2020. május 28., csütörtök

Énoch által kapott üzenet 2020. május 17-én , 22-én s 27-én


A szürke nyájam, az 5G-s technológia, a mikrochip  a fenevad jele arra készteti az eretnekeket és hírnökeiket, hogy az ördög erejévé váljanak, hogy irányítsák, rabszolgává tegyék és irányítsák ennek a csodálatos emberiségnek hatalmas tömegét!
2020. május 17., 1:40 P.M.

Jézus, a jó pásztor segélyhívása nyájához.
Üzenet Enochnak.

Béke legyen veled és szeretett
nyájammal.

Szürke nyájam, az 5G technológia, valamint a mikro-chip vagy a fenevad jele, a gonosz hatalma lesz, amelyet Antikrisztus és hírnökei felhasználnak e bűnös emberiség túlnyomó többségének irányítására, rabszolgaságára és uralmára. Ne vásárolj 5G-es technológiát, mert célja az életed ellenőrzése lesz. Ez a technológia kémkedni fog akkor is, ha ki van kapcsolva, megsemmisíti az adatvédelmet; akaratoddal manipulálják a Szörnyeteg Jelének beültetését. Horus szemével vagy a látnok szemével fog jönni. Ez a gonosz technológia fel fogja készíteni az embereket egy mikro-chip beültetés fogadására. Emberek milliói csapdába esnek ezzel a technológiával, aminek célja az, hogy irányítsák  az embereket, akik azt használják. Az összes bejövő és kimenő kommunikációt az Új Világrend Kormánya felügyeli és ellenőrzi.

Nyájam, ezen a világon minden embernek van kész vonalkódja, kódolva és elmentve egy "Beast" nevű nagy számítógép memóriájába. Az 5G technológia a "Big Brother" technológia, amelyet műholdas csatolással csatlakoztatnak a Szörnyeteg memóriájához. Az új Világrendet, amelyet hamarosan felállítanak a világon, Antikrisztus vezeti, és ez a technológia az ő rendelkezésére áll, hogy ellenőrzést és uralmat gyakoroljon az emberiség felett tőlem távol.
Szürke juhaim, figyelmeztetlek, egy Luciferin vagy Luciferase nevű oltásról is, mivel ez az elit által finanszírozott és a Nemzetközi Szervezetek által támogatott oltás koronavírus és pandémiák elleni oltásként az emberiség ellenőrzésére szolgál. Maga az oltás neve az ellenfél nevére utal, és tudd, hogy ez csak az ellenfelemtől származhat ami halál és  pusztítás. Ne hidd el ezt a megtévesztést, ne felejtsd el, hogy a gonosz szolgáit nem érdekli az emberiség egészsége vagy jóléte; arra törekszenek, hogy megsemmisítsék a világ népességét, hogy az Antikrisztus idején uralkodjanak és rabszolgává tegyék a meglévő lakosságot.

Ismét mondom neked, nyájam, ne félj; Ha Istenbe veted hitedet és bízol benne, akkor semmi nem történik veled. A menny nem enged elveszni; kövesd az utasításokat, és használd az ég gyógymódjait, és védelem alatt állsz. Vérem hatalma, Anyám rózsafüzére, lelki páncélzatot szerez, Mihályunk ördögűzése, Szent Szavam olvasása, ezek az erődök, valamint az arkangyalok, angyalok és áldott lelkek közbenjárása a  pajzsod és védelmed lesz,  ez határozottan és magabiztosan tartja a hited; szabad és győztes minden szellemi ösvényen és csatában.
Bejelentem nektek, szeretett juhoknak, hogy közel van a figyelmeztetésem napja. Az örökkévalóságban megkapod azokat az ajándékokat és karizmákat, amelyekre szükséged van a szabadságodért folytatott utolsó harc előtt. Tehát ne félj; a bejelentésem után nem leszel ugyanaz; máris olyan lelki lény vagy, aki fel van szerelve Isten összes páncéljával, így félelem nélkül harcolhat a gonosz erőivel.

Békét hagyok veled, békémet adom nektek. Tarts bűnbánatot és térj meg, mert Isten országa közel van.

Mestered, Jézus, a Jó Pásztor.

