. október 11., kedd, 15:30
Drága szeretett leányom, az amerikai emberekhez szeretnék szólni. A következő üzenetem van számukra: Ti, drága gyermekeim, ezekben az időkben nagyon szenvedtek. Egy tisztításnak vagytok alávetve, amire lelketek megtisztulása miatt van szükség.
Amerika legnagyobb bűnei, melyekkel Engem kínoznak, a magzatelhajtás és a test erkölcstelenségének bűnei. Sok gyermekemet fertőzött meg a csaló, akik titokban, zárt ajtók mögött, a pénzügyi és politikai rendszereteket uralják. Oly sokan közülük egyáltalán nincsenek tudatában ennek a ténynek. Most sürgősen imára szólítalak fel benneteket, hogy megszabaduljatok attól a fondorlatos tervtől, mellyel el akarják országotokat pusztítani.
Az ima, gyermekeim, segíteni fog a büntetés enyhítésében, amelyet Atyám a világra szabadít a magzatelhajtás bűnéért. Imádkozzatok, imádkozzatok és egyesüljetek, hogy kifejezzétek Atyám iránti hódolatotokat. Mert azáltal, hogy minden vallású együtt dicsőíti az Atyát, a világ Megteremtőjét, segíthettek országotoknak.
Imádkoznotok kell a megbocsájtásért, és bíznotok, hogy imáitok meghallgatásra találnak Atyám isteni időzítése szerint.
Szeressetek (öleljetek át) minden vallási felekezetű testvéreteket, akik hisznek Istenben, az Atyában, és egységben imádkozzatok országotok bűneinek jóvátételéért. Gyermekeim, olyan nagy kiterjedésű az országotok, ezért nagyon fontos, hogy annyi lelket menthessek meg, amennyi csak lehetséges. Ezt csak a megtérés által tehetem meg, mely a Nagyfigyelmeztetés alatt imáitok és odaadásotok által fog megtörténni.
Most mindannyian forduljatok Hozzám. Ne különböztessétek meg mások vallását a tietektől, egyszerűen bízzatok Istenben, az Atyában, és Ő válaszolni fog imáitokra.
Ti, drága gyermekeim, olyan elveszettek vagytok. Olyan sok zűrzavart mutattak már be nektek, és elferdítették előtettek az igazságot Isten, az Atya létezéséről. A vallást csak lepelként használjátok, hogy a mérgeteket azokon töltsétek ki, akik szerencsétlenebbek, mint ti vagytok. Itt az ideje, hogy fogadjátok el az igazságot, vagyis azt, hogy felebaráti szeretetetek által csak egy nemzetként térhettek vissza Teremtőtök, Isten, az Atya karjaiba.
Teljes Lényem könnyező együttérzésével szeretlek benneteket. Azon fáradozom, hogy megmentselek és bevezethesselek benneteket az új és csodálatos Béke Korszakába, amely ezen a földön vár rátok. Ahhoz, hogy ebbe az új Paradicsomba bemehessetek, lelketeknek meg kell szabadulnia a bűntől.
Imádkozzatok bűneitek megbocsátásának kegyelméért és a kormányotok által elkövetett bűnökért.

Békével és szeretettel válok el tőletek,

Szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus