1997. február 14., péntek

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

20. Üzenet.
1997. február 13. Titkos értelmű rózsa.
Az Ember:
” Szent Angyal jelenik meg, körüláramló fényben, kezében háló.”
A Szent Angyal:
” Legyen áldott az Isten és minden műve, gondolata, útja ,szava. A Szeplőtelen, Ő az Atya szeretetének leánya. Isten legmélyebb gondolata. Kezdettől fogva ellenkezést vetett közéje és a sátán közé. Mindenható Isten nagyok a Te műveid, nagy a Te szereteted. Ő kebled Legszebb Virága, Aki mindent szeretetté vált. Jön az Ő Szívének ideje, amelyben az új holnap dicsőségbe borul. Ember, hálót kapsz, hogy miként a halász a hálóját halfogásra használja, úgy küld az Örök Atya az Anyaszentegyháznak halászokat, akik az Ő szavát közlik. Izajásnak a végső időkre vonatkozó jövendölései megvalósulnak a mostani időben. A háló az Istennel való kapcsolat szimbóluma. Nem te szólsz, hanem az Isten, Aki eszközül választott.”
Az Ember:
“Megjelenik a Szűzanya. Lába alatt a Szent Péter bazilika. Körülötte sok személy, kezükben pálma és ők egészen fehérben. Ezek a jövő vértanúi, akik életüket áldozzák az Egyházért.”
Az Istenanya:
” Szeretetemet adom erősítésül, az Anyaszentegyház iránti szeretetetek megerősítésére, hogy hűségesek maradjatok. Az Egyházban döntő harc kezdődik. A nagy ELLENSÉG már megalapítása óta tönkre szeretné tenni. Az utolsó zsinat óta, amikor változások és reformok kezdődtek, sok bíboros ajtót nyitott a gonosznak. De tudnotok kell, hogy az EGYHÁZ Fiam segítségével megmarad a hitben. Őt az ellenség ,tönkre nem teheti.Legyetek hát a hit tanúi, még életetek feláldozása árán is. A végső időkben ugyanis sokan vannak arra hivatva, hogy az Egyház győzelméért életüket adják. Isteni Fiam bennetek él és veletek szenved. Ameddig erősek vagytok a hitben, a gonosz nem árthat nektek.. A mai világban időszerűek Fiam szavai:” Az Emberfia talál-e hitet a Földön, amikor újra eljön?”/Lk. 18.8/
Sok gyermekünk hite gyenge, ezért könnyű a sátán dolga, hogy elvakítsa.Könnyen elfogadják, ami rossz.  Olyan gyengék, hogy már nem tudják megkülönböztetni az IGAZAT a HAMISTÓL.A  gyermekek egyre gyengébbek lesznek, mert már nem imádkoznak és a szabadulást nem az Uruknál keresik. A hit ellanyhul, sok pap nem ad jó példát. Ezért terjed az Egyházban a krízis és a bomlás.Lovagokat és tanúkat hívok meg arra, hogy a hitet és az igazságot megőrizzék. Gyermekeim, tudjátok , hogy Szeplőtelen Szívem győzelme közel van. Az Egyház a kegyelmek és szentségek nagy kincsét birtokolja, amelyek megváltásotokat szolgálják. De vegyétek figyelembe, hogy ez az Anyaszentegyház emberekből áll, akik ugyancsak gyengék. Ti ne a vezetők gyengeségeit nézzétek, hanem a világ VILÁGOSSÁGÁT, az Én Fiamat, Aki az Egyházban jelen van. Ami ma az Egyházban végbemegy, az nem egyszerűen FIAM semmibevétele, hanem az az Ő és az Én megostorozásom. Az emberiséggel az Egyház a keresztrefeszítés órájához közeledik, amikor még nagyobb lesz a sötétség és a KÁOSZ. E próbatétel szükséges, hogy megerősödjetek és kirostáljátok azokat, akik a hitben gyengék. A ti hitetek és szeretetetek azonban  legyen erős. Ez a szeretet tiszta szívből fakadó szeretet, amelyben nincsen semmi félelem. Olvassátok az evangéliumot és akkor a világosság fiai lesztek. Imádkozzatok sokat az Egyházért, a pápáért, aki nehéz keresztet visz. Segítsétek őt.”