Adj juhokat a nyájamból, hogy megismerjék az egész emberiségnek szóló üzeneteimet.

SZERETETT TESTVÉREK ÉN RAFAEL ARKANGYAL VAGYOK, „ISTEN ORVOSSÁGÁNAK” IS HÍVNAK; A LEGMAGASSÁGOSABB KEGYELMÉBŐL ÉS IRGALMÁBÓL CSATLAKOZOM HOZZÁTOK A
MEGTISZTULÁS SIVATAGÁN VALÓ ÁTKELÉSETEK ALATT!

2020 MÁJUS 22.

SZENT RAFAEL ARKANGYAL FELHÍVÁSA ISTEN
NÉPÉHEZ. ÜZENET ENOCH-NAK

Isten népe a Legmagasságosabb békéje legyen veletek.

Kedves testvérek én Rafael arkangyal vagyok, akit „ Isten orvosságának” is hívnak; a Legmagasságosabb kegyelméből és Irgalmából csatlakozom hozzátok a megtisztulás sivatagán való átkelésetek alatt. Én azon sok arkangyal egyike vagyok, aki Isten trónjához közel hódol és dicsőít. Az egyik küldetés, amit rám bíztak, hogy segítsek nektek, védelmezzelek titeket és Isten orvosságával gyógyítsalak titeket, így részesülhettek gyógyulásban az Égből. Én vagyok az Ég vezető orvosi tisztje és én utasítom testvéreimet, az angyalokat és arkangyalokat, - akik olyanok mint én -, akik felelősek
Isten népének meggyógyításában.
Az Égi doktorok készen állunk a segítségnyújtásra, ellátni és elhozni nektek az Égi orvosságokat, amik ebben a világban lévő összes betegséget meggyógyítják majd. Ezen időkben melyekben éltek annyi nyugtalanság és sötétség van, ahol betegségek, vírusok és járványok gyötörnek titeket, ezért ne habozzatok hozzám jönni. Először is helyezzétek hiteteket és bizalmatokat a Legmagasságosabb Istenbe és kérjétek Őt az én alázatos közbenjárásom által, így segíthetek nektek. Az Atyám és a ti Atyátok a Végtelen Irgalmasság és elküld engem együtt az égi orvosi fivéreimmel, a megmentőiteket, ha kéritek Őt.
Testvérek ez a sötétség ideje és a gonosz küldöttei azáltaluk létrehozott vírusokkal és járványokkal megbetegítenek titeket. Isten népe elleni támadás megkezdődött; így ne habozzatok engem hívni, mert szükségetek van Rám, így Isten irgalmából kigyógyulhattok a betegségeitekből. Egy erőteljes imát adok nektek, amit ha hittel végezzetek és ezzel kiáltsatok hozzám. Kérjétek az Atyaistent az én alázatos közbenjárásom által, így elnyerhetitek a testetek vagy lelketek gyógyulását, amire szükségetek van. Ne felejtsétek el, hogy Én Isten orvosa vagyok és állok szolgálatotokra.
ERŐTELJES IMA SZENT RAFAEL ARKANGYALHOZ A GYÓGYULÁS MEGKAPÁSÁÉRT
(ORVOSSÁG ISTEN NÉPÉNEK GYÓGYULÁSÁÉRT)

Áldott Rafael arkangyal „ Isten orvossága”, jöjj segítségemre az arkangyalok és az égi orvosi angyaloktársaságával, mert én betegnek érzem magam testemben és lelkemben. Elétek jövök erőteljes égi orvosok, így ha az Isten akarata akkor a ti szent közbenjárásotok által részesülök testem szükséges gyógyulásában és a lelkem szükséges védelmében. Ó áldott Rafaelarkangyal, aki Tóbiást vezetted és megvédted és meggyógyítottad Tóbiás vakságát, jöjj ápolj engem és add meg nekem az Égi orvosságot, hogy meggyógyuljak a szellemi vakságomból és a betegségből, ami testemet sújtja. Dicsőséges Rafael arkangyal jöjj a segítségemre és hozd el nekem az Égi orvosságot, ami meggyógyítja fizikai és szellemi betegségemet. Minden Isten dicsőségére váljék. Ámen

Hiszekegy és 1 Miatyánk.
A Legmagasságosabb békéje legyen minden jóakaratú emberrel.

