2012. november 15., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Az Egyházakra vonatkozólag – melyek tisztelnek Engem a világban – számos esemény fog felszínre kerülni

2012. november 14. szerda, 20:30
Drága misztikus jegyesem, drága szeretett leányom, megpróbáltatásaid új erőt adtak neked, és a szükséges szenvedélyt, hogy sokak szívét megérintsd.
Ez az egyik módja annak, ahogyan megérintem majd azok lelkét, akiknek szükségük van Kegyelmeimre. Ezt a Nekem végzett munkádon keresztül fogom tenni, hogy a megtérés gyorsan terjedhessen.
Ez idő alatt, az Egyházakra vonatkozólag – melyek tisztelnek Engem a világban – számos esemény fog felszínre kerülni. Az egyházszakadást Katolikus Egyházamban hamarosan nyilvánosságra fogják hozni. Amikor ez megtörtént, akkor a taps azoknak fog szólni, akik szétválasztották Tanításaim Igazságát, az Atyám által felállított Tízparancsolattól.
Ennek a nagy mesterkedésnek a tervezése és irányítása egy bizonyos időt vett igénybe, de hamarosan az egyházszakadást a világ médiája előtt fogják bejelenteni.
Sokan nemcsak ellenzik a Tanításaim által felállított törvényeket, hanem torkaszakadtából kiabálva hazugságokat is terjesztenek. Amit ők igazán akarnak, az egy új isten létrehozása. Egyházam új névleges vezetőjét ugyanúgy támogatni fogják, amint azt minden más, nagy, figyelemre méltó politikai vezető választása esetében teszik.
El akarják majd hitetni veletek, hogy az egykori Igék hamisak. Aztán azt fogják mondani nektek, hogy ne higgyetek azokban. Megváltoztatják majd annak a módját, ahogyan eddig Tanításaimat élték és azt a módot is, ahogyan tisztelnek Engem.
Ők most Törvényeimet félre taszítják, és a saját maguk által készített törvényeket fogják imádni.
Meg fogják változtatni ünnepélyes fogadalmukat, hogy részvételüket az új templom felépítésében igazolni tudják – a hamis próféta uralmának szentelt új templomban. Aztán már nem az Én szolgáim lesznek többé, mert hűséget váltottak és a hamis prófétát imádják.
Akkor majd egy hamis istent fognak imádni, egy teljesen új koncepciót, amely lehetővé fogja tenni, hogy isten bizonyos Törvényeit eltöröljék, és hogy ocsmányságokra cseréljék fel a Szemem előtt.
A következő a figyelmeztetésem azoknak a papoknak köztetek, akik elhúzódnak majd a Katolikus Egyháztól.
Amennyiben teljes mértékben megszüntetitek Irántam való bizalmatokat, elcsavarják fejeteket, hogy a hazugságokban higgyetek. Ha hamis uralkodókban hisztek, borzalmas bűnbe estek. Ti a fenevadat fogjátok tisztelni, aki bemocskolja majd Egyházamat azáltal, hogy a töviskoronát Egyházam fejére húzza, igaz Helytartóm, Benedek Pápa fejére.
Szörnyen fogtok szenvedni, ha a fenevadat szolgáljátok, mert megfosztjátok Istent az ő gyermekeitől. Térjetek vissza a ti valódi gyökereitekhez. Ne engedjétek, hogy Egyházam a bűn által legyen bemocskolva, melyet azok az emberek terveznek, akik el akarják pusztítani a Kereszténységet és más olyan vallást, melyek tisztelik Atyámat.
Ti, felszentelt szolgáim, akik megszegitek a pappá szenteléseteket, elvágjátok Tőlem a szíveteket, mert ezek a csalók el fogják lopni a lelketeket.  
A legnagyobb bűn, amire készültök, hogy elkövessétek, az a hamis isten tisztelete. Ékszerekbe öltözve, ő elbűvölő lesz, ravasz és látszólag alaposan ismeri Atyám Könyvének tanításait. Ti az ő bűvölete alá fogtok esni. Ő kiforgatja majd Tanításaimat úgy, hogy eretnekségé válnak.
Ez a vallás, mely Isten Igazságának alternatívája, értéktelen. Mégis ez látszólag bűvöletet, szeretetet és csodát tartalmaz, és új arannyal és drágakövekkel felöltöztetve, egy új világvallásként fog az oltárokon kiemelkedni.
A hűséges papoknak a következőket mondom: Kegyelmeimmel foglak megáldani benneteket, hogy mindenkor megértsétek az Igazságot.
Az ilyen bálványok, melyeket Igazságként mutatnak be nektek, valójában csak agyagból vannak. Őket a fa anyagából készítették. Ők semmik. Nekik semmi jelentőségük sincs. Nem sugárzik kegyelem belőlük. Isten, az Egy Igaz Isten, egyszerűen nem lesz jelen templomaikban. Csak az Élő Isten lehet jelen Templomaimban. Amikor Isten, az Atya, ennek a végső bántalmazásnak szemtanúja lesz, akkor elűzi majd mindazokat, akik az ilyen pogány gyakorlatokat életbe léptetik. Majd azoktól fog magyarázatot követelni, akik az egyházszakadást okozták földi Szent Egyházában – ugyanazoktól, akik csak úgy mellékesen elutasítják Isten Igéjét.
Amikor szembesülni fognak Velem a Nagyfigyelmeztetés alatt, tudni fogják, hogy mennyire megbántották Atyámat. Egyetlen személy, vagy felszentelt szolga sem gyakorolhat ellenőrzést, mert csak egyetlen Mester létezik. Csak egyetlen Isten. Ők egy ember alkotta istent vezetnek be. Ez nem létezik, mégis el fogja nyájamat lopni Tőlem. Nekik minden kegyelem meg lesz adva és sok türelem lesz mutatva irántuk. Ha nem tartanak bűnbánatot meg lesznek semmisítve.
Mindenki közületek meg fog fizetni azokért a lelkekért, akiket elveszejtettek Számomra.
Jézusotok