Fivéretek és szolgátok Rafael arkangyal, Isten orvosa.



Szent Mihály hívása Isten népéhez.

Testvérek, a gonosz szolgái megmutatták magukat ,gyümölcseikről ismerik meg őket!

2020. MÁJUS 27. 10:45

Szent Mihály hívása Isten népéhez. Üzenet Enochnak

Ki olyan, mint Isten? Senki sem olyan, mint az Isten!

Isten népe, a legfőbb béke legyen veletek!

Atyám leszármazottai , a visszaszámlálás megkezdődött, az isteni igazságosság idejéhez hiányzó napok, hónapok és évek rövidebbek lesznek. Nagyon kevés van hátra a 12 órás határérték eléréséig, amikor az Isten Szent Igében leírt összes esemény bekövetkezik.
Ez hamarosan megtörténik, és nincs visszaút. A nagy próbák Isten népéhez még nem jönnek;Egyesüljünk a hitben és bízzunk Istenben, abban,  aki a Leghatalmasabb szárnyaival borít be , és hűséges népének  pajzsa és páncélja  lesz. (Zsoltár 91, 4).

Testvérek, a gonosz szolgái elkezdték megmutatni magukat, gyümölcseik alapján ismerhetik meg őket. Kedves megjelenésük, emberbarátként mutatják be magukat az emberiség számára, de a valóság más; farkasok, amelyek juhnak álcázzák magukat, és gonoszság van a szívükben az emberiség számára. A törvény és a rend visszaállításáról van szó a föld minden sarkában. Készülj fel, mert közel  királyod és dicsőséges Megváltód eljövetele. Csak azok, akik kiállják a próbákat, lesznek  vele és élnek vele az új teremtésben. 
Jaj azoknak, akik nem tudtak felébredni szellemi letargiájukból, mert elveszítik magukat az isteni igazságosság útján!
Ébredj fel bűnös és langyos emberiség, mert az igazságosság angyala közeledik, és igazságosság kardjával jön, hogy  az emberiségre tegye le azt! A rend és a törvény helyreállításáról van szó a föld minden részén.
Készülj fel, mert közel áll a királyod és Megváltód dicső eljövetele.
Csak azok, akik átjutnak a próbákon,  lesznek vele és élnek  az új teremtésében.
 
Isten népe,  a fájdalmakat mindenhol hamarosan meghallják, az emberiség , a teremtés hamarosan bejut a Nagy nyomorúság idejébe. Az ég nagyon szomorú, amikor látja, hogy több millió lelket veszít el a hit hiánya, és az Istentől való elidegenedés és a hitetlenség miatt. A ezekben az utolsó időkben  az emberiség merev nyakú , és csak az isteni igazságosság átvonulásakor fog felébredni. A mennyből jövő tűz és a föld  nyugalom nélküli remegése hamarosan elkezdődik. A tervezett háborúk hamarosan kitörnek, és a vírusok és a járványok száma növekszik. Emberi lények milliói eltűnnek ezeknek az eseményeknek a nyomán, csak néhányuk marad megtisztulva, hogy így holnap Isten népévé válnak.
A béke és a nyugalom napjai véget érnek,  a szomorúság és a kétségbeesés el fogja fogni az emberiséget.
 Ó, halandók, nem tudjátok, mi fog jönni! Ha tudnád, egyesülnél Istennel; imádkoznál, böjtölnél és bűnbánatot tartanál. Ó, a hiúság hiúsága, amely az emberek hiábavaló dicsőségét kíséri, a te napod véget ér! Minden hamarosan teljes egészében elkészül, és az emberiség visszatér a kezdetekhez, és minden más lesz . A szeretet, a béke és a harmónia uralkodni fog; Nem lesz több szomorúság, mert a bűn már nem létezik; Csak az öröm és a teljesség, Isten társaságában, az a díj, amely a hűséges embereket várja.

  A Legmagasságosabb békéje legyen veletek, Isten szeretett gyermekei!

A testvéred és szolgád, Mihály Arkangyal.

Tedd ismerté  üzeneteimet az egész emberiség számára, Atyám leszármazottainak.

http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html